Dodaj do ulubionych

Dziś Wybory !!!

IP: 212.160.86.* 12.11.06, 11:06
Dziś Wybory !!! Ja już zagłosowałem na pania Haline Rozpondek... a wy już
byliście ???
Obserwuj wątek
    • Gość: Bono Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:31
      cisza wyborcza uszanuj ją!
    • mrs.agent Re: Dziś Wybory !!! 12.11.06, 11:37
      Ja mam inny problem.
      Właśnie wróciłam z całą rodziną z głosowania.
      Przed lokalem wyborczym, niby przypadkowo, zaparkował ktoś kombi oklejone w
      środku plakatami jakieś kobiety z PISu.
      Kogo powinnam tym zainteresować? Przecież to ewidentne złamanie prawa.
      • Gość: hopek890 Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:48
        jeżeli ten samochód stoi w miejsu to jest spox, ale jeżeli zacznie się przemieszczać to łamie on cisze wyborczą i powinnaś zgłosic to na policje...
        • Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:52
          tez juz po glosowaniu.
          Matyjaszczyk
          Krawczyk.
          • Gość: hopek890 Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:57
            to jest łąmanie ciszy wyborczej mówienie na kogo sie głosowało
            Za łamanie ciszy wyborczej grozi grzywna do 1mln złotych
            • Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:05
              ty sie puknij, i lepiej sobie odczytaj:

Cisza wyborcza to okres przedwyborczy, w którym pod groźbą kary zabroniony jest
              jakikolwiek sposób agitacji.
              Zakazem objęte są wszelkie wystąpienia polityczne, manifestacje, audycje radiowe
              i telewizyjne z udziałem kandydatów, publikacje na ich temat, czy naklejanie
              plakatów. Zabronione jest także publikowanie sondaży wyborczych

moge sobie pisac na kogo glosuje do upojenia.
              a nie bedziesz mnie straszyl cisza wyborcza...
              • Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:06
                * mialo byc "doczytaj"
            • Gość: Karol Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:11
              Nakłanianie i przekonywanie do głosowania to jest złamanie ciszy a mówienie na kogo się głosowało to wolność słowa.
              • Gość: Jerzyk Re: Dziś Wybory !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:03
                Wolność wypowiedzi i wolność po wypowiedzi to dwie różne rzeczy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka