Dodaj do ulubionych

Moja zona pali!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:51
Od kilknastu lat kiedy pozbylem sie tego wstretnego uzaleznienia namawiam
moja zone aby zaprzestala palic papierosy - a ona nie chce, co poczac?
Obserwuj wątek
    • Gość: aa Re: Moja zona pali! IP: *.apus-net.pl 02.03.07, 18:00
      obawiam się że nikt nikogo nie zmusi jesli dana osoba sama dojdzie do wniosku że
      z czegos rezygnuje.Dotyczy to palenia i nie tylko,zadne argumenty nie
      przekonaja drugiej osoby
      • Gość: Marlboro Re: Moja zona pali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:10
        Sam zacznij palić! Pal wszędzie i często. Wygrasz!
      • Gość: Lee spal ją i ty ! IP: 83.2.141.* 03.03.07, 13:02

simple :) ... to pisalem ja, jarzubek trener drugi klasy
    • Gość: Jerzyk Re: Moja zona pali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 12:20
      Podobno palenie zabija. Masz szansę zostać atrakcyjnym wdowcem.
    • Gość: i sie nie dziwię Re: Moja zona pali! IP: 212.160.86.* 03.03.07, 12:58
      jak jej tak gadasz za uszami cały czas, jaki to Ty nie jesteś super genialny i
      przebohaterski, że rzuciłeś palenie, a może raczej, że zaprzestałeś palić

kurcze jakby mi ktoś tak tokował to bym sobie jednego od drugiego odpalała i
      jeszcze mu w twarz wydmuchiwała, jak będzie chciała rzucic to rzuci

a dla Ciebie wiadro zimnej wody... nie pusz się tak tym niepaleniem... nałóg
      pozosaje na zawsze, życzę Ci, żeby nie zwyciężył, ale pokory odrobinę... nie Ty
      pierwszy
      • Gość: pogoń śmierdzące Re: Moja zona pali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:00
        babsko!!!
        • Gość: wojciech Re: Moja zona pali! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 13:43
          współczuje całowania się z popielniczką ,przy dzisiejszych cenach fajek powiedz żonce że przepala rocznie niezłe wczasy,szkoda że na własne życzenie niszczy sobie zdrowie . Lezałem w szpitału z koleśem chorym na płuca przez palenie nie mógł nabrać powietrza ,dusił się pól nocy nie spał bo nie mógł oddychać koszmar. Powinni to pokazywać wszystkim palaczom może by sobie dali spokoj z paleniem. Naprawdę nie warto
    • Gość: kuba Re: Moja zona pali! IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.07, 15:10
      Jakby moja zaczęła palić, to powisiałaby parę godzin w piwnicy za nogi i by jej
      przeszło. Serio.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka