ancymonka 07.08.07, 11:30 Jeszcze sama jestem w szoku po włączeniu forum ;) Piszcie swoje opinie na temat zmienionego forum. I te dobre i te krytyczne. Ja na razie jeszcze nie wiem co powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAFAł Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:32 Stare było o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:37 stare bylo o wiele lepsze, przede wszystkim bardziej przejrzyste, ja chce stare forum :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 11:49 nie podoba mi się i już Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 12:00 Mnie też. Zielony wchodzi, a klasycznego stylu w ustawieniach nie da się włączyć. Bubel jakiś. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poalo Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 89.174.23.* 07.08.07, 12:04 niby taki nowoczesny wyglad, ale jednak przyzwyczailem sie do starego:) Oddajcie nam stare forum!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 89.174.23.* 07.08.07, 12:05 Anno, juz dawno Cie tutaj nie bylo...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 12:11 Witaj, Paolo. Duuużo zajęć, do tego urzędy, dom itd. Sam rozumiesz. Ale duchem jestem tutaj ciągle. ;) Sentyment pozostał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:17 beznadziejne to nowe forum. Stare było duzo bardziej przejrzyste. Oddajcie stare forum !! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_2804 Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 12:38 Nowe forum? Kwestia gustu i przyzwyczajenia ale dlaczego forum czestochowskie nie jest rownie latwo dostepne jak fora Krakowa czy Warszawy? Przeciez nasze forum, jesli chodzi o liczbe postow, jest w scislej czolowce. Odpowiedz Link Zgłoś
brat_niedzwiedz Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 12:52 troche lipne...ale mozna sie przyzwyczaic:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 212.160.86.* 07.08.07, 12:54 zdecydowanie stare było lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
daga1974 Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 15:17 a mnie się podoba , nie wiem co Wam w nim przeszkadza ? to po prostu kwestia przyzwyczajenia . do wszystkiego można przywyknąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lak Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 16:09 Beznadzieja, A dlaczego moderator powiela watki??? Może powinnaś sama ancymonko skasować swój watek jako powtarzający się, a nie przyklejać go. Prywata?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bubel Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 17:24 Nowe, nie znaczy lepsze. Jest fatalne, mało przejrzyste, mdłe. Oddajcie stare, albo poprawcie ten BUBEL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.w2 Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 212.87.241.* 07.08.07, 17:49 Mnie też nowa wersja forum się nie podoba.Pewnie z czasem da się do niej przywyknąć ale na razie jestem zdegustowany.Co miała wnieść ta zmiana? Chyba tylko obrzydzić i zniechęcić do odwiedzania forum.U mnie zadziałało to rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 19:33 1/3 strony jest bezuzyteczna dla forumowiczow(odnosniki do innych for,a takze reklamy sa zbedne)wczesniejsza wersja byla przejrzysciejsza,a takze kolor byl ciemniajszy co ulatwialo lepsze wylapanie tematow.Powiem tak wazniejsze odnosniki moznabyloby dodac w stopce forum,a ogolnie styl nietrafiony ale sa gusta i gusciki,a takze me przyzwyczajenie i odczucia zwiazane z wczesniejszym stylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.08.07, 19:39 kto to coś wymyślił już tu nie wejdę Odpowiedz Link Zgłoś
monmiz Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 21:22 Mnie się podoba, lubię zmiany:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość-144 Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:23 NIE PODOBA MI SIĘ. Przez chwilę myślałam, że to tylko jeden wątek tak dziwnie sie wyswietla, a tu "takie buty". Gdyby chociaż duże okno było z prawej strony lepiej by się czytało bo teraz to czytam jak "przez rękę" - okno logowania i rozwinięcia innych dać na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 21:37 Moim zdanie jest "do dupy" !! wszystko w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-8 Re: Nowe forum - Wasze opinie 07.08.07, 22:35 Dziekujemy portalowi za zmiane forum! Mozliwe ze to jeden z ostatnich moich wpisow na tym forum. Po zmianach stwierdzam ze nowe jest do... wiadomo czego i nie zamierzam przez pare minut poszukiwac tego co chce znalezc i co moglem znalezc w kilkanascie sekund na starym bo bylo znacznie latwiejsze do nawigacji. Stare bylo czytelne, a teraz to jak dla mnie kazde forum na PHP BB jest o niebo lepsze od tego co zaserwowaliscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 08:40 stare było fajniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 09:37 Stare było lepsze. Oddajcie stare forum!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 11:00 stare stare stare to nowe jest malo czytelne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.hcz.com.pl 08.08.07, 11:23 Nowe jest to d...py. Kategorie źle poukładane, a wyszukiwarka źle wyszukuje. Odpowiedz Link Zgłoś
grzegrzolek Re: Nowe forum - Wasze opinie 08.08.07, 13:03 jakbym znalazł tego co to zaprojektował to bym mu tą biała laskę połamał!! kompletna porażka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raven30 Re: Nowe forum - Wasze opinie 08.08.07, 15:24 Oddajcie stare forum, to jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie_jak_koń Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.07, 17:06 za dużo dziadostwa,gości którzy piszą pierdoły(chociaż to było i wcześniej. wprowadźcie obowiązek logowania w przypadku pisania postów i,co ważniejsze,żeby można było ustawić w opcjach automatyczne logowanie po wejściu na stronę.a layout stary,czy nowy,mnie tam bez różnicy.howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 moje zdanie na ten temat znasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:02 trudno nie ma co walczyć:( tylko zal tego starego forum, zobaczycie że za 2-3 lata będziemy tutaj wspominać jakie te stare forum było piękne. SZKODA NAPRAWDĘ SZKODA:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 to by się przydało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:10 jesli to forum ma być, to niech poprawią czcionkę na większą, niech zapodaja pajacyka;), przydałby się eksploarator forum tak żeby jednym kliknięciem mozna było przeskoczyć do innej tematyki, bo po co mi forum regionalne z tarnowskich gór czy zabrza na które sobie w każdej chwili mogę kliknąć ale jak bym chcial w momencie znaleźć się na forum z telefonami to to zajmuje od groma czasu:(. Logowanie może pozostać to mi nieprzeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 UWAGA !!! do wszystkich zalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:25 mozna włączyć stary widok forum a raczej stary układ forum ale tylko jeśli jesteście zalogowani Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka1022 Re: Nowe forum - Wasze opinie 09.08.07, 19:27 Ja jestem za starym forum. Było na 100% lepsze. Jeśli ktoś może niech to poprawi szybko (chociaż pewnie się starał), niech będzie bardziej przejrzyste-jak poprzednie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny55 Re: Nowe forum - Wasze opinie 09.08.07, 21:00 do niczego!!! malutkie literki wyłącznie dla młodych i bystrookich, część reklamowa z prawej strony za to czytelna i zbyt duża! NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
anna.scott Re: Nowe forum - Wasze opinie 09.08.07, 21:45 Ja mam pytanie dotyczące "nowej" poczty. W "starej" można było łatwo usunąć konto pocztowe. Jak to zrobić teraz? Nie ma w ogóle takiej ikonki w ustawieniach konta. Wygląda na to, że faktycznie lepsze jest wrogiem dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
blanc Re: Nowe forum - Wasze opinie 10.08.07, 10:06 Chciałbym napisać że jest lepsze, jednak jest zdecydowanie gorsze. Stare było bardziej przejrzyste, czytelne, łatwiej było cokolwiek znaleźć. Czcionka też była bardzie "przyjazna". To przypomina forum z jakiegoś nędznego, pośledniego portalu - zdecydowanie wygląda mniej profesjonalnie. Do tego stopnia jest nieprzyjazne, że przestaję tutaj szukać czegokolwiek i raczej już nie będę wchodził na forum - czego żałuję bo zawsze można było się czegoś dowiedzieć, a tutaj nie bardzo chce mi się męczyć. Pozdrawiam PS: IDEALNIE BYŁOMY GDYBY BYŁA JAKAŚ OPCJA DO WYBORU PRZYWRACAJĄCA WYGLĄD FORUM DO TEGO STAREGO, EWENTUALNIE ZMIENIAJĄCA CZCIONKĘ NA TĄ STARĄ, BO ONA BYLA PO PROSTU "LEPSZA DO CZYTANIA" - GŁÓWNIE CHODZI O CZCIONKĘ, JUŻ NAWET NIE O RESZTĘ, choć nie wiem po co nam odnośniki do śląskich for, które mnie i moich znajomych zupełnie nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do d.... Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 195.116.81.* 10.08.07, 18:03 nowe DRAMAT nie ukazuja sie wpisy lub z kilku godzinnym opoznieniem Odpowiedz Link Zgłoś
dziwny55 Re: Nowe forum - Wasze opinie 11.08.07, 15:17 i po cóż Ci nasze opinie? piszemy że nowy układ jest do d....dyni, a on i tak trwa i pewnie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gffdgd Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.streamcn.pl 11.08.07, 20:38 gupie oddajcie nowe :( :( :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza999 Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.07, 23:41 ile formułowiczów musi wystawić negatywną opinię nowemu forum,aby wrócono nam stare??? Ja chcę powrotu do starego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golab Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: 149.135.106.* 12.08.07, 07:49 To jest do d...! golab Odpowiedz Link Zgłoś
ellka25 Re: Nowe forum - Wasze opinie 12.08.07, 09:59 Mnie się nie podoba w ogóle i chyba się nie przyzwyczaję...chcę stare forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.07, 22:55 Tylko wrocilam z wczasow a tu prosze-ekran oswietlil mnie na maxa- beznadzieja.Czy jest szansa powrotu do,,starego,,forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun 51 Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 13:16 Witam Te forum jest do d...y za chiny nie mogę się teraz przyzwyczaić Zmiana jest nie do przyjecia działa namnie jak czerwona płachta na byka i na wielu chyba sądząc po opiniach też Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smogul Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 15:13 wolałbym stare to jest nieczytelne i meczace oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sw Re: Nowe forum - Wasze opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.07, 12:27 mnie się nie podoba, stare forum było bardziej czytelne, ale do tego też chyba będzie się można przyzwyczaić z czasem Odpowiedz Link Zgłoś