Dodaj do ulubionych

Akumulator Gdzie kupic ???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:53
Witam mam pytanko gdzie kupic w czestochowie akumulator do auta ? bylem na
ogrodowej ale wcale takich tanich nie maja jak by sie wydawalo ma ktos jakis
namiar gdzie mozna w dobrej cenie zakupic ?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:57
      na auto złomie
      • Gość: piotrek Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:06
        Na ul. Piastowskiej umieją doradzić mają dobre ceny i zabierają stary akumulator
    • szparkaa Re: Akumulator Gdzie kupic ??? 18.10.06, 20:18
      w miesnym...
      • Gość: . Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:22
        Piotrek jak dla tego sępa na Ogrodowej było drogo to cena z Piastowskiej może
        go zabić
        • Gość: Pan samochodzik Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.06, 00:01
          ooo chyba konkurencja z ogrodowej zabrala glos.....
          pytalem dzisiaj na ogrodowej o akumulator centry cena 320zl
          w moto technice ten sam akumulator 270zl
          w sklepie na wojska polskiego ta sama centra 279zl wiec na 3 sklepy jakie
          dzisiaj objechalem ogrodowa wypadla drogo
          sempem nie jestem bo jak bym nim byl to bym sobie kupil w tesco za 100zl na
          promocji ale chce kupic dobry nie koniecznie przeplacajac akumulator

A jak ty Nie jestes sep to moze pokryjesz roznice bo chyba spisz na kasie
          debilu.....
    • Gość: mati Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.06, 20:25
      jadać w kierunku rędzien jest sklepik (taki mały po lewej stronie)
      ja w zeszły roku tam kupowałem (34Ah) i bylo taniej niż w całej czestochowie
    • Gość: xx Re: Akumulator Gdzie kupic ??? IP: 80.54.171.* 19.10.06, 12:19
      W małych sklepikach jest mały ruch i nie wiadomo ile tam stoi, co się odbija na
      jego pracy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka