Dodaj do ulubionych

klimatyzacja w Real

IP: 212.87.241.* 18.07.07, 14:44
Skandal to mało powiedziane ,żeby w takim sklepie i nie było klimy
co sadzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:55
      ja pracuje na pasazu w realu i musze to wytrzymywac
    • Gość: nn Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 15:12
      Ten temat był wzeszłym roku poruszony i nic w tej sprawie nie zrobiono.
      • Gość: BELA Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:19
        Dlatego trzeba jeździć do Tesco, może Real coś zrobi w tym kierunku!!!
        • Gość: adek Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:14
          trzeba poprostu przetac robic tam zakupy,jesli nie zalezy im na kliencie wiec
          ja teraz jezdze do tesco auchana
        • Gość: kolo Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 17:23
          To faktycznie skandal, aby w takim sklepie nie było klimy. Może pani dyrektor
          zajęłaby się tym. Najwyższa pora. Może lepiej było zająć się klimatyzacją niż
          przestawiać półki i artykuły w inne miejsca. Ciekawe czy gabinet pani dyrektor
          też nie ma klimatyzacji. Czy ta pani nie pomyśli o złym stanie artykułów? Nie
          mówiąc już o pracownikach (ale ich warunki pracy to ją nie interesują). Ale
          jeżeli chodzi o zakupy w Tesco, to przestrzegam. Nagminnie zdarza się taka
          sytuacja, że inne ceny są przy artykułach a inne na paragonie. Trudno z każdym
          towarem biegać do czytnika.Kilka razy zgłaszałam to, ale poprawy żadnej. Więc
          bądźcie ostrożni
    • Gość: cc Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 17:33
      kolo ma racje.Zmian sklepu to jest najgorszy pomysł. Trzeba spowodować aby
      szefostwo REALA zrozumiało temat.
      • Gość: Aneta Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:56
        Już niedługo wszystkie pozamykają ,bo nie będzie miał kto w nich pracować i
        wtedy będzie spokój.
    • Gość: gość Re: klimatyzacja w Real IP: 80.54.173.* 18.07.07, 19:15
      juz nie ma kto pracowac w tych marketach;dlatego jest duzo mlodych ludzi-
      studentow ktorych sie wykorzystuje! teraz te wszystkei markety to obozy pracy
      mlodych!
    • Gość: ania Re: klimatyzacja w Real IP: *.apus-net.pl 18.07.07, 22:45
      sklep bez klimatyzacji to skandal!!! Wszystkie artykuły nie nadają się do
      spożycia jak są w takim upale przechowywane. Ostatnio chciałam kupić czekolade w
      realu i okazało się że pływa...
    • Gość: floyd_the_barber Re: klimatyzacja w Real IP: 87.102.57.* 18.07.07, 23:23
      • Gość: floyd_the_barber Re: klimatyzacja w Real IP: 87.102.57.* 18.07.07, 23:25
        skandalem to jest ze taki wielki blaszany moloch powstal w centrum miasta
        szpecac je dokumentnie!
        • Gość: tomo Re: klimatyzacja w Real IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.07, 23:28
          w centrum miasta? hmmmmm dziwne
    • Gość: fx brak klimatyzacji w Real Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:34
      W Radomiu w Realu jest to samo, gorącą, kolejki do kas, towar badziewie, żarcie
      kicha i jak trzeba to obsługi nie ma, na szczęście wyleczyłem się i już nie
      kupuję w tym markeciku. Teraz obok postawili jeszcze jedną taką budę. Dno
      totalne, ale bez tego można żyć :)
      Sieć nastawiona wyłącznie na wyssanie kasy od klienta
    • Gość: pikpok26 Re: klimatyzacja w Real IP: 212.160.108.* 18.07.07, 23:53
      Klimy nie ma ale ludzi pełno. Dlaczego?
      Bo jest samochód do wygrania!!!
      Za pieniądze zaoszczędzone na prądzie mogą kupic kilka takich aut, i w ten
      sposób wydją na plus i to bez klimy...
    • Gość: klient Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 00:11
      rzeczywiście wczoraj i przedwczoraj było bardzo gorąco na realu(ok 30st.C),ciekawe czy dyrekcja dała pracownikom darmowe napoje na stoiska i więcej przerw.

pozdr,klient
      • Gość: gość Re: klimatyzacja w Real IP: 80.54.173.* 20.07.07, 13:22
        albo krotsze godziny pracy! taki przepis ze w czasie upalow pracodawca powinien
        zapewnic pracownikom krotszy czas pracy!
        • Gość: Olo Re: klimatyzacja w Real IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 15:35
          Ja z tego powodu omijam real szerokim łukiem
    • Gość: ania Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:09
      kochani przeciez to prosta sprawa, jak ktos nie szanuje klienta to nie chodzi
      się tam robić zakupów, ja chodzę do Auchon miła obsługa pakują zakupy, swieże
      produkty, a jak jestem w miescie to ide do Elli w miarę chłodno ( chociaż panie
      na kasie dużo zostawiaja do zyczenia ale przynajmniej chłodno jak robię
      zakupy), a jak jestem na Błesznie to polecam muszkieterów super obsługa, wybór
      nalezy do was.
      Do reala nie chodzę od dwóch lat kiedy miałam zatrucie i sprzedano mi stare
      produkty była to bardzo bolesna ale jakże dobra lekcja. Dzisiaj wiem jedno
      zdrowie jest tylko jedno i chodze tam gdzie szanuje się klienta!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka