Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:07
Obserwuj wątek
    • Gość: Anzelm Taniec z czarnymi dziurami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:11
      Tego typu programy mają ujemną wartość merytoryczną, działąja szkodliwie na
      społeczeństwo, wzmagają komsupcyjny charakter zycia, no ale czego można się
      spodziewać po stacjach pokroju tvn czy polsat...
    • Gość: fan Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:28
      czy ktos wie co sie tam dzieje bo popsul mi sie telewizor?
      • Gość: piotrek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:32
        nie mam czasu teraz odpisac bo właśnie ogladam. Ale jest bardzo bardzo ciekawy:D
    • Gość: K2 Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:36
      A tuskowa już tańczyła? Hmmm fajną ma córeczkę:)
      • Gość: Dziadek z wermahtu Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:44
        O gustach podobno sie nie dyskutuje, wiec nie bedę tego robić.
        • Gość: wiesiek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:53
          a mnie denerwuje to jury! a najbardziej ta tyszkiewicz.gadaja to samo w kolko,
          juz od pierwszej edycji.
          • Gość: K2 Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:03
            ja to pierwszy raz oglądam, wcześniej o dziwo nie widziałem żadnego tańca z gwiazdami ale teraz skusiłem się tylko dla tego żeby zobzczyć tuskową:), o kurcze widzę ją teraz nie jest najpiekniejsza a w dodatku moja jest fajniejsza i ma dłuższe nogi:).
            Ps. Chyba mojej sprezentuję na dzień kobiet kurs tańca:)
    • Gość: mac Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:56
      to kto odpadnie?? zastanawiam sie między Tuskową a Olbrychskim. W poprzedniej
      edycji był dobry kurs na Milowicza....
      • Gość: gość Re: Taniec z gwiazdami IP: 80.48.49.* 04.03.07, 22:21
        kolejny temat , w którym trzeba komuś dokopać .
        rzygać się już chce wchodząc na to forum .
        ha ! pewnie mam nie wchodzić jak mi nie pasuje ?
        i pozwalać żeby było w tym mieście coraz więcej
        schowanych za monitorem plujek i narzekaczy ?
        taki program nawet jeśli jest komercyjny ,
        nawet jeśli ma polegać jedynie na oglądaniu ,
        na pewno w jakimś ułamku zainteresuje młode
        osoby do mniejszego lub większego tańczenia .
        w domu , w szkole , na kursie , ale zainteresuje
        tych ludzi do ruszenia się sprzed monitora .
        niestety wy tylko narzekacie więc bez obawy -
        wam to nie grozi :)
        • Gość: Anka Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:26
          Doktor Wstrząs był niezły
    • Gość: heniek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:00
      a ja tam jubie ten taniec z piz.dami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka