Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:56 jestem zainteresowania zrobieniem sobie sesji fotograficznej. Czy znacie kogoś kto robi fajne zdjęcia i oczywiście ile coś takiego kosztuje ? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: foto_studio Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:23 zapraszam po wiecej informacji foto_studio@gazeta.pl sesja u mnie to okolo 80zl za 300 zdjec... zapraszam wolne terminy juz od 19 lutego :) Odpowiedz Link Zgłoś
edgard4 Re: sesja fotograficzna 08.02.07, 15:16 a po co Ci ta sesja....do albumu rodzinnego czy kolezanka sie pochwalic, ze modelka zostalas...? haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:35 dla siebie samej!!! nie muszę sie nikomu chwalić, a tymbardziej koleżankom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 13:53 tylko po co komu 300 zdjec z jednej sesji :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:32 zobacz tutaj www.fotokalicki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:15 Mnie też interesuje taka sesja:)ładne zdjęcia z delikatnym(!) retuszem:) świetny prezent dla faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\ ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:37 biedne dziewczyny...żal mi was nie potraficie normalnie patrzeć w lustro tylko dowartościowujecie się chwaleniem przed kumpelkami czy retuszem foty... :( wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:12 A myslisz,ze zdjecia, ktorymi zachwycasz sie w kolorowych czasopismach nie sa retuszowane? Eh, ludzka naiwnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:12 wiem , ze nie sa :P i wiem , ze NORMALNE kobiety nie potrzebuja takich sposobow do dowartosciowania...maja polecam playboya :d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:17 W takim razie niewiele wiesz. Fotki na okladki sa retuszowane. Poza tym nad fotomodelkami pracuje sztab ludzi (stylista, wizazysta, oswietleniowiec itd.) Pozowanie wcale nie musi bys sposobem polechtania wlasnego ego,a swietna zabawa. Nie generalizuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:22 nio o tym , że są to wiem a to iż jest to powod JEDYNIE dla was sposobem na bycie kobietą....pozdrawiam i wspolczuje twemu facetowi....polecam ćwiczenia na czytanie ze zruzmieniem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:10 " nio o tym , że są to wiem a to iż jest to powod JEDYNIE dla was sposobem na bycie kobietą....pozdrawiam i wspolczuje twemu facetowi....polecam ćwiczenia na czytanie ze zruzmieniem :/ " A ja polecam Ci cwiczenia na pisanie ze zrozumieniem, bo z komunikatywnoscia Twojej wypowiedzi marnie. Uwazasz,ze dziewczyny z okladek np. CKMu, do ktorych slini 3/4 meskiej populaji sie potrzebuja udowadniac sobie,ze sa kobietami? Watpliwe... Marny psycholog z Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:15 tu juz wykozystanie talentów sie nazywa ale ty nie jestes nią.... dalej sie dowartosciowuj :/ powodzenia zycze , pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:24 Talentow powiadasz? Coz, mozna i tak to nazwac... Nie Tobie oceniac, kim jestem i co soba reprezentuje. Moge Ci tylko powiedziec,ze sie mylisz, bo troche znam sie na fotomodelingu,a dowartosciowywac sie nie musze. Ty natomiast kreujesz sie na niezlego flustrata. Byc moze jakimis talentami Cie obdarzono, ale na pewno nie jest to talent literacki (Boze, chron polonistow, ktorzy Cie uczyli!) Pozdrawiam i zycze wiecej luzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :d Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:28 Nie ma sensu dalsza gadka w tym temacie... duzo wspolczucia przesylam :) pusty zawod= pusty czlowiek heh jak się nie chcialo uczyc :( smutne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?/\? Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:32 wlasny brak wiary w siebie daje checi czepiania się innych...przykre ...biedna jesteś reasumujac :( pozdro zycze szczescia w zyciu wiecej niz teraz posiadasz: ((( przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:52 A kto tu sie kogo czepia? Napisalam tylko,ze kazde zdjecie publikowane w prasie jest uprzednio retuszowane,a Ty naskoczyles na mnie. Stereotypem jest mysl,ze modelka to pusta lala. Wiekszosc dziewczyn pozujacych do zdjec czy tez chodzacych po wybiegach na co dzień uczy się, studiuje, modeling traktujac jako przygode. Niestety,zenujaca jest Twoja ignorancja. Wiecej refleksji nad soba i szacunku do ludzi. Abstrahuje od tego,ze watek mial konkretny temat,a jego autorke interesuja zapewne konkretne informacje, a nie nasza pseudodyskusja. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:20 nie chodzi mi o to, żeby facet mnie na tych zdjęciach nie poznał tylko o drobny retusz. Naiwni faceci myślą,że panie w kolorowych gazetach tak wyglądaja na prawdę. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:01 a jakie te zdjecia chcesz? ja robie zdjecia. nie ma mstudia bo jestem studentem wiec mam swierzszy poglada na sesje foto. Tymbradziej rzygam pokolorowanymi zdjeciami na pastelowych wiejskich tlach jakie sie widuje w u fotografów na ścianach. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi Re: sesja fotograficzna IP: 89.174.23.* 09.02.07, 14:16 artAman ty idz sie ortografii pouczyc, a dopiero za panienki w plenerach sie zabieraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artAman do phi IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:35 Gość portalu: phi napisał(a): > artAman ty idz sie ortografii pouczyc, a dopiero za panienki w plenerach sie > zabieraj czepiasz sie za ten "świerzszy" jak gó.. do podeszwy buta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:14 Mnie nie chodzi o jakieś sztuczne pozy, tylko "naturalne" zdjęcia do antyramy:) albo albumik dla faceta. moga byc delikatnie(!!!!) rozbierane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:38 jesli jestes zainteresowana to napisz na email(alternatywny) callgirl@o2.pl za rozsadna cene moge Ci zrobic zdjecia jakich bedziesz oczekiwac i jakie beda Ci odpowiadać. Nie lubie rozmawiac na glupich forach gdzie mnustwo buractwa siedzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
42-200czestochowa Re: sesja fotograficzna 09.02.07, 15:27 ArtAtamanie , niepotrzebnie się unosisz. Chociaż ja akurat nie jestem zainteresowny sesją :)))))) ale masz jakąś witrynę z własnymi pracami, którymi możesz się pochwalić? szukając po nicku znalazłem tylko te (ciekawe) ujęcia:))): pics.livejournal.com/artaman/pic/00083b24/g28 pics.livejournal.com/artaman/pic/000840x9 ciekawe wg.mnie jest zdjęcie zatytułowano In the shadow artaman.livejournal.com/ pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artAman ale kiedy ja sie unioslem? :D chyba ze chodzi IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 18:27 Ci - za te bledy ortograficzne? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
42-200czestochowa Re: sesja fotograficzna 09.02.07, 15:13 Witaj. Ja Cię popieram. Pomysł jest świetny - jeśli trafisz na fachowca. To może być naprawdę prezent trafiający w punkt; zastanawia mnie tylko ta "delikatność" ujęcia :) Do krytykantów: zdziwilibyście się, jak dzięki dobrze zrobionej fotografii można tę samą osobę opatrzoną na co dzień ujrzeć od zupełnie innej strony. Moi znajomi szukając pomysłu na wystrój knajpy ozdobili ściany portretem jednej z kelnerek. Kilkanaście fotografii twarzy tej dziewczyny w różnych ujęciach, grze cieni - dało klimat lepszy niż inne dizajnerskie popisy.:) pomysł przedni, powodzenia pozdrawiam 42-200Czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:34 Na plener ze studentem sie raczej nie wybierajcie koles napstryka fotek lepszych i gorszych a pozniej rozesle po necie a chyba nie o to chodzi? Profesjonalne studio odpowiedni ludzie i taka sesja mozna sie chwalic, odpowiednie swiatla, ustwienia i dobor teł zapewnia odpowiedni efekt. Pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:38 Przed kazda sesja winno sie spisywac umowe,by uniknac takich "niespodzianek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:38 Przed kazda sesja winno sie spisywac umowe,by uniknac takich "niespodzianek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:46 Do "V"do góry nogami;-)Przeczytałam twoje wypowiedzi i usmiechnęłam się,a raczej zaśmiałam z ciebie..Ty tego nie dostrzerzesz,bo nie jestes obiektywna,ale z twoich wypowiedzi jasno wynika,ze to ty MASZ KOMPLEKSY I SŁABĄ WIARĘ WE WŁASNE SIŁY..Wchodzisz do tematu,atakujesz,piszesz głupoty..Co to ma być?Nie ma niczego złego w sesji fotograficznej.Każda kobieta chce jak najlepiej wygladać.Po to tez sie m.in.maluje,dba o figure,ładnie ubiera itp.Skoro tego nie rozumiesz,widać NIE JESTES KOBIETĄ.Gdybys była tak pewna siebie,to nie starałabys sie wszystkim tego udowadniać.Żal i wspólczucie zachowaj dla siebie,bo ty go potrzebujesz,a nie inne forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \./ /\-boy :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:29 wielkie dzięki :) nie nowosc hahaha miło wiedzieć, że ktos mnie uznaje za kobiete :) Pozdrawiam ubawik po pachy :D:D:D bez komentarza :d :) uroczo hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:29 tym bardziej utwierdziłam sie w przekonaniu,że masz coś nie tak z główką.Skoro jesteś facetem,to tym śmieszniejesze,że wchodzisz na taki temat i jeszcze komentujesz!!!!Pedał jakis pewnie buchachacha,w dodatku analfabeta!:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) :hahaha: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:52 pozdrawiam...masz problem ... hehehe co nie powiesz sama siebie bijesz na kolana....kto wam robi te zdjecia i potem oglada?? :D:D:D:D:D oj zboczona kobieto hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: :hahaha: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:47 Spadaj cholerny flustracie,bo tylko zasmiecasz forum. Dziewczyne interesuje sesja zdjeciowac,coz ma do tego prawo.Wiec jesli nic nie masz do powiedzenia na ten temat, umilknij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cdaj do zakompleksiałej feministki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:57 oooo argumenty się wyczerpały tej co tylko wmawia zboczenia i plci zamiany... miło :) hahaha kto mieczem wojuje od mieczyka ginie :P mamy tyle samo do powiedzenia z tego co tu widać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: do zakompleksiałej feministki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:07 tyle samo zamoty wniosłaś co ja ... tylko, że ja potrafie się przyznac no coz... to o czyms swiadczy... a ty nie graj ofiary :D chyba że swoich ideologii :D ale coz tak to jest gdy pies zaczyna własny ogon podgryzac hahaha.... nikt ci nie mowi bys oglądała moje wypociny!!...nie pasuje :) + na droge, pozdrawiam a temat dla niby kobiet (czyt. bez wartości w siebie) i sympatykow fotografii (skromny) ... :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P ustepujacy wiadomo komu :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:22 proponuje by zakonczyc ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja2 do atakujacego niewiadomo kogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:13 Kolego, nie unosilam zamoty, bo wypowiadalam sie na temat, w przeciwienstwie do Ciebie. I zasadnicza uwaga-NIE ZMIENIALAM nickow, co mozna latwo zweryfikowac, sprawdzacac adres IP, wiec czesc Twoich obrazliwych komentarzy pod moim adresem mnie nie dotyczy. Zegnam. By prowadzic dyskusje z prawdziwego zdarzenia trzeba miec godnego (czytaj kulturalnego) przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: do atakujacego niewiadomo kogo IP: 89.174.23.* 12.02.07, 21:27 dokaldnie..moze najlepiej zakonczcie temat jak macie sie bluzgac.. Odpowiedz Link Zgłoś