getreal 21.07.06, 20:44 Zna ktosik moze Mohameda Sayed z Ali Baby [pracuje w barku wodnym przy basenie]Ma ktos o nim jakies info? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poziomka1978 Re: Mohamed z Ali Baba 28.04.07, 02:32 Bylam na wakacjach w Hurghadzie w Hotelu Ali Baba siedem miesiecy temu, pewnie go widzialam, bo jestem wzrokowcem, ale niestety nie moge Ci udzielic zadnej informacji, bo nie znam Mohameda. Wlasnie sama szukam informacji o Arabie imieniem Taha, ktory takze pracuje w barku wodnym przy basenie i tam smazy frytki i lasanie, jak rowniez w drugiej hotelowej restauracji, ale tylko wieczorami i chyba tez nie zawsze, (stal za szwedzkim stolem w bialym kitelku) Moze Ty cos wiesz? Bede wdzieczna i rowniez pozdrawiam! Jesli masz wiesci pisz na moj e-mail angel1978@onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
moni11222 Re: Mohamed z Ali Baba 07.05.07, 12:31 Hey Getreal, wyglada na to, ze moja kolezanka zna go dosyc dobrze, napiszesz mi wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka1978 Re: Mohamed z Ali Baba 07.06.07, 23:38 Droga Getreal, Czy nadal szukasz info o Mohamedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
bronxnacodzien Re: Mohamed z Ali Baba 02.01.08, 12:56 to chyba jeden z 40 rozbójników od alego.... Odpowiedz Link Zgłoś
angeline Re: Mohamed z Ali Baba 03.01.08, 09:14 bronxnacodzien ty chyba jestes taki odwazny tylko tu na forum ale napewno bys nie byl wiecej jakbys wpadl w rece tych 40 rozbojnikow... Odpowiedz Link Zgłoś
bronxnacodzien Re: Mohamed z Ali Baba 03.01.08, 10:58 chapeau bas....Gosiu....celna diagnoza :) Odpowiedz Link Zgłoś
angeline Re: Mohamed z Ali Baba 03.01.08, 12:08 a skad ty wiesz ze jestem gosia? wscibski jestes, te diagnozy zatrzymaj dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bronxnacodzien Re: Mohamed z Ali Baba 03.01.08, 13:25 ...ze szklanej kuli ...i czytaj ze zrozumieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
angeline Re: Mohamed z Ali Baba 04.01.08, 03:40 ja jeszcze rozumie jak czytam a ze pisze z bledami bo w polsce od lat.... nie mieszkam to nie rozumie wszystkiego :) Odpowiedz Link Zgłoś