Gość: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:27 Mozesz na mnie głosowac jesli wola , ja zachecam. Najwieszka moja zaleta ?? - zdrowy rozsądek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basen Re: Andrzej Gruszczyński kandydat PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.06, 20:31 przecie to już kurde było, normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Andrzej Gruszczyński kandydat PiS 27.10.06, 20:31 Naucz się najpierw poprawnie pisać po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPIS Re: Andrzej Gruszczyński kandydat PiS IP: 212.87.244.* 27.10.06, 20:39 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Mozesz na mnie głosowac jesli wola , ja zachecam. > > Najwieszka moja zaleta ?? - zdrowy rozsądek Zdrowy rozsądek podpowiada,żeby nie głosować na PIS i kandydata na radnego,który trolluje forum swoim nazwiskiem,po raz kolejny zresztą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy Re: Andrzej Gruszczyński kandydat PiS IP: 212.87.241.* 27.10.06, 20:58 Licha autoreklama. Jaki interesowny - Co wybory to inna lista a do mandatu coraz dalej. Daj sobie spokój z kolejnym kandydowaniem !Weż się za jakąś robotę . Odpowiedz Link Zgłoś