Gość: zyx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:47 Rava, zamiast ubliżań dla kandydatów, powiedz, co ty proponujesz dla kultury częstochowskiej. Teraz jest twarda dbata i nalezy wszystko powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rava Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 22:56 Powiem, ale wszystko w swoim czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:03 To nie w porządku, chyba ,że oznajmisz tu ,że nie krytykujesz kandydatow na prezydentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiehiehie Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:03 Pewnie wszystkich by zwolnił i za te same pieniądze zatrudnił tylko geniuszy których nieprzeliczone hordy od lat czatują w namiotach pod wydziałem kultury i tylko czekają żeby wskoczyć na jakikolwiek stołek. Oczywiście pierwszy powinien wskoczyć Rava i to na odpowiednie siedzisko. Myślę, że szalety miejskie będą odpowiednią placówką kultury dla nowego ambitnego kandydata na dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:05 Jaki on kandydat na jakiegoś dyrektora??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 16:50 Proponuje najpierw odizolować anonimowych pieniaczy, aby nie szkodzili Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 17:37 Powinni zacząć od ciebie i wysłać cię na arktykę byś gęgał do woli z pingwinami. Wprawdzie nie jesteś już anonimowy ale to nic nie szkodzi. Przed wyjazdem poczytaj o dobrych obyczajach panujących na tych terenach. W Polsce masz pałę ze sprawowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 20:53 Wiedziałem, że twój tę.... móżdżek i jeszcze kilku tobie podobnych zdolni na takie szczekanie. Sprawia wam to satysfakcję. Cięszę się bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulturalny Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:20 Proponuję Ravie cotygodniowe odczyty w dziedzinie savoir vivre. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulka Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:40 a kim ten gosc jest o ktorym piszecie tak ciekawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.06, 23:54 zwykłym mitomanem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulka Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:21 ale ja nie jestem w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:27 Nie ma czego żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulka Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:29 to po co zakladacie dla niego nowy temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:33 zapewne żeby mieć ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukulka Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 00:36 ja tez chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:39 Proponuję dla dobra kultury odizolować źle rządzących uważanych za "wielkich tego światka". Nazwiskami już kiedyś operowałem , chętnie je przypomnę, ale już publicznie i otwarcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:47 będziesz się rozbierać? :))))))))) Gdzie i kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:03 A co zboczonyś ? To prawda , jest na co popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zyx - a Re: Rava, a co proponujesz dla kultury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 23:20 Powiem Ci, że twój wątek nie ma życia, bo sztucznie stworzony. Próbowałeś sprowokować, ale Ci się nie udało. Wszyscy by chcieli się dowiedzieć co zamierza w najbliższym czasie zrobić "rava". Ale waszym główkom nie będzie to dane. Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś