Dodaj do ulubionych

sesja fotograficzna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:56
jestem zainteresowania zrobieniem sobie sesji fotograficznej. Czy znacie
kogoś kto robi fajne zdjęcia i oczywiście ile coś takiego kosztuje ?
dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: foto_studio Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 14:23
      zapraszam po wiecej informacji foto_studio@gazeta.pl sesja u mnie to okolo 80zl
      za 300 zdjec... zapraszam wolne terminy juz od 19 lutego :)
      • edgard4 Re: sesja fotograficzna 08.02.07, 15:16
        a po co Ci ta sesja....do albumu rodzinnego czy kolezanka sie pochwalic, ze
        modelka zostalas...? haha
        • Gość: ja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 10:35
          dla siebie samej!!! nie muszę sie nikomu chwalić, a tymbardziej koleżankom !!!
      • Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 13:53
        tylko po co komu 300 zdjec z jednej sesji :|
    • Gość: ola Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 19:32
      zobacz tutaj www.fotokalicki.pl
    • Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:15
      Mnie też interesuje taka sesja:)ładne zdjęcia z delikatnym(!) retuszem:)
      świetny prezent dla faceta.
      • Gość: /\ ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 12:37
        biedne dziewczyny...żal mi was nie potraficie normalnie patrzeć w lustro tylko
        dowartościowujecie się chwaleniem przed kumpelkami czy retuszem foty... :(
        wspolczuje
        • Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:12
          A myslisz,ze zdjecia, ktorymi zachwycasz sie w kolorowych czasopismach nie sa
          retuszowane? Eh, ludzka naiwnosc...
        • Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:12
          wiem , ze nie sa :P i wiem , ze NORMALNE kobiety nie potrzebuja takich
          sposobow do dowartosciowania...maja polecam playboya :d
          • Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:17
            W takim razie niewiele wiesz. Fotki na okladki sa retuszowane. Poza tym nad
            fotomodelkami pracuje sztab ludzi (stylista, wizazysta, oswietleniowiec itd.)
            Pozowanie wcale nie musi bys sposobem polechtania wlasnego ego,a swietna
            zabawa. Nie generalizuj.
            • Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 18:22
              nio o tym , że są to wiem a to iż jest to powod JEDYNIE dla was sposobem na
              bycie kobietą....pozdrawiam i wspolczuje twemu facetowi....polecam ćwiczenia na
              czytanie ze zruzmieniem :/
              • Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:10
                "
                nio o tym , że są to wiem a to iż jest to powod JEDYNIE dla was sposobem na
                bycie kobietą....pozdrawiam i wspolczuje twemu facetowi....polecam ćwiczenia na
                czytanie ze zruzmieniem :/ "

A ja polecam Ci cwiczenia na pisanie ze zrozumieniem, bo z komunikatywnoscia
                Twojej wypowiedzi marnie. Uwazasz,ze dziewczyny z okladek np. CKMu, do ktorych
                slini 3/4 meskiej populaji sie potrzebuja udowadniac sobie,ze sa kobietami?
                Watpliwe... Marny psycholog z Ciebie...
                • Gość: /\ Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:15
                  tu juz wykozystanie talentów sie nazywa ale ty nie jestes nią.... dalej sie
                  dowartosciowuj :/ powodzenia zycze , pozdro
                  • Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:24
                    Talentow powiadasz? Coz, mozna i tak to nazwac...
                    Nie Tobie oceniac, kim jestem i co soba reprezentuje. Moge Ci tylko
                    powiedziec,ze sie mylisz, bo troche znam sie na fotomodelingu,a
                    dowartosciowywac sie nie musze.
                    Ty natomiast kreujesz sie na niezlego flustrata. Byc moze jakimis talentami Cie
                    obdarzono, ale na pewno nie jest to talent literacki (Boze, chron polonistow,
                    ktorzy Cie uczyli!)
                    Pozdrawiam i zycze wiecej luzu.
                    • Gość: :d Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:28
                      Nie ma sensu dalsza gadka w tym temacie... duzo wspolczucia przesylam :) pusty
                      zawod= pusty czlowiek heh jak się nie chcialo uczyc :( smutne
                      • Gość: ?/\? Re: ehh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:32
                        wlasny brak wiary w siebie daje checi czepiania się innych...przykre ...biedna
                        jesteś reasumujac :( pozdro zycze szczescia w zyciu wiecej niz teraz posiadasz:
                        ((( przykre
                        • Gość: ja2 Re: ehh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:52
                          A kto tu sie kogo czepia? Napisalam tylko,ze kazde zdjecie publikowane w prasie
                          jest uprzednio retuszowane,a Ty naskoczyles na mnie.
                          Stereotypem jest mysl,ze modelka to pusta lala. Wiekszosc dziewczyn pozujacych
                          do zdjec czy tez chodzacych po wybiegach na co dzień uczy się, studiuje,
                          modeling traktujac jako przygode.
                          Niestety,zenujaca jest Twoja ignorancja. Wiecej refleksji nad soba i szacunku
                          do ludzi.

Abstrahuje od tego,ze watek mial konkretny temat,a jego autorke interesuja
                          zapewne konkretne informacje, a nie nasza pseudodyskusja.

Pozdrawiam.
    • Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 13:20
      nie chodzi mi o to, żeby facet mnie na tych zdjęciach nie poznał tylko o drobny
      retusz. Naiwni faceci myślą,że panie w kolorowych gazetach tak wyglądaja na
      prawdę. hehehehe
      • Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:01
        a jakie te zdjecia chcesz? ja robie zdjecia. nie ma mstudia bo jestem studentem
        wiec mam swierzszy poglada na sesje foto. Tymbradziej rzygam pokolorowanymi
        zdjeciami na pastelowych wiejskich tlach jakie sie widuje w u fotografów na
        ścianach. :)
        • Gość: phi Re: sesja fotograficzna IP: 89.174.23.* 09.02.07, 14:16
          artAman ty idz sie ortografii pouczyc, a dopiero za panienki w plenerach sie
          zabieraj
          • Gość: artAman do phi IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:35
            Gość portalu: phi napisał(a):

> artAman ty idz sie ortografii pouczyc, a dopiero za panienki w plenerach sie
            > zabieraj

czepiasz sie za ten "świerzszy" jak gó.. do podeszwy buta
    • Gość: Maja Re: sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:14
      Mnie nie chodzi o jakieś sztuczne pozy, tylko "naturalne" zdjęcia do antyramy:)
      albo albumik dla faceta. moga byc delikatnie(!!!!) rozbierane
      • Gość: artAman Re: sesja fotograficzna IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 14:38
        jesli jestes zainteresowana to napisz na email(alternatywny) callgirl@o2.pl za
        rozsadna cene moge Ci zrobic zdjecia jakich bedziesz oczekiwac i jakie beda Ci
        odpowiadać. Nie lubie rozmawiac na glupich forach gdzie mnustwo buractwa
        siedzi. pozdrawiam
        • 42-200czestochowa Re: sesja fotograficzna 09.02.07, 15:27
          ArtAtamanie , niepotrzebnie się unosisz.
          Chociaż ja akurat nie jestem zainteresowny sesją :)))))) ale masz jakąś
          witrynę z własnymi pracami, którymi możesz się pochwalić?

szukając po nicku znalazłem tylko te (ciekawe) ujęcia:))):
          pics.livejournal.com/artaman/pic/00083b24/g28
          pics.livejournal.com/artaman/pic/000840x9
          ciekawe wg.mnie jest zdjęcie zatytułowano In the shadow
          artaman.livejournal.com/

pozdr.
          • Gość: artAman ale kiedy ja sie unioslem? :D chyba ze chodzi IP: *.apus-net.pl 09.02.07, 18:27
            Ci - za te bledy ortograficzne? ;)
      • 42-200czestochowa Re: sesja fotograficzna 09.02.07, 15:13
        Witaj. Ja Cię popieram. Pomysł jest świetny - jeśli trafisz na fachowca.
        To może być naprawdę prezent trafiający w punkt; zastanawia mnie tylko ta
        "delikatność" ujęcia :)

Do krytykantów: zdziwilibyście się, jak dzięki dobrze zrobionej fotografii
        można tę samą osobę opatrzoną na co dzień ujrzeć od zupełnie innej strony.
        Moi znajomi szukając pomysłu na wystrój knajpy ozdobili ściany portretem
        jednej z kelnerek. Kilkanaście fotografii twarzy tej dziewczyny w różnych
        ujęciach, grze cieni - dało klimat lepszy niż inne dizajnerskie popisy.:)

pomysł przedni, powodzenia

pozdrawiam
        42-200Czestochowa
    • Gość: bartek Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:34
      Na plener ze studentem sie raczej nie wybierajcie koles napstryka fotek
      lepszych i gorszych a pozniej rozesle po necie a chyba nie o to chodzi?
      Profesjonalne studio odpowiedni ludzie i taka sesja mozna sie chwalic,
      odpowiednie swiatla, ustwienia i dobor teł zapewnia odpowiedni efekt.
      Pozdrowionka.
      • Gość: ja2 Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:38
        Przed kazda sesja winno sie spisywac umowe,by uniknac takich "niespodzianek".
      • Gość: ja2 Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.07, 19:38
        Przed kazda sesja winno sie spisywac umowe,by uniknac takich "niespodzianek".
    • Gość: ktoś Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 12:46
      Do "V"do góry nogami;-)Przeczytałam twoje wypowiedzi i usmiechnęłam się,a
      raczej zaśmiałam z ciebie..Ty tego nie dostrzerzesz,bo nie jestes
      obiektywna,ale z twoich wypowiedzi jasno wynika,ze to ty MASZ KOMPLEKSY I SŁABĄ
      WIARĘ WE WŁASNE SIŁY..Wchodzisz do tematu,atakujesz,piszesz głupoty..Co to ma
      być?Nie ma niczego złego w sesji fotograficznej.Każda kobieta chce jak
      najlepiej wygladać.Po to tez sie m.in.maluje,dba o figure,ładnie ubiera
      itp.Skoro tego nie rozumiesz,widać NIE JESTES KOBIETĄ.Gdybys była tak pewna
      siebie,to nie starałabys sie wszystkim tego udowadniać.Żal i wspólczucie
      zachowaj dla siebie,bo ty go potrzebujesz,a nie inne forumowiczki
      • Gość: \./ /\-boy :] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 13:29
        wielkie dzięki :) nie nowosc hahaha miło wiedzieć, że ktos mnie uznaje za
        kobiete :) Pozdrawiam ubawik po pachy :D:D:D bez komentarza :d
        :) uroczo hahaha
    • Gość: ktoś Re: sesja fotograficzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 15:29
      tym bardziej utwierdziłam sie w przekonaniu,że masz coś nie tak z główką.Skoro
      jesteś facetem,to tym śmieszniejesze,że wchodzisz na taki temat i jeszcze
      komentujesz!!!!Pedał jakis pewnie buchachacha,w dodatku analfabeta!:-P
      • Gość: :P do lesby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:44
        :) miło
        • Gość: :) :hahaha: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 16:52
          pozdrawiam...masz problem ... hehehe co nie powiesz sama siebie bijesz na
          kolana....kto wam robi te zdjecia i potem oglada?? :D:D:D:D:D oj zboczona
          kobieto hahaha
          • Gość: ktos Re: :hahaha: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:47
            Spadaj cholerny flustracie,bo tylko zasmiecasz forum. Dziewczyne interesuje
            sesja zdjeciowac,coz ma do tego prawo.Wiec jesli nic nie masz do powiedzenia na
            ten temat, umilknij.
            • Gość: cdaj do zakompleksiałej feministki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 18:57
              oooo argumenty się wyczerpały tej co tylko wmawia zboczenia i plci zamiany...
              miło :) hahaha kto mieczem wojuje od mieczyka ginie :P mamy tyle samo do
              powiedzenia z tego co tu widać :D
              • Gość: .... Re: do zakompleksiałej feministki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:07
                tyle samo zamoty wniosłaś co ja ... tylko, że ja potrafie się przyznac no
                coz... to o czyms swiadczy... a ty nie graj ofiary :D chyba że swoich
                ideologii :D ale coz tak to jest gdy pies zaczyna własny ogon podgryzac
                hahaha.... nikt ci nie mowi bys oglądała moje wypociny!!...nie pasuje :) + na
                droge, pozdrawiam a temat dla niby kobiet (czyt. bez wartości w siebie) i
                sympatykow fotografii (skromny) ... :P:P:P
            • Gość: :P ustepujacy wiadomo komu :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 19:22
              proponuje by zakonczyc ten temat :)
              • Gość: ja2 do atakujacego niewiadomo kogo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 21:13
                Kolego, nie unosilam zamoty, bo wypowiadalam sie na temat, w przeciwienstwie do
                Ciebie. I zasadnicza uwaga-NIE ZMIENIALAM nickow, co mozna latwo zweryfikowac,
                sprawdzacac adres IP, wiec czesc Twoich obrazliwych komentarzy pod moim adresem
                mnie nie dotyczy.
                Zegnam. By prowadzic dyskusje z prawdziwego zdarzenia trzeba miec godnego
                (czytaj kulturalnego) przeciwnika.
                • Gość: Paolo Re: do atakujacego niewiadomo kogo IP: 89.174.23.* 12.02.07, 21:27
                  dokaldnie..moze najlepiej zakonczcie temat jak macie sie bluzgac..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka