Gość: Stokrotka IP: *.wip.pcz.pl 25.04.07, 11:31 Czy ktoś wie może, czy będą w tym roku targi ogrodnicze w Sienkiewiczu, w majowy weekend? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez Re: Targi ogrodnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 14:58 Targi sa w tą sobotę i niedzielę. mam nadzieje, że będzie ładna pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Targi ogrodnicze IP: *.juranet.eu 26.04.07, 22:46 W jakich godzinach Targi ogrodnicze w Częstochowie? Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ac Re: Targi ogrodnicze IP: *.juranet.eu 29.04.07, 11:32 Czy warto odwiedzić targi ogrodnicze? Co wystawiają? dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
kasia.81 Re: Targi ogrodnicze 29.04.07, 11:50 Żeby się przekonać czy warto - po prostu trzeba pójść:). Dzisiaj targi są od 09:00 d0 19:00 wię jest jeszcze szansa coś zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWING Re: Targi ogrodnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 14:31 TOTALNA BEZNADZIEJA - drożyzna, za bilet wstepu (4os. rodzina) zapłaciliśmy 8zł ... - nic nie kupiliśmy bo ceny były odstraszające, zostanę przy swoim - giełda na Radomskiej i ceny przynajmniej -50% a swoja droga to bardzo dziwne, że płacą osoby wystawiające i dodatkowo osoby odwiedzające ... no i co tu dużo mówić - pan skasował mnie za bilet i "zapomniał" mi go wydać, kiedy sie odezwałam ... miał naszykowany już pęk powydzieranych bloczków i wydał mi własnie taki ... więcej nie pójdę na takie mizerne targi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Targi ogrodnicze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 16:29 Za wejśćie trzeba płacić,to chyba żart.Nie wybiorę się wogóle. Odpowiedz Link Zgłoś