asiaka 27.10.07, 20:53 Porosze o namiary na dobrego prawnika z prawa rodzinnego z Częstochowy. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do asiaka Re: Alimenty-potrzebny dobry prawnik z Częstochow IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.07, 22:16 ty się opanuj dziewczyno porozmawiaj z mężem jak będzie dobry to krzywdy dziecku nie zrobi a i ty mniej stracisz ,,star prawnik,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiczek Re: Alimenty-potrzebny dobry prawnik z Częstochow IP: 67.159.44.* 28.10.07, 09:54 Napisz coś więcej. Miałam podobną sytuacje, pomagał mi sonsiad który jest prawnikiem zapytam sie go ale musisz napisać jak skąplikowana jest sprawa to mu powiem może by sie tym zajął. trzymaj sie i walcz o swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Do szkoły Kasiczku... IP: 83.2.142.* 28.10.07, 12:25 ..."pomagał mi sonsiad"; "jak skąplikowana"... Ja bym nie ryzykowała decydując się na pomoc "KASICZKA". Sama jej wymaga- z takimi BYKOLAMI :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiczek Re: Do szkoły Kasiczku... IP: 67.159.44.* 28.10.07, 12:51 Nie masz sie czego czepiać ?. Może zamiast szukać błędów w wypowiedziach innych sama zaoferowałabyś dziewczynie pomoc ?. Nie wiesz co to znaczy być samotną matką więc sie nie odzywaj. Ja wiem. Wiem też ile nerwów i awantur kosztuje ściągniecie alimentów i jakie są to grosze. Jak na razie to nikt nie zaoferował dziewczynie żadnej pomocy. Ale krytykować potrafi każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna trzeba było myśleć głową a nie doopą jak był czas IP: 67.159.44.* 28.10.07, 13:34 Najważniejsze dla dziecka jest posiadanie pełnej rodziny, ponieważ tylko takiej rodzinie dzieci mogą sie prawidłowo rozwijać. Dziecko to odpowiedzialność. Dzieci nie robi się z pierwszym lepszym po imprezie w depo. Teraz żalisz sie ze jesteś samotną matką ?. Kto temu jest winien ?. Za błędy się odpowiada. Szkoda tylko że cierpią na tym dzieci z takich niepełnych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalna Re: trzeba było myśleć głową a nie doopą jak był IP: 67.159.44.* 28.10.07, 13:52 O.... widzę że trafiliśmy na to samo proxy, czyli internetem potrafisz się posługiwać. Z językiem ojczystym już gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama ...i proszę... IP: 83.2.142.* 30.10.07, 22:36 ...chcieć to móc...-jednak da się BEZ BŁĘDÓW? HAHAHAHAHa Odpowiedz Link Zgłoś
pitek518 Re: Alimenty-potrzebny dobry prawnik z Częstochow 28.10.07, 16:32 Proszę o kontakt na priv, to poradzę ci prawnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wozek bagazowy Re: Alimenty-potrzebny dobry prawnik z Częstochow IP: 195.205.202.* 28.10.07, 20:33 wszystkie by chcialy robic po swojemu, jak sie nie da to rozwod .niech ..uj placi alimenty na sierotki i na matke polke .matke to wali czy ojciec dzieci bedzie czy nie ,liczy sie kasa , kasa i swoboda . moze nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: Alimenty-potrzebny dobry prawnik z Częstochow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.07, 22:15 polecam Marka Łuczkiewicza ul. Dąbrowskiego 8/4 nad Consoni polecam Odpowiedz Link Zgłoś