Gość: Zen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 16:36 www.gazetawyborcza.pl/1,75480,3809977.html Warto poczytać - gra jest darmowa (abonament 10 dol/m płaci się tylko gdy chce się prowadzic tam interesy). Coraz wiecej jest też tam Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ed Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 10:10 up Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 10:19 Masakren, nie przemawia do mnie to. Poza tym nie lubię takich substytutów rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:16 Jasne - a twój osobisty świat nie jest substytutem rzeczywistości ? Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 13:21 Nie jest. Spotykam żywych ludzi, rozmawiam z rzeczywistymi osobami. Relacje pomiędzy mną i innymi są prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 13:40 odezwał się ten co spędza połowę swojego dnia na forum gazety wyborczej.:) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 13:43 Nie rozumiesz o co mi chodzi. Relacje pomiędzy mną i innymi tutaj i wszędzie indziej są identyczne. Nic nie jest udawane i sztuczne. O to mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanka Diabła P. Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:26 Nie czepiaj się Diabełka,bo to mnie denerwuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 14:40 Twoje relacje na forum są bardzo podobne do relacji w grze. Tu osoby kryją się za pseudonimami - tam podobnie. I tam również rozmawiasz z osobami z całego świata. Czynisz to nawet bardziej realnie , bo w przestrzeni 3D... Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 14:45 Relacje może są podobne, ale nie są sztuczne. Nie udaję kogoś, kim nie jestem, nie robię nic, czego nie zrobiłbym w bezpośrednim kontakcie z innymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 14:55 Mam na myśli koniec owego artykułu; "Tak, to był dobry pomysł aż do chwili, kiedy poszliśmy na spacer. Gadaliśmy o życiu i muzyce. - Naprawdę jestem z Ohio, a ty? - zapytała Matra. - Warsaw - pochwaliłem się. - W prawdziwym życiu jestem Greg i chodzę do college'u - przedstawiła się moja towarzyszka życia." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.06, 15:04 Podałeś skrajny przypadek - na forum też mogą zdarzyć się osoby które podają się z inne i wogóle fantazjują. I to nie znaczy, że wszyscy są tutaj sztuszni łącznie z tobą... Tak więc to kolejny przykład , że świat Second Live niewiele się różni od tego np. na forum.. Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? 27.12.06, 15:20 Dobrze, niech Ci będzie. Jak będę miał chwilę czasu, to zainstaluje sobie, stworze klona swojej osoby i zobaczę co zdziałam w tym świcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ED Re: Wirtualny Świat SL - ktoś gra ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 20:42 Myślę że się sprawdzisz , możesz nawet nieźle zarobić jak otworzysz galerię swoich prac...:) Odpowiedz Link Zgłoś