Dodaj do ulubionych

Drużyna A -Intro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 07:07
www.youtube.com/watch?v=ZTC6XIXYawY&mode=related&search=
www.youtube.com/watch?v=EMjmyv1rNJ8&mode=related&search=
Kurde to byly czasy...czemu Macgyvera i Niesustraszonego
powtarzaja...nawet "Na wariackich papierach" , a Druzyny A nie:(Dla mnie to
skandal!!!

P.S. Wiem ze juz ten temat byl, ale nie moglem podarowac:)
Obserwuj wątek
    • Gość: K2 Masz świętą rację !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 20:00
      Ten film był lepszy od Mc Gyvera i całej reszty, Buśka, Mardock, B.A, Hanibal to byli goście mieli klase ;)

Film był zafajnisty i mogli by go puszczać, ja bym w wolnym czasie chętnie obejrzał sobie tysiące wybuchów, rozbitych samochodów i fajnych lasek zarywanych przez Buśkę ;)
      • Gość: jr Re: Masz świętą rację !!!!!!!!! IP: 85.28.141.* 10.12.06, 21:51
        i oczywiscie efektowny wybuch pod samochodem powodujacy obrot wokol osi tegoz
        samochodu w powietrzu :)
        • harry1983 Re: Masz świętą rację !!!!!!!!! 11.12.06, 01:49
          I nie było samochodu, którego by nie potrafili przekształcić w czołg lub transporter opancerzony przy pomocy palnika acetylenowego :D

Setki tysięcy wystrzeliwanej amunicji, i jakoś nigdy nikt nikogo nie zabił - słabo strzelali jak na byłych komandosów ;P

No i motyw z B.A. ktory bał się latać, i zawsze go usypiali żeby wsadzić do samolotu.

Serial bajeczka, ale fajnie się oglądało, na pewno lepszy od Knight Ridera, porównywalny z McGyverem.

A z takich seriali z dawnych lat, to pamiętam jeszcze Dempsey & Makepiece na tropie - szkoda, że żadna telewizja tego nie powtarza, kiedyś to była obowiązkowa pozycja w każdy czwartek, a w piątki rano w przedszkolu zawsze była dyskusja na temat wczorajszego odcinka :D

Z trochę poźniejszych (początek lat 90tych) - Zawód Policjant, poźniej widziałem go tylko w Czeskiej Tv "Nova".

Por. Theo Kojak też był spoko ;)

Miami Vice czy Gliniarza i prokuratora powtarzają, może wrócą i do tego.
          Fajnie by było obejrzeć po latach - takie np. Miami Vice dalej się świetnie ogląda, głownie ze względu na świetny klimat lat 80-tych.
          • Gość: Menel Re: Masz świętą rację !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 07:41
            Dokladnir "Zawod Policjant" -albo jak w oryginale bylo "True Blue" dziwne to
            bylo tlumaczenie-te sensacyjne czwartki-u mnie w przedszkolu byla moda na Miami
            Vice i robienie sobie odznak policyjnych:)

A Druzyne A z tego co pamietam to puszczali na Polonii 1 i Polsacie, ale tak
            nie do konca chyba na tej drugiej stacji. Wiec jak cos to chyba musze sie
            zwrocic do polsatowcow z zapytaniem o ten serial, bo publiczna jest chyba za
            ambitna na cos takiego.

Pozdrawiam fanow tamtych czasow

P.S.Do wybuchow i serii magazynkow wystrzelonych bez zranienia dodam tez ciosy
            na szczeke z efektownym odglosem i bez rozlewu krwi, motyw pouczajacy z
            B.A. 'em lubiacym pic mleko i nauka kim byl Hannibal:)
          • Gość: A Re: Masz świętą rację !!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.06, 08:58
            Jeszcze było coś takiego ... tez z tych kryminałów ... nie pamiętam jak się
            pisało ... napiszę fonetyczne ... Berżerak ... to się działo na wyspie Jersey
          • Gość: K2 Re: Masz świętą rację !!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 13:16
            Drużyna A ponad wszystko :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka