Dodaj do ulubionych

dobry lokopeda

IP: 195.205.171.* 15.02.07, 18:16
Lokopeda dla dziecka,gdzie najlepszy w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ele Gancki Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:19
      No tak! Jak matka mówić nie potrafi, to dziecko tym bardziej. LOGOPEDA kobieto!
      • Gość: :) Re: dobry lokopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 18:41
        Już jestem Twoją fanką Ele Gancki!Tak trzymaj!
      • Gość: mama Re: dobry lokopeda IP: 195.205.171.* 15.02.07, 20:30
        Ele Gancki...to Ty jesteś ale chyba tylko z nicku!Nigdy się nie pomyliłeś pisząc
        coś?Wiem jak się pisze,a co pomylić się nie mogłam.A Ciebie nikt nie prosił o
        wypowiadanie się na temat sposobu mojego pisania.Zadałam konkretne pytanie,a
        skoro nie potrafisz odpisać na nie to się wogóle nie wypowiadaj.Aaa...i znajdż
        sobie jakiś wątek na temat zasad pisowni i tam się popisuj swoimi
        umiejętnościami...mądralo Ty jedna!
        • Gość: Ele Gancki Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 20:46
          Proszę wybaczyć, ale w tym przypadku droga Pani popełniła błąd merytoryczny.
          Nie było to przestawienie literek, lecz po prostu brak znajomości pisowni
          wyrazu "logopeda".
          To jest brak ELEmentarnej wiedzy droga Pani.
          Trudno wymagać dziś od młodzieży, skoro ich matki są takie, jakie są.

Z wyrazami szacunku.
          Ele.
          • Gość: mama Re: dobry lokopeda IP: 195.205.171.* 15.02.07, 21:06
            Próbowałam być grzeczna...ale mam tego już dosyć,i to już są ostatnie słowa
            które do "Pana" kieruję:Odczep się człowieku,bo nie mam czasu,ani ochoty z Tobą
            dyskutować na temat mojej wiedzy i tego jaką jestem matką...nie będzie oceniał
            tego ktoś kto wogóle mnie nie zna.
            • Gość: malva Re: dobry lokopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 21:44
              nie macie innych problemów?
              Ele Gancki bądz elegancki i daj spokoj kobiecie!
              Nudzi ci sie?
              Poszukaj sobie kogos innego!

sajo
    • Gość: miłka Re: dobry lokopeda IP: 80.51.222.* 16.02.07, 15:18
      Zadzwoń do którejś poradni psych.pedag. albo do przychodni matki i dziecka na
      Sobieskiego, napewno jacyś tam pracują. A prywatnie słyszałam, że dobra jest dr
      Zakrzewska - III Aleja.
      • Gość: xyz Re: dobry lokopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:24
        piszemy "w ogóle" - nie "wogóle"

to tyle, przepraszam i znikam
        • Gość: Ja Re: dobry lokopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:28
          Wpisz w googlach "lokopeda Cząstochowa". Będziesz miała mnóstwo informacji :)
    • Gość: rosita Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 15:51
      Lokopedy raczej w Częstochowie nie znajdziesz, obawiam się, że nigdzie żadnego
      nie znajdziesz, choćbyś nie wiem jak szukała. Za to logopedów jest mnóstwo, no
      ale Ciebie to chyba nie zainteresuje, bo Ty przecież szukasz lokopedy. A
      mogłabyś napisać czym on się zajmuje? Kręceniem loków, czy co?

A tak na poważnie. Nie udawaj, że wiedziałaś jak to się pisze, bo tak naprawdę
      nie miałaś o tym zielonego pojęcia. Pewnie usłyszałaś od kogoś to słówko, ale
      napisane zobaczyłaś dopiero na forum.

Ele Gancki ma rację. To nie jest jakieś tam przestawienie literek, które może
      zdarzyć się każdemu, ale ewidentny błąd popełniony dwa razy - w temacie i w
      treści.

Jeszcze coś, powinnaś się cieszyć, że ktoś Cie uświadomił, żebyś na przyszłość
      nie popełniała takich gaf. Ale nie, Ty wolisz obrażać innych. To raczej dobrze
      o Tobie nie świadczy.

Popieram Cię Ele Gancki, niech się w końcu nauczą pisać.
      • Gość: mama Re: dobry lokopeda IP: 195.205.171.* 16.02.07, 17:32
        Hahaha..."rosita"."ele gancki"....jaki przyjmiesz jeszcze nick pisząc kolejnym
        razem"pajac",albo "pajacówka"....hahaha
        • Gość: jagienka Re: dobry lokopeda IP: *.realestate.net.pl 16.02.07, 18:35
          Szczerze mówiąc nie podoba mi się za bardzo Twój napastliwy ton
          odpowiedzi 'mamo'. Myślę, że Ele Gancki miał rację twierdząc, iż nie znałaś
          poprawnej pisowni słowa 'logopeda' - świadczy o tym podwójna pomyłka - w
          temacie i w treści. W tej sytuacji nie ma się co 'rzucać' tylko warto przyjąć
          słowa krytyki i tyle. Pozdrawiam.
        • Gość: rosita Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:52
          Ehh, nie chce mi się tego komentować, ale powiem jedno, nie masz racji myśląc,
          że "rosita" i "Ele Gancki" to ta sama osoba. I nie życzę sobie, żebyś mnie
          obrażała, bo to ty popełniłaś błąd, nie ja. A ja rozdwojenia jaźni nie mam.

P.S. Zapisz się do szkoły, może uda im się czegoś cię nauczyć, może...
          • Gość: Ele Gancki Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 19:27
            Dziekuję rosito. Niestety takie mamy teraz społeczeństwo. Kobieta nie potrafi
            przyznać się do błędu i każdego atakuje. To smutne, co się wyprawia na forach.
    • Gość: iwa Re: dobry lokopeda IP: 212.87.241.* 16.02.07, 19:40
      wejdz na str zimax.pl /malgorzata Zakrzewska III Aleja/ pozdrawiam
    • Gość: :( Re: dobry lokopeda IP: 80.51.57.* 16.02.07, 19:57
      Jesteście żałośni...Nie wiedziała czy się pomyliła ...czy to takie istotne? -
      ukamieniujcie ja!
      Można po prostu poprawić:LOGOPEDA i załatwione,na pewno zrozumie, a nie pastwić
      się i leczyć swoje kompleksy na forum...znawcy pożal się Boże...
      • Gość: mama Re: dobry lokopeda IP: 195.205.171.* 17.02.07, 08:15
        Dzięki za Twoje słowa,które świadczą o tym iż są jeszcze ludzie inteligentni i z
        klasą.Moim zdaniem pan"ele gancki " i pani "rosita" to jedna osoba,w dodatku
        zakompleksiona,która chce zabłysnąć krytykując i oceniając moją osobę na forum
        wogóle mnie nie znając.Na podstawie jednego błędu pastwi się nad moją
        osobą,ubiżając mi jakim to jestem niby głąbem.Ja wielokrotnie czytając różne
        wątki dopatrzyłam się wielu błedów,a jednak nie zdobyłam się na to żeby komuś
        wytykać to w tak arogancki sposób.
        • Gość: Ele Gancki Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:01
          "są jeszcze ludzie inteligentni i z klasą" Pewnie ma Pani siebie na myśli. Poza
          tym, nie jestem rositą, ani rosita nie jest mną. Kobieto opanuj się. Nie
          dopatruj się u każdego złej woli, bo znajdziesz się końcu na leczeniu
          klinicznym w szpitalu psychiatrycznym.
          • Gość: rosita Re: dobry lokopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 17:58
            Dobre, Ele Gancki zgadzam się z Tobą w 100%. Ale wiesz co , nie ma się co
            przejmować taką... nawet nie wiem jak ją określić. Dajmy sobie z nią spokój, bo
            nie jest warta tego, żeby się nią w ogóle interesować. Oczywiście nie chodzi mi
            tutaj o jej błąd, ale o zachowanie.
            Pozdrawiam, trzymaj się.
      • Gość: Ja Re: dobry lokopeda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.07, 10:09
        A cóż to za słowo "ukamieniujcie". Jak to swój swojego broni.
        Jeżeli już to: ukamienujcie
    • Gość: K Re: dobry lokopeda IP: 217.153.246.* 19.02.07, 03:46
      Dyzortograf jeszcze by Ci sie przydał:D
      • Gość: K Re: dobry lokopeda (cz.2) IP: 217.153.246.* 19.02.07, 03:57
        ten dyzortograf przez "z" to tak pod tego lokopede po prostu , żeby ktoś nie
        pomyślał że kolejną taką ziemia nosi , co pisać nie potrafi:D:D:D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka