Gość: Basia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.07, 12:00 Szukam informacji na temat preparatu Alveo. Miał ktoś z Was kontakt z tym lekiem?? proszę o opinie pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: Preparat Alveo IP: 83.2.123.* 06.05.07, 12:00 wejdz na forum alergie.....tam jest duzo informacji .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jatopilam Re: Preparat Alveo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 01:01 swego czasu dalam sie namowic na zakup tego rewelacyjnego plynu. Pilam ja, rodzice i moje wnuki REZULTAT? Jeden pewny ....mnie ubylo z kieszeni a sprzedajacemu podbilam punkty do awansu w PIRAMIDZIE FINANSOWEJ. bO PRZECIEZ O TO TU CHODZI. Poza tym niedawno byl program w TV , w ktorym pokazywano , ze ten preparat nie ma zadnych cudownych wlasciwosci. Musi byc wypity w danym okresie, bo potem robi sie z tego kwasnica. Nie dajcie sie namowic. Zobaczcie, ze na temat preparatu gadaja krotko, a potem cale elaboraty na temat mozliwosci poprawy finansowej zycia poprzez kupno i dalsza sprzedaz CUD-PREPARATU. NASTEPNA PIRAMIDA FINANSOWA jak HERBOLIFE. NIE BADZCIE NAIWNI jak cos jest DO WSZYSTKIEGO to NAPEWNO JEST DO NICZEGO !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Preparat Alveo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 12:58 Tak też myślałam, musze starszej Cioci wybić to z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnat 36 Re: Preparat Alveo IP: *.flatpla.net 10.05.07, 17:02 spotkalam sie z tym CUD LEKIEM ale jakos nie dałam sie wkrecić ale duzo czytalam na ten temat i jako wlaściwosci leczniczych to nie ma dużo po prostu dobrze skąponowane ZIóŁKA a w calej tejMACHINIE piramida i sprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś