Dodaj do ulubionych

Zm Aleksandria

05.04.07, 12:24
Co sądzicie o tej firmie?
W poniedziałek było ogłoszenie o pracy, jakieś opinie....
Obserwuj wątek
    • Gość: czestochowianka K Re: Zm Aleksandria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.07, 09:36
      nie wiem co się dzieje w tej firmie teraz , ale pracowałam tam baaaaaaardzo
      długo i powiem jedno NIGDY WIECEJ. !!! Za zycia Głownej Szefowej P.Marii firma
      była super , dobrze prosperowała a pracownicy byli szanowani i doceniani.
      Natomiast teraz to jest jeden wielki balagan i proponuję szukać czegoś innego ,
      bo w tej firmie możesz się nabawić tylko nerwicy , choroby kręgosłupa itd. Jeśli
      chodzi o ekipę ktora tam pracuje to nie wiem bo większośc ludzi / pracownic tak
      często się tam zmienia że nie idzie ich poznać . Ale nic zlego o nich nie mówię
      . Pozdrawiam
      • Gość: pomoc masarska Re: Zm Aleksandria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.07, 22:04
        a ja sie nie zgadzam, pracuje tam kupe lat i nie narzekam, kasa na czas a to
        najwazniejsze, pracownika sie szanuje na jednej z impres firmowych poznalem
        przyszla zone i mam autograf skiby
        • Gość: były pracownik Re: Zm Aleksandria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:08
          autograf skiby to i ja mam :P faktycznie na dwie godziny planowanego grania
          zagrali raptem pół godziny i chwal sie tym:P jaki szacunek dla
          pracownika??????????????????????? Chyba że jesteś członkiem jednej z wielu
          rodzin typu "Jeziorscy" , PRZESTAŃ , co z tego żę kasa na czas jak wypłata nie
          warta całego tego wysiłku??? szkoda gadać , niektórzy tylko chwalą nie wiedząc o
          niczymm :P
    • Gość: ekspracownik Re: Zm Aleksandria IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.07, 08:50
      pracowałam tam niedawno, niby atmosfera luzacka, ale patrzą człowiekowi przez
      ramie cały czas, żeby przypadkiem czegoś za dużo się nie dowiedział. Mają sporo
      fajnych atrakcji, jak koncerty, wspólne biesiadowanie, jakieś wypady do pubu
      (właścicielem jest jeden z dyr), ale codzienność to inna bajka, nie warto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka