Gość: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:07 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anzelm Taniec z czarnymi dziurami :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:11 Tego typu programy mają ujemną wartość merytoryczną, działąja szkodliwie na społeczeństwo, wzmagają komsupcyjny charakter zycia, no ale czego można się spodziewać po stacjach pokroju tvn czy polsat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:28 czy ktos wie co sie tam dzieje bo popsul mi sie telewizor? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:32 nie mam czasu teraz odpisac bo właśnie ogladam. Ale jest bardzo bardzo ciekawy:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:36 A tuskowa już tańczyła? Hmmm fajną ma córeczkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziadek z wermahtu Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:44 O gustach podobno sie nie dyskutuje, wiec nie bedę tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 20:53 a mnie denerwuje to jury! a najbardziej ta tyszkiewicz.gadaja to samo w kolko, juz od pierwszej edycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:03 ja to pierwszy raz oglądam, wcześniej o dziwo nie widziałem żadnego tańca z gwiazdami ale teraz skusiłem się tylko dla tego żeby zobzczyć tuskową:), o kurcze widzę ją teraz nie jest najpiekniejsza a w dodatku moja jest fajniejsza i ma dłuższe nogi:). Ps. Chyba mojej sprezentuję na dzień kobiet kurs tańca:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Taniec z gwiazdami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 21:56 to kto odpadnie?? zastanawiam sie między Tuskową a Olbrychskim. W poprzedniej edycji był dobry kurs na Milowicza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Taniec z gwiazdami IP: 80.48.49.* 04.03.07, 22:21 kolejny temat , w którym trzeba komuś dokopać . rzygać się już chce wchodząc na to forum . ha ! pewnie mam nie wchodzić jak mi nie pasuje ? i pozwalać żeby było w tym mieście coraz więcej schowanych za monitorem plujek i narzekaczy ? taki program nawet jeśli jest komercyjny , nawet jeśli ma polegać jedynie na oglądaniu , na pewno w jakimś ułamku zainteresuje młode osoby do mniejszego lub większego tańczenia . w domu , w szkole , na kursie , ale zainteresuje tych ludzi do ruszenia się sprzed monitora . niestety wy tylko narzekacie więc bez obawy - wam to nie grozi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 22:26 Doktor Wstrząs był niezły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heniek Re: Taniec z gwiazdami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.07, 23:00 a ja tam jubie ten taniec z piz.dami Odpowiedz Link Zgłoś