Dodaj do ulubionych

Smutny wieczór

05.11.09, 23:19
Co można robić, żeby przed nocą zabić nudę i nie pójść za to
siedzieć :-)
Obserwuj wątek
    • kielonek-online Re: Smutny wieczór 05.11.09, 23:34
      Możesz się napić wódki.Zawsze to robię i dlatego dobrze sypiam.
      • zza_lady Re: Smutny wieczór 07.11.09, 20:23
        Taki sposób spędzania czasu mocno wciągnąć może!
        • kielonek-online Re: Smutny wieczór 07.11.09, 23:46
          Wszystko co przyjemne wciąga.
          • marcin_mikulczyce Re: Smutny wieczór 08.11.09, 23:38
            Czasami nawet przeciąga... na swoją stronę
            • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 09.11.09, 19:27
              może niekoniecznie od razu wódka - ja polecam dobre winko ;)
              • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 12.11.09, 22:32
                Zależy z kim to dobre wino kosztujesz. Ja lubię argentynskie, które
                mają ogon z aromatem chilli
    • z_rokitnicy Re: Smutny wieczór 14.11.09, 20:05
      W skrócie - co możecie polecić na nudę oprócz picia?
      • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 17.11.09, 20:47
        Zabawy po wypiciu pierwszych dwóch lampek, a przed skończeniem
        ostatnich trzech butelek
        • kielonek-online Re: Smutny wieczór 17.11.09, 20:53
          Mogę polecić też robienie przysiadów.
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 25.11.09, 21:21
            Z kim zwykle robisz przysiady?
            • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 26.11.09, 22:59
              on chyba nie robi, bo tylko pije :) ale polecić trochę sportu zawsze
              można
              • Gość: www Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.11.09, 20:03
                POdnosznenie kieliszków szybciej wyrabia bicepsy niż rzut kuflem
                • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 28.11.09, 17:56
                  tak, sportowy scenariusz na wieczór: podnoszenie ciężarów, a potem
                  akrobatyka ;)
                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 28.11.09, 23:42
                    Masz Papryko duszę kibica?
                    • Gość: V2 Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.12.09, 22:24
                      Może po prostu też się nudzi?
                      • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 03.12.09, 00:39
                        raczej nie lubie kibicować w tych sportach, wolę towarzyszyć jak
                        już :)
                        • onufry-z Re: Smutny wieczór 03.12.09, 01:51
                          Ludzie, wy czytacie to? Co oni tak pieprzą, przed papryką szarżują? A to zuchy!
                          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 04.12.09, 20:27
                            Widzisz Papryko. Chłopcom staje na samą myśl. Szampańska sprawa...
                            • Gość: no Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.01.10, 16:09
                              Ten "smutny wieczór" im dłużej się to czyta tym robi się "weselszy"
    • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 03.01.10, 23:21
      Jutro trzeba rano iść do pracy... Ohyda!!! Niedziela się końćzy :-(
      • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 04.01.10, 20:10
        w ogóle to przydałby się jeszcze tydzień wolnego ... jakoś czuję
        taki niedosyt :)
        • Gość: zabrzanin Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.10, 20:57
          Na szczęście teraz weekend. Do poniedziałku spokój, dragi i rock and
          roll
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 11.01.10, 20:02
            POniedziałek. Najgorszy dzień, Bo jeszcze do piątku tyle czasu
            trzeba spędzić w robocie!!!
            • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 12.01.10, 21:14
              a ja miałam wyjątkowo miły poniedziałek :) hehehe lubię te szkolenia
              • Gość: zabrzanin Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.01.10, 23:44
                To z kim spędziłaś ten upojny-szkolny poniedziałek???
                • Gość: viki Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.01.10, 21:19
                  Szkolenie to szkolenie. Jeśli ktoś był, to wie...
                  • Gość: przewrotny Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 16.01.10, 22:01
                    rzeczywiscie smutny,szczegolnie na ul.Andersa
                    • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 16.01.10, 23:51
                      dzięki viki za wyjaśnienie
                      • Gość: zabrzanin Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.10, 22:02
                        Szkolicie się w osobliwym spędzaniu wolnego czasu?
    • Gość: ssss Re: Smutny Piecu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.01.10, 22:47
      Piecu, może lepiej idź do kina, i przestań pisać głupoty!
      • marekpiec.zabrze Re: Smutny Piecu 23.01.10, 21:15
        Nie mam dzisiaj z kim iść do kina. Ty nie chcesz wyskoczyć na
        seansik?
        • kielonek-online Re: Smutny Piecu 23.01.10, 21:17
          W kinie też można się napić, ciemno, przytulnie i ciepło.
