Gość: zorro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:13 ponieważ nadal właściciele psów wyprowadzają pieski na teren SP 40 proponuję zamieszczanie zdjęć a nawet nazwisk właścicieli piesków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 18.05.07, 19:05 popieram często gram tam w piłkę , będe zabierał aparat . Nie mam zamiaru wdepnąć w qpe. Ale przecież na teren szkół nie wolno wprowadzać psów!!! Zdjęcia zamieszczę w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qża tfaż Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:49 Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz mieć sprawę w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:50 Gość portalu: qża tfaż napisał(a): > Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz mie > ć sprawę w sądzie. A jak zrobie zdjecie pieskowi srajacemu np. na boisku czy tez na schodach szkoly to tez piesek mnie poda do sadu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:04 pieska możesz najwyżej w d... pocałować. Jak pozwoli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 18.05.07, 21:12 piesek i właściciel to tylko będzie tło he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:00 >Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz mieć sprawę w sądzie.< opublikowanie zdjęcia przestępcy w czasie(w trakcie-na goracym uczynku) przestepstwa nie jest przestępstwem lecz publicznym powiadomieniem władz i instytucji (policja,prokuratura,sm) o przestepstwie /wykroczeniu.Organa te powinny niezwłocznie zająć się faktem przestepstwa/wykroczenia). Zawiadomienie o przestepstwie może być anonimowe. naduzycie anonimowości czy podanie nieprawdy!!! jest karalne /i tu jest brak zgody przestepcy(?) na upublicznianie jego wizerunku/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 22.05.07, 09:07 Może napisze to co było między wierszami. Nie ulega kwestii, że sprzątanie po psie jest obowiązkiem każdego właściela i niedotrzymanie tego obowiązku powinno byc karane. Tylko powiedzcie mi czy nie macie już dosyć wszechobecnych gróżb o opublikowaniu czegoś tam, robienia zdjęc, podawania nazwisk i zakładania teczek? Tak bardzo podobają Wam się obecne metody IV RP??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbi Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:27 masz inny sposób? jak można wyprowadzać psy na teren szkoły? na place zabaw? przecież nie musi być tam tabliczek z zakazem - to oczywiste , że tam nie wolno wyprowadzać psów a właściciele co sobie robią z tego? takich tylko za mordę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:39 A co Wam przeszkadza jak wychodzę z psem na puste boisko i po nim sprzątam? Nie bo nie? Dla zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:08 po pierwsze łamiesz prawo, po drugie dajesz innym zły przykład. Nie wszyscy zauważą , że po psie sprzątasz lecz to że tam można wyprowadzać psa. Przepisy oraz kultura wymaga pewnych zachowań. Widzę jednak że nie wszyscy to rozumieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:13 Faktycznie argumenty masz mocne :))) aż żal bierze. I Ty się powołujesz na kulturę???? Ty, który próbowałeś mnie wcześniej dwa razy obrazić???? Między innymi wyzywając do geja, co w Twoim mniemaniu miało być obraźliwe:)))))Ja tu czegoś nie rozumiem? A Ty się zastanawiasz czasem nad tym co mówisz? Żenujący jesteś człowieczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:22 Sorry nigdy nie starałem się ciebie obrazić, e-mail ze słowem gej był kiedyś w poście podpisanym nickiem Zen. Więcej tolerancji słowo gej nie jest moim zdaniem obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:45 Ja również przepraszam za moje uniesienie ale chciałem uściśli tę kwestię. Wiesz z dyskusji na poprzednim wątku, że mam białego psa, wiesz, że po nim sprzątam. Ten pies to golden. One potrzebują dużo ruchu. Sytuacja się tak poukładała, że niestety musiałem się tu przeprowadzić i zamieszkać w centrum. Wyjeżdżam z psem do lasu za miasto każdego dnia na przynajmniej godzinę, żeby pobiegał. To jest żywa istota i potrzebuje ruchu, więc zdaża mi się go zabrać na boisko szkolne późnym wieczorem kiedy nikogo już tam nie ma. Teren jest ogrodzony, więc może biegać luzem. Sprzątam po nim to co zostawi. To naprawdę jest tak szkodliwe, bo jest przepis, który mówi że nie wolno? Przecież Ty też pewnie stojąc na przejściu dla pieszych na czerwonym świetle o 3 w nocy, kiedy nie ma totalnie ruchu przechodzisz na czerwonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: Z pieskiem na teren SP 40 22.05.07, 17:08 Jako mieszkaniec tego osiedla chcę zauważyć że wiele ludzi w tych blokach ma psy i srają one nie tylko na terenie szkoły ale przede wszystkim na terenie osiedla.Oczywiście nie sprzątają po nich,wyjątkiem jest dziadek z białym labradorem z bloku nr 66,reszta to zwykłe chamstwo z paniusiami w wieku średnim na czele.Czas zacząć z tym robić porządek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:39 A kto to jest "przestępca"? Czy człowiek plujący na chodnik jest "przestępcą"? Czy człowiek przechodzący na czerwonym świetle jest "przestępcą"? (Niby tak - bo "przestępuje" przez skrzyżowanie). Zanim więc podsuniesz jakiś argument zacietrzewionym malolatom zastanów się nieco na jaki temat piszesz. To trochę tak jakbyś zatrzymanie przez ochronę złodzieja w supermarkecie rozpatrywał powołując się na kodeks rodzinny. Powiadomienie odpowiednich organów nie ma nic wspólnego z publikacją jakichkolwiek materiałów. Co nie zmienia faktu że ludzi wyprowadzających psy na boiska i place zabaw powinno się jakoś karać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 25.05.07, 20:56 właśnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:13 Suoer pomysł :) mam nadzieję, że załatwiających się ludzi też będziesz fotografował i umieszczał foty. Tylko później sprawdzaj czy ktoś sprzątnął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 20.05.07, 13:42 ok ja robię fotki ty sprawdzasz czy posprzątali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:13 Tylko uważaj,żeby Ci ktoś później aparatu w tę kupę nie włozył :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 20.05.07, 20:31 uśmiechnij się będziesz miał fotkę z psem pies i burak he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 20.05.07, 20:55 Cały czas się uśmiecham jak czytam debilne wpisy internetowych pieniaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:56 zenek czy ten adres jest aktualny? zenon_gej@wp.pl ? masz białego pieska i uważasz , że można wprowadzać psy na tereny szkół, place zabaw itp.? Właśnie przez takich kretynów ludzie nie lubią właścicieli psów. Masz psa dbaj o niego i przestrzegaj podstawowych zasad. Czasami żal czworonogów które nie są niczemu winne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:17 Tak, mam białego psa. Do tej pory nie chodziłem na SP 40 ale od dzis zacznę i wyjątkowo tam nie będę sprzatał czekając na Twoją reakcję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:40 Popatrz w lustro BURAK, dlaczego chcesz tak postąpić? nie masz własnych zasad? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Zorro - Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:49 A ogrodzilibyście, tę budę i byłby spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:22 teren szkoły jest ogrodzony . Właściciele wprowadzają pieski przez furtkę od strony osiedla. Dziwi mnie biernośc dyrekcji. Kiedyś były tabliczki o zakazie wprowadzania psów ale je zerwano - świadczy to o osobach ...... szkoda pisać burak to delikatne określenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 21.05.07, 21:45 Obowiązki właścicieli zwierząt domowych Zakazuje się wprowadzania psów: 7. na tereny i do obiektów użyteczności publicznej, jeżeli taki zakaz wynika z wyraźnego oznakowania dokonanego przez właściciela nieruchomości lub obiektu; 8. na tereny szkół, przedszkoli, place wydzielone do zabaw dla dzieci, 9. na cmentarz komunalny, 10. na tereny plaż i kąpiel Właściciele zwierząt domowych są zobowiązani do usuwania zanieczyszczeń spowodowanych przez te zwierzęta z obiektów i innych terenów przeznaczonych do wspólnego użytku, a w szczególności z ulic, chodników, placów, terenów zieleni i klatek schodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
wazwaz1 Re: Z pieskiem na teren SP 40 22.05.07, 08:47 Zen - jesteś brudasem i gnijarzam, może poprostu pozwolisz, by Twój piesek załatwiał sie tam gdzie mieszkasz, najlepiej na srodku dywanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: do wazwaz1 IP: 80.48.49.* 22.05.07, 08:58 Nie obarażałem Cię śmieciu. Nie znasz mnie prymitywie, więc nie wypowiadaj sie na mój temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: do wazwaz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:58 Hej Zen wez odpusc. Nie widzisz ze ludzie, ktorzy sie tu wypowiadaja sa malolatami chcacymi zaistniec na forum. Prawdopodobnie wiekszosc z ich rodzicow ma psy w domu i Oni wyprowadzajac je na spacery nawet po nich nie sprzataja. Tutaj sa anonimowi, wiec chca pokazac jacy to sa twardziele. Przywolujecie tu jakies przepisy i obowiazki, ale zastanowcie sie czy wy przestrzegacie wszystkich przepisow. Widze, ze "blizniacy" i PiS zaczynaja odnosic sukcesy. A z drugiej strony to napiszcie Zenkowi gdzie Ma wychodzic z psem na spacer. To nie jego wina ze w miescie nie ma parkow i tym podobnych rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: do wazwaz1 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 22.05.07, 17:26 idąc ul. bialską dalej są pola, za supermarketem Obi dalej są pola ale cóż lepiej "iść z psem na spacer" parę metrów na boisko szkolne SP 40 najlepiej w kapciach. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re:do ucznia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:36 Żenujący to Ty jesteś synku ze swoimi radami i komentarzami:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jgx do zen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:22 zen taki z ciebie kozak? Wiesz cwaniakować przed kompem to każdy umie ala ja na twoim miejscu nie cwaniakował bym tak bo póżniej możesz mieć kłopoty a po co ci to? Wiesz jacy są ludzie a niestety nie jesteś anonimowy już, zależiesz komuś za skóre i cie przypilnuje wieczorem na tej szkole, więc odpuść bo nie masz racji łamiąc prawo i nie stosując się do norm współżycia międzyludzkiego. Pomyśl ty masz psa i go kochasz i napewno byś protestował gdyby ktoś robił mu krzywde a dziwisz się śię że ktoś ma dziecko które kocha i je broni przed tobą bo ty wyprowadzając tam psa robisz krzywde dzieciom, ale chyba jesteś za tępy zeby to zrozumieć. ps. ja nie mam dziecka które tam chodzi ale mam troche kultury i rozumu zeby to wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do:jgx Re: do zen IP: 80.48.49.* 22.05.07, 22:57 Ja na twoim miejscu bym synku nie groził nikomu kogo nie widziałem na oczy, to po pierwsze.Nie sprowadzał dyskusji do wyzwisk, to po drugie a po trzecie nie podsumowywałbym głupiego tekstu pouczaniem o zachowywaniu kultury. Przeczytaj poprzednie wpisy to może zrozumiesz o co chodzi w tym wszystkim. Zresztą ja już wypowiedziałem swoje zdanie na ten temat i wątek jest dla mnie zamknięty. Do zobaczenia pewnie wkrótce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: do zen IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 23.05.07, 17:11 temat zamknięty czyli mam nadzieję, że nie będzie Pan wyprowadzał psa tam gdzie nie wolno. Szkoda , że tylko starszy pan z bloku 66 sprząta po psie. Nie przeszkadza mi psia kupa na trawniczku gdzie nikt nie powinien chodzić oczywiście nie rzucająca się w oczy ale są pewne miejsca gdzie nie wchodzi się z psami a teren SP40 niektórzy traktuja jak wybieg dla psów gdzie moga załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne a to żenada. Może powinna dyrekcja szkoły zamknąć furteczkę od strony osiedla. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 25.05.07, 22:23 wszyscy narzekają na to że ktoś sobie pieska na szkołę wyprowadzi, mnie osobiscie w*** fakt że na szkole regularnie odbywają się libacje których efektem masa roztrzaskanych butelek po piwie i wódce, nadepnięcie na cos takiego jest chyba gorsze niz wdepniecie w qpe A ty chłopcze który grasz w piłkę i pisałes że weźmiesz aparat i będziesz robił zdjęcia osobą wyprowadzającym psy możesz porobic zdjecia tym co chlają wieczorami na schodach, no chyba że się boisz albo jesteś jednym z nich. P.s z tego co zauważyłam przy wejsciu na teren szkoły nie ma tabliczek o zakazie wyprowadzania psów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIES !!!! Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:52 A ja, jako najbardziej zainteresowany, bądź co bądź sprawca i właściciel tych znienawidzonych kup dodam, że po pierwsze jestem fotogieniczny :) nawet w pozycji "na kangura".... , a po drugie oprócz fotek zapijachonej młodzieży chciałbym mieć wgląd również do zdjęć ćpających nieletnich obywateli, wyrzucających puszki po piwie i wspomniane buteli, i tych co wszem i wobec wywalają pety....itd. Na zakończenie dodam, ze kupa ma pewnikiem rozłoży się szybciej niż pet, puszka, butelka czy strzykawa.....a na dodatek wspaniale urzyźni glebę pod zieloną trawkę. Niestety z przykrością stwierdzić muszę, że nie mam już gdzie sr.. przez te całe "wysypisko toksycznych odpadów".....Pies niestety ma psi los.... PS. Jakbym potrafi to wciągnołbym i wypluł np. do wymarłych jak dinozaury koszy na śmieci......ale ani nie potrafię, ani nie ma koszy !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.05.07, 10:18 Obowiązki właścicieli zwierząt domowych Zakazuje się wprowadzania psów: 7. na tereny i do obiektów użyteczności publicznej, jeżeli taki zakaz wynika z wyraźnego oznakowania dokonanego przez właściciela nieruchomości lub obiektu; 8. na tereny szkół, przedszkoli, place wydzielone do zabaw dla dzieci, 9. na cmentarz komunalny, 10. na tereny plaż i kąpiel Właściciele zwierząt domowych są zobowiązani do usuwania zanieczyszczeń spowodowanych przez te zwierzęta z obiektów i innych terenów przeznaczonych do wspólnego użytku, a w szczególności z ulic, chodników, placów, terenów zieleni i klatek schodowych. tabliczek nie musi być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:20 Uczen ja na Twoim miejscu skontaktowal bym sie z jakims psyhoanalitykiem. Albo na pocztek moze chociaz ze szkolnym psychologiem porozmawiaj. Ja to niestety widze ze Ty masz jakies kompleksy, albo nie masz gdzie wyladowac Swojego ADHD?! Juz nie mam pojecia co Ci dolega? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.05.07, 18:00 Uważasz, że przestrzeganie zasad, norm społecznych i zachowanie minimum kultury to coś chorego? obsesja? hm Czy każdy młody człowiek powinien być chamem, łamać prawo bo tak wygodnie? nie piję piwa i nie tłukę butelek na terenie szkoły czasem gram tam w piłkę i w tenisa i razi mnie zachowanie uważane przeze mnie za buraczene i chamskie wobe3c dzieci chodzących do tej właśnie szkoły. Podobają ci się obsikane rogi budynków, kupska nawet na chodnikach wokół szkoły? Posadź więc sobie kasztana na stole w pokoju przecież możesz to posprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.flatpla.net 26.05.07, 23:58 Teren szkoły jest oddany do użytku innych ISTOT ŻYWYCH - UCZNIÓW.Na większości świateł w nocy pulsuje św. pomarańczowe - przechodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:08 Loko to co napisales wymaga zrozumienia. A watpie, aby uczen to zrozumial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wqrwiony Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:01 potrzebujesz dowartościować się co ? Przyjdź w niedzielę i zobacz co robią mieszkańcy pobliskiego osiedla. Stanie taki w kapciach w furtce i wypuszcza pieska aby zrobił kupę na terenie szkoły. Szkoda to komentować. Wiocha i tyle tfu. Oczywiście czytam też o libacjach -powinien być zakaz przebywania na terenie szkoły po 22. Furteczka od strony osiedla też niepotrzebna. Piszecie czasem tekie bzdety ,że szkoda tutej pisać. Są miejsce gdzie z pieskiem się nie wchodzi i nie tylko z pieskiem ale cóż niektórzy potrzebują bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:00 niech wlasciciele pieskow wsadzaja im korek w d.... pe jak wychodza z nimi na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mortimer Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:38 Najlepsze w tej dyskusji jest to, że psy mają Was głęboko gdzieś i będą robiły kupy tam gdzie im się podoba :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:01 raczej tam gdzie się je wyprowadzi Odpowiedz Link Zgłoś
mimblaxxx Re: Z pieskiem na teren SP 40 28.05.07, 15:18 Nie rozumiem, jak można na takie rzeczy zezwalać. Właściciele psów powinni po nich sprzątać. Co to, podwórko można zaśmiecać odchodami, a mieszkań nie? Dlaczego nie wyprowadzają swoich psów np w swoich sypialniach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qża tfaż Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:54 Nie powiem żeby podobało mi się zostawianie odchodów na terenie szkoły, ale dziwi mnie, że jakoś nikomu nie przeszkadzają potrzaskane szkła, zasikane przez ludzi ściany (to dopiero smród, pies nie oblewa ścian a jedynie czasem je pokropi żeby zaznaczyć teren), śmieci, graffiti na ścianach, połamane furtki. Dla mnie psia kupa przy tym wszystkim to pikuś, chociaż też nie powinno jej tam być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:30 Oczywiście masz racje poruszyłem tutaj problem psów na terenie szkoły co nie znaczy , że nie przeszkadzają mi rzeczy o których napisałeś. Dziwi mnie bierność dyrekcji SP 40. Mała szkoła dużo zieleni mogłaby być jedną z najładniejszych w mieście. Grałem ostatnio w tenisa i widok starszego pana w galotach który wypuścił pieska na teren szkoły aby ten tam się wysr.. a sam stał w furtce skłonił mnie do poruszenia tego tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
pit123 Re: Z pieskiem na teren SP 40 29.05.07, 12:07 Zgadzam się z toba Zorro następnym razem radzę zadzwonić po straż miejską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 06.06.07, 21:59 nadal temat aktualny niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:33 facio z tym pudelkiem to wypie..j z terenu szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facio z pudelkiem Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:39 mój pudelek tam ma wybieg he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 09.09.07, 19:23 up Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: Z pieskiem na teren SP 40 13.02.16, 14:34 Tak sobie czytam i się zastanawiam; Prawie 50 postów i wszystkie, - jedynie może dwa albo trzy, - przeciw wyprowadzaniu psa. Natomiast nikt nie zabiera głosu w kwestii syfu robionego przez ludzi/młodzież. To jak to jest; - ludziska sr... i śmiecić mogą a zwierzęta już nie?! Dyzio. p.s Teren szkoły winien być wolny od wybiegu dla psów, - to oczywiste. Rejon blokowisk, gdzie mieszkają właściciele zwierząt powinien mieć wyznaczony teren gdzie można wyprowadzać zwierzęta. W przeciwnym razie zwierzęta mogą być wyprowadzane na obszarze ogólnodostępnym. Jeśli takiego wyznaczonego miejsca nie ma, - umieszczanie tabliczek z napisem " Zabrania się wyprowadzania psów" - można sobie w .........wsadzić. Pozdrawiam serdecznie, Odpowiedz Link Zgłoś