miet.b jeszcze raz bo poszło z niczym 01.10.04, 10:10 Cięta na wszystko i wszystkich zwłaszcza, nad stanem i perspektywą miasta. Nie trzeba ją uświadamiać, jednak należy uświadamiać szczególnie młodych. Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Wobec braku odpowiedzi za 2 punkty 01.10.04, 16:25 część 1 i 2 Cięta na wszystko zwłaszcza, nad stanem i perspektywą miasta. Nie trzeba ją uświadamiać, jednak należy uświadamiać szczególnie młodych. Jak twierdzi: „Babcia jestem i niejedno w życiu widziałam...” Szczura1 poinformowała, ze Europejką była jeszcze przed II wojną światową. Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Re: Wobec braku odpowiedzi za 2 punkty 01.10.04, 16:37 To pewnie Gitta? Kontynuuj Mietku, kontynuuj... b... Odpowiedz Link Zgłoś
miet.b Brawo masz 2 punkty 01.10.04, 16:39 Dokończenie, a właściwie całość Cięta na wszystko zwłaszcza, nad stanem i perspektywą miasta. Nie trzeba ją uświadamiać, jednak należy uświadamiać szczególnie młodych. Jak twierdzi: „Babcia jestem i niejedno w życiu widziałam...” Szura1 poinformowała, ze Europejką była jeszcze przed II wojną światową. Po starówce chodzi: „wykręcając sobie nogi, na wybojach, omijajac kaluze i bloto”, a nóg jeszcze sobie nie ubezpieczyła. Odpowiedz Link Zgłoś
benia30 Dziękuję, dziękuję... 01.10.04, 16:46 I oświadczam, że do rozwiązania tej zagadki zbędna mi była wyszukiwarka... Następne proszę. Pozdrowionka serdeczne b... Odpowiedz Link Zgłoś