Gość: ilona IP: 212.87.241.* 18.07.07, 14:44 Skandal to mało powiedziane ,żeby w takim sklepie i nie było klimy co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:55 ja pracuje na pasazu w realu i musze to wytrzymywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 15:12 Ten temat był wzeszłym roku poruszony i nic w tej sprawie nie zrobiono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BELA Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 15:19 Dlatego trzeba jeździć do Tesco, może Real coś zrobi w tym kierunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 16:14 trzeba poprostu przetac robic tam zakupy,jesli nie zalezy im na kliencie wiec ja teraz jezdze do tesco auchana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 17:23 To faktycznie skandal, aby w takim sklepie nie było klimy. Może pani dyrektor zajęłaby się tym. Najwyższa pora. Może lepiej było zająć się klimatyzacją niż przestawiać półki i artykuły w inne miejsca. Ciekawe czy gabinet pani dyrektor też nie ma klimatyzacji. Czy ta pani nie pomyśli o złym stanie artykułów? Nie mówiąc już o pracownikach (ale ich warunki pracy to ją nie interesują). Ale jeżeli chodzi o zakupy w Tesco, to przestrzegam. Nagminnie zdarza się taka sytuacja, że inne ceny są przy artykułach a inne na paragonie. Trudno z każdym towarem biegać do czytnika.Kilka razy zgłaszałam to, ale poprawy żadnej. Więc bądźcie ostrożni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: klimatyzacja w Real IP: 83.2.140.* 18.07.07, 17:33 kolo ma racje.Zmian sklepu to jest najgorszy pomysł. Trzeba spowodować aby szefostwo REALA zrozumiało temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: klimatyzacja w Real IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:56 Już niedługo wszystkie pozamykają ,bo nie będzie miał kto w nich pracować i wtedy będzie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klimatyzacja w Real IP: 80.54.173.* 18.07.07, 19:15 juz nie ma kto pracowac w tych marketach;dlatego jest duzo mlodych ludzi- studentow ktorych sie wykorzystuje! teraz te wszystkei markety to obozy pracy mlodych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: klimatyzacja w Real IP: *.apus-net.pl 18.07.07, 22:45 sklep bez klimatyzacji to skandal!!! Wszystkie artykuły nie nadają się do spożycia jak są w takim upale przechowywane. Ostatnio chciałam kupić czekolade w realu i okazało się że pływa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floyd_the_barber Re: klimatyzacja w Real IP: 87.102.57.* 18.07.07, 23:25 skandalem to jest ze taki wielki blaszany moloch powstal w centrum miasta szpecac je dokumentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomo Re: klimatyzacja w Real IP: *.stk.vectranet.pl 18.07.07, 23:28 w centrum miasta? hmmmmm dziwne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fx brak klimatyzacji w Real Radom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 23:34 W Radomiu w Realu jest to samo, gorącą, kolejki do kas, towar badziewie, żarcie kicha i jak trzeba to obsługi nie ma, na szczęście wyleczyłem się i już nie kupuję w tym markeciku. Teraz obok postawili jeszcze jedną taką budę. Dno totalne, ale bez tego można żyć :) Sieć nastawiona wyłącznie na wyssanie kasy od klienta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikpok26 Re: klimatyzacja w Real IP: 212.160.108.* 18.07.07, 23:53 Klimy nie ma ale ludzi pełno. Dlaczego? Bo jest samochód do wygrania!!! Za pieniądze zaoszczędzone na prądzie mogą kupic kilka takich aut, i w ten sposób wydją na plus i to bez klimy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.07, 00:11 rzeczywiście wczoraj i przedwczoraj było bardzo gorąco na realu(ok 30st.C),ciekawe czy dyrekcja dała pracownikom darmowe napoje na stoiska i więcej przerw. pozdr,klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: klimatyzacja w Real IP: 80.54.173.* 20.07.07, 13:22 albo krotsze godziny pracy! taki przepis ze w czasie upalow pracodawca powinien zapewnic pracownikom krotszy czas pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: klimatyzacja w Real IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 15:35 Ja z tego powodu omijam real szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: klimatyzacja w Real IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 17:09 kochani przeciez to prosta sprawa, jak ktos nie szanuje klienta to nie chodzi się tam robić zakupów, ja chodzę do Auchon miła obsługa pakują zakupy, swieże produkty, a jak jestem w miescie to ide do Elli w miarę chłodno ( chociaż panie na kasie dużo zostawiaja do zyczenia ale przynajmniej chłodno jak robię zakupy), a jak jestem na Błesznie to polecam muszkieterów super obsługa, wybór nalezy do was. Do reala nie chodzę od dwóch lat kiedy miałam zatrucie i sprzedano mi stare produkty była to bardzo bolesna ale jakże dobra lekcja. Dzisiaj wiem jedno zdrowie jest tylko jedno i chodze tam gdzie szanuje się klienta!! Odpowiedz Link Zgłoś