ewosek 19.01.07, 08:58 Dlaczego z fotoforum zniknęły zdjęcia, a raczej link do zdjęć nieświętegomikołaja? Było tam trochę o Częstochowie i okolicach... Dobrze, że zdąrzyłam obejrzeć :) Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_piszczalka Re: diable piszczałko... 19.01.07, 09:21 Mikołaj po prostu wystawił mi na forum prywatną wiadomość, abym zajrzał do poczty, a link do zdjęć był jego w sygnaturce. Mogę ten wątek przywrócić, ale po co? Zdjęcia Mikołaja Dlaczego nie korzystacie z mojego maila lub GG i prywatne wiadomości wystawiacie na publicznym forum ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewosek Re: diable piszczałko... 19.01.07, 09:26 Ok... przepraszam... źle przyjmuję strofowanie... muszę nad tym popracować :( Odpowiedz Link Zgłoś
damn_cute_gurl Re: diable piszczałko... 19.01.07, 10:37 nie każdy zna Twoje gg ani maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
major.ahmed Re: diable piszczałko... 19.01.07, 11:30 moze i jesteś "kjut" ale na pewno nie mądra nie każdy zna maila ?? a niby jak się loguje diabeł? a jaki ma nick? czy czasem nie...diabel_piszczalka więc z tego musi wynikac i gazetowy mail: diabel_piszczalka@gazeta.pl uzywaj czasem rozumu piękna cholernie dziewucho :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damn_cute_gurl Re: diable piszczałko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 18:16 Major, jak ty mi na nerwy działasz... ja np nie korzystam z tego maila, wiec nie jest powiedziane, że i on musi z niego korzystać. A tak poza tym to nie znasz mnie więc nie komentój mojej mądrości/inteligencji, bo może się okazać, że sam szaro na tym wypadniesz. Troszkę mniej złośliwości. Będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Przygody dobrego Wojaka Szwejka IP: *.mysmart.ie 19.01.07, 22:38 "A tak poza tym to nie znasz mnie więc nie komentój mojej mądrości/inteligencji" Prawie jak Haszek: "Wy mnie nie znacie, ale wy mnie jeszcze poznacie!" poza tym już moja kochana Córunia wie że UJE się NIE kreskuje. Shame on you, cute girl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_elizabeth Re: diable piszczałko... 19.01.07, 20:48 Zawsze też możesz kliknąć w wizytówkę -jeśli chodzi o maila. Odpowiedz Link Zgłoś