Gość: Piter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 19:28 Czy polecacie internet Netia?? bo chce założyc albo Neostrade albo Netie ale nie wiem która lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Netia IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.07, 23:44 poszukaj sobie watków (jest tu troche)i na temat netii i na temat neostrady.dokonaj wyboru sam.ciezko powiedziec ...hmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Netia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:13 Obecnie najlepsza jest Netia, bo oferują teraz rok internetu za darmo. Późniejsze opłaty są znacząco niższe od obecnie proponowanych stawek przez konkurencję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawid Re: Netia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:24 Zdecydowanie Netia. Przez długi czas będą mieli najtańszą ofertę, więc nie masz co się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Netia IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.07, 18:20 bierz netie - tepsa to kretacze i zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Netia 26.07.07, 23:35 Weź jeszcze pod uwagę Multimo od GTS Energis. I nie daj się nabrać na jakieś teksty w stylu "rok za darmo". Przeczytaj uważnie warunki promocji i zsumuj wydatki na Internet z całego okresu objętego promocją (w Netii jest rok za darmo, ale przy umowie na 3 lata). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytanie Czy we wrześniu bedą w Netii jakieś promocje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 00:15 Może ktoś coś wie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Netia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 17:00 barone napisał: > Weź jeszcze pod uwagę Multimo od GTS Energis. > I nie daj się nabrać na jakieś teksty w stylu "rok za darmo". > Przeczytaj uważnie warunki promocji i zsumuj wydatki na Internet z całego > okresu objętego promocją (w Netii jest rok za darmo, ale przy umowie na 3 lata) > . Tak czy inaczej wychodzi taniej niż w tpsa o poziomie obsługi nawet nie wspomnę. Chyba że ceny drastycznie pojdą w dół - wtedy umowa na 36m-cy bedzie niekorzystna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.p Re: Netia IP: *.adsl.inetia.pl 27.07.07, 07:44 Miałem neo...zrezygnowałem.choć robili mi kłopoty-mam neta jetem zadowolony....polecam,dla mnie był to dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś