Dodaj do ulubionych

Forum umiera...

19.03.04, 20:10
Nie wiem co się dzieje , ale wydaje mi się że forum umiera. To oczywiuście
moje subiektywne wrażenie, ale biorąc pod uwagę nawet wątki samograjowe np.
Opowieść w 3 słowach to porównując teksty początkowe do aktualnych to nie
najlepiej to wygląda. Nie ma również nowych interesujących wątków -
zasadniczo ruch jest mizerny. Zróbcie coś !!! Tych parę osób aktywnych nie
potrafi go ożywić :(
Pogrążony w smutku FOCKX
Obserwuj wątek
    • Gość: Clumsy Re: Forum umiera... - zgadzam sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 20:28
      Zgadzam sie. Za duzo ludzi, ktorzy nie maja nic do powiedzenia, a za wszelka
      cene chca zaistniec
      • Gość: magi Re: Forum umiera... - zgadzam sie IP: *.tsi.tychy.pl 19.03.04, 20:42
        Nie popełnia błędów, kto nic nie robi;)
        • basturk dobra robimy coś. ja zajme sie pogodą 19.03.04, 20:44
          a poza tym to mozna by odkurzyć niektóre stare wątki
    • radexior oł noł 19.03.04, 22:36
      plis not daj, not tudej, ajm sory, its maj fog, egejn!!!!!!!!
    • fockx Re: Forum umiera... 19.03.04, 22:49
      A może naprawdę jakieś świeższe tematy a nie tylko odgrzewki????
      • radexior Re: Forum umiera... 19.03.04, 22:57
        Świeżość musiałaby by sama z siebie wyniknąć, sztuczne jej podjudzanie często porażką się kończy. Ale będę intensywnie mysłał:-)
        • fockx Re: Forum umiera... 19.03.04, 23:00
          Wiem wiem ino mi sie rozchodzi o świeżość myśli :)
    • salo Re: Forum umiera... 20.03.04, 09:11
      Fakt :(
      Też ostatnio rzadko tu bywam, ale mam wiele do zrobienia :(
      Np. już zacząłem malować jaja dla forumowiczów :) To też wymaga sporo czasu :)
      • basturk Re: Forum umiera... 20.03.04, 22:39
        heh wybaczamy maluj je dalej.. efekt ma nas porazić
      • radexior Re: Forum umiera... 21.03.04, 14:30
        Salo, mała to pociecha jesli malujesz kosztem wizyt na forum;)
        • basturk Re: Forum umiera... 22.03.04, 17:57
          heh własnie...

radexior napisał:

> Salo, mała to pociecha jesli malujesz kosztem wizyt na forum;)

poza tym juz chyba skonczyłeś??? te pisanki heh
          • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:09
            basturk napisał:

> poza tym juz chyba skonczyłeś??? te pisanki heh

Nie skończyłem :(
            Nawet nie wiesz ile luda na naszym forum jest, sam sprawdź.
            A potem jeszcze pomaluj wszystkim jajka, ręce Cię zbolą, a i koncepcji braknie
            ;(
            • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:35
              moze masz racje... ale miło bedzie dostać
              • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:37
                Mam nadzieję, że będzie Wam miło :)
                • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:42
                  mi zapewne tak.. samo moze jak tylko czasu niebraknie moze coś skombinuje i
                  wyskrobie
                  • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:42
                    Skrobaj, do świąt niedaleko :)
                    • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:45
                      kurde tylko coby kury wszystkeigo nie wysiedziały..
                      • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:46
                        Odizoluj koguty :)
                        • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:48
                          no dobra spóbuje ale przyroda rządzi sie swoimi prawami...
                          • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:50
                            basturk napisał:

> no dobra spóbuje ale przyroda rządzi sie swoimi prawami...

Jak samce odizolujesz od samic to nawet natura będzie bezsilna :)
                            • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:52
                              ale smaice też są homosapiens..
                              a natura zawssze dąży do samoregulacji.. ;)
                              • salo Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:53
                                Nie przesadzaj, same jaj nie zapłodnią :)
                                Chyba, że w "Seksmisji" :)
                                • fockx Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:54
                                  To się nazywało partenogeneza :) Jajo o jajo :)
                                • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:57
                                  heh no to miałem na mysli....
                                  nigdy nie wiadomo co naszemu gatunkowi pisane..
                                  • fockx Re: Forum umiera... 23.03.04, 22:59
                                    Brrrrr... ach strach pomyśleć, żeby jajo o jajo !!!! :)
                                    • radexior Dajcie spokój 23.03.04, 23:04
                                      Wątek w tym momencie jest nie na miejscu:)))
                                      • fockx Re: Dajcie spokój 23.03.04, 23:05
                                        Hmmm w sumie to samo mi się narzuciło, ale to tylko dowód że udało się
                                        reaktywować prawie że martwe forum . Przecież rozmowy o seksie są solą życia
                                        facetów :)
                                        • Gość: magi Re: Dajcie spokój IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:10
                                          fockx napisał:

> Hmmm w sumie to samo mi się narzuciło, ale to tylko dowód że udało się
                                          > reaktywować prawie że martwe forum . Przecież rozmowy o seksie są solą życia
                                          > facetów :)
                                          I kto to mówi?? ;)
                                          Myślałam, że oceniasz nasze forum jako agonalne ze względu na to, że takie
                                          właśnie pogaduchy tu prowadzimy:) A teraz stwierdzasz ,że taka właśnie pogaducha
                                          je ożywiła??? :)))
                                          • fockx Re: Dajcie spokój 23.03.04, 23:11
                                            Nie rób ze mnie takiego grzyba!!! :) Poza tym nawet takie rozmowy mogą być
                                            interesująco podane :) Chodziło mi zasadniczo o marazm niektórych rozmów i
                                            wymoszone osdpowiedzi, a tutaj aż iskrzy od celnych puent :)
                                      • salo Zbereźniki !!!! :) 23.03.04, 23:07
                                        Ja o ptaszętach mówiłem i to bez podtekstów :)
                                        Takich co to robią: ćwir, ćwir, turli, turli, gruchu, gruchu !!!
                                        • fockx Re: Zbereźniki !!!! :) 23.03.04, 23:09
                                          Właśnie właśnie tu chodzi szczególnie o to gruchu gruchu :)
                                          • basturk już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:14
                                            już dawno mówiłem ze to świntuchy!!!
                                            tylko ćwir ćwir w głowie.. a co ze zwykłym gruchu gruchu??
                                            • fockx Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:22
                                              Eeee tam zwykła ornitologiczna dysputa :)
                                              • basturk Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:25
                                                w takim razie ja tez chce byc ornitologiem
                                                • fockx Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:27
                                                  Mam dobrego przyjaciela, którego marzeniem jest zostać defloratorem, ale
                                                  ornitolog to też dobra fucha, ewentualnie optyk mógłby być :)
                                                  • basturk Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:28
                                                    no potrafie przejrrzeć niekóre osoby na wylot
                                                    wiec sie pisze na optyka tez
                                                • Gość: magi Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:28
                                                  Każdy ma takiego ptaszka, na jakiego zasługuje...
                                                  • fockx Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:29
                                                    Każdemu ptaszek na miarę jego potrzeb!!! Ornitolodzy wszystkich krajów
                                                    sfruwajcie się !!! Każdy ptaszek najwyższym dobrem kraju :)
                                                  • basturk Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:31
                                                    jednosć klasy ornitologów przyszłosćią narodu ptaszków
                                                  • basturk oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu ;] 23.03.04, 23:32
                                                    Gość portalu: magi napisał(a):

> Każdy ma takiego ptaszka, na jakiego zasługuje...

oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu
                                                  • Gość: magi Re: oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:36
                                                    basturk napisał:

> Gość portalu: magi napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Każdy ma takiego ptaszka, na jakiego zasługuje...
                                                    >
                                                    >
                                                    > oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu

Facet!!! Papiery to ja mam na tego mojego ptaszka niepodważalne;)
                                                  • basturk Re: oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu 23.03.04, 23:38
                                                    > Facet!!! Papiery to ja mam na tego mojego ptaszka niepodważalne;)

łomatko!!!! to ja juz w szczegóły nie bede wnikał..
                                                  • salo Re: oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu 23.03.04, 23:37
                                                    z zeberkami - nie jest ;(
                                                    Powinna orła trzymać, tak jest bardziej patriotycznie :)
                                                  • basturk Re: oj magi chyba nie jestes zasłużoną dla narodu 23.03.04, 23:39
                                                    salo napisał:

> z zeberkami - nie jest ;(
                                                    > Powinna orła trzymać, tak jest bardziej patriotycznie :)
                                                    >

i nazwać go mieszkiem
                                              • salo Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:27
                                                Nooooooo, ja nawet mam dwa kanarki (parkę) :)
                                                Jakby co, posiadam również rybki, one też się potrafią migdalić :)
                                                Ichtiologia - też dobry temat :)
                                                • basturk Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:30
                                                  no to widze ze ta sfere zdominowąła wszytskie dziedziny natury... ;)
                                                  • Gość: magi Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:32
                                                    A my mamy dwie zeberki:)) Ale się gonią ostatnio po klatce!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • salo Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:36
                                                    No właśnie Magi, sztuczne jajo na wszelki wypadek posiadasz ?
                                                    Patrz, nie mogę sobie przypomnieć ... aaa już mogę: Kay i Gerda ???
                                                  • Gość: magi Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:40
                                                    salo napisał:

> No właśnie Magi, sztuczne jajo na wszelki wypadek posiadasz ?
                                                    > Patrz, nie mogę sobie przypomnieć ... aaa już mogę: Kay i Gerda ???
                                                    >

Jaja nie mam (no swoje, ale to akurat jest prawdziwe); trawki na razie też nie
                                                    mamy, coby sobie mogły gniazdko uwić:(
                                                    PS Dobrze, że mi o tym jajku przypomniałeś; ale pamiętam, że pytałam kiedyś w
                                                    jednym zoologicznym i pan mówił zdaje się, że nie miewają:(
                                                  • salo Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:47

> trawki na razie też nie mamy, coby sobie mogły gniazdko uwić:(

Będą chciały uwiją z dowolnego budulca :)

> pan mówił zdaje się, że nie miewają:(

Zrób własne, chyba Ci mówiłem jak :)
                                                  • Gość: magi Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! IP: *.tsi.tychy.pl 23.03.04, 23:49
                                                    No mówiłeś, mówiłeś, uparliśmy się, że tym razem je przydybiemy i ocalimy małe
                                                    pisklaczki przed zeżarciem prenatalnym:)))
                                                  • salo Re: już dawno mówiłem ze to świntuchy!!! 23.03.04, 23:52
                                                    Może nie zeźrą, są starsze i bardzo możliwe, że bardziej przysposobione do
                                                    mania rodziny :)
                                                  • radexior Nabazgrolone 23.03.04, 23:33
                                                    Matko, taki długi konwers, że aż czytać się nie chce. Ale z grubsza rozumiem, że wy jak św. Franciszek - o współżyciu ze zwierzętami mówicie, tak?
                                                  • fockx Re: Nabazgrolone 23.03.04, 23:34
                                                    Buhjahahahahahaha :)
                                                  • fockx Re: Nabazgrolone 23.03.04, 23:36
                                                    Rzotrząsamy wpływ dialektyki św. Fanciszka na rozwój osobniczy fauny ze
                                                    szczególnym uzwględnieniem ptactwa wszelakiego :)
                                                  • salo Re: Nabazgrolone 23.03.04, 23:44
                                                    radexior napisał:

> o współżyciu ze zwierzętami mówicie, tak?

Nie Radex, tak daleko żesmy się nie posunęli.
                                                  • basturk Re: Nabazgrolone 23.03.04, 23:45
                                                    człwoiek w potrafi sie posunąć bardzo daleko w swoich postach...
                                                  • radexior Re: Nabazgrolone 24.03.04, 00:33
                                                    basturk napisał:

> człwoiek w potrafi sie posunąć bardzo daleko w swoich postach...
                                                    >

A ja uparcie twierdze, że to wy o posuwaniu mówicie!
                                                  • fockx Re: Nabazgrolone 24.03.04, 00:34
                                                    No wiesz kwestia interpretacji jest całkowicie swobodna :)
                                                  • basturk Re: Nabazgrolone 24.03.04, 17:44
                                                    fockx napisał:

> No wiesz kwestia interpretacji jest całkowicie swobodna :)

dokładnie tak.. kwestia kosmatych lub nie kosmatych mysli
                                                  • salo Re: Nabazgrolone 26.03.04, 22:49
                                                    Moje myśli są łyse ;(
                                                    A ja nie, co to znaczy ? ;)
                                                  • fockx Re: Nabazgrolone 26.03.04, 22:54
                                                    Ni mniej ni więcej tylko tyle, że jesteś jaki jesteś :) Jak również to że Twoje
                                                    włosy wypierają gen łysienia głębiej w kierunku ośrodków myślenia i nie
                                                    pozwalają na jego uzewnętrznienie. Jakbyś miał jeszcze jakiś problem to polecam
                                                    się łaskawej pamięci :)
                                                  • salo Re: Nabazgrolone 26.03.04, 23:15
                                                    fockx napisał:

> Ni mniej ni więcej tylko tyle, że jesteś jaki jesteś :) Jak również to że
                                                    > Twoje włosy wypierają gen łysienia głębiej w kierunku ośrodków myślenia i nie
                                                    > pozwalają na jego uzewnętrznienie. Jakbyś miał jeszcze jakiś problem to
                                                    > polecam się łaskawej pamięci :)

Taaa, teraz to ja mam big problem ;( I nawet Ty mi nie pomożesz :)
                                                  • basturk Re: Nabazgrolone 26.03.04, 23:06
                                                    salo napisał:

> Moje myśli są łyse ;(
                                                    > A ja nie, co to znaczy ? ;)

to znaczy ze masz wszytsko tam gdzie powinieneś a my idziemy do przodu..
                                                  • radexior Re: Nabazgrolone 29.03.04, 22:30
                                                    basturk napisał:
                                                    >
                                                    > to znaczy ze masz wszytsko tam gdzie powinieneś a my idziemy do przodu..
                                                    >

Głębokie. Szkoda, że nie rozumiem:)
                                                  • basturk Re: Nabazgrolone 29.03.04, 23:06
                                                    radexior napisał:

> basturk napisał:
                                                    > >
                                                    > > to znaczy ze masz wszytsko tam gdzie powinieneś a my idziemy do przodu..
                                                    > >
                                                    >
                                                    > Głębokie. Szkoda, że nie rozumiem:)

ja tez i faktycznie ta napisana przeze mnie głebia mnie przerosła
                                                  • radexior Re: Nabazgrolone 29.03.04, 23:17
                                                    Spoko. Wystraczy, że Salo rozumie:)
                                      • man_x Re: Dajcie spokój 23.03.04, 23:34
                                        radexior napisał:

> Wątek w tym momencie jest nie na miejscu:)))

no coś takiego, sam podobne watki tworzyles,pamietasz?
                                        • radexior Re: Dajcie spokój 23.03.04, 23:39
                                          man_x napisał:

> radexior napisał:
                                          >
                                          > > Wątek w tym momencie jest nie na miejscu:)))
                                          >
                                          > no coś takiego, sam podobne watki tworzyles,pamietasz?
                                          >

Ale UPu nie robię:)
                                          • man_x Re: Dajcie spokój 23.03.04, 23:45
                                            radexior napisał:

> man_x napisał:
                                            >
                                            > > radexior napisał:
                                            > >
                                            > > > Wątek w tym momencie jest nie na miejscu:)))
                                            > >
                                            > > no coś takiego, sam podobne watki tworzyles,pamietasz?
                                            > >
                                            >
                                            > Ale UPu nie robię:)

zrobi sie w odpowiednim momencie
                                            jeszcze kilkaascie dni i twoje jaja...;-)
                                    • basturk Re: Forum umiera... 23.03.04, 23:08
                                      hehe
                                      jak dobitnie cała sentencja przedstawiona...
    • basturk dziś forum zemdlało chyba 27.03.04, 17:46

• salo Eeee, nieco zaniemogło tylko ;) 27.03.04, 21:17
        Skacowane biedne ;)
        • basturk jejus moze jakiś kefirek naszemu forum dać??? 27.03.04, 21:36
          jakby nie było nieco podupadłu dziś
          • fockx Re: jejus moze jakiś kefirek naszemu forum dać??? 27.03.04, 21:38
            Eeee nie jest tak źle po prostu weekend :)
            • basturk łikend nie łikend ale podupadło dziś ;D 27.03.04, 21:41

• Gość: początk.golfista "Cenią rodacy łyk-end po pracy." IP: 62.233.241.* 27.03.04, 22:31
                Ale z Wos som malkontynty...
                Czamu pijecie na smutno i ciegiem narzekocie?
                Forumowi Tyskimu niedługo pierdyknie 30 tysioncy postów, a Wy sie zolywota
                łzoma. Strzelta se pare tichaerów lubileuszowych i zoroski bydzie wom lepi.
                Mocie łodymnie ODA II, to niech Wom bydzie wesoło, pra?
                Pyrsk!
    • salo Re: Forum umiera... 29.03.04, 21:29
      Jasne, już ledwie zipie :(
      • radexior Re: Forum umiera... 29.03.04, 22:14
        To trzeba je ocucić!
        • basturk znowu zemdlało-pewno z przemęczenia 29.03.04, 22:29

• radexior Re: znowu zemdlało-pewno z przemęczenia 29.03.04, 22:30
            przemęczyło się milczeniem?
            • basturk moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:35

• radexior Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:39
                Taa, przesilenie wiosenne szczególnie może dokuczać;/
                • basturk Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:50
                  no zdecydowanie dlatego proponuje jeszcze troche zimy
                  • radexior Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:53
                    jak będziesz takich więcej propozycji składał to nas ani na forum ani na mieście nie zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    • basturk Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:56
                      o nie to zmieniam zdanie mzoe nawet odwołał zime na kwiecień. moze byc???
                      nadmienie z ei tak ide na dosc duze ustępstwa
                      • radexior Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 22:59
                        masz nie odwołać zimy, tylko prawidzą wiosne zaprowadzić!
                        • basturk Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 23:01
                          no dobra bedzie poarwdziwa tyska zima znaczy wiosna..
                          • radexior Re: moze przesilenie wiosenne?? klimakterium??? 29.03.04, 23:18
                            no comment
        • salo Re: Forum umiera... 30.03.04, 08:18
          radexior napisał:

> To trzeba je ocucić!

Cucenie nic nie da, biedactwo OIOM-u pilnie potrzebuje :(
          • basturk chociaz dzis antybiotyk skutkuje 30.03.04, 17:03
            i mam andzieje ze respirator nie bedzie potrzebny ani OIOM
            • radexior Re: chociaz dzis antybiotyk skutkuje 30.03.04, 19:06
              Ja myślę, że wystarczy pogłaskać. Przez wszystkich!
              • salo Pogłaskałem :) I jak ? Lepiej ? n/t 30.03.04, 21:30

• Gość: magi mrrr mrrr mrrr IP: *.tsi.tychy.pl 30.03.04, 21:36
                  Rozkoszne mruczenie forum...
                  • basturk moje forum coś cieżko oddycha qrde coby to nie mal 30.03.04, 23:09
                    moje forum coś cieżko oddycha qrde coby to nie malaria???
                    • Gość: magi Re: moje forum coś cieżko oddycha qrde coby to ni IP: *.tsi.tychy.pl 30.03.04, 23:37
                      basturk napisał:

> moje forum coś cieżko oddycha qrde coby to nie malaria???

Może przysiadłeś forumowi na twarz???? ;)
                      • basturk Re: moje forum coś cieżko oddycha qrde coby to ni 30.03.04, 23:55
                        jejus nawet mnie nie strasz..
                        • aralski a ja zyje i spie duzo 31.03.04, 00:19
                          dobrze mam
                          • Gość: zyta Re: to obudż się i reanimuj to forum ! śpiochu ty IP: *.tychy.pl / 81.210.89.* 31.03.04, 09:28
                            • basturk Re: to obudż się i reanimuj to forum ! śpiochu ty 31.03.04, 17:16
                              no włąsnie... trza je troche z tego znieczulenia wybudzić
    • Gość: zyta Re: Forum umiera... IP: *.tychy.pl / 82.160.38.* 05.05.04, 12:10
      Niestety przepowiedniafockx-sa się jednak sprawdza. nie jest to gwaltowna
      śmierć, raczej powolne konanie. Szkoda......
      • katek18 Re: Forum umiera... 05.05.04, 13:36
        Oj, żeby nie okazało sie że jest to samospełniająca się przepowiednia :-(
        • radexior Nie można tego tak zostawić! 05.05.04, 17:58
          Forumowicze, ruszmy d... znaczy palce!
          • Gość: basturk no ja ruszyłem swoją d... znaczy swoje palce ;] IP: 80.51.254.* 05.05.04, 23:03
    • basturk oj od wczoraj to jakaś zapaśc chyba.. 08.05.04, 18:25

• Gość: Paweł oj umiera, umiera... dzwonić już na 997? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 19:31
        • basturk dzwonie 09.05.04, 21:48

• Gość: Paweł Swoją drogą, modniej byłoby chyba na 112 :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 22:02
            • basturk no niby tak ale czy juz działa?? 09.05.04, 22:06

• Gość: Paweł Kiedyś sprawdzałem i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.04, 23:09
                Miałem przypadek pożaru w okolicy domu moich rodziców, więc chciałem
                skontaktować się ze strażą pożarną. Myślę sobie - tyle mówią o tym 112 to
                dzwonię. Tam odbiera ktoś z komendy policji i mówi - Panie, ten numer jeszcze
                nie działa, w drodzę wyjątku przekażę to zgłoszenie do straży pożarnej, ale na
                przyszłość proszę dzwonić bezpośrednio...

Aczkolwiek jak swego czasu byliśmy (my, pasażerowie "jedynki") świadkami
                wypadku drogowego na kostuchnie to dzwoniliśmy na 112 i wszystkie służby
                zrobiły szybko i sprawnie co do nich należy.
                • basturk Re: Kiedyś sprawdzałem i... 09.05.04, 23:15
                  hhe spoko nr nie działa.. koleś na policji odbiera.. ehh
                  polska to zakrecony kraj...
    • barbidu Re: Forum umiera... 03.05.05, 09:45
      Problemy widac byly już wcześniej
      • radexior Co wy tak o tym umieraniu? 03.05.05, 09:52
        To normalne, że są okresy wzmożonej aktywności i mniejszej na forum.
        Jedynie co mogłoby mieć trwałe skutki to ogólna tendencja, gdzie wszystkie fora tracą zainteresowanie, gdzie pojawi się coś nowego, atrakcyjniejszego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka