Dodaj do ulubionych

akryl czy żel?

IP: *.tktelekom.pl 31.03.07, 10:18
co lepsze?
Obserwuj wątek
    • Gość: yyy Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:26
      ja polecam gutapropylozeloakryl najlepszy na rynku.
    • holydevilona Re: akryl czy żel? 31.03.07, 11:53
      Nie ma reguły.
      Akryl, jest napewno bardziej wytrzymały niż żel. Przy czym wiele osób ma na
      niego uczulenie.
      Żel jak i akryl- jeśli nie jest nałożony przez profesjonalistkę nie utrzyma się
      zbyt długo.

Wybór należy do Ciebie.
      Osobiście polecam żel, trwałość ok 2-3tyg.fantazyjne zdobienia, i mniej pracy,
      która nie jest szkodliwa dla naszysz dróg oddechowych.
      • Gość: gość Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:54
        Masz rację, na akryl bardzo dużo osób ma uczulenie i tipsy akryowe zazwyczaj są
        grube.Ja robię żelowe french,szklane,no i zwykłe czyli mleczne.Cena
        50zł...Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się odzywać.
        • Gość: kobieta Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:57
          Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej :)
        • Gość: gość Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:58
          Jeżeli ktoś chciałby się już umówić na konkretną datę albo o coś zapytać to
          podaję numer gg 5038458
        • Gość: Andrea Re: akryl czy żel? IP: 212.87.241.* 31.03.07, 18:01
          Czy można wiedzieć gdzie masz zakład?
        • Gość: fa Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:27
          uwaga nieprofesjonalistka!!! tipsy niedokladne szybko odpadaja
          • Gość: ja :/ Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:37
            Kto jeszcze robi sobie tipsy. Przecież to jest już nie "modne", przeżytek.
            Wraca się do naturalnych paznokci. Głupota ludzka nie zna granic.
      • Gość: żel Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:57
        i tylko żel
    • Gość: ja Re: akryl czy żel? IP: *.tktelekom.pl 01.04.07, 18:05
      ja gdybym nie musiala robic paznokci to bym nie robila,ale niestety moja praca
      mnie zmusza,bo strasznie mi sie rozdwajaja przez nia!
      • Gość: Śliwka Re: akryl czy żel? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 23:04
        Zdecydowanie akryl. U mnie w domu jak zrobili akryl na ścianach zewnętrznych to jz 3 lata miajają i jak nowy. Tylko nie Dreier, lepsze inne firmy. A o żelowych tynkach nie słyszałam.
        • Gość: rumak Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:18
          Zdecydowanie akryl. U mnie w domu jak zrobili akryl na ścianach zewnętrznych to
          > jz 3 lata miajają i jak nowy. Tylko nie Dreier, lepsze inne firmy. A o żelowyc
          > h tynkach nie słyszałam

a te lepsze firmy to jakie? a ty jaki masz na tych zewnetrznych scianach?
          • Gość: Bartek Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 16.04.07, 21:58
            A czemu nie DREIER nie rozumiem , ja jestem bardzo zadowolony, jak również
            dwójka sąsiadów obok mnie. Tynk piękny, czysty i co najważniejsze nie pęka jak
            tynki innej firmy (dosyć znana w Polsce), które mam na garażu :(
            I w sumie się cieszę , że się na tą firmę zdecydowałem cenowo wyszło mi
            znacznie taniej
            • Gość: Dede Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 16.04.07, 22:00
              Nie ma czegoś takiego jak tynk żelowy , jeśli już to sylikonowy - podobny do
              akrylu , ale co najważniejsze nie brudzi się tak jak akryl - bardzo łatwy w
              czyżczeniu
    • Gość: kobietka Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 17.04.07, 14:30
      Swoje własne, zadbane...
    • Gość: gosc Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:38
      ludzie o czym wy wogóle mówicie?o paznokciach?czy o scianach?
      • Gość: ktosssia Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:05
        o pazurach... tipsy są passe
      • Gość: gosc Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:03
        jak to o czym w jednym temacie 2 watki, panie swoje a panowie swoje :P
        • Gość: lucerna Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:03
          A może specjalny zel na naturalną płytkę? Jeśli chodzi o rozważania żel czy
          akryl to sprawa jest raczej bardziej indywidualna i zależy np od wykonywanej
          pracy i trybu życia. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam 1651170 i na moją
          stronkę: www.belissima-blog.blog.onet.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka