Dodaj do ulubionych

FORUM DLA MYSZKOWA

13.06.03, 15:19
Kłobucka, Lublińca i Koniecpola też.
Obserwuj wątek
    • Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.03, 19:34
      jestem za....
      • Gość: johny q Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 19:09
        jestem za

ponadto powinien byc podzial tego forum na : sport, aleje, koźlą ławkę itp.
      • Gość: XXXXX Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 17:25
        Gość portalu:
        Myszkow co wy sobie kurwa myslicie? WYPIERDALAC forum dla jebanych hanysów NIGDY
    • Gość: AWA Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.03, 22:00
      No więc zacznę ja, mieszkam niedaleko Myszkowa. Jeśli ktoś jest z okolic niech
      się odezwie.
      • Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.03, 18:08
        a ja jestem z myszkowa.
    • Gość: AWA Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 22:46
      Psotka napisz coś o sobie. Może na priw aniaw1108@wp.pl
      • Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.03, 23:02
        zwykła dziewczyna,mam narzeczonego,mieszkam w Myszkowie,ale pochodzę z
        Częstochowy,codziennie odwiedzam forum,a moje życie to kosmetyki...
        • paradigm_jf Re: FORUM DLA MYSZKOWA 20.06.03, 08:13
          myszkow, zarki, cala ta okolica. witam.
          • Gość: psotka Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.03, 22:31
            my także witamy!!!!!!
            • Gość: MIESZCZUCH Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.03, 20:57
              Oho, wiesniaki sie do netu dorwali i juz chca miec swoje forum...
              Na pole brudasy, a nie na internet
          • Gość: XXX Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.06.03, 17:27
            wypierdalac pierdolone myszkowskie psy!!!!!
            po co wam to forum
            HUJ wam w krzyz kutasy jebane
            zawsze i wszedzie PIERDOLIC MYSZKOW
            • Gość: xx Re: FORUM DLA MYSZKOWA IP: *.icis.pcz.pl 27.06.03, 23:00
              Za takich pseudo-Czestochowian jak ten ponizej debil jest mi wielki wstyd.

Przepraszam wszystkich Myszkowian.

Rulez Myszkow !!!

Gość portalu: XXX napisał(a):
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka