Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 09:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: halinka Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.realestate.net.pl 30.01.07, 21:55 dobre jedzenie mila obsluga i fajni kelnerzy:} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:00 Chcesz wiedzieć jak jest to tam się udaj a nie durne prowokacje , wywalili cię z roboty z złodziejstwo to do zbierania śmieci ,a nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:08 To nasza ulubiona knajpka, szczególnie z CZęstochowie, kiedyś byliśmy w tej sieci Katowicach i obsługiwał nas jakiś gbur - tragedia. Sympatyczni kelnerzy, dość przyzwoite jedzenie w dobrej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sfinksowy Boy Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:11 Byłem w Wawie, Kołobrzegu, Toruniu, Poznaniu i Krakowie .. u nas jest najlepiej ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewazne Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.25-1-64736c16.cust.bredbandsbolaget.se 30.01.07, 22:46 Do restauracji"Sfinks" zostalismy zaproszeni przez naszych przyjaciol,podczas pobytu w Czestochowie. Bylismy mile zaskoczeni kulturalna obsluga i nader wszystko wysmienitymi posilkami. To widac i mozna wyczuc,ze w tym lokalu dba sie o konsumentow. Na odchodne pozegnano nas i zyczono nam przyjemnego wieczoru. Jakiez to mile ze strony kelnerow. Ja,podczas wizyty w poszczegolnym lokalu przykladam duza wage do nastroju,wystroju lokalu i atmosfery w nim panujacej. W tym lokalu mozna przyjemnie spedzic czas i goraco polecam ten wlasnie lokal. Z pozdrowieniami "niewazne". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosomak Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: 195.117.19.* 31.01.07, 10:21 zbyt wygórowane ceny, brak promocji, beznadziejne surówki z kapusty, suche mięso. Jedzenie przecietne. Poza tym mam WIELE uwag co do obsługi: wyłącznie meżczyżni i to wponad 50 % GEJE!!! nIE P[OWINNO TAK BYĆ OBSŁUGA POWINNA BYĆ DAMSKO-MESKA.Ci chłopsy stucznie szczerza ząbki i nie mam wyczuwalnej przyjazni w obsłudze..... STANOWCZO NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
b1-b Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie 31.01.07, 10:50 Ja wole Cleopatre - tą kolo Restauracji chinskiej. Po pierwsze: Taniej Po drugiej: Smaczniejsze jedzenie Po trzecie: Bylem kiedys z moja kobieta w sphinksie po raz enty... i tamtego wieczora tak sie zatrulismy ze szok! nastepne dwa dni spedzilem w lozku, z goraczką i wymiotami. Niestety paragonu nie wzialem bo poszedlbym i powiedzial to i owo. Nigdy wiecej Sphinks-a - mowie o tej restauracji kolo Cinema :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.trustnet.pl 31.01.07, 15:46 Do rosomaka!!!!! Powiem ci tak zadnego geja tam nie ma dowodem na to jest fakt ze do kazdego pracujacego tam chlopaka zaglada dziewczyna gdy on jest w pracy!!!!!!! a ty sam jesets gejem i zazdroscisz nam pracy w tak fajnej restauracji bo ty pewnie albo grzejesz dupe w domu i nic nie robisz albo dostajesz 2,5 na godzine i ci przykro!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ollla Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:04 Baaaaardzo miła obsługa, jedzenie bardzo smaczne, przyjazna atmosfera. To miłe jak wchodzisz a kelner Cię poznaje i wie jakie rzeczy lubisz jesc to sie ceni.Same pozytywne wrażenia. I jeszcze jedno żadnego geja tam nie widziałam ale jeśli nawet gdzieś by był to nie widze w tym problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:18 miły fastfud, gdyby nie jednorazowy fakt zatrucia grilowanym łososiem opinia byłaby bardzo ok. Powinni bardziej gonić palaczy!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.prenet.pl 31.01.07, 12:52 Ja właśnie chciałam się tam wybrac ale nie wiem gdzie lepiej isc czy tam na Dąbrowskiego czy tam koło kina ? moze ktos był tu i tu i mi doradzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olla Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 13:19 kolo kina jest najfajniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.trustnet.pl 31.01.07, 15:49 fakt jest tylko jeden ze kolo kina jest sphinx a na dabrowskiego cleopatra!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 15:54 Nic złego na temat Sphinksa napisać nie mogę..Nie jest jakoś zachwycająco,ale polecam..Miła obsługa,przyjemna atmostera,mozna się niezle "naszamać"za niewielkie pieniądze..Tylko ci palacze..Dymu i tak pełno,bo strona dla palących i niepalących nie jest niczym przesłonięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 20:20 hmm, jedzenie może i dobre ale... włos w sałatce to chyba ,mało przyjemne... pewnie z głowy czarno-długo-kręcono-włosego kelnera z rozpuszczonymi włosami brr po za tym w części dla nie palących jest strasznie zimno jak ktoś wchodzi do lokalu więc nie polecam na romantyczny wieczór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:24 Spinks byl kiedys lepszy teraz spadl na psy potrawy raz przypalone raz mniej a wedlug mnie ta prowokacja to po to ze ktos mysli aby otworzyc nowa restauracje z gory odradzem bardzo duzy wklad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuk Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:41 Faktycznie jest zimno w części dla palących Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.dsl.club-internet.fr 31.01.07, 23:18 ulubiony kat w czwie. Znakomita atmosfera do tworczej pracy. Obsluga przemila (na szczescie sami kelnerzy!), jesc to nie jadlam zbyt wiele, ale zawsze stolik moj jakos dziwnie czeka. Jakiz kontrast z halasliwa Skrzynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: restauracja Sphinks - zbieramy opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 23:34 Wolę Cleoptre w III Alei :) Odpowiedz Link Zgłoś