Gość: gośc IP: *.man.czest.pl 11.05.07, 14:55 Czy ktoś był już na spotkaniu o pracę i może coś napisać na temat warunków pracy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sew Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:51 Jeszcze nie było spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:50 a czy sa juz rozmowy kwalifikacyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 21:36 nie wiem jak w tym ale w przyszłym tygodniu są już rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.ipartners.pl 12.05.07, 21:51 a gdzie są i na jakie stanowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziubas Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 07:59 mój kolega pracuje w Gliwicach , potem go tutaj przenoszą (tam Go przeszkalaja do pracy tutaj) , zadowolony jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.07, 09:09 www.kariera.leroymerlin.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:05 a czy ktoś słyszał że mają tam byc dwa markety Leroy Merlin i coś jeszcze - tylko co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 14.05.07, 08:52 Podobno AGATA z meblami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:07 ja ide w srode 16 na rozmowe..ciekawe co zaoferuja..tylko wiem tyle ze najpierw jest miesieczne przeszkolenie w sosnowcu gliwicach lub krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc do kaina82 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:14 rozumiem ze szkolenia odbywaja sie w tych 3 miastach,czesc pojedzie do sosnowca,inni do gliwic a reszta do krakowa.Powiedz mi jesli sie orientujesz-tam masz przez caly miesiac zakwaterowanie(nocleg) czy codziennie jestes w domu po szkoleniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Praca w Leroy Merlin IP: 83.2.142.* 14.05.07, 22:52 A gdzie te rozmowy? W Ibisie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 01:45 a może wiecie jakie są zarobki jakie pensje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:07 nic z tego nie rozumiem. Jeszcze nie zaczęli budowy tego marketu a już szkolą pracowników. Coś tu jest nie tak. Taki obiekt będą budować co najmniej rok i co przez ten czas ma robić ten wyszkolony. Niech mnie ktoś oświeci - pytam bo jestem szukającym pracy ale realnej a nie obiecanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.62.inds.pl 15.05.07, 09:58 market ma otwierać się na przełomie sierpnia i września. pierwsza tura rozmów jest w środę i czwartek.ciekawe co zaoferują na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:50 czy na te rozmowy może iść każdy zainteresowany czy tylko zaproszeni. I gdzie to przesłuchanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 15.05.07, 16:59 Do mech: Po pierwsze budowa już ruszyła, po drugie blok mieszkalny budują do roku albo nawet nie .Markety buduje się 2 miesiące nie dłużej(dlatego niektóre się zawalają!!!). A lepiej chyba ,że szkolą a nie łapanke a ulicy robią. Jeśli są ogłoszenia o naborze w internecie, to chyba firma która jest już na rynku parę lat nie robi sobie jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KK Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:08 A czy ktoś wie ile będzie można zarobić w tej Firmie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:18 A czy sznurek niebieski jest koloru niebieskiego.Tego rodzaju pytania są naszej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dovcx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:41 chyba ci słońce przygrzało w głowę jak prostych egzystencjonalnych i konkretnych pytań nie rozumiesz!, wszyscy zainteresowani mają prawo pytać o pensję bo za 1000 zł netto nikt nie będzie tak cięzko tyrałi slusznie, na zachodzie takie stawki marketów sa jawne a u nas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:50 market ma byc otwarty juz w sierpniu/wrzesniu. a na rozmowe ide do szkoły jezykow obcych empik w alejach. na stronie leroya w zakładce praca sa oferty pracy w czewie. a co do zarobkow to mam nadzieje ze wiecej zarobie niz w praktikerze. szkolenie odbywa sie w trzech miejscowosciach(gliwice,krakow lub sosnowiec) jest tam zakwaterowanie, praca na tygodniu weekend wolny tyle narazie wiem.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:31 Czy ktoś już był na rozmowie o pracę- o co się pytają i jak to wygląda..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.man.czest.pl 16.05.07, 17:47 Też chciałbym wiedzieć bo ja mam jutro i nie wiem czego mogę się spodziewać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 06:18 Może i na poczatek zaoferuja płacę wyższą niż w innych marketach ale potem wszystko wróci do normy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:09 jutro ide na rozmowe.Czy od razu powiedza mi ze przeszedlem dalej czy nie czy moze trzeba bedzie czekac na tel z inf? Interesuje mnie to bo jestem w trakcie intensywnego szukania pracy i wolalbym wiedziec odrazu na czym stoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:59 pamietam jak przyjmowałam sie do Auchana to rozmowy mielismy we Wrzosowej po jakims czasie oddzwaniali ze jest sie przyjetym/tą szkolenie mielismy w Sosnowcu wozili nas codziennie przed 5.00 na pierwsza zmiane a przed 13 na druga moze tu bedzie podobnie jak bedziecie na miejscu to nie sugerujcie sie ich zarobkami kazdy market ma okreslone warunki i zależne to jest od góry i jak prosperuje ile zyskow ile strat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:56 byłam dzis byly dwie rozmowy najpier z jakas laska pozniej zkierownikiem pytali o wymaganie czego oczekujesz od pracodawcy o trudne sytuacje z klientami w poprzedniej pracy i takie inne pierdoly. ma byc jeszcze trzecia rozmowa ale to po info telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:15 bardzo podobnie tak było jak sie przyjmowałam do Auchana ktoś co nie miał kontaktu z danym działem na który zgłaszał cheć pracy był pytan o rózne zachowania względem klienta np. co by pan/pani zrobiła gdyby....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:32 ja jestem zadowolony bo mnie przyjeli hura:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc do kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:08 a na jaki stanowisko startowales? odrazu powiedzieli ci ze jestes przyjety? Mnie powiedzeli ze beda dzwonic z inf czy przyjeli czy nie. Mam zle przeczucia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: do kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:23 na doradce handlowego odrazu wiedzialem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: do kuby IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:39 "doradca handlowy" znaczy się sprzedawca na 7/8 etatu za jaką kasę? negocjowałeś czy przyjąłeś co dali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 21:46 A jeśli można wiedzieć ile zaproponowali kaski na Dziale Handlowym? Odpowiedz Link Zgłoś
aronika Re: Praca w Leroy Merlin 18.05.07, 00:03 A kto wie bardziej konkretnie niz " w Cz-wie", gdzie bedzie zlokalizowany ten market? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aroniki Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 00:23 Nowa Wieś koło "Auchan-a" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:56 Powiedzcie coś jeszcze więcej na temat pracy w LM.Też byłam na rozmowie,mam czekać na telefon - mam wrażenie ,ze kierownictwo OK ale poczytałam forum LM i 95%pracowników wypowiada sie na NIE. Nic z obiecanek nie jest spełnione,cięzka praca często w trzy wekendy w m-cu a zarobki po 3-5 latach w innych miastach niższe niż proponowane tutaj u nas. Premie tylko w obiecankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:17 Ja tez czytałam ich forum i raczej jakieś dziwne rzeczy tam wypisują-więc się zastanawiam czy warto tam pracować. A z tego co wiem to prawie do każdego mówili że zadzwonią z odpowiedzią-a prace mają tylko ci co mają tam znajomych:)))-taka jest prawda-no cóż zostaje nam tylko czekanie i trzeba się dobrze zastanowić czy chcemy tam pracować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:18 Zapewne nie będzie się ta praca różniła od pracy w innych marketach a jak jest w innych nie trzeba chyba pisać...A mydlenie oczu to różnej maści kierownictwa specjalność żeby jakoś pracowników przyszłych "zachęcić" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:43 Tu już nie chodzi o prace w innych marketach ale konkretnie o LM.Poczytałm i mój cały entuzjazm prysnął jak bańka mydlana www.leroymerlin.fora.pl/leroy-merlin-f1.html Jak to się ma do tego co powiedział dyrektor-chociaz Jego chwalą,ale te niedziele,zarobki,premie,atmosfera.Ciekawi mnie równiez ta rekrutacja,bo znalazłam post gdzie osoba juz została poinformowana o przyjeciu a wielu powiedzieli,ze będą dzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:59 To że dyrektor jest fajny to wiele nie zmienia bo dyrektor często za wysoko "siedzi" by widziec zwykłego pracownika.Problem raczej tkwi w tym jaki bedzie twój ewentualny kierownik a on już taki fajny może nie być,a to co mówią w momencie przyjeć do różnych firm to bardzo często nadmierne wybielanie owej firmy które z rzeczywistością ma niewiele wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:41 Czy ktoś już był na trzeciej rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:04 A co do rekrutacji to kto by ich wszystkich wyczuł...W działach HR przeciez pracują ludzie a nie roboty i pewnie najpierw próbują upchać "swoich" dlatego ci dostają telefon szybciej niż reszta chętnych.Ale i tak możesz ciągle odzew od nich dostać reguły na to nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:44 wlasnie przeczytalam forum lm wydaje mi sie ze mozna sprobowac a co tam :) wiec czekam z niecierpliwoscia na tel:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysz Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:10 nie chcę was zniechęcać ale jest w LM jak we wszystkich zakichanych supermarketach ani ociupinkę lepiej niż w innych. Ktoś dobrze powiedział - zadowoleni będą znajomkowie ziomkowie a reszta to mięsko armatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:13 Kasiu ! A przeczytałas to forum czy forum pracowników LM? Ja też jeszcze z optymizmem czekałam na telefon do dzisiejszego ranka ale po tych wypowiedziach pracowników jak sami siebie nazywaja <<zielonymi ludkami>>straciłam entuzjazm,chociaż nie wiem jak zareaguje jesli zadzwonią. Poczytaj www.leroymerlin.fora.pl/leroy-merlin-f1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:23 ludzie co wy tu piszecie ja nie znam tam nikogo i sie dostalem zero znajomości a sprobowac zawsze mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:26 Tez zaczynam tak myśleć,ze w LM bedzie tak jak w innych marketach:( Chociaż dużo zalezy od kierownika - jeśli On jest OK to i atmosfera jest super i praca ;jeśli wchodzi na to stanowisko osoba która tylko chce się wykazać to robią sie grupki lepsze i gorsze ,te co donoszą i są lepiej traktowane i te co pracuja a się na nich krzywo patrzy. Znam to niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:30 Kuba ! To powiedzieli Ci zaraz na rozmowie,ze zostałeś przyjęty? Na jakie stanowisko,mnie też powiedzieli ,ze mam tę prace na DH a innym,ze czekać na telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:43 do goscia tak odrazu wiedzialem aj na ogrod a ty to spotkamy sie na szkoleniu :)od kiedy zaczynasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.O. Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:04 pewnie głupuie pytanie ale czy za szkolenie LM coś płaci ( przyszłemu zatrudnionemu) czy zero. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:44 płaci taka pensje jak bys juz pracowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 16:07 Do mnie tez przed chwila zadzwonili, żebym przyszła na spotkanie 23 maja. Powiedzieli Wam na rozmowie jakie będą stawki za godz.-bo mieszkam za Cze-wą i nie z tej strony co będzie LM wię nie wiem czy będzie mi się to opłacał z dojazdami??? Odpiszcie jak coś wiecie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:23 Hej pixi-a ta trzecia rozmowa to w tym samym miejscu się będzie odbywać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:25 czy do kogos zadzwonil po raz trzeci i zaprosili na rozmowę-piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 17:43 Spotkanie w Empik-u mam o 9:45 - co tam pytaja, bo jak powiedzieli,że nie musze zabierac zadnego CV ani Świadectw Pracy-dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:47 Pewnie będą targować wypłatę :))) a na jakie stanowisko startowałaś pixi? Ciekawa jestem czy warto zaczynać swoją przygode z Leroy Merlin-ja się boję-po przeczytaniu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 17:53 Ja nie wiem czy będzie mi sie opłacało dojezdzac 30km????A na jakie stanowisko to Ci nie powiem, bo wysłałam 2-jedno na kasjera a drugie doradce klienta a Ty na Asystenta ??? Wysłałam wczoraj CV przez neta i nie było dostępnego takiego stanowiska jak Twój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.174.* 18.05.07, 20:40 j.w. co wam zaproponowali na tych rozmowach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 22:43 Witam Dzis otrzymalem tel. z zaproszeniem na wtorek oczywiscie na rozmowe, jestem ciekawy o co pytaja, a takze jakie warunki sa proponowane? Obecnie pracuje wiec zastanawiam sie czy jest to oferta godna uwagi. Dzieki za wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:52 Ja idę na trzecią rozmowe-obecnie tez pracuję i nie wiem jakie wynagrodzenie zaproponują-zobaczymy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:53 Czy ktos był już na trzeciej rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 19:55 robaczek 3 rozmowa jest w środe w Empiku, ja idę,pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.auchan.pl 22.05.07, 05:27 pracownik na hali bedzie zarabiac 1600 butto. Chyba ze podiosa jesli nie bedzie chetnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 22.05.07, 22:39 Pracownik będzie zarabiał 1500 brutto, plus dodatki za Niedziele - około 50 zł netto za 8h niedzielnych. Praca z tego co wiem z innych LM nie do końca wygląda jak w innych marketach, to nie hiper spożywczy!! A tak naprawdę wszystko zależeć będzie od ludzi którzy tam będą pracować, a z tego co zauważyłem, to forum mają tak spaczone jak inne markety - same bzdury (jak ktoś jest zadowolony z roboty to nie pisze na takim forum tylko spokojnie sobie pracuje). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujacy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 00:08 Powyzsze sie zgadza co do plac i pracy, szkolenie tez bedzie wszystko na koszt firmy :) Kto byl juz na 3 rozmowie i oczekuje na odp.??? Duzo nas tu ??? ;) pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:09 Duzo osób było na rozmowie,ja byłam juz na trzech i kazali czekac na telefon ale wiem,że takich czekających jest bardzo dużo i niestety nikt nie dzwoni:( Szkolenie ma być w Krakowie na 3 miesiące-powiedzcie -czego można uczyć przez trzy miesiące? Jak podawać towar klientowi czy jak się uśmiechać a może mamy byc kadrą rezerwową na lato dla LM w Krakowie-przecież oni chcą iść na urlop.Podejrzewam ,że te piękne obiecanki to tylko wciskanie kitu,poczytałam forum pracowników z innych miast-dlaczego taka jest rotacja?jakby było tak pięknie to pracownik nie uciekałby z pracy w której dobrze płaca a te premie obiecane podczas 3 rozmowy to fikcja-do 90%pensji?:)to jak się ma to do 50zł które dostaja tylko niektórzy. Coś tu nie pasuje i mija się z prawdą-pewnie jak we wszystkich marketach-niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona czewa Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:17 mi zaproponowali 1140 brutto na stanowisku kasjerki.hahaha niech se sami za tyle pracuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.hcz.com.pl 24.05.07, 13:29 Śmieszni są, trzy rozmowy w ciągu 2 tygodni, ciągle te same pytania. Rekrutacja zorganizowana co najmniej jak na pracowników dyrekcji, a to w końcu potrzeba "zwykłych" pracowników fizycznych, którym na dodatek oferuje się śmieszne pieniądze. I w dodatku na trzeciej rozmowie pytania co oznaczają notatki sporządzone przez poprzedników z rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:38 to siedz w domu i zbijaj baki, Poza tym nie pisze sie "mi" tylko "mnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona czewa Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:41 pisze sie mi! madralo a poza tym pracuje obecnie -nie zbijam bakow. nie badzmy naiwni bo a 1100 zl w czestochowie nie da sie wyzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 16:36 Byłam na trzech rozmowach-dzisiaj zadzwonili czy się zdecydowałam.Kurde jak mam wyżyć za 1400zł brutto:praca biurowa.Te wszystkie piękne słowa, jaką mam możliwość rozwoju, dodatki ,premie- wszystko o dupe potrzaskać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:40 mnie dopiero dzisiaj zaprosili na rozmowe i ide 12 czerwca, ciekawe co zaproponują, jak mniej nic 1200 netto to mam ich gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:13 Dajcie spokój jakie pensjje oni proponują-w casto za niedzielę płacą 100 lub 120 netto(nie pamiętam)-premie,podwyżki-jakieś perspektywy na przyszłośc-jak szukacie dobrej pracy to tam składajcie cv. Tu aga pisze że jak mniej niż 1200 netto to ma tp gdzieś-droga ago słabo się cenisz-odejmij podatki i takie tam pierdoły i zobacz co Ci zostanie....Myślałam że jak konkurencja wchodzi na rynek to super kasiorke zaproponują a tu się zdziwiłam i to bardzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:33 ja przede wszystkim szukam pracy stałej i gdzie mnie zarejestruja, a 1200 netto to już jest po odliczeniu wszystkich podatkow itd, starczy mi tyle bo moj maz duzo zarabia a ja po prostu chce miec jakas w miare platna prace, zalezy co bede miala robic, napewno nie pojde harowac za 800 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minni Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:21 Ja pojechałam na trzecią rozmowe -a tu pani mówi mi że pomylili się i zaprosili mnie na pierwszą rozmowę-po pierwsze wyczekałam się ponad godzinę żeby jakiś palant wyszedł do mnie i powiedział że dyrektor nie ma czasu ze mną gadac i że zadzwonią-jeśli ma mnie gdzieś to szybciej sie załatwia takie sprawy a nie człowiek traci czas i się tylko wkurza bo mają burdel w papierach-szok- mam nadzieje że nie zadzwonią, -prace mam ,a lepiej bym tam nie zarobiła- bo z tego co widzę to market jak każdy inny czyli do kitu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujacy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 21:05 Hmm a mnie dzis mila pani poinformowala ze zostalem przyjety, mnie sie na rozmowach podobalo, bylo normalnie, nie jakos sztywno. W kazdym razie ja chyba sie zdecyduje bo obecna praca mnie juz dobija! OK teraz pytanko czy jest ktos tu kto dostal prace w LM i od kiedy zaczynacie w kraczku??? pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 24.05.07, 22:08 A jakie wy macie wykształcenie ludzie, że mało wam 1200 netto?? Mature to teraz każdy ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:53 To idź robić za 1000 zł -trzy niedziele w miesiącu,wirtualna premie,i słuchać wiecznych utyskiwań przełozonych ,ze nie wykonałaś planu- rozumiem jeśli nie masz rodziny ale jesli ją posiadasz to zrób duże zdjęcie żeby dziecko mogło Cie oglądac i nie zdziw się jak po czasie Ci powie ,,gdzie byłaś jak cie potrzebowałam,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 28.05.07, 10:58 A ciekawe czy miałabyś mniejsze skrupuły z tym zdjęciem jakbyś dostawała 2000zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:27 O czym Ty mówisz-masz dzieci? Widze że dla pieniędzy gotowy(a) jestes jesteś sie sprzedać- jasne lepiej mieć kase ,kupić dziecku drogą zabawkę ,pocałować jak spi,powiedzieć przez super komórke ,ze kochasz i olać a potem zrobic duże oczka jak sie okaże że dziecko ,ćpa,wagaruje bądz weszło w konflik z prawem bo mamusia lub tatuś nie mają czasu dla tekiego bezstresowo wychowanego dziecka i potem mówic <<on ona była taka dobra ,to był wybryk że cos ukradło ,pobiło bądz chcialo zobaczyc jak można molestowac na oczach innych>>.Zal mi takich rodziców a niestety takich jest coraz wiecej-kasa,kasa,kasa.Wiem,ze trzeba pracowac i życ ale nie kosztem wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
temur78 Re: Praca w Leroy Merlin 25.05.07, 17:38 Nie wiem co potrafisz, jakie masz doświadczenie i wykształcenie, jednak 1200 zł... Wybacz... Zacznijcie się szanować. A o dobrego pracownika coraz ciężej - pracodawca kolegi szuka już bardzo długo ludzi do pracy, ale przy takich zarobkach ma niewielkie szanse - tak mi się wydaje. Oczywiście praca jako sprzedawca to też trochę inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:26 kto był juz na trzeciej rozmowie i go przyjeli to niech napisze ile kasy zaproponowali- bo jestem ciekawa-bo każdy mówi ze tam słabo mozna zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:28 doradca handlowy 1600 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczekujacy(juz nie Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 20:45 1500 zl brutto na poczatek + placa za ndz i nadgodziny ewentualne. Z tego co wiem (mam kolege w kraku) wszystko jesli chodzi o przepisy, ewidencje czasu pracy etc. jest u nich akurat ok. Jesli chodzi o prace, wszystko zalezy od ludzi zreszta jak wszedzie. Jesli jest tu ktos kto sie dostal dajcie znac - w kupie sila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:03 ja sie dostalam w poniedzialek ide po skierowanie na badania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal(oczekujacy) Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 06:07 A na jakie stanowisko sie dostalas ? Ja tez w pon. po skierowanie na badania. Wiesz juz moze czy szkolenia sa w krakowie na bank, czy moze jednak inne miasto??? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mortimerx1 Re: Praca w Leroy Merlin 26.05.07, 01:39 dają 1600brutto i umowe na 7 m-cy kto powie ponad ta kwote to do niego nie dzwonia!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.streamcn.pl 26.05.07, 10:56 owszem dają umowę na 7 miesięcy ale 1500 zł brutto. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:24 Już byłam na dwóch spotkaniacha a w czwartek jade juz do warszawy :)) warunki super , kasa super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:55 jakie wynagrodzenie ci zaproponowali? i na jakim stanowisku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 18:05 Ja Krakow do wrzesnia, kasa owszem mogloby byc lepiej ale zle tez nie jest. Kto z tu obecnych zaczyna szkolenia w kraku i od kiedy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ka Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:19 ja zaczynam chyba od poniedzialku a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 10:58 Ja okolice 20 czerwca, niestety do tego czasu wypowiedzenie w obecnej firmie :/ Ale juz mnie cieszy ze trafilem do kraka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carmen Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 18:32 Czy ktoś jedzie do krakowa od 1lipca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 20:34 Hej - ja jade ale 25 czerwca ;] bedzie ciekawie mam nadzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 16:52 Jest tu moze juz ktos kto zaczal szkolenia ??? Jak wrazenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia 05.07.07, 10:32 ...no właśnie jak Wam się pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 18:54 Ogolnie jest ok tzn zalezy jacy beda ludzie na Twoim dziale, a pozatym klimat ok ! Oby do wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Praca w Leroy Merlin IP: 91.196.30.* 20.09.13, 12:09 ... to co sie teraz dzieje po zmianie dyrektora woła o pomste do nieba....jeden wielki SYF....PAN W...mija się z powołaniem....zniszczył sklep totalnie,ludzi,atmosfere....i cały system panujący w sklepie....ile ludzie jeszcze wytrzymają.....?????WSTYD aby taka firma pozwoliła sobie na cos takiego...bo klienci widzą.....i odchodzą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.net.stream.pl 21.09.13, 10:52 co takiego się zmieniło w tym sklepie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huan pablo Re: Praca w Leroy Merlin IP: 212.59.252.* 22.09.13, 19:41 zmieniło się na niekompetencję szykany wobec pracowników przyzwolenie na prowadzenie prywatnego folwarku - handel artyk sprzedawanymi za grosze w drugim obiegu obarczanie szeregowych pracowników obowiązkami kierowników zastraszanie pracownikow zrzucanie odpowiedzialności za popełnione błędy na szeregowych pracowników - w.w. robi to nagminnie ukrywanie stanów inwentaryzacyjnych (braki , straty , odpisy, itp itd) MAŁO cI TO JESZCZE ZARYCZĘ OBSZAN WWWWWRRRRRÓĆ!!!!!!!!!!!! BO DABLIU , DABLIU ZACIĄGNIE NAS NA DNO ! dobrze że niedawno zablokowali casto bo nawet wrony wolały tu zawracać. ----- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.net.stream.pl 05.10.13, 11:15 nikt Ciebie nie trzyma na mus :) Odpowiedz Link Zgłoś