Dodaj do ulubionych

Piekaryna - al. NMP 35

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:23
Dzisiaj bylem w tym lokalu i... jest fenomenalny!! Nigdzie w Czestochowie nie
ma lepszej pizzy (tutaj jest robiona w piecu opalanym drzewem). W dodatku
swietny nastroj, mily wlasciciel, dobra obsluga. Jedyna wada to ze na poczatku
ciezko znalezc gdzie to jest, ale poradzicie sobie ;) POLECAM!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: norbert Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.uni.lodz.pl 18.03.07, 19:44
      hmmmmmmmm a to ciekawe trzba sie tam wybrac, p odrugiej stronie aleji jest za to fajny lokal czas na herbate
      • promyczekk_k Re: Piekaryna - al. NMP 35 18.03.07, 19:55
        w dzien kobiet poszlam wlasnie tam z moim chlopakiem na pizze moze troszke mala
        ale jakos przezylismy, lokal wystrojony super naprawde polecam
        • Gość: piter Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:03
          Ej a możecie powiedzieć dokładniej gdzie to jest :) która Aleja, koło jakiego
          sklepu lub innego lokalu... Bo zupełnie nie kojarze gdzie jest nr. 35 w Alejach
          • Gość: bonjo Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:18
            Al. NMP 35 to II aleja, mniej wiecej w polowie ;) Najlatwiej jest patrzec po
            numerkach. Potem wchodzicie w brame i idzcie kawalek, pizzeria jest po prawej
            (na poczatku mozecie nie zauwazyc) ;)
          • Gość: xx Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.icis.pcz.pl 18.03.07, 20:18
            To tam gdzie jest neon Olimp.

Ja polecam ten lokal - lubie tam zagladac - maja tam tez miec wkrotce wloskie
            wino do pizzy czy makaronow.
            • Gość: piter Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 20:51
              thx, napewno zajrze:)

jeśli rozmawiamy o lokalach... słyszałem coś o kebabie 'akropol' czy jakoś tak
              ;) gdzieś w bramie w alejach, chyba w II. warto się wybrać ?
              • Gość: norbi Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.uni.lodz.pl 19.03.07, 13:40
                tam gdzie daniej gruszka akropol generalnie kuchnia grecka identiko co akropok niedaleko rynku w Krakowie kto to lubi niech zaglada:P
                • Gość: norbi Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.uni.lodz.pl 19.03.07, 18:31
                  ale ja dodam jeszcze ze w Krakowie w akropolu jedzenie było niesmaczne a dokładnie bakłazany które cuchneły i nie dało sie tego ruszyc oraz ryż nasączony jakims paskudztwem, ale mam nadzieje ze akropol w Czestochowie jest lepszy moze kiedys zajrze, ale do piekryny wybiore sie na pewno:):):):)
    • Gość: norbert Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.uni.lodz.pl 19.03.07, 21:18
      a jakie sa ceny i co oprocz pizzy tam jest dostepne
      • Gość: bb Re: Piekaryna - al. NMP 35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:27
        Ceny - ok. 13-16 zl za pizze. Oprocz tego bodajze spaghetti, a wkrotce kawa i
        wino. Zreszta najlepiej pojsc i zobaczyc ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka