Dodaj do ulubionych

jak uświadomić męża, że

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 21:50
sex będzie mi przyjemny, jeśli wcześniej weźmie prysznic? Nie znoszę zapachu
potu, a on CZASEM się wykąpie. Jak można nie umyć penisa?! Mam taki wstręt i
trudno mi ten problem przeskoczyć. Nie chcę go urazić. Myslałam o
zaproponowaniu np. wspólngo prysznica, ale mieszkamy u rodziców i trochę
byłoby to dla mnie krępujące...
Obserwuj wątek
    • Gość: edd Re: jak uświadomić męża, że IP: *.prio138.trustnet.pl 11.01.07, 21:54
      pozwól że najpierw ja uświadomię Ciebie:
      :kominek.blox.pl/2007/01/ULEGLOSC.html
      • diabel_piszczalka Re: jak uświadomić męża, że 11.01.07, 23:10
        Fajnie napisane :)
        "..każdy rodzaj uległości, który wynika ze strachu przed reakcją partnera jest
        równoznaczny z zeszmaceniem się."
        Myślę, że założycielka tego wątku powinna to przeczytać.
    • lahudras Re: jak uświadomić męża, że 11.01.07, 21:57
      umyj ptaka bo bedzie draka...tak mu powiedz.....zrozumie....no chyba ze ma
      zespol Dauna...wtedy dam numer do specjalisty
    • Gość: Eliza Re: jak uświadomić męża, że IP: 80.51.57.* 11.01.07, 22:12
      Ja bym zdecydowanie powiedziała partnerowi żeby zadbał o swoją higienę
      osobistą .Dlaczego masz narażać się na niemiłe zapachy zwłaszcza w takich
      intymnych chwilach.Tu nie ma co mieć jakiś oporów typu,,żeby nie urazić,,tylko
      grzecznie i zdecydowanie dać do zrozumienia że członek podczas mycia nie
      rozpuszcza się a i samopoczucie będzie lepsze .Życzę powodzenia :-))
      • Gość: wiola Re: jak uświadomić męża, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:57
        A może dla odmiany to ty zapomnij wziąść prysznic? Może to da mu coś do
        zrozumienia i czegoś nauczy?!
    • Gość: rychu Re: jak uświadomić męża, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 22:57
      To jest twój mąż i wasze intymne sprawy. Nie rozumiem, jak można takimi
      sprawami dzielić się z inymi.
      • Gość: ela Re: jak uświadomić męża, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:02
        Uderz w stół a nożyce podskoczą...
        • Gość: zacznij myśleć Re: jak uświadomić męża, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:10
          zacznij myśleć,jeżeli jesteś w stanie....bo wiesz jak Ty nie wiesz jak
          rozmawiać ze swoim mężam, to już tylko świadczy o Tobie. Wogóle to widzialy
          galy co braly, bo chyba nie powiesz,że po ślubie się przestal myć ha haaaaa
          • Gość: zacznij myśleć2 Re: jak uświadomić męża, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 23:17
            Dobrze powiedziane. Jak założycielka wątku nie umie rozmawiać z własnym mężem,
            niech lepiej od niego spada zawczasu, bo najwidoczniej im się nie układa. A na
            dodatek się brzydzi. Ja rozumiem, że nie chce być masochistką i katować się
            smrodek ale żeby wszystkim mówić na forum "mój mąż śmierdzi" to zakrawa na
            szleństwo. Niby dorosła a wstydzi się reakcji rodziców. Zaściankowość i
            przesadna pruderja.
    • pierwiastekx Re: jak uświadomić męża, że 11.01.07, 23:18
      jestem w szoku, że ludzie stwarzają sobie takie problemy...jestem w szoku, że
      nie potrafią samodzielnie myśleć i takimi rzeczami zajmują się na forum. A
      wystarczy powiedzieć tak po prostu wcześniej najnormalniej ; <weź się chłopie
      wykąp>...gratuluję autorce posta.
    • Gość: ZIELE Czegoś tu nie rozumiem..... IP: *.ar.wroc.pl 11.01.07, 23:19
      Dlaczego za niego wyszłaś, jeśli sie nie myje ?? Kota w worku sobie wzięłaś ??
      Chyba nie znasz go od ślubu tylko wcześniej ?? Nic nie piszesz, że wczesniej był
      czyscioszkiem, więc wnioskuje ze to nagle sie nie stało. Ja sobie nie wyobrażam
      żebym związał sie na stałe z kimś kto sie poprostu nie myje.

A jak mu wytłumaczyć - bardzo prosto - powiedz żeby poszedł sie wymyć, bo
      śmierdzi, a to wcale męskie nie jest !!!!!
    • Gość: ja Re: jak uświadomić męża, że IP: 212.160.86.* 11.01.07, 23:31
      poprostu zapytaj go czy sie umyl, mnie sie dziewczyna zawsze pyta i jakos sie
      nie obrazam ;)
    • Gość: luźny rychu Re: jak uświadomić męża, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.07, 00:22
      Babo! W dekiel ci wali i tyle. Może chłop ma problemy z hormonami i smierdzi, a
      ty rozpętałaś aferę. Ciekawe czy on o tym wie że takie brednie wypisujesz na
      forum . Napisz do Brawo, oni ci odpowiedzą na Twój dziecinny problem.
      • niecodzienny27 Re: jak uświadomić męża, że 12.01.07, 05:21
        No nie tego jeszcze tu nie bylo!Kobieto masz odwage i ochote pisac o tym
        oficjalnie na forum?A nie wiesz jak to zalatwic z męzem?To po pierwsze!Po
        drugie jak to ktoś napisał?Człowiek ma taki charakter i podejście.wiec nie
        wieze ze wesniej tak nie byloaz nagle Ci sie wspomnialo i zaczeło
        przeszkadzacPo drugie to troszke nie smaczne ze w takim swietle przedstawiasz
        co prawda anonimowo ale jednak swoja druga połówke!Odwroć sytuacje jak by on
        tak o tobie pisal ze nie myjesz sobie ..........A może poprostu zaczynasz
        dziwaczeć i doszukujesz sie problemów ktorych tak naprawde NIE MA..
        • misiakilla Re: jak uświadomić męża, że 12.01.07, 07:20
          Temat z jajem ;)
          To zes sobie meza - bruda znalazla :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka