b541 20.03.07, 11:55 Mam ogromną i nietypową prośbę. Nie jestem z Jastrzębia i chodzi mi o nazwy ulic, gdzie okna mieszkań wychodzą na kopalnię Jas-Mos. Z góry dziękuję pięknie za odpowiedź:))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rasgeea Re: topografia miasta 20.03.07, 13:38 Górnicza, Wyspiańskiego, Kopernika, Bogoczowiec, Boża Góra, Lipowa też się łapie:) :)))) Odpowiedz Link
kasiulek70 Re: topografia miasta 21.03.07, 21:19 Z Opolskiej ,Poznańskiej i Kondziołowiec jak ktoś jest na górce też widać Jas- Mos:) Odpowiedz Link
basiasss Re: topografia miasta 21.03.07, 21:37 A tak z ciekawości:) W jakimś konkretnym celu potrzebna Ci była ta info czy z ciekawości? :D Odpowiedz Link
b541 Re: topografia miasta 22.03.07, 07:12 Pytasz mnie z ciekawości, czy ja z ciekawości :)))). Nie, KTOŚ powiedział, że jego okna wychodzą na Jas-mos. "A jak mom cas, to se tak siedze i myśle......, a jak ni moc casu, to se tylko siedze". A ja , mimo, że nie mam czasu, myślę : na jakiej ulicy może mieszkać??? I stąd moja prośba i gorąco wszystkim dziękuję za informacje:)))) Pozdrowionka Niech Wam w Jastrzębiu zawsze świeci słonko, no i trochę deszczu też musi być:))) Cześć Odpowiedz Link
rasgeea Re: topografia miasta 22.03.07, 07:48 oj, już z tym deszzcem nie pzresadzajmy :)))))))) Odpowiedz Link
b541 Re: topografia miasta 22.03.07, 07:58 Nie , no jasne. Przesadzajmy dopiero po deszczu:)))) Odpowiedz Link
basiasss Re: topografia miasta 22.03.07, 14:11 Niech pada trochę w Jastrzębiu- dobrze to zrobi roślinkom. I Wam tam- hehe:) Odpowiedz Link