malgosia7777 14.12.07, 19:03 Bardzo prosze o opinię na temat neurologów: Szmaciarskiej i Minkner.Zamierzam iść tam z 4-miesiecznym synkiem. KOgo bardziej polecacie i czy leczenie u tych lekarzy przyniosło jakieś efekty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Szmaciarska czy Minkner IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.07, 19:31 Pani Szmaciarska jest pediatrą i neurologiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Szmaciarska czy Minkner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 22:06 Ja słyszałam, że lepsza jest Minkner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Szmaciarska czy Minkner IP: *.realestate.net.pl 15.12.07, 11:51 ja leczyłam się u Pani Minkner i od początku leczenia ani jednego napadu, polecam ją z czystym sumieniem, jest przy tym bardzo miłą i sympatyczną osobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linapau Minkner IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 22:52 Ja ze swoją córką chodziłam do niej. Podejrzewano przykurcz mięśni u noworodka - wszystko zakończyło się dobrze. Pani dr jest super fachowcem i szczerze pisząc nie spotkałam drugiego takiego specjalisty z "sercowym" podejściem do takiego malucha. Przy każdej wizycie - szczegółowy wywiad, badania, ćwiczenia. Córka ma teraz 6,5 lat i nie widać żadnych wad z okresu niemowlęcego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Minkner IP: 89.174.23.* 15.12.07, 23:15 Minkner - czy to jest polskie nazwisko ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Minkner IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.07, 23:27 Tu może być tylko jedna odpowiedź - Minkner Odpowiedz Link Zgłoś