Dodaj do ulubionych

Z pieskiem na teren SP 40

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:13
ponieważ nadal właściciele psów wyprowadzają pieski na teren SP 40 proponuję
zamieszczanie zdjęć a nawet nazwisk właścicieli piesków
Obserwuj wątek
    • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 18.05.07, 19:05
      popieram często gram tam w piłkę , będe zabierał aparat . Nie mam zamiaru
      wdepnąć w qpe. Ale przecież na teren szkół nie wolno wprowadzać psów!!! Zdjęcia
      zamieszczę w internecie
      • Gość: qża tfaż Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 19:49
        Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz mieć sprawę w sądzie.
        • Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 20:50
          Gość portalu: qża tfaż napisał(a):

> Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz mie
          > ć sprawę w sądzie.

A jak zrobie zdjecie pieskowi srajacemu np. na boisku czy tez na schodach szkoly
          to tez piesek mnie poda do sadu ??
          • Gość: Ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 21:04
            pieska możesz najwyżej w d... pocałować. Jak pozwoli :)
        • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 18.05.07, 21:12
          piesek i właściciel to tylko będzie tło he he
        • Gość: .... Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:00
          >Pamiętaj tylko, że za opublikowanie czyjegoś zdjęcia bez jego zgody, możesz
          mieć sprawę w sądzie.<

opublikowanie zdjęcia przestępcy w czasie(w trakcie-na goracym uczynku)
          przestepstwa nie jest przestępstwem lecz publicznym powiadomieniem władz i
          instytucji (policja,prokuratura,sm) o przestepstwie /wykroczeniu.Organa te
          powinny niezwłocznie zająć się faktem przestepstwa/wykroczenia).

Zawiadomienie o przestepstwie może być anonimowe.

naduzycie anonimowości czy podanie nieprawdy!!! jest karalne /i tu jest brak
          zgody przestepcy(?) na upublicznianie jego wizerunku/.
          • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 22.05.07, 09:07
            Może napisze to co było między wierszami. Nie ulega kwestii, że sprzątanie po
            psie jest obowiązkiem każdego właściela i niedotrzymanie tego obowiązku powinno
            byc karane. Tylko powiedzcie mi czy nie macie już dosyć wszechobecnych gróżb o
            opublikowaniu czegoś tam, robienia zdjęc, podawania nazwisk i zakładania
            teczek? Tak bardzo podobają Wam się obecne metody IV RP???
            • Gość: zbi Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:27
              masz inny sposób? jak można wyprowadzać psy na teren szkoły? na place zabaw?
              przecież nie musi być tam tabliczek z zakazem - to oczywiste , że tam nie wolno
              wyprowadzać psów a właściciele co sobie robią z tego? takich tylko za mordę
              • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 11:39
                A co Wam przeszkadza jak wychodzę z psem na puste boisko i po nim sprzątam? Nie
                bo nie? Dla zasady?
                • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 14:08
                  po pierwsze łamiesz prawo, po drugie dajesz innym zły przykład. Nie wszyscy
                  zauważą , że po psie sprzątasz lecz to że tam można wyprowadzać psa. Przepisy
                  oraz kultura wymaga pewnych zachowań. Widzę jednak że nie wszyscy to rozumieją.
                  • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:13
                    Faktycznie argumenty masz mocne :))) aż żal bierze. I Ty się powołujesz na
                    kulturę???? Ty, który próbowałeś mnie wcześniej dwa razy obrazić???? Między
                    innymi wyzywając do geja, co w Twoim mniemaniu miało być obraźliwe:)))))Ja tu
                    czegoś nie rozumiem? A Ty się zastanawiasz czasem nad tym co mówisz? Żenujący
                    jesteś człowieczku.
                    • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:22
                      Sorry nigdy nie starałem się ciebie obrazić, e-mail ze słowem gej był kiedyś w
                      poście podpisanym nickiem Zen. Więcej tolerancji słowo gej nie jest moim
                      zdaniem obraźliwe.
                      • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:45
                        Ja również przepraszam za moje uniesienie ale chciałem uściśli tę kwestię.
                        Wiesz z dyskusji na poprzednim wątku, że mam białego psa, wiesz, że po nim
                        sprzątam. Ten pies to golden. One potrzebują dużo ruchu. Sytuacja się tak
                        poukładała, że niestety musiałem się tu przeprowadzić i zamieszkać w centrum.
                        Wyjeżdżam z psem do lasu za miasto każdego dnia na przynajmniej godzinę, żeby
                        pobiegał. To jest żywa istota i potrzebuje ruchu, więc zdaża mi się go zabrać
                        na boisko szkolne późnym wieczorem kiedy nikogo już tam nie ma. Teren jest
                        ogrodzony, więc może biegać luzem. Sprzątam po nim to co zostawi. To naprawdę
                        jest tak szkodliwe, bo jest przepis, który mówi że nie wolno? Przecież Ty też
                        pewnie stojąc na przejściu dla pieszych na czerwonym świetle o 3 w nocy, kiedy
                        nie ma totalnie ruchu przechodzisz na czerwonym :)
                  • dektaa Re: Z pieskiem na teren SP 40 22.05.07, 17:08
                    Jako mieszkaniec tego osiedla chcę zauważyć że wiele ludzi w tych blokach ma psy
                    i srają one nie tylko na terenie szkoły ale przede wszystkim na terenie
                    osiedla.Oczywiście nie sprzątają po nich,wyjątkiem jest dziadek z białym
                    labradorem z bloku nr 66,reszta to zwykłe chamstwo z paniusiami w wieku średnim
                    na czele.Czas zacząć z tym robić porządek...
                    • pit123 Re: Z pieskiem na teren SP 40 29.05.07, 22:08
                      dokładnie tak jest
          • Gość: Wietnamski kucharz Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 09:39
            A kto to jest "przestępca"? Czy człowiek plujący na chodnik jest "przestępcą"?
            Czy człowiek przechodzący na czerwonym świetle jest "przestępcą"? (Niby tak -
            bo "przestępuje" przez skrzyżowanie). Zanim więc podsuniesz jakiś argument
            zacietrzewionym malolatom zastanów się nieco na jaki temat piszesz. To trochę
            tak jakbyś zatrzymanie przez ochronę złodzieja w supermarkecie rozpatrywał
            powołując się na kodeks rodzinny.
            Powiadomienie odpowiednich organów nie ma nic wspólnego z publikacją
            jakichkolwiek materiałów.
            Co nie zmienia faktu że ludzi wyprowadzających psy na boiska i place zabaw
            powinno się jakoś karać.
            • Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 25.05.07, 20:56
              właśnie
    • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.07, 12:13
      Suoer pomysł :) mam nadzieję, że załatwiających się ludzi też będziesz
      fotografował i umieszczał foty. Tylko później sprawdzaj czy ktoś sprzątnął.
      • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 20.05.07, 13:42
        ok ja robię fotki ty sprawdzasz czy posprzątali
        • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 16:13
          Tylko uważaj,żeby Ci ktoś później aparatu w tę kupę nie włozył :)
          • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 20.05.07, 20:31
            uśmiechnij się będziesz miał fotkę z psem pies i burak he he he
            • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 20.05.07, 20:55
              Cały czas się uśmiecham jak czytam debilne wpisy internetowych pieniaczy :)
              • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:56
                zenek czy ten adres jest aktualny? zenon_gej@wp.pl ? masz białego pieska i
                uważasz , że można wprowadzać psy na tereny szkół, place zabaw itp.? Właśnie
                przez takich kretynów ludzie nie lubią właścicieli psów. Masz psa dbaj o niego
                i przestrzegaj podstawowych zasad. Czasami żal czworonogów które nie są niczemu
                winne.
                • Gość: Zen Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: 80.48.49.* 21.05.07, 15:17
                  Tak, mam białego psa. Do tej pory nie chodziłem na SP 40 ale od dzis zacznę i
                  wyjątkowo tam nie będę sprzatał czekając na Twoją reakcję:)
                  • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:40
                    Popatrz w lustro BURAK, dlaczego chcesz tak postąpić? nie masz własnych zasad?
                    • Gość: do Zorro - Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 17:49
                      A ogrodzilibyście, tę budę i byłby spokój.
                      • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 08:22
                        teren szkoły jest ogrodzony . Właściciele wprowadzają pieski przez furtkę od
                        strony osiedla. Dziwi mnie biernośc dyrekcji. Kiedyś były tabliczki o zakazie
                        wprowadzania psów ale je zerwano - świadczy to o osobach ...... szkoda pisać
                        burak to delikatne określenie
                  • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 21.05.07, 21:45
                    Obowiązki właścicieli zwierząt domowych
                    Zakazuje się wprowadzania psów:
                    7. na tereny i do obiektów użyteczności publicznej, jeżeli taki zakaz
                    wynika z wyraźnego oznakowania dokonanego przez właściciela nieruchomości lub
                    obiektu;
                    8. na tereny szkół, przedszkoli, place wydzielone do zabaw dla dzieci,
                    9. na cmentarz komunalny,
                    10. na tereny plaż i kąpiel
                    Właściciele zwierząt domowych są zobowiązani do usuwania zanieczyszczeń
                    spowodowanych przez te zwierzęta z obiektów i innych terenów przeznaczonych
                    do wspólnego użytku, a w szczególności z ulic, chodników, placów, terenów
                    zieleni i klatek schodowych.

• wazwaz1 Re: Z pieskiem na teren SP 40 22.05.07, 08:47
                    Zen - jesteś brudasem i gnijarzam, może poprostu pozwolisz, by Twój piesek
                    załatwiał sie tam gdzie mieszkasz, najlepiej na srodku dywanu
                    • Gość: Zen Re: do wazwaz1 IP: 80.48.49.* 22.05.07, 08:58
                      Nie obarażałem Cię śmieciu. Nie znasz mnie prymitywie, więc nie wypowiadaj sie
                      na mój temat.
                      • Gość: ON Re: do wazwaz1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 15:58
                        Hej Zen wez odpusc. Nie widzisz ze ludzie, ktorzy sie tu wypowiadaja sa
                        malolatami chcacymi zaistniec na forum. Prawdopodobnie wiekszosc z ich rodzicow
                        ma psy w domu i Oni wyprowadzajac je na spacery nawet po nich nie sprzataja.
                        Tutaj sa anonimowi, wiec chca pokazac jacy to sa twardziele. Przywolujecie tu
                        jakies przepisy i obowiazki, ale zastanowcie sie czy wy przestrzegacie
                        wszystkich przepisow. Widze, ze "blizniacy" i PiS zaczynaja odnosic sukcesy. A z
                        drugiej strony to napiszcie Zenkowi gdzie Ma wychodzic z psem na spacer. To nie
                        jego wina ze w miescie nie ma parkow i tym podobnych rzeczy.
                        • Gość: uczeń Re: do wazwaz1 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 22.05.07, 17:26
                          idąc ul. bialską dalej są pola, za supermarketem Obi dalej są pola ale cóż
                          lepiej "iść z psem na spacer" parę metrów na boisko szkolne SP 40 najlepiej w
                          kapciach. Żenada
                          • Gość: Zen Re:do ucznia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 17:36
                            Żenujący to Ty jesteś synku ze swoimi radami i komentarzami:)
                            • Gość: jgx do zen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 20:22
                              zen taki z ciebie kozak? Wiesz cwaniakować przed kompem to każdy umie ala ja na
                              twoim miejscu nie cwaniakował bym tak bo póżniej możesz mieć kłopoty a po co ci
                              to? Wiesz jacy są ludzie a niestety nie jesteś anonimowy już, zależiesz komuś
                              za skóre i cie przypilnuje wieczorem na tej szkole, więc odpuść bo nie masz
                              racji łamiąc prawo i nie stosując się do norm współżycia międzyludzkiego.
                              Pomyśl ty masz psa i go kochasz i napewno byś protestował gdyby ktoś robił mu
                              krzywde a dziwisz się śię że ktoś ma dziecko które kocha i je broni przed tobą
                              bo ty wyprowadzając tam psa robisz krzywde dzieciom, ale chyba jesteś za tępy
                              zeby to zrozumieć.
                              ps. ja nie mam dziecka które tam chodzi ale mam troche kultury i rozumu zeby to
                              wiedzieć
                              • Gość: do:jgx Re: do zen IP: 80.48.49.* 22.05.07, 22:57
                                Ja na twoim miejscu bym synku nie groził nikomu kogo nie widziałem na oczy, to
                                po pierwsze.Nie sprowadzał dyskusji do wyzwisk, to po drugie a po trzecie nie
                                podsumowywałbym głupiego tekstu pouczaniem o zachowywaniu kultury. Przeczytaj
                                poprzednie wpisy to może zrozumiesz o co chodzi w tym wszystkim. Zresztą ja już
                                wypowiedziałem swoje zdanie na ten temat i wątek jest dla mnie zamknięty. Do
                                zobaczenia pewnie wkrótce :)
                                • Gość: uczeń Re: do zen IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 23.05.07, 17:11
                                  temat zamknięty czyli mam nadzieję, że nie będzie Pan wyprowadzał psa tam gdzie
                                  nie wolno. Szkoda , że tylko starszy pan z bloku 66 sprząta po psie. Nie
                                  przeszkadza mi psia kupa na trawniczku gdzie nikt nie powinien chodzić
                                  oczywiście nie rzucająca się w oczy ale są pewne miejsca gdzie nie wchodzi się
                                  z psami a teren SP40 niektórzy traktuja jak wybieg dla psów gdzie moga
                                  załatwiać swoje potrzeby fizjologiczne a to żenada. Może powinna dyrekcja
                                  szkoły zamknąć furteczkę od strony osiedla. Pozdrawiam
    • Gość: jojo Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 25.05.07, 22:23
      wszyscy narzekają na to że ktoś sobie pieska na szkołę wyprowadzi, mnie
      osobiscie w*** fakt że na szkole regularnie odbywają się libacje których efektem
      masa roztrzaskanych butelek po piwie i wódce, nadepnięcie na cos takiego jest
      chyba gorsze niz wdepniecie w qpe
      A ty chłopcze który grasz w piłkę i pisałes że weźmiesz aparat i będziesz robił
      zdjęcia osobą wyprowadzającym psy możesz porobic zdjecia tym co chlają
      wieczorami na schodach, no chyba że się boisz albo jesteś jednym z nich.

P.s z tego co zauważyłam przy wejsciu na teren szkoły nie ma tabliczek o zakazie
      wyprowadzania psów
      • Gość: PIES !!!! Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 23:52
        A ja, jako najbardziej zainteresowany, bądź co bądź sprawca i właściciel tych
        znienawidzonych kup dodam, że po pierwsze jestem fotogieniczny :) nawet w
        pozycji "na kangura".... , a po drugie oprócz fotek zapijachonej młodzieży
        chciałbym mieć wgląd również do zdjęć ćpających nieletnich obywateli,
        wyrzucających puszki po piwie i wspomniane buteli, i tych co wszem i wobec
        wywalają pety....itd. Na zakończenie dodam, ze kupa ma pewnikiem rozłoży się
        szybciej niż pet, puszka, butelka czy strzykawa.....a na dodatek wspaniale
        urzyźni glebę pod zieloną trawkę. Niestety z przykrością stwierdzić muszę, że
        nie mam już gdzie sr.. przez te całe "wysypisko toksycznych odpadów".....Pies
        niestety ma psi los....
        PS. Jakbym potrafi to wciągnołbym i wypluł np. do wymarłych jak dinozaury koszy
        na śmieci......ale ani nie potrafię, ani nie ma koszy !!!!!
      • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.05.07, 10:18
        Obowiązki właścicieli zwierząt domowych
        Zakazuje się wprowadzania psów:
        7. na tereny i do obiektów użyteczności publicznej, jeżeli taki zakaz
        wynika z wyraźnego oznakowania dokonanego przez właściciela nieruchomości lub
        obiektu;
        8. na tereny szkół, przedszkoli, place wydzielone do zabaw dla dzieci,
        9. na cmentarz komunalny,
        10. na tereny plaż i kąpiel
        Właściciele zwierząt domowych są zobowiązani do usuwania zanieczyszczeń
        spowodowanych przez te zwierzęta z obiektów i innych terenów przeznaczonych
        do wspólnego użytku, a w szczególności z ulic, chodników, placów, terenów
        zieleni i klatek schodowych.

tabliczek nie musi być
        • Gość: ON Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 14:20
          Uczen ja na Twoim miejscu skontaktowal bym sie z jakims psyhoanalitykiem. Albo
          na pocztek moze chociaz ze szkolnym psychologiem porozmawiaj. Ja to niestety
          widze ze Ty masz jakies kompleksy, albo nie masz gdzie wyladowac Swojego ADHD?!
          Juz nie mam pojecia co Ci dolega?
          • Gość: uczeń Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 28.05.07, 18:00
            Uważasz, że przestrzeganie zasad, norm społecznych i zachowanie minimum kultury
            to coś chorego? obsesja? hm Czy każdy młody człowiek powinien być chamem, łamać
            prawo bo tak wygodnie? nie piję piwa i nie tłukę butelek na terenie szkoły
            czasem gram tam w piłkę i w tenisa i razi mnie zachowanie uważane przeze mnie
            za buraczene i chamskie wobe3c dzieci chodzących do tej właśnie szkoły.
            Podobają ci się obsikane rogi budynków, kupska nawet na chodnikach wokół
            szkoły? Posadź więc sobie kasztana na stole w pokoju przecież możesz to
            posprzątać
    • Gość: loko Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.flatpla.net 26.05.07, 23:58
      Teren szkoły jest oddany do użytku innych ISTOT ŻYWYCH - UCZNIÓW.Na większości świateł w nocy pulsuje św. pomarańczowe - przechodzę.
      • Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 13:08
        Loko to co napisales wymaga zrozumienia. A watpie, aby uczen to zrozumial
        • Gość: wqrwiony Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 14:01
          potrzebujesz dowartościować się co ? Przyjdź w niedzielę i zobacz co robią
          mieszkańcy pobliskiego osiedla. Stanie taki w kapciach w furtce i wypuszcza
          pieska aby zrobił kupę na terenie szkoły. Szkoda to komentować. Wiocha i tyle
          tfu. Oczywiście czytam też o libacjach -powinien być zakaz przebywania na
          terenie szkoły po 22. Furteczka od strony osiedla też niepotrzebna. Piszecie
          czasem tekie bzdety ,że szkoda tutej pisać. Są miejsce gdzie z pieskiem się nie
          wchodzi i nie tylko z pieskiem ale cóż niektórzy potrzebują bata
        • Gość: art Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:00
          niech wlasciciele pieskow wsadzaja im korek w d.... pe jak wychodza z nimi na
          spacer
          • Gość: mortimer Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 15:38
            Najlepsze w tej dyskusji jest to, że psy mają Was głęboko gdzieś i będą robiły
            kupy tam gdzie im się podoba :))))
            • Gość: on Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 13:01
              raczej tam gdzie się je wyprowadzi
    • mimblaxxx Re: Z pieskiem na teren SP 40 28.05.07, 15:18
      Nie rozumiem, jak można na takie rzeczy zezwalać. Właściciele psów powinni po
      nich sprzątać. Co to, podwórko można zaśmiecać odchodami, a mieszkań nie?
      Dlaczego nie wyprowadzają swoich psów np w swoich sypialniach?
      • Gość: qża tfaż Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 21:54
        Nie powiem żeby podobało mi się zostawianie odchodów na terenie szkoły, ale dziwi mnie, że jakoś nikomu nie przeszkadzają potrzaskane szkła, zasikane przez ludzi ściany (to dopiero smród, pies nie oblewa ścian a jedynie czasem je pokropi żeby zaznaczyć teren), śmieci, graffiti na ścianach, połamane furtki. Dla mnie psia kupa przy tym wszystkim to pikuś, chociaż też nie powinno jej tam być!
        • Gość: Zorro Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:30
          Oczywiście masz racje poruszyłem tutaj problem psów na terenie szkoły co nie
          znaczy , że nie przeszkadzają mi rzeczy o których napisałeś. Dziwi mnie
          bierność dyrekcji SP 40. Mała szkoła dużo zieleni mogłaby być jedną z
          najładniejszych w mieście. Grałem ostatnio w tenisa i widok starszego pana w
          galotach który wypuścił pieska na teren szkoły aby ten tam się wysr.. a sam
          stał w furtce skłonił mnie do poruszenia tego tematu.
          • pit123 Re: Z pieskiem na teren SP 40 29.05.07, 12:07
            Zgadzam się z toba Zorro następnym razem radzę zadzwonić po straż miejską
          • Gość: zniesmaczony Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 06.06.07, 21:59
            nadal temat aktualny niestety
    • Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 13:33
      facio z tym pudelkiem to wypie..j z terenu szkoły
      • Gość: facio z pudelkiem Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 13:39
        mój pudelek tam ma wybieg he he
    • Gość: ja Re: Z pieskiem na teren SP 40 IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 09.09.07, 19:23
      up
    • dyziek_o Re: Z pieskiem na teren SP 40 13.02.16, 14:34
      Tak sobie czytam i się zastanawiam;
      Prawie 50 postów i wszystkie, - jedynie może dwa albo trzy, - przeciw wyprowadzaniu psa.
      Natomiast nikt nie zabiera głosu w kwestii syfu robionego przez ludzi/młodzież.
      To jak to jest; - ludziska sr... i śmiecić mogą a zwierzęta już nie?!
      Dyzio.

p.s
      Teren szkoły winien być wolny od wybiegu dla psów, - to oczywiste.
      Rejon blokowisk, gdzie mieszkają właściciele zwierząt powinien mieć wyznaczony teren gdzie można wyprowadzać zwierzęta. W przeciwnym razie zwierzęta mogą być wyprowadzane na obszarze
      ogólnodostępnym. Jeśli takiego wyznaczonego miejsca nie ma, - umieszczanie tabliczek z napisem " Zabrania się wyprowadzania psów" - można sobie w .........wsadzić.
      Pozdrawiam serdecznie,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka