Gość: rafges IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:23 Witam sa jakies dziewczyny ktore chca sie zakochac a nie zalezy im na kasie.Ja takiej szukam.Odzywajcie sie gg1215516 lub e-mail rafges@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:35 skoro szukasz dziewczyny, której nie zalezy na kasie, tzn. że jesteś tzw. gołodupiec, a takich dziewczyny nielubią. po co komu biedny chłopak, no sam pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 15:00 Dobrze gada dac jej piwa!!! P.S.Jednak ogladajac film "Ksiaze w Nowym Yorku" mozna pomyslec ze autor tematu tez suzka panny co nie poleci na jego milionowa kase wygrana w lotto-chce panny ktora go pokocha za to jakim jest.....co w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia... Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: *.man.czest.pl 23.10.06, 15:05 a myślisz,że wszystkim dziewczynom zależy na kasie????? a to może Tobie zależy...;)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden_28 Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: 212.87.241.* 23.10.06, 15:45 Popieram rafgesa.Tu nie chodzi oto czy czlowiek jest biedny czy bogaty.Chodzi oto zeby znalezc dziewczyne dla ktorej wazniejsze sa uczucia niz pieniadze,bo taka ktorej interesuja tylko pieniadze lub jakim sie autem jezdzi to jest nic niewarta.Niebedzie zniej zadnego pozytku.Jezeli sie kogos kocha szczerze to pieniadze nie maja znaczenia,bo zawsze mozna zarobic i je miec.Przede wszystkim liczy sie uczucie na pierwszym miejscu a na drugim miejscu kasa.POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia... Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: *.man.czest.pl 23.10.06, 15:48 hej i naprawdę uważasz,że nie ma dziewczyn, którym nie zależy na grubości Twojego portfela i na tym,czym jezdzisz...jeśli wogóle jezdzisz,hmmm?? wiesz...są takie dziewczyny... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 21:14 Faceci!!! Opanujcie sie sa dziewczyny,którym imponują wypchane porfele i bryki, a sa też dziewczyny, które uważają,że pieniądze sa w życiu ważne, ale nie najważniejsze. Osobiście facet z kasa czy bez kasy nie ma dla mnie znaczenia.Osd zawsze prcowałam jak chciałam sobie cos kupić i nauczyłam sie,że do wszystkiego musze dojsść sama. Poaz tym od dawna korzystam z komunikacji miejskiej,wiec sie przyzwyczaiłam. Pozdrawiam wszystkich niedowiarków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Victor - kończ już IP: *.backiel.com.pl 23.10.06, 21:15 żałosne to jest forum Częstochowa przejdź na fora towarzyskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Victor - kończ już-do tk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 22:05 Forum jest ogólniedostępne, więc każdy może pisać to co chce, oczywiście przy zachowaniu regulaminu. Jak Ci sie nie podoba to nie czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Szukam miłosci na cale zycie IP: 80.54.171.* 23.10.06, 23:02 Ja mam fajną brykę. Która pójdzie zemną? Dla ścisłości podam że to Syrena 103L, ale jaka jazda hmhmmm. Odpowiedz Link Zgłoś