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny Piecu 25.01.10, 20:14
            Można też inne rzeczy robić. Skorzystać z tego, że jest ciemno i...

... się kimnąć!
            • chilli-and-vanilla Re: Smutny Piecu 26.01.10, 21:13
              i.....?
              • marekpiec.zabrze Re: Smutny Piecu 29.01.10, 21:16
                Zależy. Czy jest się w tym kinie samotnie czy nie...
            • Gość: anka Re: Smutny Piecu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 21:39
              a sam nie możesz iść do kina? Mnie się zdarza.
            • kielonek-online Re: Smutny Piecu 19.06.10, 23:38
              ...i okraść sąsiada.
    • zza_lady Re: Smutny wieczór 31.01.10, 19:32
      Dzisiaj to mi jest smutno!
      • Gość: alimakbil Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 31.01.10, 21:25
        nie trzeba bylo sie puszczac to bys sama nie byla...
        • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 02.02.10, 20:30
          Pozazdrościć śmiałych poglądów na temat kobiet!
        • zza_lady Re: Smutny wieczór 03.02.10, 22:37
          aLI mAK bIL - głupi jesteś gó...arzu
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 05.02.10, 20:32
            Ostro cię potraktował! Odwal mu na odlew
    • macie-jow Re: Smutny wieczór 03.03.10, 20:16
      Możesz kupić bilet do Teatru Nowego....
      • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 04.03.10, 20:49
        Ja zazwyczaj sypiam w łóżku, a nie na fotelu...
        • Gość: zabrzanin Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.10, 20:14
          Można wybrać się do Platana i obserwować jakie buraki parkują na
          miejscach dla niepełnosprawnych
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 25.03.10, 21:45
            Sugerujecie akcję typu: klucze w dłoń i wymierzacie sprawiedliwość
            na lakierze?
            • z_rokitnicy Re: Smutny wieczór 01.04.10, 19:55
              Dlaczego nie?
              • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 06.04.10, 20:32
                Bo to jest chuligaństwo zwykłe!
    • Gość: janka Re: Smutny wieczór IP: *.gwardii.osi.pl 09.04.10, 16:24
      ucz się !!!!!!!!!!!!!
      • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 23.04.10, 21:12
        w zasadzie to czego się ma uczyć?
        • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 24.04.10, 10:15
          anatomii i biologii - może to miała na myśli ;)
          • zza_lady Re: Smutny wieczór 26.04.10, 20:26
            Nie prowokuj zboczeńców!
          • marekpiec.zabrze Wesoły wieczór i leniwy poranek 29.04.10, 20:42
            Anatomię z Tobą każdy by chętnie postudiował :-) Elementy biologii
            też...
    • Gość: kurczak Re: Smutny wieczór IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.10, 21:28
      Można szukać ziomali na Naszej Klasie. Taki sposób na nudę
      • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 09.05.10, 19:40
        Ile można oglądać zdjęcia dawnych koleżanek z ich obecnymi mężami i
        dziećmi?
        • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 09.05.10, 21:50
          ta zdjęcia ślubne i dzieci rządzą na tego typu portalach
    • Gość: amor Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 10.05.10, 23:36
      jakie są wasze historie związane ze zdobywaniem kobiety/mężczyny? piszcie
      • kielonek-online Re: Smutny wieczór 10.05.10, 23:38
        Nigdy nie zdobywałem mężczyzny. Nawet denaturatu próbowałem, chłopa
        nigdy.
        • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 11.05.10, 16:52
          a ja nigdy kobiety :(
          • mieszkam_w_zabrzu Re: Smutny wieczór 19.05.10, 20:15
            Nie wiecie więc co tracicie :)
            • marcin_mikulczyce Re: Smutny wieczór 28.05.10, 19:38
              To jest temat na forum "singiel szuka partnera"
          • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 08.06.10, 19:53
            To w zasadzie szkoda Papryko! Zubażasz się :-)
            • Gość: pati z Gliwic Re: Smutny wieczór IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 09.06.10, 20:31
              Zapraszam na rynek w Gliwicach do Hemingway`a
              • kielonek-online Re: Smutny wieczór 09.06.10, 21:48
                Tam można dostać brudną popielniczkę i przykleic się do stolika.
                Natomiast wielce pouczajace są cytaty umieszczone na ścianach knajpy.
                • macie-jow Re: Smutny wieczór 19.06.10, 20:13
                  Co to za cytaty? Z klasyka?
                  • kielonek-online Re: Smutny wieczór 21.06.10, 23:56
                    Cytaty na temat picia.
                • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 21.06.10, 20:47
                  za duży ścisk w weekendy, nie można spokojnie pogadać, trzeba się przeciskać, o
                  tańczeniu nie wspomnę bo na parkiecie można się udusić. kiedyś to był fajny
                  klub, teraz jest zbyt popularny
                  • macie-jow Re: Smutny wieczór 03.07.10, 19:45
                    Niestety, im większy popyt tym gorszy staje się każdy towar lub usługa
                    • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 05.07.10, 19:29
                      to ja już jesteśmy w temacie klubów, to gdzie teraz w okresie wakacyjnym mozna
                      sobie potańczyć? dawno nigdzie nie byłam "na mieście"
                      • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 17.07.10, 21:10
                        Wyposzczony facet dobrze potańczy chyba w Czerwonym Kapturku...
                        • kielonek-online Re: Smutny wieczór 17.07.10, 22:51
                          Ja tam sobie tańczę gdziekolwiek najdzie mnie ochota, nawet sam z
                          sobą.
                        • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 18.07.10, 07:43
                          no super tylko nie jestem wyposzczonym facetem
                          • kielonek-online Re: Smutny wieczór 18.07.10, 12:56
                            Zatańczmy razem, przynieś flaszkę.
                            • Gość: czerwony pieprz Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.10, 14:08
                              przyniosę flaszkę to zapomnisz o tańczeniu
                              • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 18.07.10, 22:50
                                wolę pić sama - dzisiejszy wieczór jest pod znakiem czeskiej "hruski" :)
                                • kielonek-online Re: Smutny wieczór 18.07.10, 23:43
                                  Samotne picie to poważna sprawa, trzeba to robić umiejętnie.
                                • z_rokitnicy Re: Smutny wieczór 26.07.10, 19:58
                                  Co to jest czeska HRUSKA?
                                  • kielonek-online Re: Smutny wieczór 26.07.10, 21:49
                                    To chyba sieć sklepów w Czechach.
                                    • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 26.07.10, 23:20
                                      wódka gruszkowa
                                      • kielonek-online Re: Smutny wieczór 27.07.10, 08:33
                                        Człowiek uczy się całe życie, znowu wiem więcej.
                                        • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 03.08.10, 19:40
                                          Smakuje więc na słodko?
                                          • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 04.08.10, 15:27
                                            nie jest słodka
                                            • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 12.08.10, 21:13
                                              Ale przynajmniej jest smaczna?
                                              • kielonek-online Re: Smutny wieczór 12.08.10, 21:29
                                                Nachlać można się nawet słodką wódką, ale trzeźwienie po czymś takim
                                                to koszmar, lepiej więc nie trzeźwieć
                                              • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 12.08.10, 21:30
                                                bardzo
                                                • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 12.08.10, 21:32
                                                  Zależy też chyba z kim się pije...
                                                  • z_rokitnicy Re: Smutny wieczór 28.08.10, 20:15
                                                    To przecież w picu najważniejsze, czyli towarzystwo
                                                  • kielonek-online Re: Smutny wieczór 29.08.10, 00:28
                                                    Samemu też przyjemnie się pije, zapewniam.
                                                  • macie-jow Re: Smutny wieczór 05.09.10, 18:59
                                                    Wielu to może potwierdzić!!!
                                                  • Gość: ala Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.10, 19:46
                                                    Nie, najprzyjemniejsze sa wieczorne Polakow rozmowy.
                                                  • kielonek-online Re: Smutny wieczór 05.09.10, 22:17
                                                    Nocne też bywają przyjemne.
                                                    Zdrówko!
                                                  • Gość: ala Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.10, 22:21
                                                    Czasani bywaja,tez.
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 13.09.10, 22:27
                                                    Przepraszam, czy wy o sexie czy o pijaństwie? A może chodzi o układ mieszany?
                                                  • Gość: ala Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.10, 22:51
                                                    Glodnemu chleb na mysli ?
                                                  • Gość: asam Re: Smutny wieczór IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.09.10, 22:53
                                                    Dlaczego akurat chleb? Jesteś od PIEKARZA?
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 20.09.10, 23:08
                                                    Bo swiezy wiejski chleb z pachnacym maslem i swiezym miodem prosto z ula, to cos najwspanialszego na siecie, to jak dobry czlowiek, ale to wie tylko k.o.
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 21.09.10, 23:38
                                                    Nie chodzi o sex. Ani przez chwile, ani przez moment.
                                                  • Gość: pati Re: Smutny wieczór IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 21.09.10, 23:33
                                                    Świeży chleb z masłem nie kojarzy mi się z sexem. Chociaż to masło...
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 22.09.10, 21:13
                                                    jakoś masło nie kojarzy mi się z seksem ani zapach świeżego chleba ani miód, nie wiem co wy za fetysze macie w głowach ;)
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 22.09.10, 21:24
                                                    Zadne fetysze.Tylko nie ma nic wspanialszego,lepszego i smaczniejszego na siewcie jak wlasnie taki swiezo upieczony, jeszcze cieply chleb, posmarowany swiezym maslem a na to miod prosto z pasieki. Jadlas cos takiego? Jezeli nie, to zaluj. Pamietam to z wakacji jakie spedzalam w dziecinstwie na wsi u znajomych.Zapach i smak ktorego nie zapomina sie nigdy.
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 23.09.10, 21:15
                                                    nie chodzilo mi o chleb z miodkiem, taki świeżutki..... znam ten smak. chodziło mi o wpisy tych co zaczęli to utożsamiać z seksem :)
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 23.09.10, 21:21
                                                    Wiem, ale uscislam i wyjasniam. Po co wszystko kojarzyc z sexem? Jest mnostwo innych milych rzeczy o ktorych warto pamietac.
                                                  • marcin_mikulczyce Re: Smutny wieczór 23.09.10, 23:28
                                                    Masz na myśli chwile rozluźnienia po szczytowaniu na przykład?
                                                  • Gość: też kierowca Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 23.09.10, 23:42
                                                    Można powiedzieć, że mam smutny wieczór (chandra) i sprawdzony sposób to flaszeczka. Tylko, jak mówi kielonek, trzeba uważać z samotnym piciem. Tym bardziej, że za 7 godzin do roboty.
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 24.09.10, 00:31
                                                    Mam na mysli marcinku, ze jestes idiota.Mozesz nie odpowiadac.
                                                  • Gość: pati z Gliwic Re: Smutny wieczór IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 30.09.10, 23:21
                                                    Za surowa dla nich jesteś...
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 30.09.10, 23:39
                                                    Ale to prawda.
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 01.10.10, 14:43
                                                    i jak, trafiłeś do pracy po tej wieczornej flaszeczce?
                                                  • kielonek-online Re: Smutny wieczór 01.10.10, 16:26
                                                    Dziesiątki tysięcy ludzi w tym kraju trafia rano do pracy po wieczornej flaszce, z tym nie ma problemu.
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 04.10.10, 21:59
                                                    Gorzej jest z pośpiesznym, lecz niechcianym sexem z nielubianą sąsiadką na przykład...
                                                  • Gość: pati z Gliwic Re: Smutny wieczór IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 12.10.10, 20:47
                                                    To trzeba polubić sąsiadki. :-)
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 12.10.10, 21:34
                                                    zależy jakie kto ma te sąsiadki :p
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 20.10.10, 23:04
                                                    Ja wśród swoich sąsiadek przynajmniej jedną bym mógł wybrać...
                                                  • Gość: kawa z mlekiem Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 20.10.10, 23:11
                                                    Wybieraj, nie opowiadaj.
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 21.10.10, 22:51
                                                    tylko ona jeszcze musiałaby wybrac ciebie, a ty chyba cały czas siedzisz w domu przy kompie z tego co widzę
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór 22.10.10, 23:55
                                                    Mareczka chyba fantazja poniosla na manowce ?
                                                  • Gość: ciocia basia Re: Smutny wieczór0 IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.10, 21:49
                                                    Mareczku jak Ci sie powiodlo z najpiekniejsza sasiadka? Zdobyta? :)
                                                  • Gość: babcia mania Re: Smutny wieczór0 IP: *.stk.vectranet.pl 23.10.10, 23:04
                                                    A jak tam slodkie manowce? Czy takie jak u Stachury?
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór0 24.10.10, 19:59
                                                    chyba zdobyta ta sąsiadka, do dzisiaj u niej siedzi, bo na forum go nie ma.
                                                  • piaf-onli Re: Smutny wieczór0 24.10.10, 21:00
                                                    Najwyrazniej powiedlo sie Mareczkowi, tak bardzo, ze zasiedzial sie do dzis.:)
                                                  • Gość: trzy po trzy Re: Smutny wieczór0 IP: *.stk.vectranet.pl 27.10.10, 18:03
                                                    Mareczku, czy dalej siedzisz u pieknej sasiadki ?
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór0 28.10.10, 22:43
                                                    Farciarz, przynajmniej jemu sie smutny wieczór zmienił na wesoły. U mnie odwrotnie...oby kazdy następny byl weselszy dla wszystkich
                                                  • 1-smieszek Re: Smutny wieczór0 12.11.10, 22:42
                                                    Juz Ci weselej, dziewczyno?
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 16.11.10, 22:56
                                                    Sąsiadka czeka, a ja muszę walczyć o wolność słowa z internetowymi bojówkarzami Sekuły! Ale zaraz do niej zapukam :-)
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 17.11.10, 19:29
                                                    idź! pukaj! Na zdrowie :)
                                                  • 1-smieszek Re: Smutny wieczór 17.11.10, 20:09
                                                    :)
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór 19.11.10, 20:35
                                                    Juz lepiej , duzo lepiej, dziekuje za troske:)
                                                    pozytywne wibracje zostały przekazane:D
                                                  • 1-smieszek Re: Smutny wieczór 19.11.10, 21:21
                                                    Cieszymy sie razem z Toba :)

• magdalena33m Re: Smutny wieczór 23.11.10, 18:04
                                                    cóż za solidarność:)
                                                  • Gość: pati z Gliwic Re: Smutny wieczór IP: *.95.89.140.gl.digi.pl 02.12.10, 20:37
                                                    Lubimy sympatycznych ludzi na forum
                                                  • Gość: zuzia Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.10, 23:05
                                                    Lubimy.
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 02.12.10, 23:47
                                                    Wódkę polubcie!
                                                    Jest uczciwsza od ludzi.
                                                  • Gość: zuzia Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 03.12.10, 16:37
                                                    Jest uczciwsza od bardzo wielu ludzi.
                                                  • mieszkam_w_zabrzu Re: Smutny wieczór 06.12.10, 21:18
                                                    Wielu ludzi uczciwych cierpi z powodu wódki :-(
                                                  • chilli-and-vanilla Re: Smutny wieczór 08.12.10, 21:41
                                                    szczególnie rano ;)
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 16.12.10, 20:31
                                                    Chyba, że zaczęli pić przedpołudniem, to cierpią wieczorem :-)
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 16.12.10, 23:36
                                                    Nie należy przestawać, to jedyna metoda.
                                                    Panna zbladła, piwnica w powoju i ptaki koloru indygo fruwają.
                                                    Postoimy sobie, popatrzymy jeszcze, przeczekamy smutek jak życie.
                                                    Na pohybel śmierci, zdrówko!
                                                  • easyrider-net Re: Smutny wieczór 17.12.10, 23:03
                                                    Czesto ostatnio w swoich postach piszesz o smierci. W tym o smierci piszesz kolejny raz. Nie boj sie jej. Smierc to tylko brat blizniaczy snu, jak powiedzial Homer.
                                                  • z_rokitnicy Re: Smutny wieczór 19.12.10, 21:01
                                                    Tylko, że Homer już strzelił kopytkami
                                                  • Gość: kielonek-online Re: Smutny wieczór IP: *.stk.vectranet.pl 19.12.10, 21:19
                                                    Nawet nie jest pewne, czy w ogóle byl ktoś taki.
                                                    Pijani Grecy opowiadali naćpanym kadzidłami prostym chłopom niesamowite historie.
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór 21.12.10, 22:24
                                                    Co, odnośnie wątku, sprawiało ze wieczory nie były smutne :)
                                                  • marekpiec.zabrze Re: Smutny wieczór 24.01.11, 18:40
                                                    Styczeń już się kończy, a wieczory nadal są smutne :-(
                                                  • jaspis-jaspis Re: Smutny wieczór 24.01.11, 20:35
                                                    Zrób coś żeby było wesoło:)
                                                  • jaspis-jaspis Re: Smutny wieczór 25.01.11, 10:23
                                                    Poranek jest taki sobie.
                                                    Ani smutny, ani wesoły.
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór 03.02.11, 23:26
                                                    Poprawy nastroju w te zimowe wieczory więc zycze :)
                                                  • jaspis-jaspis Re: Smutny wieczór 03.02.11, 23:45
                                                    magdalena33m napisała:

> Poprawy nastroju w te zimowe wieczory więc zycze :)

Mam doskonały nastrój.
                                                    Nigdzie nie narzekałam na zły nastrój, tym bardziej, że dzień minąl mi dokładnie tak jak wczoraj przewidziałam:)
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór 08.02.11, 23:10
                                                    gratuluje optymizmu! miło słyszeć (czytac) ze nie wszyscy sie smuca i narzekaja, ale ze sa tez tacy którzy radosnie podchodza do rzeczywistosci :)
                                                  • jaspis-jaspis Re: Smutny wieczór 09.02.11, 09:36
                                                    Od narzeknia nic się nie poprawia.
                                                  • magdalena33m Re: Smutny wieczór 10.02.11, 21:04
                                                    Dokładnie:)
                                                  • Gość: Amadeo Re: Smutny wieczór IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl