tajk 13.06.03, 15:19 Kłobucka, Lublińca i Koniecpola też. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:34 jestem za.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny q Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 19:09 jestem za ponadto powinien byc podzial tego forum na : sport, aleje, koźlą ławkę itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXX Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 17:25 Gość portalu: Myszkow co wy sobie kurwa myslicie? WYPIERDALAC forum dla jebanych hanysów NIGDY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWA Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 22:00 No więc zacznę ja, mieszkam niedaleko Myszkowa. Jeśli ktoś jest z okolic niech się odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 18:08 a ja jestem z myszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AWA Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:46 Psotka napisz coś o sobie. Może na priw aniaw1108@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 23:02 zwykła dziewczyna,mam narzeczonego,mieszkam w Myszkowie,ale pochodzę z Częstochowy,codziennie odwiedzam forum,a moje życie to kosmetyki... Odpowiedz Link Zgłoś
paradigm_jf Re: FORUM DLA MYSZKOWA 20.06.03, 08:13 myszkow, zarki, cala ta okolica. witam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 22:31 my także witamy!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIESZCZUCH Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 20:57 Oho, wiesniaki sie do netu dorwali i juz chca miec swoje forum... Na pole brudasy, a nie na internet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 17:27 wypierdalac pierdolone myszkowskie psy!!!!! po co wam to forum HUJ wam w krzyz kutasy jebane zawsze i wszedzie PIERDOLIC MYSZKOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.icis.pcz.pl 27.06.03, 23:00 Za takich pseudo-Czestochowian jak ten ponizej debil jest mi wielki wstyd. Przepraszam wszystkich Myszkowian. Rulez Myszkow !!! Gość portalu: XXX napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś