Gość: Jacek IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.03, 16:18 A panowie z ochrony patrzacy nudnie w niebo nic nie widzieli. Po jaki zly wystaja te osilki przed tym sklepem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olia007 Re: Pod Auchan ukradli mi auto 18.08.03, 16:53 a stoją chyba tylko dlatego że im płacą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 00:01 tak sie dac zrobic! jak dziecko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba jaga Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.03, 10:10 bez przesady, jak sie zrobic, jakie dziecko, to juz nie mozna jechac do marketu na zakupy?kurcze co to za pnastwo, panstwo bezprawia, a jakie to bylo auto?pewnie jakies z wyższej półki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honda Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 18:07 Bo to jedno auto tam ukradli. A te osiłki mogą mieć (i zapewne mają) jakiś procent od każdego auta, które tam ginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łada Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 21:52 Przestań pieprzyć niemiecki gnojku.WON ! Idz dalej czyścić niemcom buty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 23:46 No i o co się tak burzysz wieśniaku? I tak nikt tu na forum nie próbuje nawet zgadnąć co chciałeś wyrazić tym swoim prymitywnym tekstem... Wracaj lepiej świnie pasać, bo tu robisz tylko sztuczny tłok. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syrenka Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: 217.97.140.* 21.08.03, 09:13 Gość portalu: łada napisał(a): > Przestań pieprzyć niemiecki gnojku.WON ! > Idz dalej czyścić niemcom buty! co sie tak wkurzasz? czyżbyś był jednym z tych co to maja pilnować a patrzą w niebo? A może to Ty kradniesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manix Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.bis.czestochowa.pl 22.08.03, 10:41 kiedy przeczytałem ten artykuł w Gazecie W. jeżdze do Auchan tylko autobusem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babeczka Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:42 a ja wczoraj bylam w Auchanie ale zakupy robilam migiem,zeby mi mojego "Porche" nie ukradki, straaach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kradzioch Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 14:07 Wcale tak łatwo nie jest rąbnąć fury z pod Auchana, zdecydowanie wole pracować na parkingu pod Realem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracujący Re: Pod Auchan ukradli mi auto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.03, 14:38 Gość portalu: kradzioch napisał(a): > Wcale tak łatwo nie jest rąbnąć fury z pod Auchana, zdecydowanie wole pracować > na parkingu pod Realem Bo jesteś amatorem! Ja potrafię pracować niemal w każdych warunkach i ze sprzedaży rąbniętych aut całkiem nieźle mi się żyje! A swoją drogą, to uważam, że parking Tesco jest najłatwiejszym celem.. Odpowiedz Link Zgłoś