Gość: memek IP: 212.160.86.* 12.11.06, 11:06 Dziś Wybory !!! Ja już zagłosowałem na pania Haline Rozpondek... a wy już byliście ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bono Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:31 cisza wyborcza uszanuj ją! Odpowiedz Link Zgłoś
mrs.agent Re: Dziś Wybory !!! 12.11.06, 11:37 Ja mam inny problem. Właśnie wróciłam z całą rodziną z głosowania. Przed lokalem wyborczym, niby przypadkowo, zaparkował ktoś kombi oklejone w środku plakatami jakieś kobiety z PISu. Kogo powinnam tym zainteresować? Przecież to ewidentne złamanie prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopek890 Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:48 jeżeli ten samochód stoi w miejsu to jest spox, ale jeżeli zacznie się przemieszczać to łamie on cisze wyborczą i powinnaś zgłosic to na policje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:52 tez juz po glosowaniu. Matyjaszczyk Krawczyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopek890 Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 11:57 to jest łąmanie ciszy wyborczej mówienie na kogo sie głosowało Za łamanie ciszy wyborczej grozi grzywna do 1mln złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:05 ty sie puknij, i lepiej sobie odczytaj: Cisza wyborcza to okres przedwyborczy, w którym pod groźbą kary zabroniony jest jakikolwiek sposób agitacji. Zakazem objęte są wszelkie wystąpienia polityczne, manifestacje, audycje radiowe i telewizyjne z udziałem kandydatów, publikacje na ich temat, czy naklejanie plakatów. Zabronione jest także publikowanie sondaży wyborczych moge sobie pisac na kogo glosuje do upojenia. a nie bedziesz mnie straszyl cisza wyborcza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyksztalciuch Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:06 * mialo byc "doczytaj" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Dziś Wybory !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:11 Nakłanianie i przekonywanie do głosowania to jest złamanie ciszy a mówienie na kogo się głosowało to wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzyk Re: Dziś Wybory !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:03 Wolność wypowiedzi i wolność po wypowiedzi to dwie różne rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś