Dodaj do ulubionych

Nocna brawura!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 20:41
W al. J.P.II dzisiejszej nocy wyscigi samochodowe skonczyly sie wyraznie
szczesliwie -nikt nie zosytal ranny jedynie jeden samochodzik do kasacji i
ogrodzenie betonowe tez sie zachwialo w posadach!
Wnosze o ograniczenie ruchu na calej dlugosci J.P.II do 30 km/h.
zarowno noca jak i dniem!
Co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: rafallski Re: Nocna brawura! IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 13.07.07, 22:00
      Jasne i korki będą na DK1, na Rocha i na wzystkich drogach dojazdowych i przecinających JP II. Baaaaardzo głupi pomysł!
      Wg mnie ograniczenie do 50km/h w tej aleji jest i tak zbyt restrykcyjne....
    • Gość: kobietka Re: Nocna brawura! IP: *.centertel.pl 13.07.07, 22:23
      Bingo Ty chyba nie piszesz powaznie...????;/
      czy Ty nie masz wyobraźni???pewnie nawet prawa jazdy nie masz i nie wiesz ile
      to jest 30 km/h...przeciez to jest jak stanie w miejscu..hehehe ja nawet
      szybciej chodze...
      nie ni rozbawiles mnie tym textem..heheh
    • Gość: nn Re: Nocna brawura! IP: 83.2.140.* 13.07.07, 22:42
      Dla niektórych i 30 jest za dużo.
      • Gość: OKO Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:07
        Wystarczy pare patroli w nocy w Al JPII i na Nowowwiejskiego i po sprawie.
        Ale noca to Policja spi.

Zreszta ja w bialy dzien widzialem jak na zielonym swietle na skrzyziowaniu
        "dawca" cyklista ruszal na jednym kole i jechal az do Wilsona.
        Szkoda, bo tyle ludzi czeka na organy!!!!!!!
        • Gość: starababba Re: Nocna brawura! IP: *.iplus.com.pl 14.07.07, 11:31
          co sobote okolo godz. 21 czekając na tramwaj na przystanku w Alejach .obseruje
          wyscigi samochodów i raidy motocyklistów. Ludzie w popchłochu uciekąją z
          przejscia dla pieszych .Tylko policji nie widać .......
        • Gość: strababa Re: Nocna brawura! IP: *.iplus.com.pl 14.07.07, 11:32
          a może zamiast policji ustawic karetki ,aby bezzwłocznie pobierali narządy od
          dawców ?????????//
          • Gość: kasia Re: Nocna brawura! IP: *.lelewela.trustnet.pl 14.07.07, 16:55
            Z karetkami dobry pomysł hehe:P Tylko jeszcze, żeby oni zabijali sami siebie,
            niestety najczęściej giną niewinni ludzie przez takich de...li
    • Gość: Boss Re: Nocna brawura! IP: *.227.inds.pl 14.07.07, 02:31
      Bingo jestes idiota i tyle. 80km/h to spoko prędkość jak na al. Jana Pawła II
      • Gość: bingo Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 09:12
        A jednak tym co sie tak spiesza z pewnoscia wystarczy trzydziesci na godzine,
        bedzie bezpieczniej i nie straca wiele czasu na opis kolizji lub leczenie
        powypadkowe!
        Jestem za ograniczeniem predkosci na J.P.II,
        to miejsce w ktorym mamy najwiecej wypadkow!
    • Gość: anty Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:40
      a moim zdaniem to nocą powinno się zamknąć ulice dolotowe do JPII i niech te
      debile na motorkach i w 20-letnich BMW się rozpieprzają... im szybciej smarki z
      nich zostaną na słupach i asfalcie tym szybciej będzie spokój.
      • Gość: bingo Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:13
        Moze to i dobra mysl, ja jednak pomimo innych wpisow i pogladow wnosze
        stanowczo o ograniczenie predkosci do 30, a wtedy Ci ktorzy choc troche
        zauwazaja znaki beda jezdzic ok 50km/h.
        Mam nadzieje ze te wpisy czyta nasza drogowka!
        • Gość: ON Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 12:54
          Bingo pomysl tylko co tam da zmniejszenie predkosci. Ano nic bo i tak wszyscy
          tam jezdza szybciej i nikt tego nie kontroluje. Nie mozna na takiej drodze
          zrobic ograniczenia do 30km/h bo to by byla glupota. Droga jest dosyc szeroka,
          nie ma chodnikow. Moim zdaniem jedyna sluszna rzecza byloby ustawienie tam
          fotoradaru i prdkosc 70km/h. Mysle ze wtedy skonczyly by sie wypadki.
        • Gość: kasia Re: Nocna brawura! IP: *.lelewela.trustnet.pl 14.07.07, 16:53
          Powiedz mi co da ograniczenie do 30? Myślisz, że ci którzy się ściagają na
          ulicach przestrzegają znaków? Myślisz, że jeśli będzie ograniczeie do 30 czy
          nawet do 50 to oni będą jechać wolniej? Otóż nie, jak ktoś chce się ścigać to i
          tak będzie, i nie ważne czy jest tam dozwolone 30, 50 czy 200 km..
    • Gość: Stary Praktyk Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 11:41
      Do asa. Z ciebie taki as, ale przez " K " na początku.
      Jeśli nie potrafisz utrzymać pewnego poziomu, daj se luz i nie zaśmiecaj
      internetu swoimi wypocinami. Ubliżyć i tak nikomu nie jesteś w stanie, ponieważ
      nadajesz na poziomie nie odbieralnym dla Ludzi.
      Mam nadzieję, że niezbyt trudnym językiem napisałem. Przemyśl to sobie
      nim drugi raz podejmiesz temat.
      Nie pozdrawiam, nie ta częstotliwość.
    • Gość: bingo Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 12:57
      Jednak nalezaloby cos z tym zrobic, al.J.P.II to droga na ktorej bez mala co
      dzienie dzieje sie cos nie dobrego bo wypadki, stluczki i potracenia w takiej
      czestotliwosci to nie normalnosc!
      - a tak byc nie powinno!
    • Gość: młodzik Re: Nocna brawura! IP: 212.87.241.* 15.07.07, 18:49
      Ty też za nie długo będziesz starym prykiem w dodatku zgorzkniałym
      • Gość: stary praktyk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 22:10
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: bingo Re: Nocna brawura! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 10:10
          Co do kontroli policji na Jana Pawla II to stwierdzam za jej po prostu nie ma
          Sporadycznie widac mundurowych uwazajacych na tych ktorzy zawracaja
          na "strzalce" co jest zabronione kodeksem ruchu drogowego i karaja ich slono a
          za przekroczenia predkosci to juz nie bo po co "ryzyko"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka