Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:09 prószy (na razie)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:11 eeee tam nie wiem jak u was ale u mnie nie pada Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:15 moze pojdziemy ulepic balwanka?hmmm........jutro..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:16 a może saneczki? ale po pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:17 saneczki mowisz..w sensie piszesz..ehhhhhha moze na workach sie poscigamy? hihihi po pracy oczywiscie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:20 worki? pierwsze słysze. chyba, że te szkolne na buty lub z butami :) oczywiście po pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:24 niee z butami tylko z sianem i nie szkolne...takie yyy yyy np po ziemniakach... no po pracy:P a do ktorej ta praca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:27 to zależy od tygodnia. no dobra, jutro wolne do 21:00 Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:28 hehe to i balwana zdazymy ulepic... przed ta praca... a gdzie to sie pracuje w piatek od 21? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:33 piątek jak piątek, ale czasami w grę wchodzą weekendy... jeden z wielu molochów w mieście. sprubój domyślić się... :) Odpowiedz Link Zgłoś
karoola0 Re: **** **** **** 03.11.06, 00:34 nie czas na myslenie... chyba swiatlo ekranu wypailo mi resztke tak zwanego mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:35 jeden z wielu molochów? to my chyba nie mieszkamy w tej samej częstochowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:38 a ciekawe, bo jakby trochę się rozejrzeć to można by znaleźć. powiedzmy, że na palcach jednej ręki zliczyć. a co jest po wyżej dwóch, to już kilka (wiele)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:43 kilka nie znaczy wiele, zależy od kontekstu... np. "mam kilka długopisów, weź jeden" (tutaj kilka znaczy wiele, bo jak weźmiesz jeden, to ktos nic nie straci, ma nadmiar), ale w takim przypadku; sytuacja w zoologicznym: "mam tylko kilka sztuk tych rybek, kupuje pan?, bo jutro może już nie być" "kilka" znaczy tutaj tyle co mało ale bzdury pisze:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:44 szukasz tekstu wyrwanego z kontekstu. nie przejmuj się, bywa różnie, kwadratowo i podłużnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:48 kwadratowo i podłuznie nie musi znaczyć różnie :P mozna bowiem przyjąć, że "kawadratowo" = graniczna wersja "podłużnie" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:50 bywa, że horyzonty nie wybiegają poza 4 kąty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:46 ale w dalszym ciągu kilka to wicej niż dwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:49 czemu w dalszym ciagu? ja się nie czepiłam, że więcej niz dwa to nie kilka raczej mam zastrzeżenie do tych licznych molochów w naszym mieście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:52 ok. 2x TRW, Sila, Gomma, Brembo, Dospel- to nie molochy? zatrudniają tyle ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54 ooo... sprowokowany do wypowiedzenia czegoś więcej poza przysłówkiem-łamisłowkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:56 daj spokój, myślenia toku nie prowokój... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:57 jakoś do zadnego molocha Cie przypisac nie mogę... prędzej jakis wierszokleta co z teatru uciekł:P takie ładne puenty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:01 ale niestety, życie wybiera inne drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:02 ale jakby nie było, to my te drogi w jakiś sposób wskazujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:05 a skąd wiemy która wskazac ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:07 myślą, mową, uczynkiem i... zaniedbaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:08 wskazujemy (nie dodałem) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:10 dobrze, że jednak dodałes... bo sie zastanawiałam, czym tak zgrzeszyłeś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:12 grzeszę jak każdy, raz więcej raz mniej- takie pokolenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:14 takie pokolenie? ojeju... a które to takie wyjatkowe? myslałam, że juz od dawna wszystkie grzesza tak samo:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:18 im młodsze tym gorsze... wyjatkowe? noo tego nie miałem na myśli, bo nie uważam za wyjątkowe... czy wsztstkie pokolenia grzeszą tak samo? zdania są podzielone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:19 chyba w kontekście historii mozna by powiedzieć, że nie tak samo, ale strona czysto obyczajowa, to tak samo "wiele ;)" za i przeciw:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:20 wiele więcej niz dwa ... oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:21 zresztą jakie to ma znaczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:25 takie jak wszystko inne... żadne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:27 niby nie ma się czym przejmować, ale rzeczywistość nas do tego zmusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:29 miało być o zaskakującej nas zimie, żeby spojrzeć na nią pozytywnie, a zeszło na tematy życiowe :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:30 tematy, które za kżdym razem są takie same... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:30 jak do wielu rzeczy... tym smutnym akcentem żegnam, rzeczywistość sprawia, że moje oczy sie zamykaja;) spokojnej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:31 własnie, tutaj miała byc moja mała odskocznia... ale cos zaczęło ciagnąc w dół ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:34 dzięki za miłą pogawędkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:32 tym postem i ja odwzajemniam, słodkich i kolorowych snów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:52 aaa i Huta może być... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54 no nawet wszystkie spółki w hucie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:54 nie mam wizji biurowców kilkunastopiętrowych, bo to wybiega poza granice naszego miasta a nawet państwa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:56 państwa nie, bo takie mamy i powstają nowe, ale miasta owszem, co mnie cieszy, bo lubie nasze kamienice:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:58 ah, zgodzę się mimo uszczypliwości swojej i przeciwieństwa zdań... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:00 w tej kwestii racje muszę mieć, bo w przyszłości mogłabym nie mieć czego jeść:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:05 a przyszłość raczej nieciekawie maluję się w takich miejscach. wiem coś o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:07 w takich? jesli masz na mysli nasze miasto to tez sie zgadzam;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uszczypliwy Re: **** **** **** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 00:40 ale zbaczamy z trasy, przecież mięliśy bawłana lepić i na sankach jeździć...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :] Re: **** **** **** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 01:32 to teraz ostatecznie, pa :) Odpowiedz Link Zgłoś