Gość: ART IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 19:45 KACZYŃSKI - SPIEPRZAJ DZIADU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.streamcn.pl 30.08.07, 19:50 i to w podskokach śmierdzielu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.profiline.pl 30.08.07, 19:56 Ja już miałem sen o odlatujących Siwych kaczkach. Było to piękne niezapomiane odczucie, którego i Wy internauci niedługo się doczekacie. Życzę Wam tego z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 89.174.23.* 30.08.07, 20:02 Dzięki tym mordercom demokracji, pierwszy raz w życiu wstydzę się ,że jestem Polakiem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 195.116.81.* 30.08.07, 20:50 a gdzie byliscie "obroncy demokracji" gdy prezydentami byli tacy ludzie jak Jaruzelski czy Kwasniewski ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:04 chłopcze jeszcze zatęsknisz za bliźniakami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:17 chłopcze... ten chłopiec ma 35 lat :) a za tymi dziadami napewno tęsknił nie będę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewinny Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 212.87.241.* 30.08.07, 21:20 Kiedyś zarzucono Kwaśnieskiemu że nic nie robi a Kaczorek co robi (prezydent)? Tęsknie za Kwachem bo w odpowiednich chwilach umiał sie wypowiedzieć, a poza Charkowem wstydu nie przyniósł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 195.116.81.* 30.08.07, 21:35 wypowiedzi Kwasniewskiego zawsze polegaly na dobieraniu slow ktore nic nie znaczyly.On ma niebywaly talent do mowienia w taki sposob ze na koncu sluchacz nie zna jego zdania na zadane pytanie.Potok slow wypowiadany przez tego goscia jest wyprany z jakiego kolwiek sensu.Jest to tak zwane "gledzenie".Wielki z niego polityk ; sekretarz generalny Nato,prezes MKOL,ostatnio sekretarz generalny ONZ ozeniony z tak zwana I dama umiejaca jesc bezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rus Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:50 Leszku bede sie modlil o rozum dla ciebie. Rodzice nie dali ci wlasciwego wychowania, nie dopilnowali ciebie i wagarowales zamiast sie uczyc. Miej do siebie pretensje, ze wypowiedzi Kwasniewskiego nie pojmujesz. Jak zmadrzejesz to pojmiesz. I nie wypowiadaj sie za innych, bo takich jak ty nie ma duzo. Oni tylko w mocherowej kupie sa silni, ale kupa smierdzi... PiSuarem. Zawsze dziewica.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 195.116.81.* 30.08.07, 22:04 drogi rus wypowiadam sie za siebie .to po pierwsze.po drugie jesli ty pojmujesz wypowiedzi Kwasniewskiego jestes ewenementem bo zauwazyli to dziennikarze robiacy wywiady z tym czlowiekiem.po trzecie jego "sukcesy " na arenie miedzynarodowej sa jak wiadomo wielkie.oprocz tych ktore wymienilem wczesniej to jeszcze 2 godziny na korytarzu Kremla na audiencje u Putina no i oczywiscie 5 rzad na obchodach 60 rocznicy II wojny swiatowej w Moskwie.Pamietam doskonale PRL i ludzie pieprzacy wtedy o socjalizmie i przyjazni polsko radzieckiej to dzis najwieksi krytycy kaczorow.a zwrot "mohery" jest juz tak nudny i nic nie okreslajacy ze moglbys cos nowego wymyslec {wysil sie jesli potrafisz} a Pis i tak wygra znowu a sldowcow moze wreszcie szlag trafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 00:59 te twoje "sukcesy" Kwasniewskiego:)) rozbawiles mnie do lez. przypomne ci chociaz 2 najwazniejsze - NATO i UE. to moze zasluga kaczorow?? pier***** 3 po 3. poza tym, przez obie swoje kadencje (10 lat) cieszyl sie wieksza popularnoscia niz 2 kaczory i ten caly ich pis razem wziete. ale jedynym argumentem pis-dzielcow jest jak zwykle charkow. ty pewnie nigdy w zyciu nie piles...bo wygladasz na naje****** i piszesz pozniej takie bzdety, ze nikt nie chce ci sprzedac alkoholu?? przyznaj sie co bierzesz?? teraz krotkie zestawienie obecnie "milosciwie wam panujacego": 1) znajomosc jezykow - kaczor tylko polski...w dodatku potrzeba tlumacza 2) prezencja - minus 10 3) popularnosc w polsce - prawie zadna 4) popularnosc za granica - tu nawet brak skali...wszyscy z niego szydza. ot i mamy rzad i prezydenta...oby juz niezbyt dlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 195.116.81.* 31.08.07, 23:33 panie "kojot" czy ty jaja sobie robisz ? Niedlugo napiszesz ze niejaki Kwasniewski zalozyl Solidarnosc i obalil w Polsce komune.Pisanie ze Kwasniewski wprowadzil Polske do NATO czy UE swiadczy ze jestes totalnym nieukiem {jaka ocene miales z historii ? } lub w domu otrzymales byle jakie wychowanie.jesli proste oczywiste fakty nalezy ci wyjasnic prosze bardzo posluchaj: to ze dzis Polska jest w UE to zasluga ludzi takich jak miedzy innymi Kaczynscy ale takze np Komorowski ,Tusk,oczywiscie Walesa i wielu innych ale nie Kwasniewskiego on byl po tej drugiej stronie.Jesli chodzi o NATO propozycje przystapienia Polski zglosil premier Olszewski i wielka awanture zeby nie draznic Rosji rozpoczelo SdRP {dzis nazywaja sie Sld} a szefem tego byl wtedy Kwasniewski.Jesli chodzi ci jak to napisales prezencje to Kwasniewski jest tylko 2 cm wyzszy od Kaczynskiego,znajomosc jezykow Kwasniewskiego a w szczegolnosci angielskiego jest mizerna. Kaczynski nie jest prezydentem idealnym ale przynajmniej chce cos dla Polski zrobic a nie jak tamten chronic swoich kolesi i ich niejasne interesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 212.87.241.* 30.08.07, 21:56 Może nie porównuj byłej I damy z obecną bo polejemy się ze śmiechu. A poprzedni Prezydent przynajmniej znał słowa Hymnu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Do leszka IP: *.streamcn.pl 30.08.07, 22:01 Facet,przestań pisać brednie.A co niby ten Twój kartofel gada.Pomijając że jego wypowiedź brzmi jak by w dziobie miał pół kilo makaronu to pier..li farmazony od rzeczy.Działa na zasadzie takiej że jak ktoś mu napluje w twarz to mówi że deszcz pada.Spie..alaj na białoruś jak podoba Ci się taka demokracja Odpowiedz Link Zgłoś
martinaston Re: Do leszka 31.08.07, 00:00 Ten kartofel powtarza za bratem kartoflem, że nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne - czarne. hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Kretynizm "Gościa" górą ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:03 oto durnie : /cytat/Facet,przestań pisać brednie.A co niby ten Twój kartofel > gada.Pomijając że jego wypowiedź brzmi jak by w dziobie miał pół > kilo makaronu to pier..li farmazony od rzeczy.Działa na zasadzie > takiej że jak ktoś mu napluje w twarz to mówi że deszcz > pada.Spie..alaj na białoruś jak podoba Ci się taka demokracja Po pierwsze nie zabierałem tu głosu - ani razu ! Po drugie, proces inwigilacji mnie trwa już od 16 lat w Polsce. Po trzecie, jestem absolutnie spokojny i opanowany ! Rava. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Do leszka IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 10:55 a gdzie zasady .Wszyscy równi wobeć prawa to i prezio też .Czy kaczorek zeznawał o czym konferował z kaczmarekiem przez godzinę . A może to się nagrało i bardzo ważny pan prokurator pokaze przd 24 w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:00 jak na 35 lat to w główce nie za wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.iplus.com.pl 31.08.07, 11:46 i zabieraj z sobą twoją BMWice bierna ,weirną i mierną pielegniare co przebrana za Barbi i małym móóżdzkiem uduaje "polityka "/I jedyne co od niej można usłyszeć to Jarek jest piękny ,jarek bogaty .tylko czy kiedyś oświadczysz się .............. / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 21:53 Watek zgloszony do usuniecia. P.S. Art skad jestes? Anglia, Niemcy czy moze Rosja, bo na pewno nie z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość A co w tym złego IP: *.streamcn.pl 30.08.07, 22:03 Przykład wzięty z góry,może ART tylko cytował Kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: A co w tym złego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:10 Nie bądź naiwny, on wcale go nie cytował. Ludzie, klikajcie na czerwony koszyk, aby jak najszybcie usunąc ten watek. Bo tyen watek obraza nas Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: A co w tym złego 30.08.07, 22:54 A to ze ten rzad nas obraza od 2 lat to juz ci nie przeszkadza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: A co w tym złego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 09:52 Po co zmieniasz temat? To oznaka tchórzostwa! Nie rozmawiamy o rzekomym obrażaniu Polakow przez rzad ale o tym ze autor postu obrazil Polakow, gdyz obraził głowe państwa polskiego. Ten watek nalezy usunac! Kto pluje na prezydenta Polski to tak jakby pluł na Naród, ktorego reprezentuje ten prezydent. Nie wszyscy sa jednak w stanie to pojac. Wspolczuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Odwrotnie IP: *.streamcn.pl 31.08.07, 14:44 A jak to głowa Państwa oplówa naród.Bo ja to w taki sposób widzę.Prezydent i ten jego cały układ dla interesów swoich ludzi niszczy przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicek Re: A co w tym złego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:34 Jak rydzyk, zawsze dziewica, moze opluwac kaczorow to pokazuje, ze kazdy moze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: A co w tym złego 31.08.07, 18:39 Drogi Cenzorze, chodziło mi o to, ze to jednak jaśnie nam panujący Lech pierwszy użył tego sformułowania w stronę pospólstwa. Skoro stojący na czele narodu, prawie jak ojciec (nie dyrektor) używa takich slow, to z kogo jak nie z niego mamy brać przykład. I skoro w ustach arystokracji uchodzi używać takich zwrotów to tym bardziej taki wykształciuch jak ja czy ART tez tak może. "Jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać tak jak one Ale co, gdy wrony w nienawiści wyuczone Rozkazują, wykrzykują, megafony zaplują Wszystkie co do jednego wyższość gatunkową czują" PS. Niniejszym dementuje pogłoski jakobym spotkał sie z Kaczmarkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzor Re: A co w tym złego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.07, 20:38 Po pierwsze, gdy wypowiadal te slowa nie był prezydentem Polski, po drugie prosze usunac ten watek!! Natychmiast! Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki jak Kali ukraść to dobrze... 01.09.07, 07:27 po 1. Przecież to cały czas ten sam człowiek. po 2. zadzwon do ABW, to moze zamkna GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expertum credere p Re: A co w tym złego IP: *.mysmart.ie 09.09.07, 09:35 nie przeszkadza nam wcale. Ten rząd stworzył warunki dla Polaków chcących wrócić do Polski. Znowu nas cenią za granicą, bo ludzie wracają. A tacy jak ty nie powinni się obrażać. Prawda w oczy kole, to i nie dziwota że wyjecie jak kastrowane psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: A co w tym złego IP: *.iplus.com.pl 10.09.07, 11:08 skoro jest jest tak dobrze to poco wybory ,Trzeba było głosowac przeciw i dalej tak wspanile rządzić!!!!!!!!!!! Po co narażącie wyborców na koszty związne z wyborami i odprawy dla posłow !!!!gdzie sena i logika ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 nie "spieprzaj" tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:00 ... SPIE..J !!!!!! dziadu w podskokach Mam ku.. was dość PiSowcy wieśniaki, tępaki, buraki za..e mułem !!! Trzeba czasami tak mocniej ! Aż krew w żyłach sie gotuje przez nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: nie "spieprzaj" tylko ... IP: 80.48.49.* 31.08.07, 08:17 Dziadem to jesteś ale ty sam. Głosuję na PiS!!! Zdziwisz się, wybory i tak wygra PiS - i po co tak krzyczy Ci sumienie ! Nieczyste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: nie "spieprzaj" tylko ... IP: 212.87.241.* 31.08.07, 11:32 PIS już niebawem odejdzie na śmietnik historii a wszyscy którzy teraz terroryzują kraj znajdą się za kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada K2 to może się powieć, a będzie ci lżej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 12:10 Tyle w tobie złości i nienawiści, tryskasz żółcią, fieeee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: nie "spieprzaj" tylko ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 21:26 no co zrobię że poprostu was nienawidzę !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.07, 22:16 ja go lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staruszka Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.07, 22:19 Zyje juz na swiecie ponad pol wieku i powiem jedno: WSTYD i tyle. Nie dosc ze demokracja poszla chyba grac 'w wojne' to rzadzacy powinni odejsc a opozycja .... isc za nimi. Tak naprawde to co sie dzieje odbieram na przemian z niesmakiem, oburzeniem, przerazeniem i oslupieniem. Roznie bywalo, zwykle nie najlepiej ale tak jak teraz BEZNADZIEJNIe to jak zyje nie pamietam. Teraz to nawet nadziei nie ma- bo ja juz nie wierze ze jesli przyjda 'nowi'- to beda lepsi od tych co sa. Za nic nie chce TYCH, ale mysle ze czas pokaze ze ci co po nich beda, wcale nie beda lepsi- tak samo beda mamic , klamac i kurczowo trzymac sie stołkow, wolac ze bronia demokracji i niszczyc ja na kazdym kroku. Gdyby nie wiek i brak szans na ulozenie zycia gdzie indziej to po mnie zostałby tylko okrzyk : SPIEPRZAM DZIADY!! Niestety jestem i bede - ze swiadomoscia nadciagajacej starosci bynajmniej nie spokojnej i dostatniej, jesieni zycia- napewno nie złotej, choc pracuje od dziesiatek lat solidnie i ngdy na pol gwizdka- bez lewych L4, obijania sie i skakania z zakladu do zakladu :( Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk46 Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! 15.09.07, 11:48 Święte słowa rzekła Pani..... staruszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojo Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.iplus.com.pl 15.09.07, 12:11 to straszne ale ty masz racje !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:18 jestem mieszkańcem Częstochowy... służby jak chca mogą mnie namierzyć :) A słów tych nie cofnę... przecież ja cytuję Kaczyńskiego a że adresat jest inny .... no cóż... SPIEPRZAJ DZIADU!!! jak to pięknie brzmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak myślę Cóż, nic nowego, historia zna takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 14:30 kiedy za swoją głupotę, nie za odwagę /bo to nie ma nic wspólnego z bohaterstwem - przyczynili swojemu krajowi więcej krzywdy niż pożytku/ tacy id....ci, jak Ty zamiast budować kraj siedli do więzienia albo powinni byli opuścić /uciec/ swóją Okczyznę, aby się nie poddać organom prawa i porządku. Tobie pasuje jedynie anarchia i za to powinieneś siąść do celi. Czas twój jest bliski, sam sobie kopiesz dół, tak chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: Cóż, nic nowego, historia zna takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 15:13 zgadzam się z Tobą w 100%. osobnicy w stylu ART inteligencją nie grzeszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Cóż, nic nowego, historia zna takie przypadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 19:12 ja przynajmniej piszę poprawnie :)... uważam że każdy ma prawo wyrazić swoją dezaprobatę... wolę być wioskowym głupkiem niż inteligentem w PIS-owskim kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak mysle "Pisiasz" raczej poprawnie "arcie" czyli siusiasz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:31 Aby dobrze pisać, trzeba trzeźwo myśleć i co nieco kojarzyć. Tobie przeszkadza frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ot co Re: Cóż, nic nowego, historia zna takie przypadki IP: 212.87.241.* 31.08.07, 19:16 GRZESZĄ, NIE GRZESZĄ... ważne, że rację mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogman Racji mogą nie mieć i ci co grzeszą i ci, co nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.07, 11:36 to proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:28 po raz kolejny administratorzy forum udowadniają że mają w dupie wszystko, kasują posty które omawiają ważne sprawy a kiedy obrażana jest ważna osoba w państwie to nic nie robią, brawo, odpowiednie osoby na odpowiednim miejscu PS. może ancymonka i misiakilla jeszcze niedoszły do siebie, może dostają kasę za taką prace ale to już podchodzi pod kurestwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 11:35 A GDZIE ZASADY "SPIEPRZAJ DZIADU TO SŁOWA KACZYŃSKIEGO DO BEZROBOTNEGO ''>>>. PONOC ZGODNIE Z KONSTYTUCJA WSZYSCY JESTEŚMY RÓWNI!!!!!!!!! A MOZE WSZYSCY Z WYJATKIEM SZEFA .....?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:40 Nie krzycz, po pierwsze, a po drugie to niech ten bezrobotny pozwie pana do sądu i już, pozew cywilny o zniesławienie, to jest prawo, a to co robią admini to lipa, cierpi na tym gazeta bo wymienia ich jako adminów a to stronnicze popierdułki jakieś są. Niech wszystko będzie zgodne z prawem, w tym się pewnie zgodzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 13:03 jeśli któryś Kaczyński poczuł się urażony niech mnie pozwie do sądu... jego wola i ma takie prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! 01.09.07, 13:41 dobrze, ze na Sybir juz nie wywoza :) (chyba ?) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzyk46 Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! 15.09.07, 11:55 Prawdopodobnie nie wywiozą. Ale dlaczego prawie wszyscy młodzi ludzie w mojej wiosce wołają: "A my chcemy na roboty do Niemiec?". Sześćdziesiąt parę lat temu w takich przypadkach III Rzesza fundowała przynajmniej przejazd w jedną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JONA Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.iplus.com.pl 01.09.07, 15:13 dobry pomysł jezeli sprawa nie uległa przedawnieniu to .to może jakiś młody i sprytny prawnik nawet gratiś weżxnie się za nią A może jakś gazeta zsponsoruje prawnika A bezrobotny zarobi....odszkodowanie .dzięki za pomysł to zrealizowania go teraz jest dobra atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:13 brawo ten pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 20:13 brawo ten pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwat Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.07, 15:24 i weź brata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 14:32 "Moim najwierniejszym przyjacielem jest mój pies (owczarek niemiecki), oprócz tego mam dwa króliki, i spasione dwie kaczki w ogródku. Dwie kaczki bliźniacze, białego „Lecha“ I dominującego „Jarosława“. „Lech“ – dziwny jakiś, ma permanentną „sraczkę“, chyba muszę z nim odwiedzić weterynarza. Może za bardzo się stresuje? A może budę mu zbudowałem zbyt dużą i nie swojo się tam czuje? Z „Jarosławem“ jest inny kłopot, codziennie widzę jak usiłuje kopulować z „Lechem“, czyżby w świecie zwierząt było podobnie?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.iplus.com.pl 03.09.07, 18:28 masz kłopot siwe kaczki zczeły chorować na ptasię grype I co teraz zrobisz ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
misiek_81 Do wszystkich !!! 03.09.07, 19:22 mam takie przesłanie.wy wszyscy jesteście poje...ni.i Ci z lewej i Ci z prawej.babrzecie się w gó..e jak zwykle niby dla dobra Polski.to było zawsze domeną polaków począwszy od wieków średnich.nie można zapomnieć o podziałach.one zawsze biorą górę.dlatego za kilka lat mało będzie Polaków mieszkających w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Do wszystkich !!! IP: *.iplus.com.pl 04.09.07, 09:49 OBoże ty możesz mieć racje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.98.inds.pl 09.09.07, 07:02 (ART) - TY CZERWONA KOMUNISTYCZNA GNIDO. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! 09.09.07, 08:57 zapomniales jeszcze dodac zydowska i z ukladu, no ale rozumiemm zacietrzewienie przyslonilo ostatki rozumku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.07, 09:22 a może ja jestem ZAPLUTYM KARŁEM REAKCJI?? :) hahahahahaaaaa KACZYŃSKI - SPIEPRZAJ DZIADU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znalezione na onec Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: 195.205.32.* 10.09.07, 12:46 Trochę historii... MOTTO: "Jestem gotów plunąć w mordę każdemu, kto powie, że jestem niekulturalny." A. Lepper To był wyjątkowy rok, takiego nie mieliśmy od 17 lat: - pierwszy raz od 17 lat do marszałka sejmu wpływa wniosek aby Jezusa Chrystusa ogłosić królem, a na komendzie można zamówię taxi lub pizzę. Wszystko zaczęło się od kampanii partii zwanej żartobliwie prawem i sprawiedliwością, pod wdzięcznym Tytułem "My dotrzymujemy słowa". - W ramach "my dotrzymujemy słowa" - "jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja nie zostanę premierem", premierem został atrakcyjny Kazimierz, pierwszy produkt medialny w Europie Środkowej. Rodzime "Truman Show" potrwało pół roku, w tym czasie w ramach "my dotrzymujemy słowa" w kwestii taniego państwa, powstało najwięcej w historii wolnej Polski nowych ministerstw i sekretarzy stanu, z ministerstwem śledzi i morza na czele, mamy najwięcej w historii Polski marszałków sejmu i senatu oraz 4 wicepremierów. - Dwukrotnie TK zanegował ustawy przegłosowane w odstępie kilku miesięcy, co jest absolutnym rekordem. Mięliśmy w ciągu roku 3 rządy, w ramach tych samych partii 3 rodzaje koalicji na trzech różnych pakietach umów, do tego dwóch premierów, pięciokrotnie był wymieniany minister finansów. Jeśli mój brat zostanie prezydentem, ja jednak zostałem premierem, ponieważ premier, który ma 78% poparcia społecznego był za słaby, wymieniliśmy go na premiera, który ma 33% poparcia, a premier który miał 78% poparcia przegrał wybory na prezydenta Warszawy. - Pierwszy raz od 17 lat Polska zobaczyła masówkę, 160 cm kompleksów spędziło słuchaczy radiowęzła z Torunia do stoczni i uroczyście przysięgało nie rozmawiać z Lepperem, po czym polazły i gadało, ale o tym za chwilę. - Pierwszy raz od 17 lat w ministerstwie sprawiedliwości w randze Wiceministra zasiadł sędzia stanu wojennego i w randze ministra koordynatora komunistyczny prokurator z lat 70. Takiej kadry nie miał nawet Leszek Miller. Na fali rewolucji moralnej marszałkiem sejmu, a następnie premierem wybrano 4 krotnego recydywistę, członka powołanej przez SB grupy politycznej, na co dokumenty widział brat. Premiera recydywistę zdymisjonowano za warcholstwo, co było ewidentnym chamstwem, by następnie w nocy bez kamer tuż po projekcji filmu o JPII wskrzesić i wsadzić na szczyty władzy. - Od 17 lat nie mieliśmy w rządzie koalicyjnym klubu, który w ponad 50% składa się z oskarżonych lub skazanych prawomocnymi wyrokami posłów, znajdziemy w IVRP odnowy moralnej, posła pedofila, posłankę skazaną za fałszowanie przepustek więziennych, europosła oskarżonego o gwałt, rodzimego posła oskarżonego o gwałt, jego żonę oskarżoną o defraudacje, posłankę, która zasłynęła, jako operatorka scen korupcyjnych, a następnie została skazana przez komisje etyki i ta sama komisja uniewinniła posłów korumpujących posłankę. Znajdziemy posła wyrzuconego z klubu PiS za jazdę po pijaku, jest poseł wywalony z SO za awantury w dyskotece, jest również poseł powołujący się na znajomości z ministrem sprawiedliwości w czasie egzekucji komorniczej, za co został wywalony z SO, cały ten kwiat polskiego parlamentaryzmu tworzy koalicyjne koło narodowo - ludowe. - Pierwszy raz od 17 lat minister sprawiedliwości 80% czasu pracy poświecił na konferencje, pierwszy raz minister pokazał społeczeństwu jak się niszczy dokumenty przy okazji sprawy politycznej, gdzie o 6.50 prokuratura wkroczyła do PZU na wniosek posła Kurskiego, członka sztabu wyborczego PIS, który oskarżył Donalda Tuska o fałszerstwa polegające na kupowaniu bilbordów od PZU. Jak się okazało nie było ani jednego świadka potwierdzającego słowa Kurskiego, firma obsługująca PZU obsługiwała PIS nie PO, a sędzią w tej sprawie był minister, który był szefem kampanii wyborczej PiS. Sprawę umorzono, poseł Kurski błaga na kolanach o ugodę. To samo ministerstwo sprawiedliwości w ciągu roku zresocjalizowało Rywina, wypuściło Jakubowską i Jakubowskiego, łamiąc prawo aresztowało Wąsacza, nie wyjaśniło ANI JEDNEJ SŁYNNEJ AFERY łącznie z afera Rywina, którą obecny minister jako członek komisji pono rozwiązał w ułamku sekundy, tylko ówczesne władze blokowały śledztwa. - Pierwszy raz od 17 lat rząd, który popierał lustrację zamknął do spółki z klerem usta księdzu Sakowiczowi, prezydent podpisał wadliwą ustawę lustracyjną, a następnie sam znowelizował ją do poziomu ustawy, która obowiązywała wcześniej. Nie złapano ani jednego członka układu, nie odebrano emerytury ani jednemu ubekowi, za to opluto wielu opozycjonistów, w tym nieżyjących jak Jacka Kuronia i uczynił to człowiek, który nie spędził ANI JEDNEGO DNIA W KOMUNISTYCZNYM WIEZIENIU, A W CZASIE STANU WOJENNEGO JAKO JEDYNY OPOZYCJONISTA Z KRĘGU WAŁĘSY SIEDZIAŁ U MAMUSI POD PIERZYNĄ. Na tym tle pokazuje się najbardziej czytelny podział w IVRP. Komuniści dzielą się na pisowych i pozostałych, z tym, ze pisowi tacy jak Gierek, Jasiński, Kryże, to dobrzy komuniści, pozostali są z układu. Z układu są też wszyscy członkowie opozycji i media, z tym, że w tym wypadku ważny jest kontekst i przydatność "układowa". Znany polityk opozycji najpierw dostał propozycję objęcia rządu IVRP, potem ogłoszono go mordercą demokracji, by znów zaproponować mu miejsce w rządzie. - Pierwszy raz od 17 lat rząd, który nie zrobił nic w kwestiach gospodarczych, nie wydał najmniejszego dokumentu, choćby najniższej wagi regulującego jakikolwiek obszar gospodarczy, okrzyknął się twórcą 1 punktowej inflacji i PKB na poziomie 5 pkt. Pierwszy raz szef kancelarii prezydenta, który wyleciał z niej za prowadzenie spółki z baronem SLD Nawratem, która to spółka jest ulubieńcem prokuratora, po kilku miesiącach karencji został szefem doradców premiera. - Pierwszy raz od 17 lat ministrem spraw zagranicznym jest kierowniczka magla, która nie odróżnia dwóch najważniejszych dla Polski traktatów regulujących stosunki z sąsiadami. - Pierwszy raz od 17 lat 8 ministrów spraw zagranicznych, a więc wszyscy uznali polską politykę zagraniczną za szkodzącą i ośmieszająca kraj. - Nigdy dotąd w historii 17 letnich zmagań z demokracja, prezydent nie odwołał spotkania na szczycie tłumacząc się rozwolnieniem wywołanym artykułem w niemieckim brukowcu. - Nigdy dotąd polski premier nie żebrał o 4 minuty rozmowy z prezydentem USA by w jej trakcie oddać z wdzięczności 1000 polskich żołnierzy na misję "pokojowe". - Nie zdarzyło się od 17 lat, aby polski premier musiał się tłumaczyć w Brukseli, że Polska nie jest krajem antysemickim, w którym króluje homofobia i nigdy podobnych tłumaczeń nie uznano za sukces dyplomatyczny. - Nie zdarzyło się w wciągu 17 lat by prezydent wygłosił 2 minutowe orędzie, oznajmiając, że nie rozwiąże parlamentu. - Nie było takiego przypadku by ministrem edukacji został szef organizacji, której obecni, przyszli lub byli członkowie palili pochodnie w kształcie swastyk, udawali kopulację z drzewem, oraz między sobą. - Nie pamięta Polska takiego przypadku, by członkowie koalicyjnego rządu, podawali rękoma weterynarzy środki wczesnooporonne przeznaczone dla bydła kobietom zgwałconym przez innych członków. - Nie miał nigdy miejsca taki przypadek by premier i prezydent z tytułami naukowymi tak kaleczyli język polski, mówiąc "włanczam", "som", "świętobliwość Biskup Rzyma", oraz mlaskali, oblizywali wargi, odbijali w kułak, a pierwsza dama zasuwała do samolotu z reklamówką. - To był najciekawszy rok od 17 lat, polskie władze w ciągu roku wykreowały i sprzedały taki wizerunek Polski, który świat pamięta z początku XIX wieku. - W ciągu tego roku nasze stosunki z Niemcami, UE i Rosja zatoczyły koło i wróciły do czasów Układu warszawskiego i RWPG. - W ciągu tego roku wystąpiła największa fala emigracji od czasów stanu wojennego. - Z 3 mln mieszkań nie powstało ani jedno w ramach programu rządowego, z setek kilometrów autostrad w przyszłym roku powstanie 6 km odcinek, stadionu narodowego w Warszawie nie będzie, poni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.07, 15:03 Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! I TO W PODSKOKACH, ŚWIŃSKIM TRUCHTEM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 18:58 buahahahahahaaaaa.... i weź ze sobą tego pokrakę Gosiewskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:55 i krwawego Ludwika też... na śmietnik historii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Kaczyński- spieprzaj dziadu!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 13:46 s1.bitefight.onet.pl/c.php?uid=138950 Odpowiedz Link Zgłoś