Dodaj do ulubionych

Pod Auchan ukradli mi auto

IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.03, 16:18
A panowie z ochrony patrzacy nudnie w niebo nic nie widzieli. Po jaki zly
wystaja te osilki przed tym sklepem?
Obserwuj wątek
    • olia007 Re: Pod Auchan ukradli mi auto 18.08.03, 16:28
      to idź na policję!!!
      • olia007 Re: Pod Auchan ukradli mi auto 18.08.03, 16:53
        a stoją chyba tylko dlatego że im płacą :)
        • Gość: romek Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 00:01
          tak sie dac zrobic! jak dziecko
          • Gość: baba jaga Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:10
            bez przesady, jak sie zrobic, jakie dziecko, to juz nie mozna jechac do
            marketu na zakupy?kurcze co to za pnastwo, panstwo bezprawia, a jakie to bylo
            auto?pewnie jakies z wyższej półki?
    • Gość: honda Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 18:07
      Bo to jedno auto tam ukradli.
      A te osiłki mogą mieć (i zapewne mają) jakiś procent od każdego auta, które tam ginie.
      • Gość: łada Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:52
        Przestań pieprzyć niemiecki gnojku.WON !
        Idz dalej czyścić niemcom buty!
        • Gość: obserwator Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 23:46
          No i o co się tak burzysz wieśniaku?
          I tak nikt tu na forum nie próbuje nawet zgadnąć co chciałeś wyrazić tym swoim prymitywnym tekstem...
          Wracaj lepiej świnie pasać, bo tu robisz tylko sztuczny tłok. ;)
        • Gość: syrenka Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: 217.97.140.* 21.08.03, 09:13
          Gość portalu: łada napisał(a):

> Przestań pieprzyć niemiecki gnojku.WON !
          > Idz dalej czyścić niemcom buty!

co sie tak wkurzasz? czyżbyś był jednym z tych co to maja pilnować a patrzą w
          niebo? A może to Ty kradniesz?
          • Gość: Manix Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.bis.czestochowa.pl 22.08.03, 10:41
            kiedy przeczytałem ten artykuł w Gazecie W. jeżdze do Auchan tylko autobusem.
            • Gość: babeczka Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:42
              a ja wczoraj bylam w Auchanie ale zakupy robilam migiem,zeby mi
              mojego "Porche" nie ukradki, straaach
              • Gość: kradzioch Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 14:07
                Wcale tak łatwo nie jest rąbnąć fury z pod Auchana, zdecydowanie wole pracować
                na parkingu pod Realem
                • Gość: pracujący Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 14:38
                  Gość portalu: kradzioch napisał(a):

> Wcale tak łatwo nie jest rąbnąć fury z pod Auchana, zdecydowanie wole pracować
                  > na parkingu pod Realem

Bo jesteś amatorem! Ja potrafię pracować niemal w każdych warunkach i ze sprzedaży rąbniętych aut całkiem nieźle mi się żyje!
                  A swoją drogą, to uważam, że parking Tesco jest najłatwiejszym celem..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka