Dodaj do ulubionych

sklep z ciuchami

IP: *.org 23.08.03, 17:38
hej szukam fajnego sklepu z ciuszkami dla dziwczyn czegos w stylu orsaya ale
troche tanszego jesli znacie cos podobnego to dajcie znac
Obserwuj wątek
    • Gość: psotka Re: sklep z ciuchami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.03, 17:56
      polecam ci terranove,ale najbliższa jest w Katowicach-zawsze się coś trafia.
      • Gość: Majka Re: sklep z ciuchami IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.08.03, 10:40
        Tak szczerze mówiąc to w niektórych sklepikach na PLACU JACKA lub na CZERWONYM
        czy U JAGIELOŃCZYKÓW jak się dobrze poszuka to można znależć nietypowe
        (nierynaczkowe) i w miarę tanie ciuszki. W troll'u też są niezłe rzeczy, ale te
        naprawdę fajne też mają "fajną" cęnę.
        A co do ORSEY'A to ostatnio widzałam tam bluzeczkę za 59,90, którą kupiłam w
        inym miejcsu za 10 zl. Przesadzili na MAKSA!!!!!!!!
        • Gość: psotka Re: sklep z ciuchami IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.03, 20:57
          w którym orsay'u była taka cena????????
          • Gość: M Re: sklep z ciuchami IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 22:11
            skoro była w jednym to i w drugim też pewnie była :)))))))
            • Gość: ona Re: sklep z ciuchami IP: *.r20.dllstx01.us.bb.verio.net 28.08.03, 22:01
              pewnie
    • greenann Re: sklep z ciuchami 29.08.03, 11:56
      Odwiedź centrum odzieżowe w Konopiskach. Jest tam wiele budek z ciuchami, a
      ceny sa na prawde niskie. Zawsze zaglądam do "La Passion", (ostatnia po lewej
      stronie prz wjeździe na parking). Mają serie limitowane.

Anastazja
      • Gość: babeczka Re: sklep z ciuchami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.03, 12:15
        a ja myslalam ze w konopiskach sa tylko garnitury dal facetow,pozdro

jade tam
        • Gość: skl Re: sklep z ciuchami IP: *.telia.com 31.08.03, 15:19
          dzieki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka