Gość: marzenie IP: 217.153.246.* 07.02.07, 17:23 O czym marzycie forumowicze? Jakie są Wasze największe, najskrytsze marzenia? Napiszcie a może się spełnią...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: logika Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:26 chce miec dzidziusia...chcę aby moja teśćiowa wreszczie dała nam spokój...a moj mąż stał sie mniej nerwowy...czy 3 przyziemne mogą być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utopia Re: Wasze Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:30 Dzisiaj kumulacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logika Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:37 super, reszta już uczyni się sama... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: Wasze Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 17:42 Zdecydowanie kumulacja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 08.02.07, 14:27 Wiec życzę wielkiej kumulacji;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Wasze Marzenia 07.02.07, 18:00 wygrać kilka milionów wyjechać z tego kraju leżeć na plaży spijać drina z parasoleczką i do końca życia nie myśleć " co ja zrobię do 1-szego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wasze Marzenia IP: *.tpnet.pl 07.02.07, 18:13 Chciałbym, żeby taka jedna mnie kochała... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiao w ciao ;) Re: Wasze Marzenia IP: *.tpnet.pl 07.02.07, 18:16 sama nie pokocha, ale do dziela :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Wasze Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:34 zakochać się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: Wasze Marzenia IP: 212.160.86.* 07.02.07, 18:43 wyjsc za maz,miec kochajacego meza tu z kraj a nie na obczyznie !! miec dobra prace i poukladane ogolnie zycie a nie rozpieprzone jak teraz,potem dziecko dom i juz...podrozowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 18:49 o zdrowiu dla siebie i bliskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Wasze Marzenia IP: *.tpnet.pl 07.02.07, 18:55 > sama nie pokocha, ale do dziela :D hehe, sęk w tym że jej przeszło po kilku latach razem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozmarzona Re: Wasze Marzenia IP: *.eranet.pl 07.02.07, 19:19 nie krzyczcie na mnie - mam cudownego meza, piekny dom, malutkiego dzidziusia, wspaniala rodzine w tym tesciow, przyjaciol, super prace ktora jest moja pasja, wczesniej duzo podrozowalam, nie musze martwic sie (na razie) o pieniadze i wiecie co? marze o tym by kazdego dnia to doceniac i umiec sie smiac i cieszyc ile wlezie! marze by smakowac zycie w kazdej chwili bo juz kilka razy udalo mi sie posmakowac i to jest dopiero zycie! marze o tym zeby - kiedy juz bede stara - byc zdrowa, miec jasny umysl i tyle madrosci zyciowej zeby ludzie do mnie lgneli. marze o tym zeby moje malzenstwo przetrwalo wszystkie czekajace go burze a moje dziecko mialo we mnie prawdziwego przyjaciela. no i gdybym mogla zawsze tak wygladac:) ech... piramida maslowa - od zoladka do duszy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: Wasze Marzenia 07.02.07, 19:22 czemu mielibyśmy na Ciebie krzyczeć nie napisałaś nie wiadomo czego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agaf11 Re: Wasze Marzenia 13.02.07, 11:43 Niektóre te Wasze marzenia są egoistyczne,szczególnie gdy odnoszą się do kasy i zaspokojenia własnego "ego", hmmm z pewnością marzenia takie powinny być i właśnie służą zaspokojeniu tych wszystkich naszych potrzeb najważniejszych.Zastanawiam się czy marzeniem powinna być "druga połówka"? Założenie rodziny?Dziecko?To przecież nie powinny byćw kategori marzeń to pełne prawo każdego z nas i istna normalność,że każdy tego pragnie i każdemu się to należy!A my musimy o tym marzyć?dlaczego tak jest?Gorzka prawda jest taka że ja też o tym tylko jak narazie mogę MARZYĆ :(! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wasze Marzenia IP: *.tktelekom.pl 13.02.07, 13:18 moim najwiekszym marzeniem jest pokochac kogos bardzo mocno, zakochac sie.Tylko tego brakuje mi do szczęscia... Odpowiedz Link Zgłoś
agaf11 Re: Wasze Marzenia 13.02.07, 15:53 Gość portalu: ja napisał(a): > moim najwiekszym marzeniem jest pokochac kogos bardzo mocno, zakochac sie.Tylko > tego brakuje mi do szczęscia... wiesz pokochać można, zakochać się zatracić, ale ważniejsze jest to żeby zauroczenie nie minęło i czar nie prysnął, bo wtedy jest kapa no i najwazniejsze żeby ta druga str równie mocno kochała, i odzwajemniała się tym samym;)! Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: Wasze Marzenia 07.02.07, 20:07 Witam Państwa:) a mnie sie marzy....sama nie wiem...teraz juz chyba wlasna rodzinka:)czyzby to juz ten wiek?hihhi.marzy mi sie wlasne miejsce na ziemi,osoba z ktora bedzie sie łatwiej zylo.taka z podobnym ,,swirem,,w glowie,z ktora mozna gadac o niczym i niezle sie przy tym bawic:)potem jakies male,,owocki,,tego szalenstwa...dlugie rozmowy,herbatka,koc...wspolne ,,duze,,sprawy i tzw,,porozumiewawcze usmiechy,,...to jest chyba priorytetowe marzenie...reszta...jakos sama bedzie sie,,klarovac,,:)pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lahudras Re: Wasze Marzenia IP: *.apus-net.pl 10.02.07, 13:45 wow...jak przepieknie napisane...nie dosc ze geodetka to jeszce poetka...istny ideał....klarowania zyczymy My forumowicze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenie Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 07.02.07, 22:08 Moim marzeniem jest szczęście. Chcę zdać dobrze zdać maturkę, dostać się na studia, znaleźć fajnego faceta... Chce być szczęśliwą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 15:34 chcę być zdrowa! i popływać nad jeziorem, może zacznę marzyć o dziecku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Wasze Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 18:00 Domek w górach, bez kobiety... żeby odpocząć :) Odpowiedz Link Zgłoś
messi25 Re: Wasze Marzenia 08.02.07, 18:26 bez wchodzenia w szczegóły zakochać się i podróżować :) *chciałbym by domem był mi cały świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Wasze Marzenia IP: 212.160.172.* 08.02.07, 19:06 moje marzenie to zobaczyć moją byłą jak dostaje konkretnego kopa w dupę od życia. Odpowiedz Link Zgłoś
xtonyx Re: Wasze Marzenia 25.02.07, 21:47 ups - to znaczy ze jeszcze sie z niej nie wyleczyłeś :| To jeden ze znaków że juz Ci przeszło - masz w d... co robi Twoja była czy jej jest dobrze czy źle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Wasze Marzenia IP: 80.54.168.* 08.02.07, 19:25 A mnie sie marzy spokoj ducha i brak stresow wewnetrznie a z przyziemnych zobaczenie meczu AC Milano z Juve na San Siro hip hop na Bronxie i plywanie z delfinem:)to drugie chyba sie wkrotce spelni bo za 3 dni lece do NY:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenie Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 09.02.07, 13:40 To szczęściara jesteś;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studniówkowiczka Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 09.02.07, 20:20 A ja marzę żeby udała się mi jutrzejsza studniówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studniówkowiczka Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 11.02.07, 10:32 Spełniło się;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania01 Re: Wasze Marzenia IP: *.21.pl 09.02.07, 20:27 odkochać sie. i zakochac w innej osobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woman_ka1 [...] 09.02.07, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
piwko32 Re: Wasze Marzenia 09.02.07, 21:06 moje???niech sie spelnia wasze marzenia;) gdy spelniaja sie wasze to spelniaja sie i moje;) Odpowiedz Link Zgłoś
woman_ka1 Dlaczego skasowano mój wpis, że chcę młodego... 09.02.07, 21:16 jurnego byczka???? Odpowiedz Link Zgłoś
piwko32 Re: Dlaczego skasowano mój wpis, że chcę młodego. 09.02.07, 21:28 moze dlatego ze to nie animals...hmm..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 żeby społeczeństwo dorosło do demokracji:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 21:45 moje najskrytsze marzenie - mam nadzieje że polską kiedyś będą rządzili ludzie o odpowiednich kwalifikacjach a nie ludzie z przypadku i że polski naród kiedyś zmądrzeje(dorośnie do demokracji) tylko czy nie będzie za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 08:17 Marzę o dzidziusiu... to jest moje największe marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
coramunro Re: Wasze Marzenia 10.02.07, 23:02 Mieć znowu 20 lat, z tą wiedzą o życiu i ludziach, którą mam obecnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała mi Re: Wasze Marzenia IP: 212.87.244.* 10.02.07, 23:21 a ja marzę o tym, abym nie utraciła przyjaźni, jaką udało mi się napotkać i nie przeoczyć w moim życiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzenia Re: Wasze Marzenia IP: 212.87.241.* 11.02.07, 11:28 Chcialabym pogodzic się z męzem,zaczac wszystko od nowa:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenie Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 11.02.07, 11:35 Too na co czekasz? Do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wasze Marzenia IP: 213.199.204.* 11.02.07, 23:19 Moje największe marzenie to urodzić zdrowe dziecko. Niestety nawet w ciąży nie jestem i nie wiem czy kiedykolwiek będę. Życie dla mnie nie ma sensu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 12.02.07, 13:13 zycie nabiera sensu gdy jest z kim je dzielic. i to jest moje najwieksze marzenie, zebym nigdy nie byla sama. pieniadze raz sa raz ich nie ma. a najwieksza radosc to cieszyc sie z nich z ta jedyna i ukochana osoba... marze o tym by nie bylo na siwcie samotnych ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Wasze Marzenia IP: *.static.asianet.co.th 12.02.07, 13:33 Ja tez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egipcjanka Re: Wasze Marzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 13:15 ja mam tylko jedno................. zdobyć pewnego faceta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dagi Re: Wasze Marzenia IP: *.tktelekom.pl 12.02.07, 16:51 a ja marzę o tym żeby pozbyć się wreszcie długów , mieć jedną dobrze płatną pracę bo teraz tyram na 3 etaty i nie mam czasu dla męża ,5 letniego synka i samej siebie, chce nie bać się o jutro czy dam radę ,czy mi nie odetną prądu i gazu itd mam 30 dziestkę pracę o której marzyłam ale nie cały etat i tak trochę tu trochę tam żeby zebrać więcej nauczycielskiego grosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzenie Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 12.02.07, 20:49 Nikt z Was już nie ma marzeń? A może tylko nie chcecie się do nich przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perełka Re: Wasze Marzenia IP: 212.160.86.* 12.02.07, 21:09 Żeby mieć kogoś bliskiego u boku, kto poda gorącą herbatkę, gdy będę przeziębiona. Kto poprawi mi szalik na wietrze i będzie zawsze przy mnie... A potem urodzę trójeczkę ślicznych dzieci i będziemy szczęśliwi- tylko MY. A reszta jest mniej istotna, bo to rzeczy nabyte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Wasze Marzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:20 żeby życie bylo prostrze, ludzie dobrzy i szczerzy. żeby nie bylo zazdrosci i zawiści, żeby milość miala sens... a narazie wszystko mi się wali, a wlożylam w to tyle serca i pracy i gdzie tu sprawiedliwość i gdzie logika w tym glupim życiu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieniążek Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 12.02.07, 21:36 Żeby światem nie rządziły pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Wasze Marzenia IP: *.21.pl 14.02.07, 09:31 o zdrowiu,spokoju, miłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Wasze Marzenia IP: 217.153.246.* 14.02.07, 13:45 Żeby coś miłego wydarzyło się dziś;) Odpowiedz Link Zgłoś
klarav wniosek jest prosty 12.02.07, 21:16 wniosek jest prosty.wszyscy chcemy byc kochani,przytulani,glaskani.chcemy miec swoje ciepelko.to jest nasze najwieksze marzenie.w dalszej kolejnosci sa nastepstwa marzenia nr.1:)mile to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 2 Re: wniosek jest prosty IP: *.realestate.net.pl 13.02.07, 10:38 moim największym marzeniem jest mieć tego kogoś przy boku, budzić sie razem i razem zasypiać.Być zawsze razem w szczęściu, zdrowiu i chorobie.Tylko własnie czy to się spełni, czy tego o czym najbardziej marzymy będzie nam dane. Niby nie wolno tracić nadzieji, niby jak ktoś napisał "wszystkie nasze marzenia są możliwe do zrealizowania" jednak czy tak jest naprawde.Ja czekam i czekam i juz chyba trace tą nadzieje.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do onej 2 Re: wniosek jest prosty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 16:05 Piękne wspaniałe marzenie,życzę z całego serca aby się spełniło.Już niedługo wiosna bądż dobrej myśli.I maj też tuż,tuż miesiąc zakochanych.Och jakie to romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wniosek jest prosty IP: *.tktelekom.pl 13.02.07, 17:33 uwielbiam wiosne i wierze ze moje marzenie się spełni...jesli tak sie stanie bede najszczesliwasz osoba na swiecie.dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona 2 Re: wniosek jest prosty IP: *.realestate.net.pl 13.02.07, 17:45 dziekuje za miłe słowa a marzenia jak wiekszości ludzi którzy tu piszą bo najwazniejszy jest chyba włąsnie ten drugi człowieko Odpowiedz Link Zgłoś