Dodaj do ulubionych

Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni

19.02.07, 17:42
Czy ktoś może polecić dobrego ginekologa z Blachowni, który mógłby
poprowadzic ciążę?
Obserwuj wątek
    • Gość: jan Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 18:03
      Nie "na" tylko "w" Blachowni!
    • Gość: anka Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni IP: 212.87.241.* 20.02.07, 07:24
      Dr.Zbigniew Szymański przyjmuje na Szajnowicza w pon,
      • Gość: mama Do anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:18
        dr Szymanski przyjmuje na Szajnowicza ale to jest gabinet panstwowy czy prywatny? Ile bierze za wizyte prywatna z USG i bez?
        Prosze odpisz.
        • Gość: Ola Re: Do anka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.02.07, 11:23
          też polecam dra Szymańskiego,przesympatyczny człowiek. Wizyty w ramach kontraktu
          z funduszem.
          • aga999944 Re: Do anka 20.02.07, 22:48
            Dziękuję za wszystkie opinie o dr Szymańskim.
            • patian DR. Grabowski Grzegorz 23.02.07, 19:55
              Ja chodzę do dr. Grabowskiego, bardzo sympatyczny i podobno nie opuszcza kobiety
              do samego rozwiązania - zawsze jest przy porodzie. Może ma ktoś inne zdanie
              proszę piszcie!
              • mamamegi Re: DR. Grabowski Grzegorz 23.02.07, 22:55
                Ja nie polecam Dr Grabowskiego. na oddziale nie ma dobrej opinii.Jak dla mnie jest gburem, a badanie u niego jest bardzo bolesne.
                Ja chodziłąm do DR.Tarkowskiej, byłam zadowolona.
                • patian Re: DR. Tarkowska 24.02.07, 17:22
                  Pani dr Tarkowska wykryła u mojej kuzynki mięśniaka, który po 9 miesiącach
                  przyszedł na świat (-:
            • patian Re: Post z Forum dla dziewczyn z Blachowni 24.02.07, 19:44
              Jeśli macie ochotę to zapraszam do dyskusji na temat blachowskiego szpitala i
              lekarzy. Jest tam post na forum specjalnie dla dziewczyn z Blachowni. Mam
              nadzieję, że skorzystacie i będziemy wymieniać doświadczenia i opinie o naszych
              lekarzach i nie tylko. Znajdziecie tam także link do strony szpitala w Blachowni.
              Do napisania!!!
              • patian Re: Post z Forum dla dziewczyn z Blachowni 24.02.07, 19:46
                patian napisała:

> Jeśli macie ochotę to zapraszam do dyskusji na temat blachowskiego szpitala i
                > lekarzy. Jest tam post na forum specjalnie dla dziewczyn z Blachowni. Mam
                > nadzieję, że skorzystacie i będziemy wymieniać doświadczenia i opinie o naszych
                > lekarzach i nie tylko. Znajdziecie tam także link do strony szpitala w Blachown
                > i.
                > Do napisania!!!
                Oczywiście zapomniałam podać adres . Oto On
                www.noworodek.pl/phpBB2/viewtopic.php?t=43231
    • Gość: przyszła mama Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 21:50
      gdzie przyjmuje polecany Grzegorz Grabowski?
      • kasi3k1 Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni 23.02.07, 23:09
        A. Pogorzelska tez przyjmuje na Blachowni i prywatnie w czestochowie na
        kilinskiego oraz w Konopiskach chodzilam do niej bylam zadowolon ale slyszalam
        rozne opinie na jej temat czasem drastyczne.porod odbieral jablonski przyjmuje
        prywatnia na poczesnej super lekarz.jest jeszcze Betcher tez roze opinie czest
        takze zle przyjmuje w klobucku i w czestochowie w alejach.
        • Gość: Magda Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni IP: *.cn.com.pl 24.02.07, 15:57
          TYLKO NIE POGORZELSKA!!! UCIEKAJ JAK NAJDALEJ! LEKCEWAŻY PACJENTKI, PRZYJMIE
          CIE DWIE GODZINY PÓŹNIEJ NIŻ SIE UMÓWISZ, DLA NIEJ LICZĄ SIE TYLKO PIENIĄDZE! A
          NAJGORSZE JEST TO ŻE UCIEKA OD ODPOWIEDZIALNOSCI I NIGDY NIE PRZYZNA SIE DO
          BLEDU!
      • patian Re: Ginekolog, pracujący w szpitaluna Blachowni 24.02.07, 13:11
        Grzegorz Grabowski przyjmuje na ul. Malickiej w Blachowni, tel. można znaleźć w
        książce
        • Gość: ninka Re: z-ca ordynatora dr Jabłoński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 14:28
          co sąszicie o tym lekarzu? czy warto go wybrać do prowadzenia ciąży ?
          • Gość: Renka Re: z-ca ordynatora dr Jabłoński IP: *.cn.com.pl 24.02.07, 16:01
            Polecam dr Jabłonskiego tak samo jak ordynatora dr Minknera. Pełny
            profesjonalizm i do tego sa bardzo sympatyczni.
            • Gość: ninka Re: ordynator i zastępca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 21:03
              w jakim wieku są ci lekarze?
              wiem,że to pyt. głupio brzmi.złośliwych proszę o powstrzymanie się od
              komentarzy. zależy mi na wybraniu specjalisty,który nie będzie w wieku
              emerytalnym,gdyż obawiam się,że tak ciężka praca jaką wykonują lekarze może
              prowadzić do wypalenia zawodowego.chciałabym wybrać taką osobę,która jest na
              bieżąco z nowinkami medycznymi.
              dziękuję za pomoc.
            • Gość: aga Re: z-ca ordynatora dr Jabłoński IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.07, 15:06
              Cześć chętnie dowiedziałabym się więcej na temat dr a.minknera, prowadzi
              obecnie moją ciąże
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka