Dodaj do ulubionych

Praca w Leroy Merlin

IP: *.man.czest.pl 11.05.07, 14:55
Czy ktoś był już na spotkaniu o pracę i może coś napisać na temat warunków
pracy?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lila Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.174.* 11.05.07, 20:31
      j.w. :)
    • Gość: sew Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 20:51
      Jeszcze nie było spotkania.
    • Gość: karol Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.07, 19:50
      a czy sa juz rozmowy kwalifikacyjne:)
      • Gość: xxx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.man.czest.pl 12.05.07, 21:36
        nie wiem jak w tym ale w przyszłym tygodniu są już rozmowy
        • Gość: ??? Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.ipartners.pl 12.05.07, 21:51
          a gdzie są i na jakie stanowiska?
          • Gość: dziubas Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.07, 07:59
            mój kolega pracuje w Gliwicach , potem go tutaj przenoszą (tam Go przeszkalaja
            do pracy tutaj) , zadowolony jest
          • Gość: w Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.07, 09:09
            www.kariera.leroymerlin.pl/
    • Gość: pit Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.07, 09:05
      a czy ktoś słyszał że mają tam byc dwa markety Leroy Merlin i coś jeszcze -
      tylko co ?
      • Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 14.05.07, 08:52
        Podobno AGATA z meblami.
        • Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 13:07
          ja ide w srode 16 na rozmowe..ciekawe co zaoferuja..tylko wiem tyle ze najpierw
          jest miesieczne przeszkolenie w sosnowcu gliwicach lub krakowie.
          • Gość: abc do kaina82 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.07, 14:14
            rozumiem ze szkolenia odbywaja sie w tych 3 miastach,czesc pojedzie do
            sosnowca,inni do gliwic a reszta do krakowa.Powiedz mi jesli sie orientujesz-tam
            masz przez caly miesiac zakwaterowanie(nocleg) czy codziennie jestes w domu po
            szkoleniu?
          • Gość: olo Re: Praca w Leroy Merlin IP: 83.2.142.* 14.05.07, 22:52
            A gdzie te rozmowy? W Ibisie?
    • Gość: max Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 01:45
      a może wiecie jakie są zarobki jakie pensje?
      • Gość: mech Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:07
        nic z tego nie rozumiem. Jeszcze nie zaczęli budowy tego marketu a już szkolą
        pracowników. Coś tu jest nie tak. Taki obiekt będą budować co najmniej rok i co
        przez ten czas ma robić ten wyszkolony. Niech mnie ktoś oświeci - pytam bo
        jestem szukającym pracy ale realnej a nie obiecanki.
        • Gość: misia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.62.inds.pl 15.05.07, 09:58
          market ma otwierać się na przełomie sierpnia i września. pierwsza tura rozmów
          jest w środę i czwartek.ciekawe co zaoferują na rozmowie?
          • Gość: mech Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:50
            czy na te rozmowy może iść każdy zainteresowany czy tylko zaproszeni. I gdzie to
            przesłuchanie
        • Gość: balbina Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 15.05.07, 16:59
          Do mech: Po pierwsze budowa już ruszyła, po drugie blok mieszkalny budują do roku albo nawet nie .Markety buduje się 2 miesiące nie dłużej(dlatego niektóre się zawalają!!!). A lepiej chyba ,że szkolą a nie łapanke a ulicy robią. Jeśli są ogłoszenia o naborze w internecie, to chyba firma która jest już na rynku parę lat nie robi sobie jaj.
    • Gość: KK Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 12:08
      A czy ktoś wie ile będzie można zarobić w tej Firmie
      • Gość: vcx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 13:18
        A czy sznurek niebieski jest koloru niebieskiego.Tego rodzaju pytania są naszej
        młodzieży.
        • Gość: dovcx Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.07, 15:41
          chyba ci słońce przygrzało w głowę jak prostych egzystencjonalnych i
          konkretnych pytań nie rozumiesz!, wszyscy zainteresowani mają prawo pytać o
          pensję bo za 1000 zł netto nikt nie będzie tak cięzko tyrałi slusznie, na
          zachodzie takie stawki marketów sa jawne a u nas??
          • Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 22:50
            market ma byc otwarty juz w sierpniu/wrzesniu. a na rozmowe ide do szkoły
            jezykow obcych empik w alejach. na stronie leroya w zakładce praca sa oferty
            pracy w czewie. a co do zarobkow to mam nadzieje ze wiecej zarobie niz w
            praktikerze. szkolenie odbywa sie w trzech miejscowosciach(gliwice,krakow lub
            sosnowiec) jest tam zakwaterowanie, praca na tygodniu weekend wolny tyle narazie
            wiem.pozdrawiam
            • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:31
              Czy ktoś już był na rozmowie o pracę- o co się pytają i jak to wygląda.....
              • Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.man.czest.pl 16.05.07, 17:47
                Też chciałbym wiedzieć bo ja mam jutro i nie wiem czego mogę się spodziewać
                • Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 06:18
                  Może i na poczatek zaoferuja płacę wyższą niż w innych marketach ale potem wszystko wróci do normy ;)
    • Gość: gosc Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:09
      jutro ide na rozmowe.Czy od razu powiedza mi ze przeszedlem dalej czy nie czy
      moze trzeba bedzie czekac na tel z inf? Interesuje mnie to bo jestem w trakcie
      intensywnego szukania pracy i wolalbym wiedziec odrazu na czym stoje
      • Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:54
        • Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 19:59
          pamietam jak przyjmowałam sie do Auchana to rozmowy mielismy we Wrzosowej po
          jakims czasie oddzwaniali ze jest sie przyjetym/tą szkolenie mielismy w
          Sosnowcu wozili nas codziennie przed 5.00 na pierwsza zmiane a przed 13 na
          druga moze tu bedzie podobnie jak bedziecie na miejscu to nie sugerujcie sie
          ich zarobkami kazdy market ma okreslone warunki i zależne to jest od góry i jak
          prosperuje ile zyskow ile strat
    • Gość: kaina82 Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:56
      byłam dzis byly dwie rozmowy najpier z jakas laska pozniej zkierownikiem pytali
      o wymaganie czego oczekujesz od pracodawcy o trudne sytuacje z klientami w
      poprzedniej pracy i takie inne pierdoly. ma byc jeszcze trzecia rozmowa ale to
      po info telefonicznej
      • Gość: pracownica auchan Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:15
        bardzo podobnie tak było jak sie przyjmowałam do Auchana ktoś co nie miał
        kontaktu z danym działem na który zgłaszał cheć pracy był pytan o rózne
        zachowania względem klienta np. co by pan/pani zrobiła gdyby....?
        • Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 16:32
          ja jestem zadowolony bo mnie przyjeli hura:)
          • Gość: gosc do kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:08
            a na jaki stanowisko startowales? odrazu powiedzieli ci ze jestes przyjety? Mnie
            powiedzeli ze beda dzwonic z inf czy przyjeli czy nie. Mam zle przeczucia:(
            • Gość: kuba Re: do kuby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 21:23
              na doradce handlowego odrazu wiedzialem
              • Gość: ... Re: do kuby IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:39
                "doradca handlowy" znaczy się sprzedawca na 7/8 etatu za jaką kasę?
                negocjowałeś czy przyjąłeś co dali?
    • Gość: dociekliwy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.streamcn.pl 17.05.07, 21:46
      A jeśli można wiedzieć ile zaproponowali kaski na Dziale Handlowym?
    • aronika Re: Praca w Leroy Merlin 18.05.07, 00:03
      A kto wie bardziej konkretnie niz " w Cz-wie", gdzie bedzie zlokalizowany ten
      market?
      • Gość: do aroniki Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 00:23
        Nowa Wieś koło "Auchan-a"
        • Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 12:56
          Powiedzcie coś jeszcze więcej na temat pracy w LM.Też byłam na rozmowie,mam
          czekać na telefon - mam wrażenie ,ze kierownictwo OK ale poczytałam forum LM i
          95%pracowników wypowiada sie na NIE. Nic z obiecanek nie jest spełnione,cięzka
          praca często w trzy wekendy w m-cu a zarobki po 3-5 latach w innych miastach
          niższe niż proponowane tutaj u nas. Premie tylko w obiecankach.
          • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:17
            Ja tez czytałam ich forum i raczej jakieś dziwne rzeczy tam wypisują-więc się
            zastanawiam czy warto tam pracować. A z tego co wiem to prawie do każdego mówili
            że zadzwonią z odpowiedzią-a prace mają tylko ci co mają tam znajomych:)))-taka
            jest prawda-no cóż zostaje nam tylko czekanie i trzeba się dobrze zastanowić
            czy chcemy tam pracować.....
          • Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:18
            Zapewne nie będzie się ta praca różniła od pracy w innych marketach a jak jest w innych nie trzeba chyba pisać...A mydlenie oczu to różnej maści kierownictwa specjalność żeby jakoś pracowników przyszłych "zachęcić" ;)
            • Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:43
              Tu już nie chodzi o prace w innych marketach ale konkretnie o LM.Poczytałm i
              mój cały entuzjazm prysnął jak bańka mydlana
              www.leroymerlin.fora.pl/leroy-merlin-f1.html
              Jak to się ma do tego co powiedział dyrektor-chociaz Jego chwalą,ale te
              niedziele,zarobki,premie,atmosfera.Ciekawi mnie równiez ta rekrutacja,bo
              znalazłam post gdzie osoba juz została poinformowana o przyjeciu a wielu
              powiedzieli,ze będą dzwonić.
              • Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:59
                To że dyrektor jest fajny to wiele nie zmienia bo dyrektor często za wysoko "siedzi" by widziec zwykłego pracownika.Problem raczej tkwi w tym jaki bedzie twój ewentualny kierownik a on już taki fajny może nie być,a to co mówią w momencie przyjeć do różnych firm to bardzo często nadmierne wybielanie owej firmy które z rzeczywistością ma niewiele wspólnego...
                • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 13:41
                  Czy ktoś już był na trzeciej rozmowie?
              • Gość: chichot Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:04
                A co do rekrutacji to kto by ich wszystkich wyczuł...W działach HR przeciez pracują ludzie a nie roboty i pewnie najpierw próbują upchać "swoich" dlatego ci dostają telefon szybciej niż reszta chętnych.Ale i tak możesz ciągle odzew od nich dostać reguły na to nie ma...
    • Gość: kasia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:44
      wlasnie przeczytalam forum lm wydaje mi sie ze mozna sprobowac a co tam :) wiec
      czekam z niecierpliwoscia na tel:)
      • Gość: Mysz Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:10
        nie chcę was zniechęcać ale jest w LM jak we wszystkich zakichanych
        supermarketach ani ociupinkę lepiej niż w innych. Ktoś dobrze powiedział -
        zadowoleni będą znajomkowie ziomkowie a reszta to mięsko armatnie.
      • Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:13
        Kasiu !
        A przeczytałas to forum czy forum pracowników LM?
        Ja też jeszcze z optymizmem czekałam na telefon do dzisiejszego ranka ale po
        tych wypowiedziach pracowników jak sami siebie nazywaja <<zielonymi
        ludkami>>straciłam entuzjazm,chociaż nie wiem jak zareaguje jesli zadzwonią.
        Poczytaj www.leroymerlin.fora.pl/leroy-merlin-f1.html
        • Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:23
          ludzie co wy tu piszecie ja nie znam tam nikogo i sie dostalem zero znajomości a
          sprobowac zawsze mozna
        • Gość: Iga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:26
          Tez zaczynam tak myśleć,ze w LM bedzie tak jak w innych marketach:( Chociaż
          dużo zalezy od kierownika - jeśli On jest OK to i atmosfera jest super i
          praca ;jeśli wchodzi na to stanowisko osoba która tylko chce się wykazać to
          robią sie grupki lepsze i gorsze ,te co donoszą i są lepiej traktowane i te co
          pracuja a się na nich krzywo patrzy. Znam to niestety.
          • Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:30
            Kuba !
            To powiedzieli Ci zaraz na rozmowie,ze zostałeś przyjęty? Na jakie
            stanowisko,mnie też powiedzieli ,ze mam tę prace na DH a innym,ze czekać na
            telefon
            • Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 14:43
              do goscia tak odrazu wiedzialem aj na ogrod a ty to spotkamy sie na szkoleniu
              :)od kiedy zaczynasz
              • Gość: N.O. Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:04
                pewnie głupuie pytanie ale czy za szkolenie LM coś płaci ( przyszłemu
                zatrudnionemu) czy zero.
                • Gość: kuba Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 15:44
                  płaci taka pensje jak bys juz pracowal
                  • Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 16:07
                    Do mnie tez przed chwila zadzwonili, żebym przyszła na spotkanie 23 maja.
                    Powiedzieli Wam na rozmowie jakie będą stawki za godz.-bo mieszkam za Cze-wą i
                    nie z tej strony co będzie LM wię nie wiem czy będzie mi się to opłacał z
                    dojazdami??? Odpiszcie jak coś wiecie!!!
                    • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:23
                      Hej pixi-a ta trzecia rozmowa to w tym samym miejscu się będzie odbywać?
                    • Gość: xxl Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:25
                      czy do kogos zadzwonil po raz trzeci i zaprosili na rozmowę-piszcie
                      • Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 17:43
                        Spotkanie w Empik-u mam o 9:45 - co tam pytaja, bo jak powiedzieli,że nie musze
                        zabierac zadnego CV ani Świadectw Pracy-dziwne?
                        • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 17:47
                          Pewnie będą targować wypłatę :))) a na jakie stanowisko startowałaś pixi?
                          Ciekawa jestem czy warto zaczynać swoją przygode z Leroy Merlin-ja się boję-po
                          przeczytaniu forum.
                          • Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 17:53
                            Ja nie wiem czy będzie mi sie opłacało dojezdzac 30km????A na jakie stanowisko
                            to Ci nie powiem, bo wysłałam 2-jedno na kasjera a drugie doradce klienta a Ty
                            na Asystenta ??? Wysłałam wczoraj CV przez neta i nie było dostępnego takiego
                            stanowiska jak Twój
    • Gość: renia Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.174.* 18.05.07, 20:40
      j.w. co wam zaproponowali na tych rozmowach?
      • Gość: michal Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.07, 22:43
        Witam
        Dzis otrzymalem tel. z zaproszeniem na wtorek oczywiscie na rozmowe, jestem
        ciekawy o co pytaja, a takze jakie warunki sa proponowane? Obecnie pracuje wiec
        zastanawiam sie czy jest to oferta godna uwagi. Dzieki za wszelkie info.
        • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 21:52
          Ja idę na trzecią rozmowe-obecnie tez pracuję i nie wiem jakie wynagrodzenie
          zaproponują-zobaczymy ...
    • Gość: robaczek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 19:53
      Czy ktos był już na trzeciej rozmowie?
      • Gość: pixi Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 19:55
        robaczek 3 rozmowa jest w środe w Empiku, ja idę,pa
        • Gość: piotrek Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.auchan.pl 22.05.07, 05:27
          pracownik na hali bedzie zarabiac 1600 butto. Chyba ze podiosa jesli nie bedzie
          chetnych.
          • Gość: gość Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 22.05.07, 22:39
            Pracownik będzie zarabiał 1500 brutto, plus dodatki za Niedziele - około 50 zł netto za 8h niedzielnych. Praca z tego co wiem z innych LM nie do końca wygląda jak w innych marketach, to nie hiper spożywczy!! A tak naprawdę wszystko zależeć będzie od ludzi którzy tam będą pracować, a z tego co zauważyłem, to forum mają tak spaczone jak inne markety - same bzdury (jak ktoś jest zadowolony z roboty to nie pisze na takim forum tylko spokojnie sobie pracuje).
            • Gość: oczekujacy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 00:08
              Powyzsze sie zgadza co do plac i pracy, szkolenie tez bedzie wszystko na koszt
              firmy :) Kto byl juz na 3 rozmowie i oczekuje na odp.??? Duzo nas tu ??? ;)
              pozdrowka
              • Gość: Gosia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 10:09
                Duzo osób było na rozmowie,ja byłam juz na trzech i kazali czekac na telefon
                ale wiem,że takich czekających jest bardzo dużo i niestety nikt nie dzwoni:(
                Szkolenie ma być w Krakowie na 3 miesiące-powiedzcie -czego można uczyć przez
                trzy miesiące? Jak podawać towar klientowi czy jak się uśmiechać a może mamy
                byc kadrą rezerwową na lato dla LM w Krakowie-przecież oni chcą iść na
                urlop.Podejrzewam ,że te piękne obiecanki to tylko wciskanie kitu,poczytałam
                forum pracowników z innych miast-dlaczego taka jest rotacja?jakby było tak
                pięknie to pracownik nie uciekałby z pracy w której dobrze płaca a te premie
                obiecane podczas 3 rozmowy to fikcja-do 90%pensji?:)to jak się ma to do 50zł
                które dostaja tylko niektórzy. Coś tu nie pasuje i mija się z prawdą-pewnie jak
                we wszystkich marketach-niestety.
    • Gość: ona czewa Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 11:17
      mi zaproponowali 1140 brutto na stanowisku kasjerki.hahaha niech se sami za tyle
      pracuja
      • Gość: s Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.hcz.com.pl 24.05.07, 13:29
        Śmieszni są, trzy rozmowy w ciągu 2 tygodni, ciągle te same pytania. Rekrutacja
        zorganizowana co najmniej jak na pracowników dyrekcji, a to w końcu potrzeba
        "zwykłych" pracowników fizycznych, którym na dodatek oferuje się śmieszne
        pieniądze. I w dodatku na trzeciej rozmowie pytania co oznaczają notatki
        sporządzone przez poprzedników z rekrutacji.
      • Gość: hmm Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:38
        to siedz w domu i zbijaj baki, Poza tym nie pisze sie "mi" tylko "mnie".
        • Gość: ona czewa Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 21:41
          pisze sie mi! madralo a poza tym pracuje obecnie -nie zbijam bakow. nie badzmy
          naiwni bo a 1100 zl w czestochowie nie da sie wyzyc
    • Gość: carmen Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 16:36
      Byłam na trzech rozmowach-dzisiaj zadzwonili czy się zdecydowałam.Kurde jak mam
      wyżyć za 1400zł brutto:praca biurowa.Te wszystkie piękne słowa, jaką mam
      możliwość rozwoju, dodatki ,premie- wszystko o dupe potrzaskać.
      • Gość: aga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:40
        mnie dopiero dzisiaj zaprosili na rozmowe i ide 12 czerwca, ciekawe co
        zaproponują, jak mniej nic 1200 netto to mam ich gdzies
        • Gość: młoda Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:13
          Dajcie spokój jakie pensjje oni proponują-w casto za niedzielę płacą 100 lub
          120 netto(nie pamiętam)-premie,podwyżki-jakieś perspektywy na przyszłośc-jak
          szukacie dobrej pracy to tam składajcie cv. Tu aga pisze że jak mniej niż 1200
          netto to ma tp gdzieś-droga ago słabo się cenisz-odejmij podatki i takie tam
          pierdoły i zobacz co Ci zostanie....Myślałam że jak konkurencja wchodzi na rynek
          to super kasiorke zaproponują a tu się zdziwiłam i to bardzo.....
          • Gość: aga Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 19:33
            ja przede wszystkim szukam pracy stałej i gdzie mnie zarejestruja, a 1200 netto
            to już jest po odliczeniu wszystkich podatkow itd, starczy mi tyle bo moj maz
            duzo zarabia a ja po prostu chce miec jakas w miare platna prace, zalezy co
            bede miala robic, napewno nie pojde harowac za 800 zl
        • Gość: minni Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 18:21
          Ja pojechałam na trzecią rozmowe -a tu pani mówi mi że pomylili się i zaprosili
          mnie na pierwszą rozmowę-po pierwsze wyczekałam się ponad godzinę żeby jakiś
          palant wyszedł do mnie i powiedział że dyrektor nie ma czasu ze mną gadac i że
          zadzwonią-jeśli ma mnie gdzieś to szybciej sie załatwia takie sprawy a nie
          człowiek traci czas i się tylko wkurza bo mają burdel w papierach-szok- mam
          nadzieje że nie zadzwonią, -prace mam ,a lepiej bym tam nie zarobiła- bo z tego
          co widzę to market jak każdy inny czyli do kitu.....
          • Gość: oczekujacy Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.07, 21:05
            Hmm a mnie dzis mila pani poinformowala ze zostalem przyjety, mnie sie na
            rozmowach podobalo, bylo normalnie, nie jakos sztywno. W kazdym razie ja chyba
            sie zdecyduje bo obecna praca mnie juz dobija! OK teraz pytanko czy jest ktos tu
            kto dostal prace w LM i od kiedy zaczynacie w kraczku??? pozdrowka
            • Gość: balbina Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 24.05.07, 22:08
              A jakie wy macie wykształcenie ludzie, że mało wam 1200 netto?? Mature to teraz każdy ma!!!
              • Gość: Iza Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 10:53
                To idź robić za 1000 zł -trzy niedziele w miesiącu,wirtualna premie,i słuchać
                wiecznych utyskiwań przełozonych ,ze nie wykonałaś planu- rozumiem jeśli nie
                masz rodziny ale jesli ją posiadasz to zrób duże zdjęcie żeby dziecko mogło Cie
                oglądac i nie zdziw się jak po czasie Ci powie ,,gdzie byłaś jak cie
                potrzebowałam,,
                • Gość: mm Re: Praca w Leroy Merlin IP: 80.54.170.* 28.05.07, 10:58
                  A ciekawe czy miałabyś mniejsze skrupuły z tym zdjęciem jakbyś dostawała 2000zł?
                  • Gość: Iza Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:27
                    O czym Ty mówisz-masz dzieci? Widze że dla pieniędzy gotowy(a) jestes jesteś
                    sie sprzedać- jasne lepiej mieć kase ,kupić dziecku drogą zabawkę ,pocałować
                    jak spi,powiedzieć przez super komórke ,ze kochasz i olać a potem zrobic duże
                    oczka jak sie okaże że dziecko ,ćpa,wagaruje bądz weszło w konflik z prawem bo
                    mamusia lub tatuś nie mają czasu dla tekiego bezstresowo wychowanego dziecka i
                    potem mówic <<on ona była taka dobra ,to był wybryk że cos ukradło ,pobiło bądz
                    chcialo zobaczyc jak można molestowac na oczach innych>>.Zal mi takich rodziców
                    a niestety takich jest coraz wiecej-kasa,kasa,kasa.Wiem,ze trzeba pracowac i
                    życ ale nie kosztem wszystkiego
        • temur78 Re: Praca w Leroy Merlin 25.05.07, 17:38
          Nie wiem co potrafisz, jakie masz doświadczenie i wykształcenie, jednak 1200 zł... Wybacz... Zacznijcie się szanować.
          A o dobrego pracownika coraz ciężej - pracodawca kolegi szuka już bardzo długo ludzi do pracy, ale przy takich zarobkach ma niewielkie szanse - tak mi się wydaje. Oczywiście praca jako sprzedawca to też trochę inna bajka.
          • Gość: asia Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:26
            kto był juz na trzeciej rozmowie i go przyjeli to niech napisze ile kasy
            zaproponowali- bo jestem ciekawa-bo każdy mówi ze tam słabo mozna zarobić.
            • Gość: kk Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 18:28
              doradca handlowy 1600 zl
              • Gość: oczekujacy(juz nie Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.07, 20:45
                1500 zl brutto na poczatek + placa za ndz i nadgodziny ewentualne. Z tego co
                wiem (mam kolege w kraku) wszystko jesli chodzi o przepisy, ewidencje czasu
                pracy etc. jest u nich akurat ok. Jesli chodzi o prace, wszystko zalezy od ludzi
                zreszta jak wszedzie. Jesli jest tu ktos kto sie dostal dajcie znac - w kupie
                sila :)
                • Gość: kk Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.07, 00:03
                  ja sie dostalam w poniedzialek ide po skierowanie na badania:)
                  • Gość: michal(oczekujacy) Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 27.05.07, 06:07
                    A na jakie stanowisko sie dostalas ? Ja tez w pon. po skierowanie na badania.
                    Wiesz juz moze czy szkolenia sa w krakowie na bank, czy moze jednak inne
                    miasto??? pozdrawiam
    • mortimerx1 Re: Praca w Leroy Merlin 26.05.07, 01:39
      dają 1600brutto i umowe na 7 m-cy kto powie ponad ta kwote to do niego nie
      dzwonia!!!!!
      • Gość: zainteresowany Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.streamcn.pl 26.05.07, 10:56
        owszem dają umowę na 7 miesięcy ale 1500 zł brutto.
        Powodzenia
    • Gość: Ola Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:24
      Już byłam na dwóch spotkaniacha a w czwartek jade juz do warszawy :)) warunki
      super , kasa super
      • Gość: ja Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 12:55
        jakie wynagrodzenie ci zaproponowali? i na jakim stanowisku?
        • Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 18:05
          Ja Krakow do wrzesnia, kasa owszem mogloby byc lepiej ale zle tez nie jest. Kto
          z tu obecnych zaczyna szkolenia w kraku i od kiedy ???
          • Gość: ka Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 21:19
            ja zaczynam chyba od poniedzialku a ty?
            • Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 10:58
              Ja okolice 20 czerwca, niestety do tego czasu wypowiedzenie w obecnej firmie :/
              Ale juz mnie cieszy ze trafilem do kraka !!!
    • Gość: carmen Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 18:32
      Czy ktoś jedzie do krakowa od 1lipca?
      • Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.adsl.inetia.pl 01.06.07, 20:34
        Hej - ja jade ale 25 czerwca ;] bedzie ciekawie mam nadzieje !!!
    • Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 16:52
      Jest tu moze juz ktos kto zaczal szkolenia ??? Jak wrazenia ???
      • aha123 Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia 05.07.07, 10:32
        ...no właśnie jak Wam się pracuje?
        • Gość: noname Re: Praca w Leroy Merlin - szkolenia IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.07, 18:54
          Ogolnie jest ok tzn zalezy jacy beda ludzie na Twoim dziale, a pozatym klimat ok
          ! Oby do wrzesnia :)
    • Gość: witek Re: Praca w Leroy Merlin IP: 91.196.30.* 20.09.13, 12:09
      ... to co sie teraz dzieje po zmianie dyrektora woła o pomste do nieba....jeden wielki SYF....PAN W...mija się z powołaniem....zniszczył sklep totalnie,ludzi,atmosfere....i cały system panujący w sklepie....ile ludzie jeszcze wytrzymają.....?????WSTYD aby taka firma pozwoliła sobie na cos takiego...bo klienci widzą.....i odchodzą!!!!!
      • Gość: on Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.net.stream.pl 21.09.13, 10:52
        co takiego się zmieniło w tym sklepie ?:)
        • Gość: huan pablo Re: Praca w Leroy Merlin IP: 212.59.252.* 22.09.13, 19:41
          zmieniło się na niekompetencję
          szykany wobec pracowników
          przyzwolenie na prowadzenie prywatnego folwarku - handel artyk sprzedawanymi za grosze w drugim obiegu
          obarczanie szeregowych pracowników obowiązkami kierowników
          zastraszanie pracownikow
          zrzucanie odpowiedzialności za popełnione błędy na szeregowych pracowników - w.w. robi to nagminnie
          ukrywanie stanów inwentaryzacyjnych (braki , straty , odpisy, itp itd)
          MAŁO cI
          TO JESZCZE ZARYCZĘ OBSZAN WWWWWRRRRRÓĆ!!!!!!!!!!!!
          BO DABLIU , DABLIU ZACIĄGNIE NAS NA DNO !
          dobrze że niedawno zablokowali casto bo nawet wrony wolały tu zawracać.
          -----
          • Gość: taki Re: Praca w Leroy Merlin IP: *.net.stream.pl 05.10.13, 11:15
            nikt Ciebie nie trzyma na mus :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka