Gość: Ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:16 Jaki jest wasz ulubiony film? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natka.83 Re: najlepszy film waszym zdaniem 14.02.07, 11:20 Zaraz mnie pewnie wszyscy skrytykują, ale mój "ukochany" film to ... Dirty Dancing :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:20 American Beauty, Lsnienie ,Rzeka tajemnic, Milczenie Owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.02.07, 11:45 Chyba wyjatek,kttory potwierdzi regule- ale "Jury" film lepszy jak ksiazka. A tak poza tym to wlasnie ekranizacje powiesci Grishama i "12 Przysieglych"(z Sir Fonda?).Powiem,ze to dzieki tym filmom chce byc prawnikiem. Do tego dochodzi kino amerykanskie-to niezalezne Big Lebowski,- film "abgefahren", "Pulp Fiction" i komercyjne- Bullit( zaje.bi...y poscig samochodwowy) Yade(takze zajemombiasty poscig samochodowy w tzw. China Town) no niesmiertelna Szklana Pulapka No1- wogole kino amerykanskie to never ending story.Nie ma lepszego. Polskie Kino to ogolnie nuda,za wyjatkiem kultu i filmow starszych jak Noz w Wodzie, Kroll, Psy 1, Robotnik z Zelaza, Kanal i filmy troche naukowe Kieslowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 11:46 Godfather I, II, III , Chłopcy z ferajny, Tożsamość, Skazani na Shawshank, Forrest Gump, Leon zawodowiec, Życie Carlita, 6 zmysł no i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:04 również polecam Tożsamość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:07 tozsamosc.filmweb.pl/Trailer?trailer.id=2850 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 12:02 człowiek ringu , wróg u bram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.I.P. Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: 89.174.23.* 14.02.07, 12:18 "Misja" "Cztery wesela i pogrzeb" "Lepiej być nie może", ale bezkonkurencyjne są animowanki "Nowe szaty króla" "Rybki z ferajny" "Epoka lodowcowa" ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edd Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.trustnet.pl 14.02.07, 12:21 Zagubiona Autostrada,a z lżejszych Od zmierzchu do świtu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 13:40 Polecem film GRA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serial killer Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:05 teksańska masakra piła mechaniczną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.21.pl 14.02.07, 14:11 moim zdaniem "OSADA" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 17:23 Otchłań,Rybka zwana Wandą,American Beauty,Babel Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: najlepszy film waszym zdaniem 14.02.07, 17:25 polskie komedie oczywiście najlepiej Bareja:) Odpowiedz Link Zgłoś
fimon1 Re: najlepszy film waszym zdaniem 14.02.07, 19:30 ja jako kobieta jestem fankom komedii romantycznych a ostatnio byłam na filmie "dlaczego nie" i bardzo mi się podobałjak narrazie jest moim ulubionym filmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 19:37 Dzień Świra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konstantin Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: 83.16.17.* 14.02.07, 19:40 40 dni i 40 nocy - najlepszy film:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lak Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: 195.117.19.* 14.02.07, 19:47 Krew bohaterów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfe LOTR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:05 Władca Pierścieni cała trylogia ale tylko w wersji reżyserskiej, trylogia matrix, Piraci z Karaibów, V jak Vendetta, Fortepian, Piękny umysł, Komornik, Lista Shinglera, Sachara, Obcy 1 2 3 , Szeregowiec Rayan, Szczęki, Jurassic Park, a z nowości to Krwawy diament Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka "Po godzinach" Martina Scorsese IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 20:19 Dla mnie jeden z najlepszych. Niesamowity. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stama Re: "Po godzinach" Martina Scorsese IP: *.prenet.pl 14.02.07, 20:43 Godziny, Frida, Jabłka Adama, Volver, Porozmawiaj z nią, Wszyscy jesteśmy Chrystusami, Życie ukryte w słowach, Musimy sobie pomagać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: "Po godzinach" Martina Scorsese IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 23:19 W stronę morza, Amores perros, 21 gramów, Zatrute pióro, LORT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travis B Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.apus-net.pl 14.02.07, 23:44 Przełamując fale, Miś, American Beauty, Biegnij Lola biegnij, Zabij mnie glino, Ojciec chrzestny, Taksówkarz,Angielski pacjent, Czas Apokalipsy,Wróg u bram,Skazani na Shawshank, Dead men walking/nie pamiętam polskiego tytułu/. Szeregowiec Ryan,Otik, Miasto Boga, Wyjscie awaryjne, Gorzkie gody, Śmierć i dziewczyna,Dziecko Rosemary,Pulp fiction,Od zmierzchu do świtu,Papillon,Trainspotting, Psy, Midnight Express. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.prenet.pl 15.02.07, 22:18 Requiem dla snu - zapomniałam wcześniej Broken flowers , Bracia, Zakochany bez pamięci , Lśnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Travis B Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.apus-net.pl 14.02.07, 23:50 No i oczywiście "Kika" Almodovara, Milczenie owiec,Football factory, Gra pozorów i ....Wejscie Smoka-kiedys megakultowy, teraz trąci myszką... Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: najlepszy film waszym zdaniem 15.02.07, 22:40 bardzo mi się też podobał film "Greenstreet Hooligans" oglądałem kilka razy a kawałek na koniec Terence Jay - One Blood wyciska ze mnie ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.centertel.pl 16.02.07, 00:53 Mój ulubiony to "Młode wilki"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: najlepszy film waszym zdaniem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:37 sami swoi Odpowiedz Link Zgłoś