Dodaj do ulubionych

straszne pytanie.....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:34
Mam pytanie, czy boicie się własnej śmierci....? ja od jakiegoś czasu ciągle
myślę o tej nieuniknionej chwili i zaczyna mnie to przerażać. To, że kiedyś to
nastąpi, koniec naszego życia... i co potem??? I jak się wtedy czuje człowiek,
co myśli.... Tak szybko mija mi dzień za dniem, dzieci są coraz starsze, czas
tak szybko mija... Przeraża mnie śmierć. To nie znaczy, że jestem na łożu
śmierci, ani też że mam jakieś myśli samobójcze, chce się tylko dowiedzieć,
czy ktoś z was, zastanawia się czasem nad tym?
Obserwuj wątek
    • milutkabardzo Re: straszne pytanie..... 08.12.06, 23:37
      Ja się boje swojej śmierci śmierci swoich bliskich... ale wolę o tym nie myslec,
      po co się nakręcac niepotrzebnie ??
    • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:37
      Nie bój się, jeszcze sie po Ciebie nie wybieram!
      • Gość: kama Re: straszne pytanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:40
        dobrze wiedzieć:))
      • Gość: gonzo Re: straszne pytanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:41
        ja mam dokładnie odwrotnie, ostatnio marzę o tym żeby umrzeć i mam przy tym
        pewność ,że kiedyś to marzenie się spełni, hehehe
        • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:43
          To jest jedyny pewnik w Twoim życiu!
          • Gość: gonzo Re: straszne pytanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:44
            dokładnie :)
          • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:46
            Dlatego używajcie póki możecie, to jedynie co mogę wam poradzić, bo jak już
            przyjdę...
            • Gość: tigra Re: straszne pytanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:48
              To Ty sobie wtedy poużywasz, kostuszko ;>
              • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:50
                Taka robota, cóż...
              • Gość: jakajakaja Re: straszne pytanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:53
                ona sobie używa cały czas- niestety i mnie to też przeraża. Ale co zrobić-
                najlepiej o tym nie myśleć zawczasu i cieszyć się życiem a nie marnować go i
                wpędzać się w depresję rozmyśleniami o śmierci.
          • Gość: felek Re: straszne pytanie..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:49
            przez to ,że jest to taki pewnik, i nie wiadomo co po tym jak nas zabierasz ze
            sobą kostucho, to dlatego jest to takie przerażające.
            • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:54
              Zapewniam Cię, że potem już nic Cię nie przerazi, zaufaj mi!
              • Gość: tigra Re: straszne pytanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:55
                "Zaufaj mi" i "kostucha" wzajemnie się wykluczają. ;>>>>>
                • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 23:58
                  Przemawia przeze mnie mądrość milionów dusz.
                  • Gość: tigra Re: straszne pytanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 23:59
                    Oj, chciałbyś... przepraszam, chciałabyś, chciała... ;)))))
                    • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 00:02
                      Słyszycie karetkę, tym razem nie zdążą...
                      • Gość: tigra Re: straszne pytanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:07
                        Oj, kostuszko, a może tak coś optymistycznego na dobranoc?
                        Miałam taki udany dzień... :)))))
                        Z góry dziękuję.
                        • Gość: kostucha Re: straszne pytanie..... IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 00:10
                          Sprawdziłam, Ciebie też nie mam w planach, długo, długo, więc śpij spokojnie :-)
                          Dobranoc.
                          • Gość: tigra Re: straszne pytanie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:12
                            Dziękuję i dobrej nocy Ci życzę. Śpij spokojnie i odłóż już dzisiaj kosę...
                            Dobranoc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka