Dodaj do ulubionych

burmistrz Blachowni

IP: 212.87.241.* 16.11.06, 09:23
Nie jestem zwolennikiem żadnego kandydata na burmistrza Blachowni, ale jak
widzę co na forum wpisują zwolennicy pana Walaszczyka to aż dziw bierze, że
ludzie łapią się na taki lep. Cały czas ktoś podpuszcza mieszkańców
Blachowni, że Zdzisław Nowak na stanowisku wiceburmistrza zatrudni Cecylię
Żak. Ludzie wpisują, że jedna pani drugiej pani psy, psy, psy. Szkoda, że pan
Zdzisław jasno tu nie napisze, że gdyby nawet chciał ją zatrudnić choć bardzo
w to wątpię, to nie może tego zrobić. Przyczyna prosta pani Cecylia jest
karana dlatego została skreślona z listy kandydatów na burmistrza Blachowni,
zatem nie może zajmować stanowiska wiceburmistrza.
Ja rozumiem, że urzędnicy boją się pana Walaszczyka, bo jak przyjdzie jako
burmistrz pozwalnia mnóstwo ludzi choćby z zemsty za panią Żak.
Rozumiem też, że takie rozsiewanie plotek jest na rękę panu Walaszczykowi,
ale to chyba jedyny jego argument, by ubiegać się o stanowisko burmistrza.
Bowiem, porównując doświadczenie samorządowe pana Walaszczyka i pana Nowaka
to tak jakby porównywać sklepy GS-u do Pewexu oczywiście na korzyść pana
Zdzisława. Dodatkowym argumentem przemawiającym za panem Nowakiem jest fakt,
że gość rzeczywiście jest spoza ukadów. A co może pana Walaszczyka ano znów
zatrudni ludzi z Cisia Blachownia znów nie będzie dobrze odśnieżona, no bo
jak można wymagać rzetelnej pracy od swoich kolegów.
I jeszcze jedna sprawa. Domyślam się, że skoro pan Zdzisław Nowak nie
demontuje tych plotek, że za żadne skarby nie zatrudni pani Żakowej może to
oznaczać, że o sprawach oczywistych się nie mówi.
Życzę powodzenia panie Zdziśku choć wiem, że będzie trudno bowiem mój sąsiad,
a pana kontrkandydat, który przegrał z kretesem wybory, pan Lara
z zemsty chce poprzeć pana Walaszczyka. No cóż zemsta jest domena ludzi
malutkich

Obserwuj wątek
    • Gość: Yoko Re: burmistrz Blachowni IP: *.silesia-region.pl 16.11.06, 13:04
      A ja jestem zwolenniczką właśnie pana Nowaka. Jak widzę co reperezentuje swoją
      osobą pan Walaszczyk to, aż boli. Mam dość degradacji naszej miejscowości,
      widzę rozkwit innych mniejszych miast naszego regionu, a tutaj co? do czego
      doprowadzili poprzednicy? Miejscowość, która powinna tętnić życiem przyciągać
      turystów, gdzie powinni przyjeżdżać ludzie zostawiać pieniądze, przyjemnie i
      miło spędzac czas stała sie zapyzialą mieściną. Wierzę, że tylko ktoś pokroju
      Pana Nowak z głową pełną pomysłów i przygotowaniem administracyjnym potrafi
      zmienić ten stan rzeczy. Mam dość skostniałych układów i ludzi, którzy nie
      potrafili nic zrobic do tej pory dla tej malowniczej miejscowość. Tutaj
      potrzeba kogoś z otwartym umysłem i znajomością mechanizów administracyjnych
      procedur pozyskiwania środków z Unii i Pan Nowak mówi o tym - On potrafi to
      zrobić, a na czym zna sie Pan Walaszczyk - na dowozie towaru z hurtownii,
      przepraszam ale to za mała wiedza na Burmistrza. LUDZIE ZMIEŃMY COŚ ! bo
      pozostawienie osób, które asekuracyjnie chcą trzymać sie stołka i nic nie
      zrobili dla tego miasta a mieli już takie możliwośći będąc na eksponowanych
      stanowiskach patrz Przewodniczący Rady Gminy - to dla NAS KATASTROFA. Ja będzę
      głosować na Zdziśka Nowaka !!! I trzymam za Niego kciuki !!!
      • Gość: Robert Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 16.11.06, 21:03
        Również z powodów o których wyżej jestem za Nowakiem. Zresztą z tego co
        rozmawiam z ludżmi Blachownia jest za Nowakiem a Cisie za Walaszczykiem ( choć
        też nie wszyscy).Ludzie głosujcie za człowiekiem który będzie nas godnie
        reprezentował.Porównanie obu kandydatów jest maiażdżące dla jednego z nich.
        Pomijając kolosalną różnicę wykształcenia , to dokonania którymi jeden z nich
        się chwali są żenujące - mianowicie pomoc żonie w prowadzeniu przydrożnego
        sklepu . Czyli jest utrzymankiem żony - sklep , Państwa - renta ,Mieszkańców
        Blachowni - wysoka dieta radnego wypłacana przez nas przez osiem lat za "nic
        nierobienie".Nie o takiego Burmistrza nam chodzi którego mottem jest "czy się
        stoi , czy się leży brać pieniądze się należy". Potrzeba nam w Blachowni
        człowieka energicznego obytego z pracą w urzędach który może sciągnąć do naszej
        gminy inwestorów , który umiejętnie wystąpi o dotacje z UE - a wszystko to po
        to by nam się żyło lepiej , przyjemniej i na wyższej stopie.
        • marek99995 Re: burmistrz Blachowni 16.11.06, 21:41
          Czy pisząc, że Pan N. jest "obyty z pracą w urzędach" masz na myśli jego
          wszystkie afery. Popytaj ludzi, którzy z nim pracowali lub którzy go znają, a
          przejrzysz na oczy.
          Idee masz wspaniałe, ale każdy wybór dokonany przez nasze społeczeństwo będzie
          nieodpowiedni. Spójrz kogo Blachownia wybrała do Rady Miasta i Powiatu. Pokaż mi
          tu energicznych młodych i wykształconych ludzi, którzy wiedzą co zrobić i jak
          zrobić. Ponownie te same nazwiska, ale pewnie te osoby "wiele zrobiły dla
          naszego miasta", bo powtarzają kadencję lub tylko zmieniły miejsce wegetacji. I
          znowu będziemy zaściankiem, a młodzi energiczni uciekną stąd jak szybko się
          da.Na forum Częstochowy w kilku punktach bardzo trafnie ktoś sprecyzował dla
          kogo dobra jest Blachownia.
          • Gość: Robert Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 16.11.06, 23:38
            Zgadzam się z Markiem99995-nie ma u nas idealnego kandydata. Jednak jako
            mieszkaniec i wyborca na pewno nie chce by burmistrzem został ktoś kto będzie
            stanowisko traktował jako kolejne żródło dochodu (już przecież wszyscy od kilku
            lat płacimy mu daninę), nie wykazujący się wcześniej żadną postawą kreatywną
            czy energiczną (do tej pory utrzymywany przez żonę ze sklepu - tak pisze na
            swojej oficjalnej stonie , przez nas z renty /to zataja/ oraz po raz drugi
            przez nas - dieta radnego /tego niedomawia/).Żle by to wróżyło dla naszego
            miasta.Przez kolejne cztery lata Blachownia popadałaby w coraz większą
            degradację : drogi jakie są każdy wie , szkoły i przedszkola place zabaw też
            każdy wie jak wyglądają a młodzi będą stąd uciekać - a przecież ktoś kto od 8
            lat był radnym a przez cztery przewodniczącym rady jeżeli chce lub jeżeli umie
            mogł mieć wpływ na wygląd naszego miasta i naszej gminy - niestety nie chciał
            lub nie umiał.
            Ja nie chce takiego burmistrza i umiem zagłosować.
          • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 17.11.06, 00:11
            Kolejna ploteczka? Tym razem afery.. Oj ktos sie bardzo boi przegranej...
          • Gość: Do Pana Marka Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 13:12
            Może Pan dać namiar gdzie znaleść liste osób, które dostały się na
            radnych.Najlepiej jeszcze jakby było dopisane po ile głosów dostali
            Dziekuje
          • Gość: Artur Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:03
            Pytałem osobę, która pracowała z panem Nowakiem i ma o nim jak najlepsze zdanie!
      • Gość: majkel Re: burmistrz Blachowni IP: *.ipartners.pl 16.11.06, 21:26
        A ja jestem zwolenniczką właśnie pana Nowaka. Jak widzę co reperezentuje swoją
        > osobą pan Walaszczyk to, aż boli...

jeżeli cie Yoko boli to idź do NFZ do pana nowaka. on cie wyleczy.
        • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 16.11.06, 21:34
          Ale podobno lekarze leczą..
    • Gość: (...) Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:44
      A kto to jest p.Nowak? Takie wielkie ach, chyba nie. Ja rozumie, że jest
      kampania wyborcza i wszystkie chwyty dozwolone, ale wątek o wyborach w Blachowni
      prowadzą i podnoszą wciąż ci sami ludzie z tych samych IP. Ludzie dajcie sobie
      na wstrzymanie, kij ma dwa końce !
      • Gość: pro Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:56
        Faktem jest, że stanowisko burmistrza to ciężka harówka, nie dla rencisty.
        Jednak Zdzisiu i już.
    • Gość: KK Re: burmistrz Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 18:32
      A co p.Andrzej wie o doświadzczeniach p. Nowaka jak tylko to co on chciał żeby
      wiedział. I to ciągłe pisanie o gościu spoza układów. Takie układy w jakich
      uczestniczył p.N. to panu się nawet nie śnią. A po takich układach zobowiązania
      zostają. Dlatego urzędnicy powinni się bać raczej p.N.
      Co do doświadczeń w samorządzie niech ktoś wymieni chociaż jedną rzecz, którą
      zrobił p.N. dla naszego miasta przez cały okres swojej działalności.
      Pod tym względem nie dorasta panu Walaszczykowi do pięt.
      Jeżeli chodzi o obecną kadencję to kto ma poparcie w powiecie i w sejmiku pan
      Nowak czy pan Walaszczyk?
      Bez tego poparcia nawet najlepszy Burmistrz niewiele zdziała.
      Patrząc po rozkładzie sił w radach: gminnej i powiatowej, oraz w sejmiku
      wojewódzkim można dojść do wniosku, że to nie jest czas Nowaka.
      • Gość: zbyszek Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 17.11.06, 18:53
        Nie jestem zwolennikiem żadnego kandydata tak do końca ale śledzę dokładnie
        dokonania obydwóch by trafnie oddać swój głos. Dokonania Walaszczyka znam
        bardzo dobrze bo tu mieszkam i są żadne , chyba że jako dokonanie zaliczymy
        pobieranie od nas przez osiem lat diety radnego - faktycznie wyczyn nie lada.Na
        jego stronie możemy się też dowiedzieć iż aktualne dokonanie to pomoc żonie w
        prowadzeniu sklepu - noszenie skrzynek z piwem niesamowity wyczyn wymagający
        dużych kompetencji , pewnie by żadnego nie rozbić.
        Ale najważniejsze - potrzeba nam w Blachowni świeżej krwi.
        Panu Walaszczykowi już podziękujemy . Niektórzy mają pięć minut , natomiast on
        miał osiem lat i jeszcze przez ten czas słono mu płaciliśmy jako radnemu by
        przekonał nas do siebie , niestety nie pokazał się z żadnej dobrej strony.
        Panie Walaszczyk Pana czas już minął.
        • Gość: Gość x Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.06, 20:33
          Co Ty, on skrzynek nie nosi, bo skrzyneczki wjeżdżają na wózkach ktore popychaja
          konwojeci. Towar wykladaja pracownice. p.W siedzi tylko w sklepie i prowadzi
          rozmowy. I często bywa na kazdej imprezie w szkole w Cisiu, praktycznie
          przysluzyl sie tylko jej. Ja też podziękuję.
          • Gość: dorota Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 17.11.06, 22:05
            więc niech zostanie wożnym w szkole w Cisiu .W żadnej szkole w Blachowni nic
            dobrego nie zrobił
          • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 17.11.06, 23:56
            "siedzi tylko w sklepie i prowadzi rozmowy." - To moze urząd tam przeniesie? :-)
          • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 18.11.06, 10:18
            Nie chciało sie nosic teczki, trzeba dźwigać skrzyneczki..
      • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 18.11.06, 00:06
        Rozumiem, ze Tobie te układy sie wyśniły? Może jakis przyklad? Bo tak tylko
        oskarżenia rzucasz, jakbys z PiSu był.. O ile mi wiadomo, to Pan Nowak pracował
        na rzecz całego Powiatu Czestochowskiego, a dla Blachowni dopiero
        bedzie.Podkreslam: dobrze pracował.Był sekretarzem powiatu i o jego kompetencje
        warto zapytac w starostwie.Tam nikt złego słowa na niego nie powie. I z prawicy
        i z lewicy.Bo samorząd to nie jest miejsce na uprawianie polityki i ludzie z
        odrobina oleju w głowie dobrze to rozumia. A jesli o poparcie chodzi: jesli
        projekt będzie dobry, to każdy, niezaleznie od opcji politycznej ma obowiazek go
        poprzec! Bo to jego zasr... obowiazek! Za to diete bierze! Dosyc już popierania
        wyłacznie swoich.
        • Gość: (>>>) Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:34
          A dlaczego Go z tegio Starostwa odstawili ?
          • Gość: zibi Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 18.11.06, 12:50
            Widziałem na mieście plakaty "ich troje" z Walaszczykiem w roli głownej .
            Kolejny układ , pewnie stołki już
            rozdzielone. Tragedia - kolejne układy , układziki , stołeczki.
            Na szczęście to My wyborcy mamy głos decydujący.
      • Gość: Artur Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 14:09
        > Jeżeli chodzi o obecną kadencję to kto ma poparcie w powiecie i w sejmiku pan
        > Nowak czy pan Walaszczyk?

Jakie poparcie?
        Co ono daje?
        Zastanów się trochę, co Ty piszesz?
        To dzięki poparciu powiat czy województwo wyremontuje drogę w Blachowni a nie w
        Koniecpolu?
        Ja nie chcę takiej Polski!
        Ja chcę, żeby decydowały argumenty merytoryczne, a nie układziki, układziki,
        układziki...
      • Gość: strażak Re: burmistrz Blachowni IP: *.prenet.pl 19.11.06, 19:36
        O jakim poparciu piszesz?? Pana O i chyba tylko jego :-). Reszta jak słyszy
        nazwisko pana W reaguje uśmiechem :-). W województwie to w ogóle nie wiem czy
        ktoś słyszał o panu W :-). A pan O jest w tych strukturach raczej świeży :-). To
        napisz jakie układy pana N. Nie twierdzę że nie ma żadnych ale chcę usłyszeć
        jakie bo nie wiem. Prosił bym o jakieś konkrety.
        Pan W się już pochwalił swoimi metodami i wszedł w "układ" z dwoma swoimi
        kontrkandydatami z pierwszej tury. Sprzedał swój program za poparcie i na
        posadki :-). A tu nam się szykuję chyba powtórka wyborów do rady w jednym z
        okręgów bo ponoć jeden z radnych pana W zrezygnował :-).
    • Gość: .... Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 12:59
      "mm" napisał:
      --------------------------------------------------------------------------------
      Red jsteś totalnym idjotą, ale co można wymagać od absolwenta uniwermagu
      marksistowsko - leninowskiego /pokaż dyplom ukończenia studiów wyższych /, który
      ukończyły takie tuzy polityki jak Miler i inni. Co robiłeś Zdzichu kiedy twoi
      ruwieśnicy byli pałowani przez zomo i sb po mszach na Jasnej Górze w dniach
      3.września / wielu przypłaciło to zdrowiem i wpisem do KRSu/ ludzie to pamiętają
      a część z nich ma statu osób pkrzywdzonych i mają wgląd w swoje teczki w IPN
      Zdichu odpowiedz na pytanie dlaczego zrezygnowano z usług takiego fachowca jak
      ty w Starostwie Częstochowskim. W Twoim programie napisałeś że chcesz dobrze
      wykonywać swójzawód, czyżbyś miał w dowadzie wpisane zawód burmistrz starosta
      dyrektor to bardo dziwne. Politykierów już BlaCHOWNIA MA DOść BYł pAN nOWAKOWSKI
      pani Żak z opcji lewicowej i do czego doprowadzili. A pozatym w radzi8e powiatu
      lewica nie istnieje więc jakie masz zaplecze polityczne, kto cię poprze senator
      GL. poseł Lewndowski, posłanka Janik no powiedz kto. Jak zbudujesz takie
      zaplecz polityczne jak MW to będziesz miał moralne prawo do wykpiwania Profesora
      BUZKA A Poza tym wy lewicowcy nie macie żadnych autorytetó moralnych a uznane
      autorytetu próbujecie niszczyć z marnym skutkiem. Myślę REd że przegrasz tą
      potyczkę i nie będziesz więcej zatruwał środowiska blachowieńskiego, nie pomoże
      ci nawet redaktor MK, który bardzo wiele złego uczynił swoimi audycjami w radio
      FON a szczególnie przsłużył się negatywnie społeczeństwu Łojek Ottonowa i
      Konradowa w sprawie zwalczenia pomysłu budowy ocynkowni. Ludzie mają nagrania
      tych audycji i pan MK powinien się dobrze zastanowić co muwi bo o ile dobrze
      umiem liczyć to jest 12 do 3 w radzie blachowni. No i powiedz Red znjąC
      strukturę władzy z kim będziesz rozmawiał. Jeżeli przez przypadek byś wygrał. to
      chroń nas Panie Boże przed następnymi czterema laty walki rady z burmistrzem.
      Mam nadzieję że to zostanie oszczędzone Blachowni bo na to zasługuje
      • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 18.11.06, 13:20
        O ile sobie dobrze przypominam, to Nowak kandyduje na Burmistrza, nie ja..
        Chyba, ze masz jakies najnowsze wieści w tej sprawie?
        Z Nowaka zrezygnowano w Starostwie dlatego, ze przyszli tam tacy ludzie jak Ty -
        którzy na siłe pchaja polityke do samorządów. I postepuja jak nakazuje
        powiedzenie: MIERNY, BIERNY, ALE WIERNY! Podobnie czynione jest teraz. Chciałbys
        bardzo wywołac i spolaryzowac konflikt w Blachowni, ale normalni ludzie nie
        dadzą sie na to nabrać.Uwierz mi. Bo w gminie nie ma polityki - tu liczy sie
        sprawność rządzenia. I do dobrych pomysłów nie potrzeba szukać zaplecza
        politycznego.Dobry pomysł poprze kazdy radny, bo chyba nie bedzie działał na
        szkode swojej gminy, prawda? Tylko problem w tym, ze dobre pomysły należy umiec
        wymyślać. Moim zdaniem Nowak to potrafi, a Walaszczyk nie. I tylko tym sie różnimy.
        A w tych czasach, o których mówisz, to myśle, ze Nowak do szkoły chodził.. Bo
        wiesz, niektórym sie chciało uczyć.. Zarzucasz Nowakowi licha szkołę? Patrz, a
        Walaszczykowi nawet takiej nie chciało sie skończyć..
        Moja rada: poćwicz troche ortografie.. I mniej emocji..
        • Gość: Jerzyk Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 00:23
          Podsumowanie: Tak czy owak będzie Mowak.
          • Gość: ewa Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 19.11.06, 19:09
            jestem za
          • Gość: Jerzyk Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:01
            Przepraszam: Nowak
      • Gość: Aneta Re: burmistrz Blachowni IP: *.juranet.czest.pl 20.11.06, 13:17
        Nowak ma 38 lat, trzeba być totalnym idiotą, żeby go nazywać czerwonym
        komunistą, to młody człowiek, który chce zmienić Blachownię, aby stała się
        naszym miastem a nie tkwić w tym bagnie kolesi jak inny kandydat!!! Mieszkamy w
        pięknym mieście ale cholernie zaniedbanym, potrzebującym nowych pomysłów a nie
        ludzi, którzy będą myśleć tylko o stołkach. Ludzie zróbmy coś, bo tak dłużej
        zyć nie można!!! Proszę, błagam idzcie na wybory i zagłosujcie za zmianami!
        Zróbcie to dla nas ale i dla swoich dzieci, żeby po skończeniu szkół miały
        pracę i nie musiały szukać szczęścia w świecie!!!
        • Gość: zibi Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 20.11.06, 20:14
          Wracam ze spotkanie wyborczego gdzie obaj kandydaci mieli się spotkać z nami
          wyborcami (ogłaszane wczoraj z ambony). Walaszczyk jest tchórzem pojawił się na
          spotkaniu po czym po 5 minutach uciekł . jeżeli tak się boi nas wyborców to my
          go rozliczymy już w niedziele. To jest nie tylko obrażenie i zignorowanie nas
          wyborców ale kompletny brak kultury. Ale skoro tak bardzo bał się konfrontacji
          z Nowakiem to też daje do myślenia. N o w a k już jest zwycięzcą
          • Gość: Artur Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 20:48
            Jak na kandydata na Burmistrza, to pan Walaszczyk wykazał się iście "Lwią" odwagą:)
            Kandydatowi gratulujemy odwagi!
            • Gość: RED Re: burmistrz Blachowni IP: 83.16.17.* 20.11.06, 21:36
              Napiszcie cos wiecej, bo nie byłem!
              • Gość: karol Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 20.11.06, 23:41
                Walaszczyk nie dość że zachował się jak tchórz bo uciekł jak szczur przed nami
                wyborcami to jeszcze samodzielnie nie potrafił sklecić choćby kilku zdań bo
                musiał przeczytać z kartki. Poziom który prezentuje ten gość w skali od jednego
                do dziesięciu określiłbym na jeden z minusem czyli minus jeden.Tragiczne że
                takie indywiduum bez kultury i bez poszanowania wyborców w ogóle ośmiela się
                kandydować na naszego burmistrza.
    • Gość: KK Re: burmistrz Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 05:15
      www.miroslaw-walaszczyk.info
      • Gość: Gość x Re: burmistrz Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 10:32
        Czy to nie lekka przesada zakładać aż 6 wątków o dwóch kandydatach na burmistrza
        Blachowni? We wszystkich 6 pisze to samo, przeciez mozna mieć jeden wątek i w
        jednym sie wypowiadać. Zresztą niedziela jest już blisko i wszystko się na
        dniach wyjaśni. Nie ma juz co się obrażać i wymyslać rozne historie prawdziwe
        czy nie. Wszyscy wiemy jak wyglada Blachownia i jakie mamy, a raczej nie mamy
        inwestycje, więc może niech te wybory zakończą się w sposób kulturalny i bez
        obrazliwych postow typu bierze rente nie bierze, komuch nie komuch, wziąl udzial
        nie wzial udzialu, trudno. Mysle ze kazdy ma juz swojego kandydata i nie ma
        potrzeby wiecej wypowiadac sie na ten temat w taki czy inny sposob, tym
        bardziej, ze caly czas wszyscy sie powtarzaja. Czy musimy znizac sie do
        najnizszego poziomu, typu brak kutury wyborczej? Zyczę powodzenia obu
        kandydatom, a wiadomo wygra ten ktory jest lepszy w oczach większości. Pozdrawiam.
    • Gość: KK Re: burmistrz Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 13:17
      www.miroslaw-walaszczyk.info/Skarga_Buzka.jpg
      • Gość: jola Re: burmistrz Blachowni IP: 212.160.86.* 23.11.06, 23:02
        ??????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka