Dodaj do ulubionych

Ginekolog - Częstochowa

IP: *.cn.com.pl 10.06.07, 00:19
Jestem w 5 miesiącu mojej pierwszej ciąży. Moim lekarzem prowadzącym jest
Grażyna Adamkiewicz do tej pory oprócz drogich i chyba dość częstych wizyt
(co 3 tygodnie, czasem nawet 2) nie mam jej nic do zarzucenia ale nasłuchałam
się ostatnio dużo złych opinii na jej temat. Teraz wysyła mnie na badanie usg
z oceną serca dziecka do łodzi za 300zł mówiąc że wszystko jest ok ale ona
poleca to badanie i nie wiem już czy dlatego że rzeczywiście to jest takie
super badanie (z tego co wiem mają tam jakieś bardzo dobre aparatury) czy
poprostu coś ma z każdej pacjentki tam wysłanej. To jest moja pierwsza ciąża
i bardzo się martwię. Bardzo proszę o jakieś opinie na temat pani Adamkiewicz.
Obserwuj wątek
    • Gość: mama 2 dzieci Re: Ginekolog - Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 01:02
      Dlaczego tak często masz wizyty u lekarza? Zle się czujesz czy tak na wszelki
      wypadek ? Mam nadzieję że nie godzisz się każdorazowo na badanie?Zapytaj p.
      Adamkiewicz dlaczego poleca badanie w Łodzi ? / możesz smialo
      zadzwonić /Pamiętaj zawsze stawiac pytania dociekliwe tak aby p.lekarz
      roawiewala Twoje wszelkie wątpliwosci.Masz do tego prawo podwójne
      • Gość: Nati Re: Ginekolog - Częstochowa IP: 195.205.202.* 10.06.07, 02:17
        Ja mam bardzo nieprzyjemne doswiadczenia z tą P. ginekolog. I zreszta nie tylko
        ja jedna, bo moja znajoma też miała ją jako lekarke prowadzącą. Tez miałyśmy
        baaaaardzo częste wizyty, jakieś dziwne drogie badania. Na szczęście w porę się
        opamietałam
        • paniiks Re: Ginekolog - Częstochowa 10.06.07, 06:26
          Witam mój synek ma 2,5 roku i przez całą ciążę chodziłam do Adamkiewiczowej a ostatnie dwa miesiące do jej męża bo taką mają zasadę ściągneła ze mnie kasy ile się dało później jej mąż zrobił to samo a jak trafiłam w 8 miesiącu do szpitala na PCK to nawet mi nie chciał pomóc i tydzień leżałam mało się nie wykończyłam mdlałam każdego dnia bo mocno krwawiłam mam teraz anamie po kilku dniach mój mąż poszedł do pana Adamkiewicza wtedy był ordynatorem z zaproponował mi pieniądze urodziłam następnego dnia przez wywołanie ale gdyby nie pieniądze nie wiem jak by się to skończyło. Wnioski proszę samemu wyjąć. Pozdrawiamy ja i mój synek
          • Gość: aa Re: Ginekolog - Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 09:14
            Ponawiam
            • Gość: asd Re: Ginekolog - Częstochowa IP: 212.87.241.* 10.06.07, 13:49
              chodziłam do jej męża u niej byłam raz KOSZMAR i on i ona Pan A. "wychodował" mi
              piękną nadżerkę którą mój obecny lekarz (prowadzi mi teraz drugą ciążę) musiał
              dwukrotnie zamrażać....
              nie poszłabym do nich
    • mamusia_mumina Re: Ginekolog - Częstochowa 10.06.07, 17:25
      polecam dr Sikorę
    • Gość: aga Re: Ginekolog - Częstochowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.07, 22:28
      według mnie takie badanie serduszka,jeśli nie ma do niego żadnych wskazań,jest
      CAŁKOWICIE NIEPOTRZEBNE!!!W moim otoczeniu jest mnóstwo kobiet w ciąży i żadna
      nie miała takiego badania,ja też nie.I po co chodzisz na wizyty co 2,3 tygodnie?
      Nie wystarczy co 4,5 jeśli ciąża przebiega prawidłowo?Coś mi się zdaje,że ta
      pani ciągnie od Ciebie kasę i tyle.Ja też chodziłam do lekarza,który nie
      spełniał moich oczekiwań.Żałuję,że go nie zmieniłam,jak przestał mi odpowiadać.
      • jo405 Re: Ginekolog - Częstochowa 26.07.07, 10:57
        A do jakiego lekarza chodziłaś? Jestem w ciąży i nie chciałabym do tego samego
        trafić. Czy ktoś może mi polecić dobrą ginekolog przyjmującą i w przychodni i
        prywatnie?
    • Gość: pysia Re: Ginekolog - Częstochowa IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.07, 23:35
      w 5 miesiącu??? Na szczegółowe badanie płodu powinna wysłać Cię dużo
      wcześniej!!! Zapytaj koniecznie DLACZEGO wysyła Cię na to badanie akurat teraz.
      Mnie też lekarz z Cz-wy kazał zrobić badanie, które okazało się zupełnie zbędne
      w/g lekarzy z Łodzi, bo było po prostu na to już za późno i nie było nawet
      norm(bo normy są tylko do np.20 tyg. ciąży)
      Pozdrawiam
      P.S. Pytaj o wszystko swoją panią doktor!!!
      • Gość: dora Re: Ginekolog - Częstochowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 07:37
        A co sądzicie o dr Najmanie do prowadzenia ciąży? Kilka dni temu dowiedziałam
        się, że jestem w ciąży :):):). I dzisiaj mam zamiar wybrać się właśnie do tego
        lekarza. Jest to moja pierwsza ciąża a wiadomości o tym lekarzu przeczytałam
        jedynie na forum. Bardzo dziękuję za odpowiedzi :):):)
        • prisilla do dory 11.06.07, 10:25
          z czystym sumieniem polecam Ci dr.Najmana, swietny specjalista! sama urodzilam
          u niego zdrowego :)
          • Gość: dora Re: do dory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 10:39
            Dzięki za odpowiedź :). Jeśli możesz i pamiętasz to proszę napisz mi w jakich
            godzinach przyjmuje dr Najman w przychodni Kolejowej a w jakich dniach i w
            jakich godzinach u siebie prywatnie. Z góry bardzo dziękuję.
            • madox38 dobry ginekolog!!! 11.06.07, 12:26
              Polecam dra Andrzeja Słabikowskiego,przepisuje badań tyle ile potrzeba,
              kontroluje wagę matki i byle słuchać jego zaleceń ,to jest rewelacyjny!
              • jo405 Re: dobry ginekolog!!! 26.07.07, 11:00
                A gdzie przyjmuje ten doktor? i czy jest też w szpitalu?
            • ancymonka Najman 30.07.07, 12:47
              Też z czystym sumieniem polecam Najmana. Uratował życie i mnie i synkowi.
        • agaaa27 Re: Ginekolog - Częstochowa 29.07.07, 11:38
          Ja też polecam dr Najmana. Bardzo kontaktowy i konkretny. Ma świetne opinie.
          Natomiast nie polecam Słabikowskiego. Chodziłam do niego i byłam niezbyt
          zadowolona, ale wiadomo, że opinii tyle ile ludzi.

Zresztą jest już na forum taka "biała lista" ginekologów z częstochowy.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12018201

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka