Gość: Monika Bogu dzięki IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 16:22 Bogu dziękować za to. Gdyby tam był to drżyj ludności Skrzydlowa. Potężne tornado z ogromnymi wiatrami, ulewami, gromami z nieba pewne jak 100%. Spustoszenie za jego sprawą jak na wyschniętym księżycu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: y Re: Bogu dzięki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 16:33 droga córeczko Nie wiem ile masz lat ale mam rozumieć że twój rozumek osiągnął maksimum nienawiści do Pana Premiera Kaczyńskiego.Oczywiście wierzysz w cuda słynnego donalda i chciałabys żeby przyjechał do Czwy Zyczę ci abyś w swoim zyciu zaznała dużo szczęścia i rozkoszy Pmietaj jednak że nienawiść budzi wojny i burze i kiedyś możesz przekonać sie że te burze,pioruny spadną koło ciebie ,więc zastanów się co piszesz malutka ,bezmyślna dziewczynko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 17:53 To fajnie że w Skrzydlowie sie tyle dzieje i ludzie dostali pieniądze od panstwa. Ale w pobliskich miejscowosciach ludzie tez poniesli straty i jakoś od panstwa jeszcze nic nie dostali. Dowiaduje sie w gminie MSTÓW czy juz są jakies pozytywne informacje na otrzymanie blachy to otrzymuje wiadomosc ze jeszcze nic nie wiedza, prosze czekac. Natomiast w gminie np. Przyrów już ludzie dawno dostali materiaał na pokrycie dachów . A my mieszkancy gminy MSTÓW chyba bedziemy czekac do nastepnej zimy jezeli cos dostaniemy ,GDZIE SPRAWIEDLIWOSC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 20:06 Widocznie wójt gminy Kłomnice jest dużo sprawniejszy niż wójt Mstowa.Wójt gminy Kłomnice szybko zrobił oszacowanie i strat, i dzięki Bogu zdążył to zrobić za rządów PiS. Teraz rządzi PO i Mstów prawdopodobnie nie doczeka się pomocy ze strony PO. Oni wszystko, co zrobił PiS niszczą.Teraz wysłali donalda do sanatorium, bo już biedaczysko nie daje rady, ucieka gdzieś przed sztucznym satelitą, szuka bezpiecznego miejsca, ale nie powinien się bać, przecież wierzy w cuda. Taki ktoś jak on, to zwyczajny cudak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 89.174.23.* 16.02.08, 13:57 Nic nie dostaniecie , bo my ze Skrzydlowa , Adamowa itd już sobie pikne domki wybudowali za wasze piniondze zrobili my se takie remonty że sie w pale nie mieści mieszkomy se teraz jak PANOWIE kasiore trza było w kiblu topić bo tyle my dostali . A naród nam na to dał - głupi czy co ?. TAKA JEST PRAWDA I MYŚLĘ ŻE KTOŚ POWINIEN TE PIENIĄDZE ROZLICZYĆ BO MY SE TYLE NAKRADLI ŻE AŻ STRACH NAWET GOSPODARCZE BUDYNKI KTÓRYCH NIE BYŁO TO MY SE POSTAWILI . ROZLICZCIE NAS NIECH YU NIK PRZYJEDZIE ALE BĘDZIE ZABAWA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:08 PIS jedyna Polska Partia działająca dla dobra Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
secesja44 Nie opluwajcie siebie > 15.02.08, 20:26 Nie dzielcie partii na polskie i niepolskie, gdyż możecie się mocno zawiść na tak prostym podziale. Na oko coś wygląda tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:16 PIS jedyna POlska Partia dzialajaca dla dobra POlski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edward Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:23 Krzyszto masz rację ,bo taka PO to ukryci pod Polskimi nazwiskami Izraelici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:27 Edward pisz wyrażnie .PO to podłe wrogie POlsce Żydostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:29 Wygonić Żydów z POlski,zanim nas rozkradną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.realestate.net.pl 15.02.08, 19:41 chyba to my ich okradliśmy nie sądzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszek Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 20:37 co znaczy chłopcze -chyba myslisz o sobie.Jeżeli się poczuwasz to natychmiast oddaj co ukradłeś wszystko jedno komu złodzieju wstretny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:33 Żydzi: Balcerowicz,Gieremk,Sztajnhof,Bartoszewski,Kwaśniewski,Siwiec,Niesioł owski,Walcowa,Ćwiąkalski,i cała ta banda szkodząca Polsce na szafot. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:37 Antoni,ci wstrętni wymienieni prze Ciebie żydzi doradzają niedorozwiniętemu Tuskowi jak rozwalić Polskę.Zdegenerowany Narodzie obudż się,przejżyj na oczy,bo w konsekwencji i Was wyborców PO wykończą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartłomiej J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:39 Do tych wymienionych Izraelitów należy dodać podłego MICHNIKA syna Ub-ckiego sędziego skazującego Patriotów POlskich na śmierc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: 212.87.241.* 15.02.08, 19:49 Michnik podły żydzie ,zmień wrogi Polsce ton swojego szmatławca.Jesteś bydlakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja....... stary tchorz IP: *.adsl.inetia.pl 15.02.08, 20:46 Nie przyjechal bo co powie ludziom? Gdzie kasa z caritasu, ktorej do tej pory nie wyplacili? Gdzie preferencyjne kredyty? Ilu ludzi jeszcze nie ma normalnych warunkow zycia? zalosne mowia ze przez malych ludzi g...o przemawia bo maja dupe blisko mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: stary tchorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:00 Jedż głupku do gminy Kłomnice, do wójta Zająca, to dowiesz się ,że wszystko jest odbudowane .Mieszkańcy tych wsi mówią, że dla nich to była ZŁOTA TRABA, bo nigdy nie mieliby takich domów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JO Re: stary tchorz IP: *.iplus.com.pl 16.02.08, 10:19 Jedż głupku do gminy Kłomnice, do wójta Zająca, to dowiesz się ,że > wszystko jest odbudowane .Mieszkańcy tych wsi mówią, że dla nich to > była ZŁOTA TRABA, bo nigdy nie mieliby takich domów. z CAŁEGO SERCA ŻYCZE CI TAKIEJ ZŁOTEJ TRĄBY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: stary tchorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 13:18 To nie był wpis złośliwy, ale chyba nie bardzo to zrozumiałeś JO. Nikomu nie życzę takiego kataklizmu, ale szczęściem w nieszczęściu było to, że nikt nie zginął i wszystko dało się odbudować, z tak zwaną nawiązką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo do ja Re: stary tchorz IP: *.iplus.com.pl 16.02.08, 15:20 to ty nic nie rozumiesz "ja " .jak przez twój dom przejdzie taka traba powietrzna to zrozumiesz .Tego strachu który oni przezyli i ich rodziny nie zrekompensujĄ żadne pieniądze . WIEEJ EMPATII życzenia nadal aktualne !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rww za to cudakTusek uciekłz kraju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:01 www.tuskwatch.pl PO_lecamy wszem i wobec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100dni d.tuska Re: za to cudakTusek uciekłz kraju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 23:46 Dziennikarze, publicyści, komentatorzy, ale także politycy, również z PO, przyznają, że nowa ekipa nie radzi sobie z procesem rządzenia. Nie rozumie mechanizmów funkcjonowania państwa, nie ogarnia biurokracji, nie panuje nad administracją. Jest coraz bardziej zagubiona w gąszczu krzyżujących się i często mało zrozumiałych interesów, procesów, interakcji grup i środowisk społecznych i politycznych. Poszczególni ministrowie nie panują nad powierzonymi im resortami, nie znają swoich ministerstw. Coraz częściej w tej wąskiej grupie liderów opinii rozpowszechniane są informacje o tym, że posiedzenia gabinetu Donalda Tuska nie są dobrze przygotowane, że nie podejmuje się na nich ważnych decyzji, że panuje na nich bałagan. Premier jest zasypywany tonami dokumentów, których nikt nie potrafi segregować i nadawać im odpowiedniej rangi, skierować do właściwej osoby. Że politycy PO, którzy okazali się biegli w dziedzinie wygrywania wyborów, nie rozumieją nic z zakresu menedżmentu wielkimi strukturami państwowymi, nie potrafią ogarnąć specyfiki pracy w strukturach biurokracji. (…) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.chello.pl 16.02.08, 09:25 te kacze pedalisko i jego poplecznicy z pis-dy powinni udac sie na księzyc razem z złodziejem rydzykiem i moherami i juz nie wracać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.08, 13:15 I gdzie się tu znajduje opiekun GW tego forum? Przecież tu padły bardzo obrażliwe słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: set Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 14:00 a to Pan nie wie że Prezydenta oraz Premiera Kaczyńskiego wolno obrażać a obywateli z Po nie wolno nawet krytykować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: J. Kaczyński do Skrzydlowa nie dojechał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 12:24 Gazeta wyborca przez tak obrażliwe wpisy nie musi już tego zlecać swoim dziennikarzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamel Odszkodowania za dachy IP: 212.87.241.* 18.02.08, 14:04 (1,3mln.) dali Kalacie z rzadu Kaczynskich. Ot i cala kacza sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Odszkodowania za dachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.08, 16:43 A jaki to ma związek ze Skrzydlowem? Tak wogóle, to otwórz sobie stronę Starostwa Powiatowego BIP i przeczytaj prawdę o tej wizycie. Obiektywną. Odpowiedz Link Zgłoś