Dodaj do ulubionych

ceny nieruchomości

IP: 80.54.171.* 01.03.07, 20:16
z jakim wzrostem cen nieruchomości możemy liczyć się jeszcze w tym roku?
sądzicie, że ceny nadal będą szły w górę w takim tempie?
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: ceny nieruchomości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 22:22
      ceny są już wywindowane maksymalnie; kto i z czego będzie spłacać kredyty,a
      zarobki stoją w miejscu;
      • Gość: ryba Re: ceny nieruchomości IP: 80.54.171.* 02.03.07, 13:02
        a mnie się wydaje, że mimo wszystko ceny pójdą w górę, słowem nici z planu
        posiadania kiedyś tam własnego domu; w wygraną w totolotka nie wierzę...bo nie
        gram
    • Gość: milo Re: ceny nieruchomości IP: *.centertel.pl 02.03.07, 20:30
      Prognozuje,że w tym roku ceny atrakcyjnych mieszkań/max 10-letnich,cegła,1-2
      piętro,duży balkon,parkiet-dąb,zabudowa kuchni-super,dzienica bezpieczna -
      wmiarę centrum/ osiągną ok 5 tyś za metr.
      Mam takie mieszkanie na Skłodowskiej/SM Górnik/plus garaż - sprzedam go pod
      koniec 2007 roku i liczę na szybką sprzedaż. Ciekawi mnie opinia internautów na
      ten temat.
      • Gość: :) Re: ceny nieruchomości IP: 80.54.174.* 02.03.07, 20:41
        zwróćcie uwagę,że przeglądając gazetę np.pośrednik częstochowski,co tydzień
        widnieją te same ogłoszenia.niby ludzie oferują mieszkania do sprzedaży za
        bardzo wysokie ceny ale tak naprawdę nikt tych mieszkań nie kupuje.dlatego
        wszyscy uważają,że mieszkania są drogie a sprzedawcy jeszcze podnoszą ceny nie
        mając pojęcia,że częstochowa to nie wrocław czy warszawa.smiechu warte.dzisiaj
        znalazłem ogłoszenie"47m na czecha-200000!!!"IDIOTYZM
        TO LUDZIE LUDZIOM ZGOTOWALI TEN LOS!
        • Gość: olo Re: ceny nieruchomości IP: 83.2.142.* 02.03.07, 21:59
          to ja bym musiał dostać ze 300000 za 74 metry hihihih

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka