Dodaj do ulubionych

Netia-jaka opinia o net24?

IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 18:04
Jak się Wam sprawdza net24?-ja testuję od wczoraj i jak do tej port myślę że
nie najgorzej!szybkość odpowiednia a u Was?
Obserwuj wątek
    • Gość: hejjja Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 18:33
      teraz mam połowe z 1MBIT :(
      • Gość: ss Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 18:59
        narzekajcie a dobrze wam tak obesrancy !!
        • Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 19:22
          Ja jestem wściekły mam prawie non stop 250 z 1 mega. Jest artykuł na interii.
          Ma się coś niebawem zmienić. Zobaczymy. Ciekawe czy neo też teraz kulawo
          chodzi? Zgłosiłem i kazali zapisać od kiedy do kiedy będzie kulawo i zostanie
          zaniżony rachunek. Ale co mi tam rachunek.
          • Gość: Maggus Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 21:15
            Wg testu z pierwszego postu na Neo 512 mam 533kbps czyli jest super
            • Gość: Harry_man Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:22
              > Wg testu z pierwszego postu na Neo 512 mam 533kbps czyli jest super

Bo to za niska prędkość. Problem zaczyna się dla łącz powyżej 1mbit. U mnie w
              najgorszym wypadku prędkość schodzi do 500-700kb/s. Mogę obserwować jak od
              wczesnego ranka z każdą godziną prędkość maleje. Na początku całe 6Mbit, żeby
              około godziny 18 osiągnąć 700kbit.

ps. nie odpowiadajcie na posty dzieci neo - nie karmić troll'a!!!
              • Gość: andy Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 22:05
                odpowiedz jest prosta "pozwiekszali przepustowosc" lacz i polapali na szybko
                nowych klientow, ale dotychczasowa infrastruktura na pewno nie byla w stanie
                tyle wytrzymac, dopiero teraz zaczely sie prace modernizacyjne...
                • misiakilla Re: Netia-jaka opinia o net24? 22.03.07, 07:36
                  Teoretycznie sprawa z bitstreamem ma sie wyjasnic do konca marca...
                  TPSA ma dostac kary za niescislosci, fakt niedotrzymania ugody miedzy nia a
                  Netia SA oraz za fakt niezdrowej konkurencji (lobby na rzecz powrotu do uslugi
                  Neostrada klientom niezadowolonym z przeciagajacego przylaczenia sie do Netii)

Oby ten termin byl realny
    • Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 19:26
      Trzeba coś z tym forum zrobić bo to chamstwo przekracza już wszelkie granice.
      Po co takie gamonie zabierają głos w dyskusji, na temat której nie chcą nawet
      sensownie się wypowiedzieć
      • Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 07:28
        Dzięki za sensowne wypo.. szczególnie Kubie! Czy to Ty Jesteś ten właśnie który
        dał kiedyś namiary na alternatywne parametry net? Jeżeli tak to serdrczne
        dzięki-przydała mi się ta wiadomość..........MASZ U MNIE AUTENYCZNIE PIWO!!!!!!!!!!
        • Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 09:58
          Ja bez pomocy Kuby to bym dalej internet z Netii miał ale chyba w sławojce za
          domem:) Respect Kuba.

• Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 10:14
            Czyli jesy nas 2 co przyznaje się do tego ,że Kuba jest THE BEST. Kuba ujawnij
            się ,nie wiem gdzie mam postawić autentycznie to piwo????????????
            • Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 16:27
              Stefo a mam pytanie czy ty juz masz swoją nazwę i hasło wygenerowane na stronie
              tych popaprańców??? Bo ja nadal nie moge wygenerować bo mi stale pisze ze dane
              sa niepoprawne...a reklamacje składalem juz tydzień temu ponad i cisza.....ale
              j.e.b.e ich , grosza za rachunek nie zapłace
              • Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 18:35
                Dokładnie tak samo!Wciąż jadę na parametrach od Kuby!Prawdopodobnie czas działa
                na moją korzyść-nie mam do kpńca ustawionych parametrów indywidualnych,a net
                hula jak trzeba-richlost /cz/ taka jak być powinna!!!!!!!!
                • Gość: oxoplast Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 18:48
                  U mnie wieczorem ostatnio mam połowe tego co pownno byc na 1MBit. Tak sie
                  zastanawiam czy to ze nie mozemy dostac naszego hasła i nazwy nie ma wspólnego
                  czegoś z tymi parametrami Kuby. Ale w zasadzie wygenerowac nazwe możemy
                  teoretycznie na dowolnym kompie podłączonym do neta...Cos tu jest nieźle
                  popier...dolone..a najgorsze ze na tej infolini te patafiany nic nie wiedza...
                  • Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re oxoplast IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 19:22
                    Ja mam mieć 512.ajak sprawdzam to mam min516,526,528 itp.najważnijsze że za
                    frajer..póżniej jeszcze 1 miech. za poślizg.itd.Zobaczymy co czas przyniesie.
    • Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:03
      Jak cię to nie obchodzi, to dlaczego to czytasz i tracisz czas na wulgarne
      odpowiedzi. Napisz coś sensownego w końcu i bądż normalnym na forum. A jak nie
      to wynocha! Nie chcemy tu chamstwa i wyładowywania energii.
      • Gość: do xx Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.07, 21:17
        dobrze sie bawisz???
        tak bardzo cie rajcuje ublizanie innym?
        podbudowałes sie??

12.12m1
        • Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24? IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.07, 20:55
          Tak to cały czas ja. Nie zmieniam loginu. Możecie bez obaw używać tych
          parametrów puki nie otrzymacie swoich. Sprawdzajcie co jakiś czas. Niestety
          jest wielu co mają problemy. U mnie spowolnienie ma się skończyć po 28bm.
          Zobaczymy. Jak się będzie przedłużało to wypowiem im umowę. Ja się
          wyswobodziłem z wysokiego abonamentu w tepsie 139+telefon, więc na razie nie
          panikuję, ale wcale mnie nie bawi 250, gdy powinno być 1024. Przez pierwszy
          tydzień było super, czyli nawet więcej. Mam jeszcze parametry do innych
          usługodawców po łączach tpsa, ale to samo. Szkoda mieszać.
          • Gość: Stefo Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.07, 07:23
            Strasznie miło że się odezwałeś,moja opcja była taka: stawiam piwo może nawet
            nie jedno dla Ciebie!!!!!!!!! Prawdopodobnie przyłączy się do akcji
            oxoplast.Pytanie tylko w jaki sposób to może nastąpić???????? Serdeczne dzięki
            za dame dotyczące net24.Czekam na Re........Pozdrawiam.
            • Gość: kuba Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 24.03.07, 00:35
              donato63@o2.pl niezobowiązująco he he. Pozdr.
              • Gość: ljoiyuol Re: Netia-jaka opinia o net24?Re Kubie! IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.07, 15:05
                netka jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka