Gość: marcelinka IP: *.apus-net.pl 30.08.07, 13:54 Studiuje ktoś z Was w Profesji w Częstochowie??Jeśli tak to jak tam jest trudno czy nie jest źle?? Jacy Profesorowie?? pozdrowiona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 13:59 studiuje?? buahaa dobre. to studium policealne, a na dodatek do kitu. placisz to zdajesz. proste. znam kilka osob po tej ekskluzywnej "szkole". papierek maja, ale w zawodzie raczej nigdy pracowac nie beda, bo nic nie potrafia. taka super szkola. szkoda kasy tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinka Re: Profesja IP: *.apus-net.pl 30.08.07, 14:06 hmm no ja tam dziś byłam i jakaś dziewczyna mowiła ze niezal I semestru i musi powtarzać więc sie przestraszyłam ale dzięki za informacje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Profesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 14:11 kolezanki tylko pisaly non stop referaty na zaliczenia. sprawdziany byly, ale wszyscy sciagali z zeszytow. w ostatnim semestrze nie chodzily prawie wcale i nie pozaliczaly wszystkich zadan praktycznych, a mimo to zdaly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Profesja IP: 80.54.173.* 30.08.07, 17:55 no dokladnie niepolecam ci tej szkoly, a te kolezanki to mzoe mialy szczescie ze zdaly bo ja tez olewalam zajecia a placilam i niezdalam a po drugie stwierdzam ze i tak nic mnie tam nie nauczyli, umiem tyle ile umialam (chodzilam na kosmetyke, i jesli wybierasz sie na kosmetyke to bardzo dobrze umieja przygotwac i nauczyc na ul.jagielonskiej. zycze powodzenia w wyborze szkoly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcelinka Re: Profesja IP: *.apus-net.pl 31.08.07, 16:28 ja idę na turystykę i chciałam sie zapytać jak wyglądają sprawdziany i jacy są profesorowie??pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś