Gość: dżejzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 13:11 Gdzie dostane dzis recepte na POSTINOR? Znacie apteki, gdzie sprzedaja to bez recepty? Prosz o pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.trustnet.pl 07.06.07, 13:19 najlepiej obdzwon sobie ginekologow z ksiazki telefonicznej, na pewno jakis zrozumie sytuacje i cie przyjmie na szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.man.czest.pl 07.06.07, 14:39 jak pech to pech... trzeba zaczekac do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.trustnet.pl 07.06.07, 14:56 apteka na Bardowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.trustnet.pl 07.06.07, 14:58 aha i proponuję,żebyś poszedł razem z dziewczyną,albo sam.Facetom chętniej sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zen Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: 80.48.49.* 07.06.07, 15:01 Idź na pogotowie, tam Ci wypiszą receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejzi Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:58 Dzięki juz mam, oby zadzialala :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 16:30 zadziala , postinor jest skuteczny, zycze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pogotowie Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 17:44 na pogotowie a z jakiej racji??? to nie jest stan zagrożenia życia ani nagła choroba, do ginekologa trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: 212.2.99.* 07.06.07, 18:36 Pracuje w aptece...Jest Pani zupełnie niepoważna pisząc taką informacje publicznie na forum.Zaoszczędziła Pani 100zł na lekarza.Domyślam się ,że ubłagała Pani w aptece osobę ,która stała za okienkiem.Ona zrobiła Pani przysługę...Po pierwsze "uratowała Pani życie" a po drugie wzbogacił się Pani budżet o co najmniej 100PLN-to są fakty.A najgorsze jest to ,że pisze Pani o tym publicznie i być może psuje Pani życie osobie ,która uratowała Pani życie...Czytający to ludzie tacy jak ja dzięki Pani publicznej opinii już nigdy nie będą mieli szansy być człowiekiem dla człowieka...Myślę ,że rozumie Pani o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Przemo Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:25 Stary ale o co ci chodzi?Nikt publicznie nie podal apteki w ktorej zakupil medykament.A co do czlowieczenstwa to Tobie brakuje duzo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lancet Re: Gdzie recepta na PoSTinOR dzis?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 19:28 "Nikt publicznie nie podal apteki w ktorej zakupil > medykament.A co do czlowieczenstwa to Tobie brakuje duzo..... - - - / nie tylko kretyn ale i analfabeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżejzi Do Przemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 09:49 A pewny jestes, ze nie zdobylam recepty?? Nie zabieraj glosu w formu, jesli nie potrafisz wstrzelic sie w temat. Wszystkim pomocnym wielkie dzieki, choc dodam, ze Postinor kupilam nie w miejscach, gdzie mi radzono. Aha!! I w aptekach nie da sie uprosic tego leku!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś