Dodaj do ulubionych

03.11.06, 00:04
pada snieg ;/
Obserwuj wątek
    • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:09
      prószy (na razie)...
      • Gość: K2 Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:11
        eeee tam nie wiem jak u was ale u mnie nie pada
        • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:13
          przetrzyj szyby...pada pada....;/
    • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:15
      moze pojdziemy ulepic balwanka?hmmm........jutro..;)))
      • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:16
        a może saneczki?
        ale po pracy...
        • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:17
          saneczki mowisz..w sensie piszesz..ehhhhhha moze na workach sie poscigamy?
          hihihi
          po pracy oczywiscie...
          • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:20
            worki?
            pierwsze słysze.
            chyba, że te szkolne na buty lub z butami :)
            oczywiście po pracy...
            • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:24
              niee z butami tylko z sianem
              i nie szkolne...takie yyy yyy np po ziemniakach...
              no po pracy:P
              a do ktorej ta praca?
              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:27
                to zależy od tygodnia.
                no dobra, jutro wolne do 21:00
                • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:28
                  hehe
                  to i balwana zdazymy ulepic...
                  przed ta praca...
                  a gdzie to sie pracuje w piatek od 21?
                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:33
                    piątek jak piątek, ale czasami w grę wchodzą weekendy...
                    jeden z wielu molochów w mieście.
                    sprubój domyślić się... :)
                    • karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:34
                      nie czas na myslenie... chyba swiatlo ekranu wypailo mi resztke tak zwanego
                      mozgu
                    • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:35
                      jeden z wielu molochów?
                      to my chyba nie mieszkamy w tej samej częstochowie;)

• Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:38
                        a ciekawe, bo jakby trochę się rozejrzeć to można by znaleźć.
                        powiedzmy, że na palcach jednej ręki zliczyć.
                        a co jest po wyżej dwóch, to już kilka (wiele)...
                        • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:43
                          kilka nie znaczy wiele,
                          zależy od kontekstu...
                          np. "mam kilka długopisów, weź jeden"
                          (tutaj kilka znaczy wiele, bo jak weźmiesz jeden, to ktos nic nie straci, ma
                          nadmiar),
                          ale w takim przypadku;
                          sytuacja w zoologicznym:
                          "mam tylko kilka sztuk tych rybek, kupuje pan?, bo jutro może już nie być"
                          "kilka" znaczy tutaj tyle co mało

ale bzdury pisze:D

• Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:44
                            szukasz tekstu wyrwanego z kontekstu.
                            nie przejmuj się, bywa różnie, kwadratowo i podłużnie...
                            • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:48
                              kwadratowo i podłuznie nie musi znaczyć różnie :P

mozna bowiem przyjąć, że "kawadratowo" = graniczna wersja "podłużnie" :P
                              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:50
                                bywa, że horyzonty nie wybiegają poza 4 kąty...
                          • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:46
                            ale w dalszym ciągu kilka to wicej niż dwa...
                            • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:49
                              czemu w dalszym ciagu?

ja się nie czepiłam, że więcej niz dwa to nie kilka

raczej mam zastrzeżenie do tych licznych molochów w naszym mieście
                              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:52
                                ok.
                                2x TRW, Sila, Gomma, Brembo, Dospel- to nie molochy? zatrudniają tyle ludzi...
                                • Gość: :) Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54
                                  ooo...
                                  sprowokowany do wypowiedzenia czegoś więcej poza przysłówkiem-łamisłowkiem ;)

• Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:56
                                    daj spokój, myślenia toku nie prowokój... :)
                                    • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:57
                                      jakoś do zadnego molocha Cie przypisac nie mogę...
                                      prędzej jakis wierszokleta co z teatru uciekł:P

takie ładne puenty...
                                      • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:01
                                        ale niestety, życie wybiera inne drogi...
                                        • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:02
                                          ale jakby nie było, to my te drogi w jakiś sposób wskazujemy...
                                          • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:05
                                            a skąd wiemy która wskazac ...
                                            • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:07
                                              myślą, mową, uczynkiem i... zaniedbaniem...
                                              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:08
                                                wskazujemy (nie dodałem) ;)
                                                • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:10
                                                  dobrze, że jednak dodałes...
                                                  bo sie zastanawiałam, czym tak zgrzeszyłeś ;)
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:12
                                                    grzeszę jak każdy, raz więcej raz mniej- takie pokolenie...
                                                  • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:14
                                                    takie pokolenie?
                                                    ojeju...
                                                    a które to takie wyjatkowe?
                                                    myslałam, że juz od dawna wszystkie grzesza tak samo:P
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:18
                                                    im młodsze tym gorsze...
                                                    wyjatkowe? noo tego nie miałem na myśli, bo nie uważam za wyjątkowe...
                                                    czy wsztstkie pokolenia grzeszą tak samo?
                                                    zdania są podzielone...
                                                  • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:19
                                                    chyba w kontekście historii mozna by powiedzieć, że nie tak samo,
                                                    ale strona czysto obyczajowa, to tak samo "wiele ;)" za i przeciw:)
                                                  • Gość: ;] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:20
                                                    wiele więcej niz dwa ... oczywiście :)
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:21
                                                    zresztą jakie to ma znaczenie...
                                                  • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:25
                                                    takie jak wszystko inne...
                                                    żadne
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:27
                                                    niby nie ma się czym przejmować, ale rzeczywistość nas do tego zmusza...
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:29
                                                    miało być o zaskakującej nas zimie, żeby spojrzeć na nią pozytywnie, a zeszło
                                                    na tematy życiowe :P
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:30
                                                    tematy, które za kżdym razem są takie same...
                                                  • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:30
                                                    jak do wielu rzeczy...

tym smutnym akcentem żegnam,
                                                    rzeczywistość sprawia, że moje oczy sie zamykaja;)
                                                    spokojnej nocki
                                                  • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:31
                                                    własnie, tutaj miała byc moja mała odskocznia...
                                                    ale cos zaczęło ciagnąc w dół ;)
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:34
                                                    dzięki za miłą pogawędkę :)
                                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:32
                                                    tym postem i ja odwzajemniam,
                                                    słodkich i kolorowych snów...
                                • anna.scott Re: **** **** **** 03.11.06, 01:41
                                  No i ISD...
                              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:52
                                aaa i Huta może być...
                                • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54
                                  no nawet wszystkie spółki w hucie :P
                              • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54
                                nie mam wizji biurowców kilkunastopiętrowych, bo to wybiega poza granice
                                naszego miasta a nawet państwa...
                                • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:56
                                  państwa nie, bo takie mamy i powstają nowe,
                                  ale miasta owszem,
                                  co mnie cieszy, bo lubie nasze kamienice:)
                                  • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:58
                                    ah, zgodzę się mimo uszczypliwości swojej i przeciwieństwa zdań...
                                    • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:00
                                      w tej kwestii racje muszę mieć,
                                      bo w przyszłości mogłabym nie mieć czego jeść:P
                                      • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:05
                                        a przyszłość raczej nieciekawie maluję się w takich miejscach. wiem coś o tym...
                                        • Gość: ;] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:07
                                          w takich?
                                          jesli masz na mysli nasze miasto to tez sie zgadzam;)
    • Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:40
      ale zbaczamy z trasy, przecież mięliśy bawłana lepić i na sankach jeździć...?
    • Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:32
      to teraz ostatecznie, pa :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka