Dodaj do ulubionych

mBank kpi sobie z klientów!!!

19.12.06, 13:44
Wczoraj pojechałem do Tesco wplacic pieniadze na swoje kotno poniewaz jeszcze
tego samego dnai musialem zrobic bardzo ważny przelew. Nietety okazało sie ze
wpłatomat jest zepsuty. Wróciłem do domu. Zadzwoniłem do mBanku z pytanie co
sie dzieje i czemu na 260 tysięczne miasto jest tylko 1 pieprszony wpłatomat,
który jeszcze na dodatek niedziała!!! Pani mi grzecznie i przykrościa
oznajmiła ze to fakt wpłatomat nie działą, ale:
1.nie wie jaki jest problem
2.jutro o 12 wpłatomat bedzie naprawiony.

W odpowiedzi na tak kochane wyjasnienie złożyłem telefonicznie
zażalenie/skarge do dyrekcji mBanku ze to juz nie pierwszy raz i moze
wypadałoby zeby postawili drugi wpłatomat! (od autora - bo częstochowa moze
wygląda jak miasteczko prowincjonalne ale żyje w nim troche więcej ludzi niż
100 tysięcy :|

Dzisiaj zatem pojechałem ponownie do Tesco specjalnie po 12 i co się
okazuje??? Ze wpłatomat nadal jest nieczynny! PRzecież to kpiny i olewanie
klienta! Sązdze że nei tylko ja chcialbym wpłacic wreszcie jakieś pieniądze
na moje konto jak również wykonać pare istotnych przelewów!!! Chora
sytuacja!!!!

Bardzo prosze każdego kto miał wczoraj i dzisiaj podobny problem o złożenie
skargi przez mLinie! Przeciez nie może być tak ze klienci mBanku będą
uzależnieni od jednego psującego sie wpłatomatu i nienaprawianego w
odpowiednim czasie!!

Chyba przeniose sie do innego banku bo ten klientów ma w dupie!
Obserwuj wątek
    • skugge i jeszcze jedno! 19.12.06, 13:49
      Pani w mLini zaproponowala mi skorzystanie z usługi w innym banku tylko że ja
      dzwoniłem o godzine 21!!
      ps.właśnie zadzwonił do mnie znajomy ktory jechał do tesco i poprosiłem go żeby
      sprawdził czy wpłatomat już działa.

OKAZUJE SIE ZE WPŁATOMAT BEDZIE NIECZYNNY DO JUTRA!!!!! PARANOJA!
      • Gość: abc Re: i jeszcze jedno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 13:56
        Człowieku powinienes wiedziec na jaki bank się decydujesz a nie teraz miec
        pretensje do garbatego, że ma dzieci proste. Chciałeś bank internetowy to masz,
        kiedys wogóle nie było wpłatomatów i wszyscy byli zadowoleni a Ty teraz z igły
        widły!
        Wesołych świąt
        • Gość: A Re: i jeszcze jedno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:31
          W sumie ja też jestem sceeptycznie nastawiony do takich banków. Jesteś w takim
          śląskim czy nawet pekao sa to jest tych bankomatów w cholerę ... a i placówki
          też są pod ręką ...
          Będą pewnie zaraz gadać że interentowe banki są tańsze, ale ... jak nie chcesz
          dawać prowizji to po prostu nie miej konta bankowego.
        • Gość: m. Re: i jeszcze jedno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:41
          tez mam konto w mBanku od ponad roku, i jestem zadowolona.
          mimo wszystko.
          na plus nalezy liczyc nieslychana predkosc przesylanych pieniedzy - do innego
          banku idzie kilka godzin, max 24.
          przelew z konta na konto w mbanku idzie... kilka minut.

przyznam, ze nie korzystam z wplatomatow.
          jako wplatomat sluzy mi brat, ktory przelewa pieniadze na konto,a ja mu daje gotowke
          uklad wygodny i skuteczny ;)

zartuje oczywiscie, rozumiem zdenerwowanie
          POWINNI postawic jeszcze jeden wplatomat w innej czesci miasta, lub tez podpisac
          umowe z jakims innym bankiem, bhy moc bez prowizji pieniadze wplacac.
          • Gość: klient Re: i jeszcze jedno! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 14:51
            Ja mam jeszcze konto w Inteligo ma sporą zaletę w porównaniu z Mbankiem wpłaty w
            każdym oddziale PKO BP dochodzą w 15 minut na konto i są darmowe.

Oczywiści einteligo jest troszkę droższe od M banku ale jednak podobnie
            funkcjonlanie i tez dobrze zabezpieczone.

• dudi_82 Re: i jeszcze jedno! 19.12.06, 15:02
              W Inteligo 0,99 zł miesięcznie za kartę i każdy przelew (z wyjątkiem tych do
              PKO bo te są darmowe) też 0,99 zł. W MBanku chyba 0,50 zł więc różnica
              niezauważalna dla kogoś, kto miesięcznie robi max 10 przelewów - jak ja. No i
              bankomat, z którego i tak rzadko korzystam mam pod nosem.
              • Gość: Klient mBanku. Re: i jeszcze jedno! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:19
                Kolo bo ci żyłka peknie. Dokładnie jak ktos powiedzial, wiedziałes jaki bank
                wybierasz. Powinnismy sie cieszyc ze w ogole mamy wplatomat. Z tego co wiem sa
                miasta o podobnej liczebnośc, ktore nie maja wpłatomatu.
                czasami rzeczywiscie sie zdaza ze nie dziala, ale ja z tego powodu nie płacze.
                Jestem klientem mBanku od kilku lat i jest mi tam dobrze. Nigdy nie robili
                problemu.
                Tak wiec wyluzuj bo po co ma cisnienie skakac.
          • Gość: xkx Re: i jeszcze jedno! IP: *.org 19.12.06, 18:14
            Tu akurat nie powinno być problemów jako że w Cz-wie funkcjonuje MultiBank a
            jesli ktoś niewie to informuje że tak MBank jak i MultiBank to nic innego jak
            specyficzny rodzaj placówek BRE Banku SA czyli oba te banki mają wspólnego
            własciciela i z terminali w TESCO mozna obsługiwac konto w Multi Banku i na
            odwrót. Moim zdanie dodane do tego Wpłatomatu to juz nie jest wielki problem
            ewentualnie niech jest mozliwosc w sytuacjach awaryjnych dokonania wpłaty na
            rachunek w MBnku w kasie Multi banku. Wszystko sie da wystarczy chciec.
          • Gość: p Re: i jeszcze jedno! IP: *.aster.pl 20.12.06, 20:13
            co do przelewów w czasie max 24 godzin - poczytaj sobie o sesjach Elixir-u ->
            to NORMA, nie ma się czym podniecać
    • Gość: heh Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:15
      Ja jestem klientem mbanku juz ponad 2 lata i nigdy nie mialem zadnych problemow
      (Moze to zalezy od szczescia). I czasami kozystam z wplatomatu [:)] ale czasami
      bo nie chce mi sie jezdzic do tesco wplacic pare 100-wek. Co do takiego
      urzadzonka to by sie przydalo jeszcze jedno.

Pozdrawiam
    • Gość: ggg Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:16
      Ja już zrezygnowałam z usług mBanku we wrześniu. Totalna niekompetencja,
      bezczelność i ignorancja. Pozdrawiam
    • Gość: m bank Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:20
      chrzan nasz bank...zapisz sie do innego
      dyrekcja!!!
      • Gość: xxx Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:42
        wpłatomat jest też na Szymanowskiego, gdy bank jest zamknięty, to i tak dzięki
        karcie można wejść i skorzystać
        • segel Re: mBank kpi sobie z klientów!!! 19.12.06, 18:01
          Na Szymanowskiego jest wpłatomat MultiBanku. On też jest związany z BRE Bankiem, ale czy można wpłacać na kontom w MBanku, to już nie wiem.
          • Gość: xkx Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.org 19.12.06, 18:15
            Niemozna - tak jak na konto w Multi banku nie wpłacisz w TESCO.
    • Gość: mumin Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 15:59
      chłopie zmień bank zamiast sie wyzewnętrzniać, przecież nie postawią Ci
      wpłatomatu w domu.
      Troche cierpliwości to tylko urządzenie techniczne.
      Rozpieszczone towarzystwo teraz; wpłatomacik, dwie osoby w kolejce to juz
      afera......
      Dla mnie niewyobrażalen że masz konto w internetowym banku a nie masz
      równolegle w stacjonarnym.
      wydaje mi się że Mbank jest w grupie BRE, czyli wpłatomat na szymanowskiego
      .......ale też już chyba nieczynny od tygodnia :-( czyli awaria poważniesza
    • Gość: Pawel Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: 89.174.23.* 19.12.06, 16:13
      na szymanowskiego wplatomat mbanku? hymmm powinni o tym napisac na ich
      stronie...bo wymieniony jest tylko na drogowcow..a z tymi awariami to
      prawda...ja za pierwszym razem jak tam pojechalem tez zostalem odprawiony z
      kwitkiem:)
    • Gość: Paolo Re: jutro "powinien" byc dobry IP: 89.174.23.* 19.12.06, 17:13
      Tesco Drogowców 43 24 h
      Orientacyjny termin przywrócenia sprawności: 2006-12-20 09:40

zrodlo:
      www.mbank.pl
      • Gość: student Re: jutro "powinien" byc dobry IP: *.trustnet.pl 19.12.06, 17:25
        tyle tylko ze na szymanowskiego to nie jest wplatomat mBanku!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Paolo Re: jutro "powinien" byc dobry IP: 89.174.23.* 19.12.06, 17:37
          dokladnie:)
          • mateusz_czewa Re: jutro "powinien" byc dobry 19.12.06, 17:52
            Owszem nie jest to wpłatomat mBanku, ale MultiBanku, a mBank i MultiBank są
            częścią BRE Banku, więc prowizji przy wpłacaniu pieniędzy nie powinno być, ale
            jak to dokładnie jest to nie wiem.
            • Gość: lilka Re: jutro "powinien" byc dobry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:04
              Autor tego watku ma prawo byc zdenerwowany!!!!I nie piszcie glupot typu
              "wiedziales jaki bank wybierasz" ! O klijentow trzeba dbac,a nie ich olewac!I
              bardzo dobrze,ze takie tematy sa poruszane na forum!
              • Gość: xkx Re: jutro "powinien" byc dobry IP: *.org 19.12.06, 18:19
                Z tego co słyszałem mialo powstac w Cz-wie centrum finansowe MBanku czyli coś
                dokładnie identycznego jak jest Multibanku na Szymanowskiego ale narazie nie
                powstało i narazie neima moznosci urzywania wpłatomatu Mulitbnku dla wpłat na
                konto w MBanku czyli narazie pozostaje czekac na uruchomienie wpłatomatu w
                Tesco lub wpłacenia kasy za posrednictwem innego banku.
                • Gość: trueTrue Jak ktoś ma kasę w shitBank to czemu tu się dziwić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 18:32
                  Jak wiadomo mBank jest od 2 lat na pierwszym miejscu wśród najczęściej
                  zaskarżanych instytucji finansowych przez konsumentów. W tym roku w mBanku
                  dokonano najwięcej kradieży internetowych z kont klientów!
                  • Gość: gość Re: Jak ktoś ma kasę w shitBank to czemu tu się d IP: 80.48.49.* 19.12.06, 19:40
                    co ty za brednie piszesz ! do każdej operacji masz generowane hasło przysyłane sms-em ! chyba że ukradniesz komuś dostęp do konta i komórke .
                  • Gość: zadowolony Re: Jak ktoś ma kasę w shitBank to czemu tu się d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 21:09
                    Chyba nie wiesz co gadasz! Jesteśmy, ja i moja rodzina klientami mBanku od 2 lat
                    i nigdy nie było żadnych problemów. Jest to jeden z lepszych banków
                    internetowych, co do poziomu zabezpieczeń to są jedne z najlepszych. Z
                    wpłatomatu również korzystam i do tej pory miałem szczęście, zawsze działał.
                    trueTrue po prostu trujesz !!!!!!!!!!!
    • Gość: mbank Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.prio139.trustnet.pl 19.12.06, 18:55
      no to mogles jechac do myszkowa a nie marudzisz
    • Gość: p Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: 89.174.23.* 20.12.06, 21:54
      Tesco Drogowców 43 24 h
      Orientacyjny termin przywrócenia sprawności: 2006-12-21 12:00

hahahahahahah
    • Gość: 1 Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 14:18
      1
      • Gość: Proszę Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.prenet.pl 21.12.06, 15:38
        Proszę o popuszczenie wodzy emocjom i więcej epitetów.
        • t3d1 Re: mBank kpi sobie z klientów!!! 21.12.06, 15:46
          Ja mam konto w mBanku i nie mogę złego słowa powiedzieć o nim. Jeśli czegoś
          potrzebuje zawsze otrzymam odpowiedz informacje. Jeśli tak bardzo potrzebowałeś
          wpłacić to nie trzeba było iść do innego wpłatomatu tylko robić od razu wrzuty
          na bank.
    • Gość: klient32 Re: mBank kpi sobie z klientów!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 12:50
      To fakt. Poza wgladem przez internet do konta niczym nie zachwycają. Dostałem
      kredyt w rachunku i od razu umieścili moje dane w BIKu !! W oddziale w Katowicach
      totalna niekompetencja,bezczelność i ignorancja, nieznajomośc procedur prawnych.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka