Dodaj do ulubionych

LO im.J.Słowackiego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 14:19
Mimo,że wkrótce zjazd absolwentów,do tej pory nie ma ich spisu w
internecie.Sienkiewicz ma,Traugutt też,nawet z możliwością wprowadzenia
informacji o absolwentach - nie wstyd to,żeby Słowacki nie potrafił?
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: LO im.J.Słowackiego 11.09.07, 19:46
      Za dużo absolwentów mają ;)
      • Gość: ryry Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.cn.com.pl 11.09.07, 20:58
        strona internetowa I LO zawsze była na słabym poziomie więc nie wiem
        czemu sie dziwicie
        • Gość: ktosia Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.masterkom.pl 11.09.07, 22:35
          No niestety to prawda.
          • Gość: Czestochowianinn Re: LO im.J.Słowackiego IP: 80.54.168.* 11.09.07, 22:51
            Nawet jakby było 500 lecie jej istnienia, to moja noga ani razu tam już nie
            stanie. Wystarczająco zepsułem sobie 4 lata życia.
    • Gość: angrusz Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 21:55

Czy już złosiłeś się na 100 lecie ?? czy juz wpłaciłeś 100 zł .
      Nie co na co czekasz ?? Nie stać cię raz na 100 lat ?
      • Gość: kobietka Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.masterkom.pl 12.09.07, 23:13
        Jestem tegoroczną absolwentką "Słowaka". Gdyby za parę lat to "Pierwsze elitarne
        Liceum" organizowało coś podobnego też bym pewnie nie poszła. I nie o pieniądze
        tu chodzi. Przynajmniej mi...
        • Gość: ? Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 07:42
          A gdzie to będzie "słowacki" się rozbudowywał jak zapowiadają włodarze? po
          przekazaniu -zwrotowi w zarządzaniu zakonnicom to pewnie do nieba,a może do piekła?
        • Gość: gość Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 20:12
          Mimo,że dawno zdawałam tam maturę,też nie mam dobrych wspomnień.
          • Gość: dośka Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 17:41
            ja dwa lata temu zdawalam i rowniez moja noga tam wiecej nie stanie;/ ech....
            stracone, zmarnowane 3lata z mojego cennego życia.
            • Gość: H.S. nawet głowacka była lepsza, niż ta mumia w złocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 19:45
              to wszystko przez złotego wodza...kiedyś była to bardzo fajna szkoła, nawet
              głowacka była lepszym dyrektorem, niz to babsko, co kazało wyciąć lipy-topole
              (pani monika w.-l.z krzywym nosem cienko uczyła biologii, bo sama miała 0
              przygotowania merytorycznego), będące symbolem tej szkoły!!!
              A swoją drogą jakim prawem, ktoś ma umieszczać na liście moje dane???ja tej
              szkoły się wstydzę i nie życzę sobie, by ktoś wiedział, że ją kończyłam, mimo,
              że miałam średnią 4,8!
      • Gość: angrusz Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 08:04

Wczoraj
        Bardzo ładna uroczystość .
        Sporo ludzi ale jakoś brak tych z początku lat 90 tych .
        Za wcześnie .
        Świetnie zaśpiewany hymn liceum - chór pani Jeziorowskiej .
        Dlaczego jednak wiele osób nie przychodzi , nie wspiera swojej
        dawnej szkoły choć mają blisko ?
        100 letnia tradycja - tak trzymać
        Dzięki dla pani dyr. Jończyk
        • Gość: JAKAKA Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.masterkom.pl 14.10.07, 09:28
          Może nie mają na to ochoty albo ta szkoła nie kojarzy im się dobrze?
        • Gość: Leon Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 19:41
          A ja byłem (absolwent z 1994 r.).
    • Gość: julka s Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 10:38
      SłOWACKI-ELITARNą SZKOłą BłAHAHAHA. W jakim zakresie jest elitarną?
      Czy napływają do niej uczniowie z Europy lub słychać o niej co najmniej w
      polskich mediach ze względu na jej elitarność.W Częstochowie nie ma elitarnych
      szkół.Jest zaściankowość i wazelina.
      • Gość: angrusz Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 11:04

Do Julki S :

Masz rację , Słowacki nie jest jakąś elitarną szkołą , ale jest
        dobrą szkołą
    • Gość: berek Re: LO im.J.Słowackiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.07, 22:18
      Słowacki... Edukacja w tych murach to były lata wyjęte z życiorysu - liczyło się
      wazeliniarstwo, tylko pupilki nauczycieli mieli dobrze... Wielu spośród
      nauczycieli stosowało zasadę 'byleby tylko pogrążyć, wdeptać w klepki od podłogi
      ucznia, robaka'. Pozostał tylko niesmak...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka