Dodaj do ulubionych

Wirtualny Świat SL - ktoś gra ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:36
www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3809977.html
Warto poczytać - gra jest darmowa (abonament 10 dol/m płaci się tylko gdy
chce się prowadzic tam interesy). Coraz wiecej jest też tam Polaków.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ed Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:10
      up
    • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 10:19
      Masakren, nie przemawia do mnie to. Poza tym nie lubię takich substytutów
      rzeczywistości.
      • Gość: Red Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:16
        Jasne - a twój osobisty świat nie jest substytutem rzeczywistości ?
        • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 13:21
          Nie jest. Spotykam żywych ludzi, rozmawiam z rzeczywistymi osobami. Relacje
          pomiędzy mną i innymi są prawdziwe.
      • Gość: b Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:40
        odezwał się ten co spędza połowę swojego dnia na forum gazety wyborczej.:)
        • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 13:43
          Nie rozumiesz o co mi chodzi. Relacje pomiędzy mną i innymi tutaj i wszędzie
          indziej są identyczne. Nic nie jest udawane i sztuczne. O to mi chodzi.
        • Gość: Fanka Diabła P. Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:26

Nie czepiaj się Diabełka,bo to mnie denerwuje!
          • Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:40
            Twoje relacje na forum są bardzo podobne do relacji w grze. Tu osoby kryją się
            za pseudonimami - tam podobnie. I tam również rozmawiasz z osobami z całego
            świata. Czynisz to nawet bardziej realnie , bo w przestrzeni 3D...
            • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 14:45
              Relacje może są podobne, ale nie są sztuczne. Nie udaję kogoś, kim nie jestem,
              nie robię nic, czego nie zrobiłbym w bezpośrednim kontakcie z innymi ludźmi.
              • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 14:55
                Mam na myśli koniec owego artykułu;

"Tak, to był dobry pomysł aż do chwili, kiedy poszliśmy na spacer. Gadaliśmy o
                życiu i muzyce.
                - Naprawdę jestem z Ohio, a ty? - zapytała Matra.
                - Warsaw - pochwaliłem się.
                - W prawdziwym życiu jestem Greg i chodzę do college'u - przedstawiła się moja
                towarzyszka życia."
                • Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:04
                  Podałeś skrajny przypadek - na forum też mogą zdarzyć się osoby które podają
                  się z inne i wogóle fantazjują. I to nie znaczy, że wszyscy są tutaj sztuszni
                  łącznie z tobą...
                  Tak więc to kolejny przykład , że świat Second Live niewiele się różni od tego
                  np. na forum..
                  • diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 15:20
                    Dobrze, niech Ci będzie. Jak będę miał chwilę czasu, to zainstaluje sobie,
                    stworze klona swojej osoby i zobaczę co zdziałam w tym świcie :)
                    • Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:42
                      Myślę że się sprawdzisz , możesz nawet nieźle zarobić jak otworzysz galerię
                      swoich prac...:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka