Gość: Stefo IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 18:04 Jak się Wam sprawdza net24?-ja testuję od wczoraj i jak do tej port myślę że nie najgorzej!szybkość odpowiednia a u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hejjja Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 18:33 teraz mam połowe z 1MBIT :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:59 narzekajcie a dobrze wam tak obesrancy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 19:22 Ja jestem wściekły mam prawie non stop 250 z 1 mega. Jest artykuł na interii. Ma się coś niebawem zmienić. Zobaczymy. Ciekawe czy neo też teraz kulawo chodzi? Zgłosiłem i kazali zapisać od kiedy do kiedy będzie kulawo i zostanie zaniżony rachunek. Ale co mi tam rachunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:15 Wg testu z pierwszego postu na Neo 512 mam 533kbps czyli jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:22 > Wg testu z pierwszego postu na Neo 512 mam 533kbps czyli jest super Bo to za niska prędkość. Problem zaczyna się dla łącz powyżej 1mbit. U mnie w najgorszym wypadku prędkość schodzi do 500-700kb/s. Mogę obserwować jak od wczesnego ranka z każdą godziną prędkość maleje. Na początku całe 6Mbit, żeby około godziny 18 osiągnąć 700kbit. ps. nie odpowiadajcie na posty dzieci neo - nie karmić troll'a!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 22:05 odpowiedz jest prosta "pozwiekszali przepustowosc" lacz i polapali na szybko nowych klientow, ale dotychczasowa infrastruktura na pewno nie byla w stanie tyle wytrzymac, dopiero teraz zaczely sie prace modernizacyjne... Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Netia-jaka opinia o net24? 22.03.07, 07:36 Teoretycznie sprawa z bitstreamem ma sie wyjasnic do konca marca... TPSA ma dostac kary za niescislosci, fakt niedotrzymania ugody miedzy nia a Netia SA oraz za fakt niezdrowej konkurencji (lobby na rzecz powrotu do uslugi Neostrada klientom niezadowolonym z przeciagajacego przylaczenia sie do Netii) Oby ten termin byl realny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 19:26 Trzeba coś z tym forum zrobić bo to chamstwo przekracza już wszelkie granice. Po co takie gamonie zabierają głos w dyskusji, na temat której nie chcą nawet sensownie się wypowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 07:28 Dzięki za sensowne wypo.. szczególnie Kubie! Czy to Ty Jesteś ten właśnie który dał kiedyś namiary na alternatywne parametry net? Jeżeli tak to serdrczne dzięki-przydała mi się ta wiadomość..........MASZ U MNIE AUTENYCZNIE PIWO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 09:58 Ja bez pomocy Kuby to bym dalej internet z Netii miał ale chyba w sławojce za domem:) Respect Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 10:14 Czyli jesy nas 2 co przyznaje się do tego ,że Kuba jest THE BEST. Kuba ujawnij się ,nie wiem gdzie mam postawić autentycznie to piwo???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 16:27 Stefo a mam pytanie czy ty juz masz swoją nazwę i hasło wygenerowane na stronie tych popaprańców??? Bo ja nadal nie moge wygenerować bo mi stale pisze ze dane sa niepoprawne...a reklamacje składalem juz tydzień temu ponad i cisza.....ale j.e.b.e ich , grosza za rachunek nie zapłace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 18:35 Dokładnie tak samo!Wciąż jadę na parametrach od Kuby!Prawdopodobnie czas działa na moją korzyść-nie mam do kpńca ustawionych parametrów indywidualnych,a net hula jak trzeba-richlost /cz/ taka jak być powinna!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 18:48 U mnie wieczorem ostatnio mam połowe tego co pownno byc na 1MBit. Tak sie zastanawiam czy to ze nie mozemy dostac naszego hasła i nazwy nie ma wspólnego czegoś z tymi parametrami Kuby. Ale w zasadzie wygenerowac nazwe możemy teoretycznie na dowolnym kompie podłączonym do neta...Cos tu jest nieźle popier...dolone..a najgorsze ze na tej infolini te patafiany nic nie wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 19:22 Ja mam mieć 512.ajak sprawdzam to mam min516,526,528 itp.najważnijsze że za frajer..póżniej jeszcze 1 miech. za poślizg.itd.Zobaczymy co czas przyniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:03 Jak cię to nie obchodzi, to dlaczego to czytasz i tracisz czas na wulgarne odpowiedzi. Napisz coś sensownego w końcu i bądż normalnym na forum. A jak nie to wynocha! Nie chcemy tu chamstwa i wyładowywania energii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do xx Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:17 dobrze sie bawisz??? tak bardzo cie rajcuje ublizanie innym? podbudowałes sie?? 12.12m1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 20:55 Tak to cały czas ja. Nie zmieniam loginu. Możecie bez obaw używać tych parametrów puki nie otrzymacie swoich. Sprawdzajcie co jakiś czas. Niestety jest wielu co mają problemy. U mnie spowolnienie ma się skończyć po 28bm. Zobaczymy. Jak się będzie przedłużało to wypowiem im umowę. Ja się wyswobodziłem z wysokiego abonamentu w tepsie 139+telefon, więc na razie nie panikuję, ale wcale mnie nie bawi 250, gdy powinno być 1024. Przez pierwszy tydzień było super, czyli nawet więcej. Mam jeszcze parametry do innych usługodawców po łączach tpsa, ale to samo. Szkoda mieszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 07:23 Strasznie miło że się odezwałeś,moja opcja była taka: stawiam piwo może nawet nie jedno dla Ciebie!!!!!!!!! Prawdopodobnie przyłączy się do akcji oxoplast.Pytanie tylko w jaki sposób to może nastąpić???????? Serdeczne dzięki za dame dotyczące net24.Czekam na Re........Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 00:35 donato63@o2.pl niezobowiązująco he he. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ljoiyuol Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 15:05 netka jest ok Odpowiedz Link Zgłoś